Ευχαριστώ πολύ
Νότης Σφακιανάκης
- Kiousonator
Re: Νότης Σφακιανάκης
Σε δημοσίευση του ο Αλέκος Χρυσοβέργης στης 3 Απριλίου
Είχε γράψει : Είναι έτοιμα τα τραγούδια με τον Αρχοντααα
Γνωρίζουμε κάτι ενδέχεται στον δίσκο να έχουμε ξανά συνεργασία ;
Είχε γράψει : Είναι έτοιμα τα τραγούδια με τον Αρχοντααα
Γνωρίζουμε κάτι ενδέχεται στον δίσκο να έχουμε ξανά συνεργασία ;
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
- Kiousonator
Συνήθως από την στιγμή που ολοκληρώνεται η ηχογράφηση στο studio, πόσος καιρός χρειάζεται ώστε ο δίσκος να κυκλοφορήσει;
- Scorpion86
Εδώ δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει χειμερινή σεζόν, και αν θα ξαναδουλέψουμε τους επόμενους μήνες τα κέντρα, τον δίσκο θα κοιτάξει τώρα; Δύο χρόνια το ίδιο ακούμε για τον Χρυσοβέργη. Οτι έχει έτοιμα τραγούδια για δίσκο.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Προφανώς και όταν δεν έχεις επαγγελματικές υποχρεώσεις με νυχτερινά μαγαζιά καθώς δεν λειτουργεί τίποταScorpion86 έγραψε: ↑Τρί Απρ 28, 2020 11:08 pm Εδώ δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει χειμερινή σεζόν, και αν θα ξαναδουλέψουμε τους επόμενους μήνες τα κέντρα, τον δίσκο θα κοιτάξει τώρα; Δύο χρόνια το ίδιο ακούμε για τον Χρυσοβέργη. Οτι έχει έτοιμα τραγούδια για δίσκο.
Θα έχεις και περισσότερο χρόνο να ακούσεις κάποια τραγούδια για τον δίσκο και αν το επιτρέπουν οι συνθήκες ίσως να τον ηχογραφήσεις κιόλας
- Scorpion86
Αμα δεν υπάρχει κάποιο πλάνο για σχήμα, ώστε να παρουσιάσεις τον δίσκο ποιος ο λόγος να βιαστεί να βγάλει κάποια δουλειά. Είναι σαν να κάνουν μεταγραφές οι ομάδες δίχως να γίνονται διοργανώσεις. Ιδιαίτερα όταν ξέρει ότι για να προωθηθεί αξιοπρεπώς ένας δίσκος διαφορετικά, δηλαδή μέσω σταθμών θέλει πολύ δουλειά στο παρασκήνιο και πολύ νερό στο κρασί. Εχει γραφτεί εδώ μέσα ότι έχουν ηχογραφηθεί ήδη κάποια κομματια. Αλλά αυτό από μονο του δεν λέει κάτι. Μακάρι να βελτιωθούν οι συνθήκες σε 2-3 μήνες (με κάνα εμβόλιο) και να επιστρέψουμε σε προ κορονοιού εποχή και να βγάλει και δίσκο, να κάνει και κλιπ να δώσει και 1-2 συνεντεύξεις και να τραγουδάει διήμερα σε κάποιο κέντρο. Αυτό μου μοιάζει μακρινό εμένα, την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.GiannisGr έγραψε: ↑Τρί Απρ 28, 2020 11:21 pmΠροφανώς και όταν δεν έχεις επαγγελματικές υποχρεώσεις με νυχτερινά μαγαζιά καθώς δεν λειτουργεί τίποταScorpion86 έγραψε: ↑Τρί Απρ 28, 2020 11:08 pm Εδώ δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει χειμερινή σεζόν, και αν θα ξαναδουλέψουμε τους επόμενους μήνες τα κέντρα, τον δίσκο θα κοιτάξει τώρα; Δύο χρόνια το ίδιο ακούμε για τον Χρυσοβέργη. Οτι έχει έτοιμα τραγούδια για δίσκο.
Θα έχεις και περισσότερο χρόνο να ακούσεις κάποια τραγούδια για τον δίσκο και αν το επιτρέπουν οι συνθήκες ίσως να τον ηχογραφήσεις κιόλας
Τώρα πάντως που χαλαρώνουν τα μέτρα καλό είναι να κυκλοφορήσει κάποιο τραγούδι.
Πάνε 2 χρόνια από την προηγούμενη δουλειά.
