Όντως γιατί εγώ ακόμα ψάχνω πότε ο Νότης έβριζε τους αλβανούς.
Όταν βρω χρόνο θα φτιάξω βίντεο, εκτός αν το κάνει κάποιος άλλος πρώτα από μένα.
Αν θυμάμαι καλά SFAKattack10 στο κανάλι σου έχεις και άλλο ένα βιντεακι που ξεφτυλιζει τον Κανάκη και τις βλακειες που είχε πει πάλι για τον Νοτη.. Πρόσεχε μην σου ρίξει το κανάλιSFAKattack10 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2020 6:39 pm Για Νότη δεν είπε τίποτα άλλο, απλά ότι έχουν πάρα πολλά χρόνια να μιλήσουν.
Όταν βρω χρόνο θα φτιάξω βίντεο, εκτός αν το κάνει κάποιος άλλος πρώτα από μένα.
Όχι δεν πιστεύω να τον ηχογραφήσει στην ΚωTrelos Notikos 2019 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 06, 2020 10:06 pm Ισχύει ότι ο Νότης θα κάνει το δίσκο στη Κω?
Και ότι αυτο το καιρό δεν είναι Αθήνα???
Κάπου το άκουσα
Αλλά δεν είμαι και σίγουρος αν ισχύει
Αφού ρε συ
Καλά της Universal-Cobalt της είχαμε αλλάξει τα φώτα αν θυμάστε, τώρα φταίει για όλα ο Νότης..Δεν μπορεί να μην υπάρχουν δύο άνθρωποι να κάτσουν κάτω με το Νότη και να πουν πάμε να κάνουμε μια σοβαρή, ποιοτική δουλειά. Και στην τελική και ο Νότης το χρωστάει στο κοινό του. Αν δεν έχει διάθεση ας βρει έναν τρόπο να το επικοινωνήσει. Να ξέρει κι ο κόσμος να πάψει να ασχολείται. Κατά τα λοιπά θέλουμε να έρχεται ο κόσμος στα μαγαζιά μας να τα κονομάμε..J&B έγραψε: ↑Δευ Ιουν 08, 2020 11:19 am Τι να κάνει ρε παδιά η εταιρεία... Κυκλοφορεί κάποιος δίσκος και δεν το πήραμε χαμπάρι...![]()
Αμα δεν ασχολείται ο Νότης δεν φταίει κανείς άλλος, αλλά δεν λέτε να το καταλάβετε... ούτε επι Universal έφταιγε ποτέ η εταιρεία...
Ούτε ο Βλάχος, ούτε τα studio ηχογράφησης, απλά όταν όλα γίνονται τελευταία στιγμή και στο πόδι τέτοια αποτελέσματα θα παίρνουμε.
Αυτό θα συμβεί και με το χορευτικό, θα φτάσουμε Δεκέμβριο λίγο πριν τα Χριστούγεννα θα πιεστεί να ηχογραφήσει τελευταία στιγμή...
Το αποτέλεσμα γνωστό εκ των προτέρων, δεν χρειάζεται να είσαι μάντης...
Βάλε απο διπλά και 2-3 .eu να πανηγυρίζουν, άσχετα που μόνο για σφαλιάρες είναι... και έδεσε το γλυκό.
Εδώ βρε φίλε, ήταν πρώτος σε φυσικές πωλήσεις και δεν έγινε μια εκδήλωση, μια απονομή, κάτι να τονιστεί προς τα έξω το γεγονός, που θα μπορούσε να συνδυαστεί και με ένα νέο single από το δίσκο ή και video-clip.Trelos Notikos 2019 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 07, 2020 4:17 pm Η εταιρεία του Γονίδη walnot
Η οποία δεν είναι και καμιά τούμπανη εταιρεία με πολλά ονόματα μεγάλα.
