Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Johny-rex

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Johny-rex »

Ο νόμος του Μέρφι πάντως ήταν η φετινή σεζόν!! Ξεκίνησε με το λαιμό κ πήρε 3 βδομάδες αναβολή, κρυολόγημα μετα, λιποθυμία, χαμηλή προσέλευση τις τελευταίες εμφανίσεις με αποτέλεσμα να είναι κλειστός ο εξώστης.

Όλα αυτά όμως πόσο ασήμαντα φαίνονται μπροστά στο τελευταίο φαινόμενο του ιού. Ας αναλογιστούμε ότι η υγεία είναι το μέγιστο αγαθό και όλες οι άλλες κακοτυχίες και αναποδιές είναι πράγματα μικρα στην τελικη!!

Όταν τελειώσει όλο αυτό θα ήθελα τον χορευτικό δίσκο μες στο καλοκαίρι μαζι με εμφανίσεις ή γιατί όχι συναυλίες!!!

Καλή μας δύναμη εύχομαι!!
Santigi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Santigi »

Καλησπέρα παιδιά είμαι νεος στο φόρουμ το παρακολουθώ καιρο αλλα δεν ειχα λογαριασμο..
Σήμερα όμως αποφάσισα να κανω γιατί αυτό που είδα με εξόργισε.

Θα διαπιστώσετε όλοι τι εννοώ στις παρακάτω εικόνες αφορά τον Αρχοντα μας στο σάπιο Βικιπαίδεια.
Παρακαλώ αν υπάρχει καποιος εδω μέσα που να γνωρίζει κάποιον από το περιβάλλον του Νοτη ή τον ίδιο πειτε του να παρέμβει ώστε να αφαιρεθούν αυτα τα απαίσια αντιδημοκρατικά κείμενα που χαρακτηρίζουν εναν συνάνθρωπο φασίστα ομοφοβικο ρατσιστή και άλλα πολλά.
Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει να διαβαζω αυτα τα πράγματα για εναν καλλιτέχνη που θαυμάζω ειτε δεν θαυμάζω δεν με νοιάζει τι ειναι αλλα το τι δινει οχι σε υλικα αλλα σε παρακαταθήκη και μιλώ για τα τραγούδια του, που μεγαλώνουν γενιες και γενιες γιατί αν ήταν τίμιοι αυτοί που τα γράφουν αυτα θα έγραφαν και για τους Ρουβα, Ρεμο, Βανδή και πολλούς αλλους πως φτάσανε εκεί που φτάσανε .... και ξέρεται τι εννοώ...

Δείτε παρακαλώ και βοηθήστε να αφαιρεθούν αν γίνεται βέβαια ..

Υ.Γ. Δεν έχω σκοπό να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα από εδώ μέσα παιδιά απλώς κάνω μια τοποθέτηση από προσωπική άποψη αν θεωρείτε λάθος όλο αυτό θα το δεχτώ με εκτίμηση Σαντιγας.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες .:
https://ibb.co/JrL2K6g
https://ibb.co/dPLSNdC
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Santigi έγραψε: Σάβ Μαρ 21, 2020 5:19 am Καλησπέρα παιδιά είμαι νεος στο φόρουμ το παρακολουθώ καιρο αλλα δεν ειχα λογαριασμο..

Θα διαπιστώσετε όλοι τι εννοώ στις παρακάτω εικόνες αφορά τον Αρχοντα μας στο σάπιο Βικιπαίδεια.
Παρακαλώ αν υπάρχει καποιος εδω μέσα που να γνωρίζει κάποιον από το περιβάλλον του Νοτη ή τον ίδιο πειτε του να παρέμβει ώστε να αφαιρεθούν αυτα τα απαίσια αντιδημοκρατικά κείμενα που χαρακτηρίζουν εναν συνάνθρωπο φασίστα ομοφοβικο ρατσιστή και άλλα πολλά.
Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει να διαβαζω αυτα τα πράγματα για εναν καλλιτέχνη που θαυμάζω ειτε δεν θαυμάζω δεν με νοιάζει τι ειναι αλλα το τι δινει οχι σε υλικα αλλα σε παρακαταθήκη και μιλώ για τα τραγούδια του, που μεγαλώνουν γενιες και γενιες γιατί αν ήταν τίμιοι αυτοί που τα γράφουν αυτα θα έγραφαν και για τους Ρουβα, Ρεμο, Βανδή και πολλούς αλλους πως φτάσανε εκεί που φτάσανε .... και ξέρεται τι εννοώ...