Πάνε 2 χρόνια από την προηγούμενη δουλειά.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Δεκτή η γνώμη σου όμως δεν νομίζω τα τελευταία χρόνια οι δίσκοι και τα τραγούδια ακόμη και του νοτη να περνάνε στον κόσμο από τα νυχτερινά κέντραScorpion86 έγραψε: ↑Τετ Απρ 29, 2020 12:10 amΑμα δεν υπάρχει κάποιο πλάνο για σχήμα, ώστε να παρουσιάσεις τον δίσκο ποιος ο λόγος να βιαστεί να βγάλει κάποια δουλειά. Είναι σαν να κάνουν μεταγραφές οι ομάδες δίχως να γίνονται διοργανώσεις. Ιδιαίτερα όταν ξέρει ότι για να προωθηθεί αξιοπρεπώς ένας δίσκος διαφορετικά, δηλαδή μέσω σταθμών θέλει πολύ δουλειά στο παρασκήνιο και πολύ νερό στο κρασί. Εχει γραφτεί εδώ μέσα ότι έχουν ηχογραφηθεί ήδη κάποια κομματια. Αλλά αυτό από μονο του δεν λέει κάτι. Μακάρι να βελτιωθούν οι συνθήκες σε 2-3 μήνες (με κάνα εμβόλιο) και να επιστρέψουμε σε προ κορονοιού εποχή και να βγάλει και δίσκο, να κάνει και κλιπ να δώσει και 1-2 συνεντεύξεις και να τραγουδάει διήμερα σε κάποιο κέντρο. Αυτό μου μοιάζει μακρινό εμένα, την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.GiannisGr έγραψε: ↑Τρί Απρ 28, 2020 11:21 pmΠροφανώς και όταν δεν έχεις επαγγελματικές υποχρεώσεις με νυχτερινά μαγαζιά καθώς δεν λειτουργεί τίποταScorpion86 έγραψε: ↑Τρί Απρ 28, 2020 11:08 pm Εδώ δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει χειμερινή σεζόν, και αν θα ξαναδουλέψουμε τους επόμενους μήνες τα κέντρα, τον δίσκο θα κοιτάξει τώρα; Δύο χρόνια το ίδιο ακούμε για τον Χρυσοβέργη. Οτι έχει έτοιμα τραγούδια για δίσκο.
Πάνε αυτές οι εποχές
Τα πιο μεγάλα σαγαπω έπαιξαν αρκετά στο ραδιόφωνο χτύπησαν αρκετουτσικες προβολές και έγινε ευρέως γνωστό το τραγούδι
Δεν νομίζω να έπαιξε ρόλο σε αυτό το γεγονός ότι ξεκινούσε το προγραμμα του με αυτό το τραγούδι
Που από το προγραμμα αυτό να προβλήθηκε στην τηλεόραση μισό πλάνο και αν...
Και στην τελική είναι τόσος κόσμος που περιμένει νέα τραγούδια του ειδικά αυτήν την εποχή που είμαστε κλεισμένοι μέσα θα ήταν ιδανικό ένα τέτοιο δώρο
Ακόμα και αν δεν θέλει την τωρινή στιγμή να κυκλοφορήσει νέα τραγούδια για τους χ ψ λόγους ευκαιρία τότε να βγάλουν έναν ζωντανό δίσκο
Αυτό με τον ζωντανό δίσκο το σκεφτόμουν και γω, και νομίζω πως θα γίνει αργά ή γρήγορα (αν μείνει στην Panik, είναι κάτι που πιστεύω θα το θέλει και η εταιρεία) αυτό που φοβάμαι είναι μην έχει σκαλώσει η δουλειά με τα τραγούδια του Μουκίδη και τα δικαιώματα.
