Κατά τα αλλά δεν ήθελες να έρθεις σε αντιπαράθεση. Όσο για τους χαρακτηρισμούς, προς το παρόν μόνο εσυ τους κανείς. «Σαλεμένος», «χαμηλής νοημοσύνης», «εκπρόσωπος Τύπου» και λοιπά. Μα φυσικά μπορεί να πιστεύεις για μένα ότι θες. Δεν έχω θέμα, άλλωστε ως scorpion86 υπογράφω, γιατί να με πειράξει? Παλαιότερα μπορεί να με πείραζε. Έξι χρόνια μετά σε αυτό το φόρουμ το έχω ξεπεράσει. Άλλοι παρεξηγούνται για τα ψευδώνυμα τους. Όπως είπα και πιο πάνω. Πολύ σοβαρά τα παίρνεις για eptapsuxos. Μεταξύ ανώνυμων προφίλ είσαι όποτε το να διαμαρτύρεσαι ότι σε ειπαν BillBill επειδή είσαι ο eptapsuxos είναι λίγο υπερβολική ως αντίδραση όταν μάλιστα οι απόψεις σας πάνω κάτω είναι ίδιες. Κι από την στιγμή που δεν είσαι γιατί τόσο Δράμα, τέτοια ξεσπασματα και αναδρομές στο παρελθόν με το τι έγραφα; Απλά μια ερώτηση εκανα πιο πάνω ότι «μηπως είσαι ο BillBill» γιατί αυτά που έγραφες είναι ίδια με αυτά που έγραφε. Δεν ήταν δολοφόνος ο άνθρωπος για να θιχτείς ότι σε παρομοίασα με δολοφόνο. Απλά οι απόψεις μας διέφεραν όπως διαφέρουν και με άλλους. Ξανά: Δεν ειναι απαραίτητο να έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις και όσοι δεν τις έχουμε δεν είμαστε απαραίτητα «εκπρόσωποι». Τώρα αν είσαι ή όχι δεν είναι το μείζον πρόβλημα του φόρουμ η του πλανήτη. Όποτε χαλάρωσε και «αγνόησε» όπως λες ότι θα αγνοείς αυτά που γράφω. Όπως μπορείς να αγνοείς ότι πληροφορίες δίνω εφόσον δεν είναι έγκυρες. Δικαίωμα σου. Αυτή είναι η διαφορά μας. Εμένα δεν με πειράζει. Καλή εβδομάδα να έχεις κι εσυ και οι υπόλοιποι Νοτικοι.eptapsuxos έγραψε: ↑Δευ Φεβ 24, 2020 3:12 amΕπιβεβαιωνεται λοιπον οτι εισαι χαμηλης νοημοσυνης. Μαθε οτι το φορουμ διαβαζεται και απο επισκεπτες και ετσι το διαβαζα πριν δημιουργησω προφιλ. Αν εσυ εισαι σαλεμενος και θες να πιστευεις οτι ειμαι ενας αλλος πιστευε το. Ας τον τρελο στη τρελα του λενε. Εγω εδω γραφω για το Νοτη, για τους φιλους Νοτικους και ανταλλασουμε αποψεις. Εσυ νομιζεις οτι εισαι αρχηγος εδω μεσα επειδη ταχα δινεις νεα του τα οποια βγαινουν ολα λαθος. Μεχρι το Σεπτεμβρη ελεγες για Νοτης Ρεμος...Μετα σου φταιει ο Λεμπιδακης. Ο Λεμπιδακης ειναι κλασης ανωτερος απο σενα. Τεσπα, επειδη δεν σε υπολογιζω και μου εισαι ο πιο ασχετος εδω μεσα απο δω και στο εξης θα σε αγνοω ακομα και αν αναφερεσαι στο ονομα μου. Καλη συνεχεια στο δηθεν ρεπορταζ σου και στη διαρροη ψευδων ειδησεων για το Νοτη. Α και μη ξεχασω συνεχισε να γραφεις προσβαλλοντας κοσμο.Scorpion86 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 24, 2020 1:51 amΔεν είναι απαραίτητο να είναι εκπρόσωπος Τύπου κάποιος για να πει το αυτονόητο. Ποιο είναι αυτό? Οτι δεν γίνεται έτσι εύκολα να ρίξει αυλαια ενα σχήμα επειδή ένιωσε αδιαθεσία ο Νότης, ο Σταμάτης, ο τάδε καλλιτέχνης. Ασε που ένας εκπρόσωπος παίρνει το μέρος του καλλιτέχνη κι εγώ πήρα το μέρος των εργαζόμενων λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν θα λείψουν οι μισθοί στον Νότη, σε άλλους θα λείψουν. Οτι δεν σε ενδιαφέρει αυτό ok, δικαίωμα σου.eptapsuxos έγραψε: ↑Δευ Φεβ 24, 2020 1:29 amΕσυ μηπως εισαι ενας εγωιστης που νομιζεις οτι εισαι εκπροσωπος τυπου του Νοτη? Δεν πεφτω στην παγιδα σου για αντιπαραθεση. Αλλωστε δεν σε διαβαζω καν γιατι οι περισσοτερες πληροφοριες που δινεις ειναι επισφαλεις(βλεπε ντουετα Νοτη Καρρα, συνεργασιες κ.