Νότης Σφακιανάκης
-
Re: Νότης Σφακιανάκης
Ο Καρράς κάνει και ώρα πρόγραμμα και κάνει αυτό που είπες
Μισά μισά με τον κόσμο
Και ακόμη χειρότερα
Δε τραβάει άλλο ο Καρράς σε καμία περίπτωση
Για μισή ώρα πρόγραμμα είναι τώρα και καμιά συναυλία
Ο Νότης είναι άλλη περίπτωση
Μη τα βάζετε ίσια και όμοια
Πήγα δύο φορές φέτος
Εμένα μου φάνηκε πως το βγάζει άνετα το πρόγραμμα που κάνει
Άντε να ρίξει ένα μισάωρο μέχρι εκεί
Τα τραγούδια εδώ και μία 5ετια τα λέει έτσι
Με εξαίρεση το φαντασία που έκανε καλύτερο πρόγραμμα
Είπαμε έπεσε.
Αλλά μη το παρακάνετε ορισμένοι
Για τα τραγουδια που βγάζει τελευταία τα έχουμε ξαναπεί
Αλλά αυτό είναι το λιγότερο
Εγώ πάντως πιστεύω φωνητικά του χρόνου θα είναι σε επίπεδο σεζόν τεατρο πάλι
Μισά μισά με τον κόσμο
Και ακόμη χειρότερα
Δε τραβάει άλλο ο Καρράς σε καμία περίπτωση
Για μισή ώρα πρόγραμμα είναι τώρα και καμιά συναυλία
Ο Νότης είναι άλλη περίπτωση
Μη τα βάζετε ίσια και όμοια
Πήγα δύο φορές φέτος
Εμένα μου φάνηκε πως το βγάζει άνετα το πρόγραμμα που κάνει
Άντε να ρίξει ένα μισάωρο μέχρι εκεί
Τα τραγούδια εδώ και μία 5ετια τα λέει έτσι
Με εξαίρεση το φαντασία που έκανε καλύτερο πρόγραμμα
Είπαμε έπεσε.
Αλλά μη το παρακάνετε ορισμένοι
Για τα τραγουδια που βγάζει τελευταία τα έχουμε ξαναπεί
Αλλά αυτό είναι το λιγότερο
Εγώ πάντως πιστεύω φωνητικά του χρόνου θα είναι σε επίπεδο σεζόν τεατρο πάλι
Εξόριστος στην 8η λεωφόρο...
Μακάρι φίλε, αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει επιστροφή στο θέμα φωνή. Άντε να είναι πιο φρέσκος στις πρώτες εμφανίσεις. Εμένα μου ακούγεται απίστευτα ''δύσκαμπτος'' ο λαιμός του και φαίνεται και στην σκηνή ότι ζορίζεται αρκετά πλέον. Τι να κάνουμε μεγάλωσε ο άνθρωπος, τόσα χρόνια τραγουδάει ασταμάτητα, ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος. Ας ηχογραφήσει σωστά τουλάχιστον.Trelos Notikos 2019 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2020 7:36 pm Εγώ πάντως πιστεύω φωνητικά του χρόνου θα είναι σε επίπεδο σεζόν τεατρο πάλι
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
-
Τι να πω
Αυτο ελπίζω και γω
Αλλά ξαναλέω
Φέτος ήταν πεσμένος
Του έπεσαν Όλα μαζί
Τι να λέμε τώρα
Πάντως ακουσα απ'το Νότη τη καλύτερη εκτέλεση στο χαράματα
Σε μια βραδιά που ήμουν μέσα
Έχω μια τριετία και παραπάνω να το ακούσω έτσι
Αυτο ελπίζω και γω
Αλλά ξαναλέω
Φέτος ήταν πεσμένος
Του έπεσαν Όλα μαζί
Τι να λέμε τώρα
Πάντως ακουσα απ'το Νότη τη καλύτερη εκτέλεση στο χαράματα
Σε μια βραδιά που ήμουν μέσα
Έχω μια τριετία και παραπάνω να το ακούσω έτσι
-
Καποιοι χωρις να το κατακρινω νομιζουν οτι ο Νοτης ειναι ακομα 40 χρονων. Δεν ειναι. Εχουν πεσει οι αντοχες του και εχει αλλαξει η φωνη του οπως αλλαζει στον καθενα οταν περνανε τα χρονια. Για να το καταλαβετε φανταστειτε τον πατερα σας να τραγουδαει σε πιστες αν θα μπορουσε να το κανει... Εχει προσφερει παρα πολλα. Ειναι 25 χρονια πρωτο ονομα στις πιστες και μαλιστα τα 20 τραγουδουσε σχεδον μονος του και γεμιζε κεντρα. Ειναι πρωτος σε πωλησεις και τελος εχει πανω απο 30 υμνους που τους ξερουν ολοι οι Ελληνες που ακομα και αλλοι κορυφαιοι τραγουδιστες δεν εχουν πανω απο 10 κομματια που να τα ξερουν ολοι.