Υ.Γ. Δεν έχω σκοπό να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα από εδώ μέσα παιδιά απλώς κάνω μια τοποθέτηση από προσωπική άποψη αν θεωρείτε λάθος όλο αυτό θα το δεχτώ με εκτίμηση Σαντιγας.

Προσπάθησα να τα διορθώσω εγώ φίλε αρκετό καιρό πριν και κάποιοι καλοθελητές τα αναιρούσαν.Έιχε γίνει και εδώ στο φόρουμ γνωστό το συγκεκριμένο γεγονός.....
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Και παλαιότερα ειχε θιχτεί εδώ μέσα. Μπήκαν κάποιοι τα έσβησαν και μετά τα ξαναέγραψαν. Εντάξει αφήστε τους να δώσουν λίγο νόημα στην ζωή τους. Ισως αυτό να ειναι το μονο που μπορούν να κάνουν μέσα στην ανικανότητα τους. Λες και υπάρχει περίπτωση να μπει κανείς στην βικιπαίδεια για να ψάξει για το ποιος είναι ο Νότης και ο κάθε Νότης.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Tsachno21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

Santigi έγραψε: Σάβ Μαρ 21, 2020 5:19 am Καλησπέρα παιδιά είμαι νεος στο φόρουμ το παρακολουθώ καιρο αλλα δεν ειχα λογαριασμο..

Όπως σου είπαν και τα παιδιά είχαμε σβήσει αυτές τις βλακειες αλλά τα αναιρουσαν.. Χωρίς να το αιτιολογησουν βεβαια.. Τωρα τι να πω δεν νομίζω πως μπορούμε να τα σβήσουμε.. Μόνο αν ασχοληθεί ο Νοτης(ούτε 1% πιθανότητα να γίνει) μπορούν να σβηστούν
Tsachno21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

J&B έγραψε: Σάβ Μαρ 21, 2020 12:39 pm
Καλά στο σημείο που τραγουδάει το "πάλι" έχω κλάψει στα γέλια.. Είχε μπερδέψει εντελώς τους στίχους και έλεγε ότι να ναι 😂
Νότης=Άρχων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νότης=Άρχων »

<t>Καλησπερα σε όλους είμαι νέο μέλος στην ομάδα του άρχοντα νοτη.Ειμαι 20 χρονών και πηγαίνω στον Νοτη από τα 4 μου χρόνια καθώς όλη η οικογένεια μου είναι φανατική του,μεγαλονοντας και εγώ κατάλαβα το μεγαλείο αυτού του τραγουδιστή και εντυπωσιάστηκα.Για έμενα προσωπικά είναι κορυφή..Εχω πάει στις περισσότερες απο τις συνεργασίες που έχει κάνει ο νοτης..Φετος δυστηχως κατάφερα να πάω μόνο 3 φορές.Εχω ακούσει και έχω διαβάσει τι χαμό έκανε αυτός ο καλλιτέχνης τα παλαιότερα χρόνια και είναι κάτι που πραγματικά δεν το έχει κατορθώσει κάνεις άλλος..Θα ήθελα να σας ρωτήσω κυρίως τους παλαιότερους που γνωρίζουν και εκείνοι περισσότερα αν πιστεύεται πως ο νοτης έχει ακόμη κάποια χρόνια στο τραγούδι?</t>
Notisking

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notisking »

Σίγουρα έχει ακόμα κάποια χρόνια κι αν προσέξει την φωνή του ακόμα περισσοτερα... Θα το διαπιστώσεις αν κάνεις μια επίσκεψη σε αυτούς που πλασάρουν σαν πρώτα ονόματα.....
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