α) Μην ασχολεισαι μαζι μου. Ειμαι εδω, λεω την αποψη μου και καλα θα κανεις να τη σεβαστεις, αν δεν θες βεβαια ενα ωραιοτατο μπαναρισμα. Παρακαλω τη Μαγδα να τιμωρησει αυτο τον χρηστη που νομιζει οτι ειναι ανωτερος ολων εδω μεσα και εκπροσωπος τυπου του. Ειπε οτι το προφιλ μου ειναι ψευτικο και κρυβεται αλλος απο πισω. Αρα παραβιασε τους ορους της κοινοτητας. Αρα πρεπει να μπαναριστει.Scorpion86 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 23, 2020 5:06 pm Μήπως είσαι ο BillBill πίσω από το eptapsuxos? Τα ίδια έγραφε κι αυτός. Τέτοιες εγωιστικές κινήσεις ζητούσε. Καλά αυτός ευχόταν να κλείσει το μαγαζί για να...βάλει μυαλό ο Νότης καλλιτεχνικά. Δηλαδή ήρθε ο "άγνωστος χ" (που υπογράφει με ψευδώνυμο) για να δώσει συμβουλές σε ένα καλλιτέχνη που είναι 3 δεκαετίες στην πρώτη γραμμή. Ούτε ο BillBill να ήσουνα (ή μήπως είσαι?).
Σε ένα μαγαζί δουλεύει ένα σωρό κόσμος και βγάζουν μεροκάματο αρκετά επαγγέλματα. Στον Νότη δεν θα λείψουν οι μισθοί αν σταματήσει, στους άλλους θα λείψουν όμως. Ευτυχώς που δεν είναι τόσο εγωιστής ο Νότης, να πει "σταματάω γιατί δεν προσέχω τον εαυτό μου" και επειδή πρέπει να αφοσιωθώ στα μελλοντικά μου επαγγελματικά σχέδια. Και ιδιαίτερα σε περίοδο όπου το μαγαζί είναι σε αυτά που πάνε πολύ καλά.
Αν δεν το πήρατε κάποιοι χαμπάρι στο σχημα υπάρχει και ένας ακόμα καλλιτέχνης μεγάλης εμβέλειας ο οποίος έβαλε πλάτη στα δύσκολα (λόγω υγείας) τον πρώτο ενάμιση μήνα.
Λες και άμα σταματήσει τώρα το σχήμα θα κόψει το τσιγάρο...![]()
Χαίρομαι που με επιβεβαιώνεις ότι είσαι ο BillBill, γράφοντας τα ίδια που μου έγραφε εκείνος για τα περί πληροφοριών μου και στο ίδιο ύφος. "Μην ασχολείσαι μαζί μου". Απειλές για μπαν κλπ. Ούτε copy-paste να τα έκανες. Μπορώ να τα κανω και screenshot αν θες να δεις τις ομοιοτητες. Χαίρομαι που θυμάσαι πληροφορίες για ντουέτα Νότη-Καρρά που γράφτηκαν όσο πληκτρολογούσες εδώ μέσα ως BillBill γιατί ως eptapsuxos είσαι εγγεγραμμένος στο φόρουμ από τις 11/03/19, πολύ πιο μετά από το σχήμα με Καρρά.Ασε δε που οι πληροφορίες για ντουέτα Νότη-Καρρά ήταν σωστές και επιβεβαιώθηκαν διά στόματος του ίδιου του καλλιτέχνη στην παρουσίαση του δίσκου "Οταν επικοινωνουμε..." όταν παραδέχτηκε ότι είχαν συζητήσει με τον Καρρά ντουέτα αλλά δεν τα έκαναν για τους γνωστούς λόγους. Τώρα τι σχέση έχουν οι πληροφορίες μου με το παραπάνω, εεε εντάξει ίσως ήταν απωθημένο. Καλό είναι να τα βγάζουμε από μέσα μας. Αισθανόμαστε καλύτερα έτσι.