Φέτος βγήκε ο δίσκος και του χουν κάνει ήδη 3 βίντεο κλιπ
Εμάς του δικού μας η πανικ δύο με τι ζόρι και έπρεπε να περάσει και ένας χρόνος για το δεύτερο....
Δε μπορώ να καταλάβω πως αυτή η εταιρεία έχει μαζέψει όλα τα ονόματα
Τους κάνει καλά συμβόλαια?
Ίσως να ακουστεί σκληρό αυτό που θα πω και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ, αλλά νομίζω οτι ο Νοτης της τελευταίας 5ετιας δεν είναι αντάξιος του ονόματος(που ίδιος μόνος του δημιούργησε) Σφακιανάκης..jdarmody έγραψε: ↑Δευ Ιουν 08, 2020 5:57 pmΕδώ βρε φίλε, ήταν πρώτος σε φυσικές πωλήσεις και δεν έγινε μια εκδήλωση, μια απονομή, κάτι να τονιστεί προς τα έξω το γεγονός, που θα μπορούσε να συνδυαστεί και με ένα νέο single από το δίσκο ή και video-clip.Trelos Notikos 2019 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 07, 2020 4:17 pm Η εταιρεία του Γονίδη walnot
Εμάς του δικού μας η πανικ δύο με τι ζόρι και έπρεπε να περάσει και ένας χρόνος για το δεύτερο....
Θα μου πεις βέβαια τι απονομή να οργανώσεις, να φοβάσαι μην βγει να υποστηρίξει πλέον κανά Κασιδιάρη..
Καμία εταιρία πλην Minos δεν είναι αντάξια του ονόματος Σφακιανάκης.
Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις τώρα. Ειδικά ως προς το ότι μόνος του το δημιούργησε. Όταν έχεις μια εταιρεία που σε έχει άρχοντα και σε σπρώχνει παντού, όταν έχεις έναν επιχειρηματία να κάνει τα πάντα για σένα, όταν συνεργάζεται με τους καλύτερους στα καλύτερά τους (Γούναρης, Μπενέτος, Γιατράς-Χρυσοβέργης, Μουκίδης) τότε ναι κάνεις σωστά βήματα και χτίζεις βήμα βήμα το μύθο σου, όπως και έγινε. Όταν δεν υπάρχει τίποτα απ' όλα αυτά απλά συντηρείσαι μένοντας στις δάφνες του παρελθόντος. Μιλάμε για Νότη Σφακιανάκη τώρα, το τελευταίο σημαντικό όνομα στο λαϊκό τραγούδι. Κι αντί στην πιο ώριμη φάση της καριέρας σου να είναι ένα κι ένα τα κομμάτια σου, έχουμε λιώσει στις ψευτοροκιές, τα αποτυχημένα χορευτικά και τα ''τι αλλόκοτη που είναι αυτή η νύκτα''.Tsachno21 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 08, 2020 7:22 pmΊσως να ακουστεί σκληρό αυτό που θα πω και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ, αλλά νομίζω οτι ο Νοτης της τελευταίας 5ετιας δεν είναι αντάξιος του ονόματος(που ίδιος μόνος του δημιούργησε) Σφακιανάκης..jdarmody έγραψε: ↑Δευ Ιουν 08, 2020 5:57 pmΕδώ βρε φίλε, ήταν πρώτος σε φυσικές πωλήσεις και δεν έγινε μια εκδήλωση, μια απονομή, κάτι να τονιστεί προς τα έξω το γεγονός, που θα μπορούσε να συνδυαστεί και με ένα νέο single από το δίσκο ή και video-clip.Trelos Notikos 2019 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 07, 2020 4:17 pm Η εταιρεία του Γονίδη walnot
Θα μου πεις βέβαια τι απονομή να οργανώσεις, να φοβάσαι μην βγει να υποστηρίξει πλέον κανά Κασιδιάρη..
Καμία εταιρία πλην Minos δεν είναι αντάξια του ονόματος Σφακιανάκης.