κατά τ άλλα καθόμαστε και συζητάμε αν έχει ακόμα μέλλον και για το αν η φωνή του είναι θαμπή και γω δεν ξέρω τι άλλη ανοησία...
:fryingpan: :fryingpan: :fryingpan: :fryingpan: :fryingpan: :fryingpan: :fryingpan:
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Αφού δεν βλέπει όταν διαβάζει να βρει πιο μοντέρνα γυαλιά να βάζει :cool:
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Καλησπέρα παιδιά.Έκανα μια μίξη του "Μπήκαν στην Πόλη οι οχτροί" από παλιότερη ζωντανή εμφάνιση με την ηχογράφηση από τις "Νύκτες Μαγικές". Όποιος θέλει ας το ακούσει...

Sfakianakisfan
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sfakianakisfan »

Παίζει τώρα στον sfera το για σενάνε φοβάμαι και πριν 3 τραγούδια έπαιξε το δεν σε χρειάζομαι
Θα σε περνάνε για τρελή...
Sfakianakisfan
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sfakianakisfan »

Και τώρα το παράλληλα :dance3:
Θα σε περνάνε για τρελή...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Ρωτήθηκε ο DPG στο προφίλ του..."Γνώμη για Νότη Σφακιανάκη πρόεδρε;"...και κοινοποίησε αφοπλιστική απάντηση..."Ατέλειωτο ρισπεκτ.Έχει εκατό κιλά @ρχ.... ο τύπος". Μπείτε δείτε το στο προφίλ του!
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Εικόνα
Dionysis7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dionysis7 »

Στην εκπομπή " ΠΡΩΙΝΟΙ ΤΥΠΟΙ" στον ΑΝΤ1 μετά τις διαφημίσεις βάζουν ένα τραγούδι με διάφορα πλάνα από την Ελλάδα, όπως πλέον κάνουν οι περισσότερες εκπομπές αυτού του είδους.
Σήμερα 8 το πρωί έβαλαν το "Ένα Γράμμα"!
Αλλά μαντέψτε... Από Πέγκυ!
Θα μπορούσαν να παίζουν πολλά τραγούδια του Νοτη ως θέματα σε τέτοιες περιπτώσεις... αλλά ο αποκλεισμός καλά κρατεί!
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Ανεβαίνουν σε ένα κανάλι στο YouTube επίσημα τα τραγούδια του Νότη εκτός από όσα έχουν ανεβεί από τις Cobalt και Panik.

Πριν λίγο άκουσα το Αγάπη τι δύσκολο πράγμα σε dance mix που έχει φτιάξει ο Νίκος Βούτουρας (έχει κάνει σε πολλούς τραγουδιστές επίσημα remixes).

Ο συγκεκριμένος είχε κάνει και το Μετανιώνω σε dance mix που ποτέ δεν το κυκλοφόρησε η MINOS EMI στην Ελλάδα. Το πρώτο το έβαλε η δισκογραφική στο “10 με τόνο” το 2003 μετά την αποχώρηση του Νότη από την εταιρία.
Κανονικά θα κυκλοφορούσε και στην Ελλάδα 14/2/2002 αλλά ήταν που έφυγε τέλη Ιανουαρίου για Universal και έτσι το συγκεκριμένο δίσκο τον έχουν μόνο οι φίλοι μας οι Τούρκοι.
Εδώ αν δείτε μιλάει στη Ναταλία για αυτόν δίσκο και στο 8.30 λέει ότι του Μετανιώνω το mix είναι καταπληκτικό.

Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Το Μετανιώνω σε mix δεν υπάρχει πουθενά και είναι δυσεύρετο. Το Αγάπη τι δύσκολο πράγμα σε dance mix το έχω ανεβάσει και εγώ στο κανάλι εδώ και 10 χρόνια.
DimitrisGk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DimitrisGk »

Το συγκεκριμένο παιδί προσεγγίζει τα τραγούδια του Νοτη χίλιες φορές καλύτερα από τραγουδιστές που υποτίθεται είναι μεγάλα ονόματα με μεγάλες φωνές
Κρύβομαι από τους άλλους και απο μένα
Απάντηση