Δεν είναι κακό να είσαι ο BillBill. Είχε λείψει η...νότα σου εδώ μέσα. Και δεν το λέω ειρωνικά. Το ξεκαθαρίζω γιατί βλέπω ότι παρεξηγείσαι εύκολα. Ειναι άλλο το ότι δεν συμφωνώ ούτε στο 5% των όσων λες είναι νομίζω δικαίωμα μου, όπως αντίστοιχα εσυ θα διαφωνείς με το 100% των όσων λέω. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε. Όπως δικαίωμα σου είναι να γράφεις αυτά που γράφεις και ξανά δικαίωμα δικό μου ή κάποιου άλλου να το σχολιάζω, όπως σχολιάζεις εσύ απόψεις. Γι' αυτό υπάρχει το φόρουμ άλλωστε. Και καλο είναι να το αντέχεις και να μην εκνευρίζεσαι. Καλώς ήρθες λοιπόν ξανά στο φόρουμ Βill.
Υ.Γ.1 Δεν είπα ότι το προφίλ είναι ψεύτικο. Είπα ότι εσύ που κάποτε έγραφες ως BillBill τώρα το κάνεις ως eptapsuxos. Θεμιτό είναι, εφόσον δεν χρησιμοποιείς πια το άλλο προφίλ. Επισης χαλάρωσε, παίρνεις πολύ σοβαρά κάτι στο οποίο χρησιμοποιείς ψευδώνυμο. Κι εγώ ψευδωνυμο χρησιμοποιώ και όλοι εδώ μέσα. Δεν υπογράφει κανείς με ονοματεπώνυμο οπότε έμμεσα όλοι fake είμαστε. Οπότε πολυ δράμα για το τίποτα.
Υ.Γ.2 Anyway αν είναι να χαρείς μέσα από το μπαν μου ας γίνει. Δεν με ενδιαφέρει αν θα φάω μπαν. Θα μπορέσω να ζήσω και μετά από αυτό. Οπότε μην αγχώνεσαι. Υπάρχουν και σημαντικότερα προβλήματα στην ζωή από το να τσακώνεσαι αν πρέπει να σταματήσει ένα σχήμα ή αν είμαι εκπρόσωπος ή όχι.
ΥΓ. Ηξερα οτι υπαρχουν κανονες εδω μεσα? Αλλα φαινεται για ορισμενους κανουν εξαιρεσεις. Εγω λοιπον υποστηριζω οτι στη θεση του scorpion κρυβεται γυναικα απο πισω ,ετσι που αυτος λεει οτι ειμαι ο bill bill. Γεια σου Σκορπινα χαχαχα!!!!
Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: Νότης Σφακιανάκης
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Πάντως κακά τα ψέμματα πρέπει και ο Νότης λίγο να σκεφτεί την υγεία του, δεν νομίζω ότι του λείπουν τα χρήματα, ας μην ανέβει φέτος Θεσσαλονίκη ή έστω ας το πάει όσο γίνεται προς τον Μάϊο.
Εντάξει, δεδομένη η επιτυχία του σχήματος, αλλά αυτό οφείλεται κατά πολύ στο Γονίδη που έχει σταθεί δίπλα στο Νότη φέτος, κάτι το οποίο ομολογώ με έχει εντυπωσίασει, άλλοι θα είχαν λακίσει...
Όπως, και να χει φέτος ο Νότης μετα βίας την έβγαλε την χρονιά με τόσα θέματα υγείας.
Εντάξει, δεδομένη η επιτυχία του σχήματος, αλλά αυτό οφείλεται κατά πολύ στο Γονίδη που έχει σταθεί δίπλα στο Νότη φέτος, κάτι το οποίο ομολογώ με έχει εντυπωσίασει, άλλοι θα είχαν λακίσει...