- Scorpion86
Καλά ο κόσμος πάντα καινούργια τραγούδια θα θέλει να ακούει όπως και στις ομαδες θέλει όλο το χρόνο μεταγραφές για να μην πλήττει και να έχει πάντα κάτι...φρέσκο για να ασχολείται. Για έναν που τα τραγούδια είναι το επάγγελμα του και όχι ένα 10λεπτο ακρόασης τους στο youtube δεν πρόκειται να κάνει κινήσεις αν δεν ξέρει τι ξημερώνει επαγγελματικά στο προσεχές διάστημα. Εδώ κλείσανε ραδιοφωνικοί σταθμοί, μπήκαν μέσα μαγαζιά, η αγορά συρρικνώθηκε ξανά. Για ποιο δίσκο μιλάμε?GiannisGr έγραψε: ↑Τετ Απρ 29, 2020 1:32 pmΔεκτή η γνώμη σου όμως δεν νομίζω τα τελευταία χρόνια οι δίσκοι και τα τραγούδια ακόμη και του νοτη να περνάνε στον κόσμο από τα νυχτερινά κέντραScorpion86 έγραψε: ↑Τετ Απρ 29, 2020 12:10 amΑμα δεν υπάρχει κάποιο πλάνο για σχήμα, ώστε να παρουσιάσεις τον δίσκο ποιος ο λόγος να βιαστεί να βγάλει κάποια δουλειά. Είναι σαν να κάνουν μεταγραφές οι ομάδες δίχως να γίνονται διοργανώσεις. Ιδιαίτερα όταν ξέρει ότι για να προωθηθεί αξιοπρεπώς ένας δίσκος διαφορετικά, δηλαδή μέσω σταθμών θέλει πολύ δουλειά στο παρασκήνιο και πολύ νερό στο κρασί. Εχει γραφτεί εδώ μέσα ότι έχουν ηχογραφηθεί ήδη κάποια κομματια. Αλλά αυτό από μονο του δεν λέει κάτι. Μακάρι να βελτιωθούν οι συνθήκες σε 2-3 μήνες (με κάνα εμβόλιο) και να επιστρέψουμε σε προ κορονοιού εποχή και να βγάλει και δίσκο, να κάνει και κλιπ να δώσει και 1-2 συνεντεύξεις και να τραγουδάει διήμερα σε κάποιο κέντρο. Αυτό μου μοιάζει μακρινό εμένα, την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.GiannisGr έγραψε: ↑Τρί Απρ 28, 2020 11:21 pmΠροφανώς και όταν δεν έχεις επαγγελματικές υποχρεώσεις με νυχτερινά μαγαζιά καθώς δεν λειτουργεί τίποταScorpion86 έγραψε: ↑Τρί Απρ 28, 2020 11:08 pm Εδώ δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει χειμερινή σεζόν, και αν θα ξαναδουλέψουμε τους επόμενους μήνες τα κέντρα, τον δίσκο θα κοιτάξει τώρα; Δύο χρόνια το ίδιο ακούμε για τον Χρυσοβέργη. Οτι έχει έτοιμα τραγούδια για δίσκο.
Πάνε αυτές οι εποχές
Τα πιο μεγάλα σαγαπω έπαιξαν αρκετά στο ραδιόφωνο χτύπησαν αρκετουτσικες προβολές και έγινε ευρέως γνωστό το τραγούδι
Δεν νομίζω να έπαιξε ρόλο σε αυτό το γεγονός ότι ξεκινούσε το προγραμμα του με αυτό το τραγούδι
Που από το προγραμμα αυτό να προβλήθηκε στην τηλεόραση μισό πλάνο και αν...
Και στην τελική είναι τόσος κόσμος που περιμένει νέα τραγούδια του ειδικά αυτήν την εποχή που είμαστε κλεισμένοι μέσα θα ήταν ιδανικό ένα τέτοιο δώρο
Ακόμα και αν δεν θέλει την τωρινή στιγμή να κυκλοφορήσει νέα τραγούδια για τους χ ψ λόγους ευκαιρία τότε να βγάλουν έναν ζωντανό δίσκο
Οσον αφορά το πόσο βοηθάει ένα μαγαζί κάποια κομμάτια να γίνουν ευρέως γνωστά αλλά και να κατανοησει κανείς την απήχηση τους, ένα παράδειγμα θα αναφέρω. "Μα εγώ είμαι Ελληνας". Δεν έπαιξε σε κανέναν σταθμό και έγινε επιτυχία μέσω youtube και μαγαζιού. Στο μαγαζί φάνηκε η δυναμική του τραγουδιού. Τώρα φυσικά και είναι δικαιωμα σας να ζητάτε κάθε 6 μήνες ή 1 χρόνο δίσκο από το Νότη. Κι εγώ θα το ήθελα αυτό. Αλλά ας αντιληφθούμε λίγο την κατάσταση.