Όπως, και να χει φέτος ο Νότης μετα βίας την έβγαλε την χρονιά με τόσα θέματα υγείας.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
-
Το όμορφα ψέματα σύντομα λένε αλλά δε ξέρουμε το σύντομα
Για πότε λέτε θα έρθει?
Για πότε λέτε θα έρθει?
Εξόριστος στην 8η λεωφόρο...
-
Ουτε εγω εχω κατι με τους ΝΟΤΙΚΟΥΣ γτ ειμαστε συναρρωστοι με τον αρχοντα. Αν ψαξεις στη περιοδο και στα σχολια που αναφερεσαι θα δεις οτι δεν υπογραφησαν με το ψευδωνυμο Bill Bill. Noμιζω Προαγγελος εγραφαν. Τεσπα εγω σου ορκιζομαι οτι δεν ειμαι ο Bill που λες. Εσυ αν θες το πιστευεις αν θες οχι. Αλλωστε αν κοιταξεις τις δημοσιευσεις μου θα δεις οτι ο τροπος γραφης μου δεν συναδει με αυτον ποτ ισχυριζεσαι πως ειμαι. Γτ τον Bill τον θυμαμαι γτ διαβαζα απο παλια το φορουμ αλλα δεν ειχα λογαριασμο και θελω να σου πω οτι διαφωνουσα σε πολλα με αυτον, οπως διαφωνω και σε πολλα με σενα. Ο καθενας εχει τη γνωμη του, τη γραφει εδω μεσα κι οποιος θελει τη σεβεται ή οχι.Scorpion86 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 24, 2020 10:29 amΚατά τα αλλά δεν ήθελες να έρθεις σε αντιπαράθεση. Όσο για τους χαρακτηρισμούς, προς το παρόν μόνο εσυ τους κανείς. «Σαλεμένος», «χαμηλής νοημοσύνης», «εκπρόσωπος Τύπου» και λοιπά. Μα φυσικά μπορεί να πιστεύεις για μένα ότι θες. Δεν έχω θέμα, άλλωστε ως scorpion86 υπογράφω, γιατί να με πειράξει? Παλαιότερα μπορεί να με πείραζε. Έξι χρόνια μετά σε αυτό το φόρουμ το έχω ξεπεράσει. Άλλοι παρεξηγούνται για τα ψευδώνυμα τους. Όπως είπα και πιο πάνω. Πολύ σοβαρά τα παίρνεις για eptapsuxos. Μεταξύ ανώνυμων προφίλ είσαι όποτε το να διαμαρτύρεσαι ότι σε ειπαν BillBill επειδή είσαι ο eptapsuxos είναι λίγο υπερβολική ως αντίδραση όταν μάλιστα οι απόψεις σας πάνω κάτω είναι ίδιες. Κι από την στιγμή που δεν είσαι γιατί τόσο Δράμα, τέτοια ξεσπασματα και αναδρομές στο παρελθόν με το τι έγραφα; Απλά μια ερώτηση εκανα πιο πάνω ότι «μηπως είσαι ο BillBill» γιατί αυτά που έγραφες είναι ίδια με αυτά που έγραφε. Δεν ήταν δολοφόνος ο άνθρωπος για να θιχτείς ότι σε παρομοίασα με δολοφόνο. Απλά οι απόψεις μας διέφεραν όπως διαφέρουν και με άλλους. Ξανά: Δεν ειναι απαραίτητο να έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις και όσοι δεν τις έχουμε δεν είμαστε απαραίτητα «εκπρόσωποι». Τώρα αν είσαι ή όχι δεν είναι το μείζον πρόβλημα του φόρουμ η του πλανήτη. Όποτε χαλάρωσε και «αγνόησε» όπως λες ότι θα αγνοείς αυτά που γράφω. Όπως μπορείς να αγνοείς ότι πληροφορίες δίνω εφόσον δεν είναι έγκυρες. Δικαίωμα σου. Αυτή είναι η διαφορά μας. Εμένα δεν με πειράζει. Καλή εβδομάδα να έχεις κι εσυ και οι υπόλοιποι Νοτικοι.eptapsuxos έγραψε: ↑Δευ Φεβ 24, 2020 3:12 amΕπιβεβαιωνεται λοιπον οτι εισαι χαμηλης νοημοσυνης. Μαθε οτι το φορουμ διαβαζεται και απο επισκεπτες και ετσι το διαβαζα πριν δημιουργησω προφιλ. Αν εσυ εισαι σαλεμενος και θες να πιστευεις οτι ειμαι ενας αλλος πιστευε το. Ας τον τρελο στη τρελα του λενε. Εγω εδω γραφω για το Νοτη, για τους φιλους Νοτικους και ανταλλασουμε αποψεις. Εσυ νομιζεις οτι εισαι αρχηγος εδω μεσα επειδη ταχα δινεις νεα του τα οποια βγαινουν ολα λαθος. Μεχρι το Σεπτεμβρη ελεγες για Νοτης Ρεμος...Μετα σου φταιει ο Λεμπιδακης. Ο Λεμπιδακης ειναι κλασης ανωτερος απο σενα. Τεσπα, επειδη δεν σε υπολογιζω και μου εισαι ο πιο ασχετος εδω μεσα απο δω και στο εξης θα σε αγνοω ακομα και αν αναφερεσαι στο ονομα μου. Καλη συνεχεια στο δηθεν ρεπορταζ σου και στη διαρροη ψευδων ειδησεων για το Νοτη. Α και μη ξεχασω συνεχισε να γραφεις προσβαλλοντας κοσμο.Scorpion86 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 24, 2020 1:51 amΔεν είναι απαραίτητο να είναι εκπρόσωπος Τύπου κάποιος για να πει το αυτονόητο. Ποιο είναι αυτό? Οτι δεν γίνεται έτσι εύκολα να ρίξει αυλαια ενα σχήμα επειδή ένιωσε αδιαθεσία ο Νότης, ο Σταμάτης, ο τάδε καλλιτέχνης. Ασε που ένας εκπρόσωπος παίρνει το μέρος του καλλιτέχνη κι εγώ πήρα το μέρος των εργαζόμενων λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν θα λείψουν οι μισθοί στον Νότη, σε άλλους θα λείψουν. Οτι δεν σε ενδιαφέρει αυτό ok, δικαίωμα σου.eptapsuxos έγραψε: ↑Δευ Φεβ 24, 2020 1:29 amΕσυ μηπως εισαι ενας εγωιστης που νομιζεις οτι εισαι εκπροσωπος τυπου του Νοτη? Δεν πεφτω στην παγιδα σου για αντιπαραθεση. Αλλωστε δεν σε διαβαζω καν γιατι οι περισσοτερες πληροφοριες που δινεις ειναι επισφαλεις(βλεπε ντουετα Νοτη Καρρα, συνεργασιες κ.α) Μην ασχολεισαι μαζι μου. Ειμαι εδω, λεω την αποψη μου και καλα θα κανεις να τη σεβαστεις, αν δεν θες βεβαια ενα ωραιοτατο μπαναρισμα. Παρακαλω τη Μαγδα να τιμωρησει αυτο τον χρηστη που νομιζει οτι ειναι ανωτερος ολων εδω μεσα και εκπροσωπος τυπου του. Ειπε οτι το προφιλ μου ειναι ψευτικο και κρυβεται αλλος απο πισω. Αρα παραβιασε τους ορους της κοινοτητας. Αρα πρεπει να μπαναριστει.Scorpion86 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 23, 2020 5:06 pm Μήπως είσαι ο BillBill πίσω από το eptapsuxos? Τα ίδια έγραφε κι αυτός. Τέτοιες εγωιστικές κινήσεις ζητούσε. Καλά αυτός ευχόταν να κλείσει το μαγαζί για να...βάλει μυαλό ο Νότης καλλιτεχνικά. Δηλαδή ήρθε ο "άγνωστος χ" (που υπογράφει με ψευδώνυμο) για να δώσει συμβουλές σε ένα καλλιτέχνη που είναι 3 δεκαετίες στην πρώτη γραμμή. Ούτε ο BillBill να ήσουνα (ή μήπως είσαι?).