Να βγάλει έναν δίσκο τώρα για ποιο λόγο? Οταν ξερει ότι δεν θα παίξει στο ραδιόφωνο γιατί γνωρίζει και έχει αναφέρει πολλάκις τι σύστημα επικρατεί εκεί, κι όταν δεν ξέρει αν θα δουλέψει άμεσα σε μαγαζί ή θα κάνει κάποιες συναυλιες. Αλλο να βγάλει ένα κομμάτι και να το δώσει στους σταθμούς, που κι αυτό το κόβω ακραίο για την ώρα. Ο Νότης δεν είναι πλέον ο υπερπροβεβλημένος καλλιτέχνης της χώρας. Ο Αργυρός, η Φουρέιρα και άλλοι είναι. Αυτοί παιζουν τρελά. Οπότε γι' αυτούς έχει κάποια λογική να κυκλοφορήσουν κομμάτια. Για τον Νότη δεν έχει. Εδώ βλεπεις στον sport24 γίνεται ένα unplugg event με αθλητές και τραγουδιστές και πριν καν δεις την λίστα ξέρεις ποιοι τραγουδιάρηδες θα είναι μέσα. Ολοι αυτοί που μοστράρονταν σε κανάλια ακόμα κι εν μέσω καραντίνας.
Αυτό που για μένα πρέπει να κάνει εκείνος, είναι να κάνει προσεκτική επιλογή τραγουδιών και να είναι έτοιμος όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, να μπει ένα-ενάμιση μήνα στο στούντιο να ηχογραφησει και μετά από κάνα μήνα να βγάλει τον δίσκο και να είναι μία προσεκτική και άρτια δουλειά.
Ρε παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με ένα βίντεο του Ήταν Τρελός με αρκετές προβολές;
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Καλά από που κι ως που σχετίζονται οι ζωντανές εμφανίσεις με τους δίσκους; Καταρχάς στις περισσότερες περιπτώσεις στα συμβόλαια των τραγουδιστών με τις εταιρίες προβλέπεται συγκεκριμένος αριθμός δίσκων ανά συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Επίσης ποιος ασχολείται με τα ραδιόφωνα; Μια σωστή προώθηση να γίνει σ' ένα τραγούδι στο youtube και στα social αρκεί.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Πάντως είναι τρίτη φορά που κλέινουμε 2 χρόνια χωρίς κάποια κυκλοφόρια, ας ελπίσουμε τον επόμενο μήνα να βγεί κάποιο πρόμο και το καλοκαίρι ο δίσκος...
Πολύ καλός.
[flash=][/flash]
[flash=][/flash]
Καλά για τον δικό μας δεν έχω και πολλές ελπίδες. Είναι και η θεματολογία του δίσκου τέτοια που δεν ευνοεί γενικότερα..Θα μπορούσε σίγουρα να βγάλει ένα single ασχέτως του πότε θα κυκλοφορήσει ο δίσκος.
Μια δεν έχουμε ελπίδες, μια δεν ευνοεί η θεματολογία μια ο καιρός είναι ανάποδος, τότε ας βγάλει τουλάχιστόν κάποιο πρόμο... αν και όπως τα βλέπω τα πράγματα σχετικά με την κυκλοφορία του δίσκου πάμε πίσω... με τη διαφορά ότι οι απαιτήσεις ανεβαίνουν, από την άλλη το θεωρώ σχεδόν αδύνατον να βγει κάτι εξαιρετικό από πλευράς επιλογής τραγουδιών, δυστυχώς τα χορευτικά είναι ένα πρόβλημα εδώ και χρόνια φοβάμαι για κάζο όπως με το "Ματωμένο δάκρυ:Χορετικόν"... Νομίζω σε αυτό οφείλεται και η καθυστέρηση... Ο δίσκος κανονικά έπρεπε να βγεί τον χειμώνα γενικά δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η τριλογία έχει ξεχειλώσει τόσο πολύ χρονικά...
Δεν τον ξέρεις το Νότη βρε συ; Θα μπορούσε να βγάλει το ''Όμορφα ψέματα'' τουλάχιστον. Γενικά πάντως θα μπορούσε να ''κάψει'' και την ιδέα της τριλογίας, δεν βγάζει πουθενά. Εν ολίγοις, την εξαετία 2014-2020 θα έχουμε ακούσει ουσιαστικά δύο ολοκληρωμένες δουλειές.J&B έγραψε: ↑Παρ Μάιος 01, 2020 4:18 pm Μια δεν έχουμε ελπίδες, μια δεν ευνοεί η θεματολογία μια ο καιρός είναι ανάποδος, τότε ας βγάλει τουλάχιστόν κάποιο πρόμο... αν και όπως τα βλέπω τα πράγματα σχετικά με την κυκλοφορία του δίσκου πάμε πίσω... με τη διαφορά ότι οι απαιτήσεις ανεβαίνουν, από την άλλη το θεωρώ σχεδόν αδύνατον να βγει κάτι εξαιρετικό από πλευράς επιλογής τραγουδιών, δυστυχώς τα χορευτικά είναι ένα πρόβλημα εδώ και χρόνια φοβάμαι για κάζο όπως με το "Ματωμένο δάκρυ:Χορετικόν"... Νομίζω σε αυτό οφείλεται και η καθυστέρηση... Ο δίσκος κανονικά έπρεπε να βγεί τον χειμώνα γενικά δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η τριλογία έχει ξεχειλώσει τόσο πολύ χρονικά...