Σε ένα μαγαζί δουλεύει ένα σωρό κόσμος και βγάζουν μεροκάματο αρκετά επαγγέλματα. Στον Νότη δεν θα λείψουν οι μισθοί αν σταματήσει, στους άλλους θα λείψουν όμως. Ευτυχώς που δεν είναι τόσο εγωιστής ο Νότης, να πει "σταματάω γιατί δεν προσέχω τον εαυτό μου" και επειδή πρέπει να αφοσιωθώ στα μελλοντικά μου επαγγελματικά σχέδια. Και ιδιαίτερα σε περίοδο όπου το μαγαζί είναι σε αυτά που πάνε πολύ καλά.
Αν δεν το πήρατε κάποιοι χαμπάρι στο σχημα υπάρχει και ένας ακόμα καλλιτέχνης μεγάλης εμβέλειας ο οποίος έβαλε πλάτη στα δύσκολα (λόγω υγείας) τον πρώτο ενάμιση μήνα.
Λες και άμα σταματήσει τώρα το σχήμα θα κόψει το τσιγάρο...![]()
Χαίρομαι που με επιβεβαιώνεις ότι είσαι ο BillBill, γράφοντας τα ίδια που μου έγραφε εκείνος για τα περί πληροφοριών μου και στο ίδιο ύφος. "Μην ασχολείσαι μαζί μου". Απειλές για μπαν κλπ. Ούτε copy-paste να τα έκανες. Μπορώ να τα κανω και screenshot αν θες να δεις τις ομοιοτητες. Χαίρομαι που θυμάσαι πληροφορίες για ντουέτα Νότη-Καρρά που γράφτηκαν όσο πληκτρολογούσες εδώ μέσα ως BillBill γιατί ως eptapsuxos είσαι εγγεγραμμένος στο φόρουμ από τις 11/03/19, πολύ πιο μετά από το σχήμα με Καρρά.Ασε δε που οι πληροφορίες για ντουέτα Νότη-Καρρά ήταν σωστές και επιβεβαιώθηκαν διά στόματος του ίδιου του καλλιτέχνη στην παρουσίαση του δίσκου "Οταν επικοινωνουμε..." όταν παραδέχτηκε ότι είχαν συζητήσει με τον Καρρά ντουέτα αλλά δεν τα έκαναν για τους γνωστούς λόγους. Τώρα τι σχέση έχουν οι πληροφορίες μου με το παραπάνω, εεε εντάξει ίσως ήταν απωθημένο. Καλό είναι να τα βγάζουμε από μέσα μας. Αισθανόμαστε καλύτερα έτσι.
Δεν είναι κακό να είσαι ο BillBill. Είχε λείψει η...νότα σου εδώ μέσα. Και δεν το λέω ειρωνικά. Το ξεκαθαρίζω γιατί βλέπω ότι παρεξηγείσαι εύκολα. Ειναι άλλο το ότι δεν συμφωνώ ούτε στο 5% των όσων λες είναι νομίζω δικαίωμα μου, όπως αντίστοιχα εσυ θα διαφωνείς με το 100% των όσων λέω. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε. Όπως δικαίωμα σου είναι να γράφεις αυτά που γράφεις και ξανά δικαίωμα δικό μου ή κάποιου άλλου να το σχολιάζω, όπως σχολιάζεις εσύ απόψεις. Γι' αυτό υπάρχει το φόρουμ άλλωστε. Και καλο είναι να το αντέχεις και να μην εκνευρίζεσαι. Καλώς ήρθες λοιπόν ξανά στο φόρουμ Βill.
Υ.Γ.1 Δεν είπα ότι το προφίλ είναι ψεύτικο. Είπα ότι εσύ που κάποτε έγραφες ως BillBill τώρα το κάνεις ως eptapsuxos. Θεμιτό είναι, εφόσον δεν χρησιμοποιείς πια το άλλο προφίλ. Επισης χαλάρωσε, παίρνεις πολύ σοβαρά κάτι στο οποίο χρησιμοποιείς ψευδώνυμο. Κι εγώ ψευδωνυμο χρησιμοποιώ και όλοι εδώ μέσα. Δεν υπογράφει κανείς με ονοματεπώνυμο οπότε έμμεσα όλοι fake είμαστε. Οπότε πολυ δράμα για το τίποτα.
Υ.Γ.2 Anyway αν είναι να χαρείς μέσα από το μπαν μου ας γίνει. Δεν με ενδιαφέρει αν θα φάω μπαν. Θα μπορέσω να ζήσω και μετά από αυτό. Οπότε μην αγχώνεσαι. Υπάρχουν και σημαντικότερα προβλήματα στην ζωή από το να τσακώνεσαι αν πρέπει να σταματήσει ένα σχήμα ή αν είμαι εκπρόσωπος ή όχι.
ΥΓ. Ηξερα οτι υπαρχουν κανονες εδω μεσα? Αλλα φαινεται για ορισμενους κανουν εξαιρεσεις. Εγω λοιπον υποστηριζω οτι στη θεση του scorpion κρυβεται γυναικα απο πισω ,ετσι που αυτος λεει οτι ειμαι ο bill bill. Γεια σου Σκορπινα χαχαχα!!!!
- SFAKattack10
Το Σάββατο τελικά υπήρχε και τηλεοπτική κάμερα γιατί έδειξε τις δηλώσεις η εκπομπη του open Μεσημέρι yes.
- Scorpion86
Ok eptapsuxos κανένα πρόβλημα. Θέμα λήξαν. Προχωράμε παρακάτω.
-
Λογικα πριν το Πασχα.Trelos Notikos 2019 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 24, 2020 2:15 pm Το όμορφα ψέματα σύντομα λένε αλλά δε ξέρουμε το σύντομα
Για πότε λέτε θα έρθει?
-
Οκ.Scorpion86 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 24, 2020 3:28 pm Ok eptapsuxos κανένα πρόβλημα. Θέμα λήξαν. Προχωράμε παρακάτω.
-
-
Εχεις λινκ?SFAKattack10 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 24, 2020 3:27 pm Το Σάββατο τελικά υπήρχε και τηλεοπτική κάμερα γιατί έδειξε τις δηλώσεις η εκπομπη του open Μεσημέρι yes.
- Scorpion86
Για 14/3 είχε ανεβάσει μια εκδήλωση στον Βοτανικό μία από τις τραγουδίστριες του σχήματος. Οπότε αν ισχύει αυτό, το φινάλε θα πάει πιο μετά. Λογικά τέλη Μαρτίου, όπως κάνει συνήθως, 1-2 εβδομάδες πριν το Πάσχα.
Υ.Γ. To Σαββάτο τι έγινε και μπήκε τόσος κόσμος στο καμαρίνι? Πολλές φωτογραφίες είδα.
Υ.Γ. To Σαββάτο τι έγινε και μπήκε τόσος κόσμος στο καμαρίνι? Πολλές φωτογραφίες είδα.
-
Πάντως παιδιά η φωνή του Νότη το Σάββατο απο ό'τι άκουσα από βιντεάκια ήταν για μένα τουλάχιστον σε εξαιρετικά επίπεδα.Επισης ο παλμός στο μαγαζί ήταν πολύ καλός.
-
- Επικοινωνία:
Το τι λένε και γράφουν για την δήλωση που έκανε ο Νότης για το κοκορέτσι δεν λέγεται. Λες και ο Νότης εχει δώσει ποτέ αφορμή οτι ηταν εξαρτημένος. Ειλικρινά παιδιά είπα να το αγνοήσω και να μη το σχολιάσω καν στο forum, αλλά εχω εξοργιστεί. Όσα χρόνια και αν περάσουν θα πρέπει για το παραμικρό ο Νότης να "τρώει" χλευασμό και ειρωνία και χιλια δυο πικρόχολα σχόλια! Δεν καταλαβαίνω γιατι τόση εμπάθεια ενω αν έλεγε κάποιος αλλος αυτή την δήλωση θα ηταν απλά Δευτέρα.
Θα σε περνάνε για τρελή...
Κοίτα εδώ που τα λέμε η δήλωση ότι λιποθύμησα επειδή έφαγα κοκορέτσι από μόνη της είναι λίγο αστεία.. Ειδικά από έναν άνθρωπο ο οποίος είναι 30 χρόνια στον χώρο και κάνει πρωταθλητισμο.. Απο την άλλη ο Νότης όπως ξέρεις "πουλάει" και εκτός από ορκισμένους οπαδούς έχει και ορκισμένους εχθρούς που θα τον κακολογήσουν ότι και να κάνει..Sfakianakisfan έγραψε: ↑Δευ Φεβ 24, 2020 7:32 pm Το τι λένε και γράφουν για την δήλωση που έκανε ο Νότης για το κοκορέτσι δεν λέγεται. Λες και ο Νότης εχει δώσει ποτέ αφορμή οτι ηταν εξαρτημένος. Ειλικρινά παιδιά είπα να το αγνοήσω και να μη το σχολιάσω καν στο forum, αλλά εχω εξοργιστεί. Όσα χρόνια και αν περάσουν θα πρέπει για το παραμικρό ο Νότης να "τρώει" χλευασμό και ειρωνία και χιλια δυο πικρόχολα σχόλια! Δεν καταλαβαίνω γιατι τόση εμπάθεια ενω αν έλεγε κάποιος αλλος αυτή την δήλωση θα ηταν απλά Δευτέρα.