-
Ας τον βγάλει οπότε νομίζει καλύτερα τον δίσκο
Αυτο θέλω εγώ και νομίζω όλοι μας είναι να είναι σωστά ηχογραφημένα τα τραγούδια.
Είναι κρίμα αυτή η φωνή να μην ηχογραφητε σωστά στο studio .
Ακούω το και ο έρως θεός είναι και με εξαίρεση το με την πλάτη στο τοίχο με πιάνει η καρδιά μου που στα υπόλοιπα κομμάτια έχουν βάλει τα όργανα ούτε και γω ξέρω πού και ο Νότης ακούγεται σαν ηχώ.
Δε γίνεται να ηχογραφεί ο Αργυρός ο οποίος λάιβ δεν ακούγεται και να χει καλό αποτέλεσμα.
Τα χουμε ξαναπεί
Βλάχο ξύπνα , πανικ ξύπνα ....
Αυτο θέλω εγώ και νομίζω όλοι μας είναι να είναι σωστά ηχογραφημένα τα τραγούδια.
Είναι κρίμα αυτή η φωνή να μην ηχογραφητε σωστά στο studio .
Ακούω το και ο έρως θεός είναι και με εξαίρεση το με την πλάτη στο τοίχο με πιάνει η καρδιά μου που στα υπόλοιπα κομμάτια έχουν βάλει τα όργανα ούτε και γω ξέρω πού και ο Νότης ακούγεται σαν ηχώ.
Δε γίνεται να ηχογραφεί ο Αργυρός ο οποίος λάιβ δεν ακούγεται και να χει καλό αποτέλεσμα.
Τα χουμε ξαναπεί
Εξόριστος στην 8η λεωφόρο...
- SFAKattack10
Και αυτός ήταν στο the voice
Επειδή το έχουμε ξαναπεί δεν νομίζω ότι φταίνε μόνο ο Βλάχος και η εταιρεία. Και ο Νότης έχει ευθύνη αφού και αυτός δίνει το ΟΚ για να ακούμε αυτό το αποτέλεσμα.Trelos Notikos 2019 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 01, 2020 6:29 pm
Τα χουμε ξαναπεί
-
Συμφωνώ
Έχει μερίδιο ευθύνης και ο Νότης
Άλλα νομίζω ότι μετά από τόσο χρόνια θα έχει και μεγάλη εμπιστοσύνη στο Βλάχο θεωρητικά και τα ελέγχει λιγότερο τα πράγματα ...
Επίσης νομίζω πως η πανικ γενικά δε κάνει για το Νότη
Έχει μαζέψει όλα τα εμπορικά ονοματακια και δεν ασχολούνται με του μεγαλύτερους καλλιτέχνες
Ακόμη και ο Ρέμος που είναι πια στην πανικ τα τελευταία του τραγούδια δεν είναι καλά ηχογραφημένα.
Γενικά αυτούς τους καλλιτέχνες μονο η EMI ακόμη και σήμερα μπορεί να τους υποστηρίξει
Έχει μερίδιο ευθύνης και ο Νότης
Άλλα νομίζω ότι μετά από τόσο χρόνια θα έχει και μεγάλη εμπιστοσύνη στο Βλάχο θεωρητικά και τα ελέγχει λιγότερο τα πράγματα ...
Επίσης νομίζω πως η πανικ γενικά δε κάνει για το Νότη
Έχει μαζέψει όλα τα εμπορικά ονοματακια και δεν ασχολούνται με του μεγαλύτερους καλλιτέχνες
Ακόμη και ο Ρέμος που είναι πια στην πανικ τα τελευταία του τραγούδια δεν είναι καλά ηχογραφημένα.
Γενικά αυτούς τους καλλιτέχνες μονο η EMI ακόμη και σήμερα μπορεί να τους υποστηρίξει
Εξόριστος στην 8η λεωφόρο...