Κι εγώ φίλε θεωρώ ότι ήταν λιγάκι άστοχη η δήλωση για το κοκορέτσι, υπό την έννοια ότι μιλάμε και για έναν επαγγελματία..Επικοινωνιακά επομένως δεν ήταν και η καλύτερη απάντηση που θα μπορούσε να δώσει. Κατά τα λοιπά είναι γνωστό ότι ο Νότης έχει φανατικούς εχθρούς.Sfakianakisfan έγραψε: ↑Δευ Φεβ 24, 2020 7:32 pm Το τι λένε και γράφουν για την δήλωση που έκανε ο Νότης για το κοκορέτσι δεν λέγεται. Λες και ο Νότης εχει δώσει ποτέ αφορμή οτι ηταν εξαρτημένος. Ειλικρινά παιδιά είπα να το αγνοήσω και να μη το σχολιάσω καν στο forum, αλλά εχω εξοργιστεί. Όσα χρόνια και αν περάσουν θα πρέπει για το παραμικρό ο Νότης να "τρώει" χλευασμό και ειρωνία και χιλια δυο πικρόχολα σχόλια! Δεν καταλαβαίνω γιατι τόση εμπάθεια ενω αν έλεγε κάποιος αλλος αυτή την δήλωση θα ηταν απλά Δευτέρα.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Ναι και εγώ που ήμουν μέσα επιβεβαιώνω. Φωνητικά τον άκουσα πολύ καλά. Παλμό δεν είχε όσο έπρεπε θεωρώ. Χαμός έπρεπε να γίνει αλλά δεν.Notis7Arxontas έγραψε: ↑Δευ Φεβ 24, 2020 6:59 pm Πάντως παιδιά η φωνή του Νότη το Σάββατο απο ό'τι άκουσα από βιντεάκια ήταν για μένα τουλάχιστον σε εξαιρετικά επίπεδα.Επισης ο παλμός στο μαγαζί ήταν πολύ καλός.
Το πρόσωπο του καθενός είναι ψυχής καθρέπτης
-
- Επικοινωνία:
Συμφωνώ απλά με εκνεύρισαν πολύ όλα αυτα που γράφτηκαν.Tsachno21 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 24, 2020 8:35 pmΚοίτα εδώ που τα λέμε η δήλωση ότι λιποθύμησα επειδή έφαγα κοκορέτσι από μόνη της είναι λίγο αστεία.. Ειδικά από έναν άνθρωπο ο οποίος είναι 30 χρόνια στον χώρο και κάνει πρωταθλητισμο.. Απο την άλλη ο Νότης όπως ξέρεις "πουλάει" και εκτός από ορκισμένους οπαδούς έχει και ορκισμένους εχθρούς που θα τον κακολογήσουν ότι και να κάνει..Sfakianakisfan έγραψε: ↑Δευ Φεβ 24, 2020 7:32 pm Το τι λένε και γράφουν για την δήλωση που έκανε ο Νότης για το κοκορέτσι δεν λέγεται. Λες και ο Νότης εχει δώσει ποτέ αφορμή οτι ηταν εξαρτημένος. Ειλικρινά παιδιά είπα να το αγνοήσω και να μη το σχολιάσω καν στο forum, αλλά εχω εξοργιστεί. Όσα χρόνια και αν περάσουν θα πρέπει για το παραμικρό ο Νότης να "τρώει" χλευασμό και ειρωνία και χιλια δυο πικρόχολα σχόλια! Δεν καταλαβαίνω γιατι τόση εμπάθεια ενω αν έλεγε κάποιος αλλος αυτή την δήλωση θα ηταν απλά Δευτέρα.
Θα σε περνάνε για τρελή...