ΥΓ. Πλεν εγω περιμενω απο τον αρχοντα 5 με 7 χρονια ακομα σε μεγαλες πιστες, 2 με 3 αν γινεται καλους δισκους ακομα και ας κλεισει την δισκογραφια του με κατι ζωντανο οπως το Ενθυμιον σε καμια δεκαετια απο τωρα. Τελος θα ηταν παρα πολυ καλο αν εκανε καποιες συναυλιες, 2 3 ανα ετος σε μερη οπου δεν εχει παει να τραγουδησει τα τελευταια 15 χρονια. Οσο για το προγραμμα αυτο θα κανει πλεον με μικρες αλλαγες μεχρι να αποσυρθει. Μη περιμενετε μεγαλες αλλαγες. Το μονο μεγαλο προβλημα που βρισκω εγω ειναι η κατασταση του λαιμου του. Φοβαμαι δηλαδη μη χειροτερεψει το προβλημα που εχει και αλλοιωθει παραπανω η φωνη του.
ΥΓ. Πλεν εγω περιμενω απο τον αρχοντα 5 με 7 χρονια ακομα σε μεγαλες πιστες, 2 με 3 αν γινεται καλους δισκους ακομα και ας κλεισει την δισκογραφια του με κατι ζωντανο οπως το Ενθυμιον σε καμια δεκαετια απο τωρα. Τελος θα ηταν παρα πολυ καλο αν εκανε καποιες συναυλιες, 2 3 ανα ετος σε μερη οπου δεν εχει παει να τραγουδησει τα τελευταια 15 χρονια. Οσο για το προγραμμα αυτο θα κανει πλεον με μικρες αλλαγες μεχρι να αποσυρθει. Μη περιμενετε μεγαλες αλλαγες. Το μονο μεγαλο προβλημα που βρισκω εγω ειναι η κατασταση του λαιμου του. Φοβαμαι δηλαδη μη χειροτερεψει το προβλημα που εχει και αλλοιωθει παραπανω η φωνη του.
Ξαναλεμε οτι κανεις δεν αμφισβητει αυτα που εχει πετυχει στον χωρο του ελληνικου τραγουδιου !Mesogeios131 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 23, 2020 5:23 pm Καποιοι χωρις να το κατακρινω νομιζουν οτι ο Νοτης ειναι ακομα 40 χρονων. Δεν ειναι. Εχουν πεσει οι αντοχες του και εχει αλλαξει η φωνη του οπως αλλαζει στον καθενα οταν περνανε τα χρονια. Για να το καταλαβετε φανταστειτε τον πατερα σας να τραγουδαει σε πιστες αν θα μπορουσε να το κανει... Εχει προσφερει παρα πολλα. Ειναι 25 χρονια πρωτο ονομα στις πιστες και μαλιστα τα 20 τραγουδουσε σχεδον μονος του και γεμιζε κεντρα. Ειναι πρωτος σε πωλησεις και τελος εχει πανω απο 30 υμνους που τους ξερουν ολοι οι Ελληνες που ακομα και αλλοι κορυφαιοι τραγουδιστες δεν εχουν πανω απο 10 κομματια που να τα ξερουν ολοι.
Ειναι μια κατηγορια μονος του !!!
Φυσικα δεν περιμενει κανενας να κανει πραγματα στα 60 του σαν και αυτα που εκανε στα 40 του !!!
Ειναι λογικο να υπαρχει και μια καταπονηση του λαιμου του μετα απο τοσα χρονια !!!
Αυτα ειναι δεκτα και αποδεκτα !!!
Αλλα για να συνεχισεις σε ενα επιπεδο σωστο στα κεντρα διασκεδασης,θα πρεπει να δουλεψει πολυ στην επιλογη τραγουδιων για τις live εμφανισεις !!!
Φετος για παραδειγμα,που εκανε συνεργασια με γονιδη,ο γονιδης ειχε επιλεξει παρα πολυ σωστα τραγουδια !!!
Οταν ο Νοτης ειχε ορεξη πιο παλια,οντως πηγαινες και ακουγες ολο διαφορετικα τραγουδια !!!
Ηταν πιο μικρος,ειχε τρελη καυλα που λεμε!!
Τωρα δεν μπορει να το κανει αυτο!!
Μεγαλωσε και ξεχναει,ειναι αδυνατο να το κανει πλεον!
Πρεπει λοιπον να κατσει με τους συνεργατες του,να φτιαξουν ενα προγραμμα πολεμικο που λεμε,να το λεει μια σεζον !!!
Αν θες να εισαι ανταγωνιστικος σε μαγαζια πρωτης γραμμης,θα πρεπει να κανεις καλο προγραμμα!!!
Τωρα,για τον δισκο...δεν περιμενω πολλα πραγματα!
Μετρια τραγουδακια που λογω ερμηνειας του Νοτη θα παρουν μια βαρυτητα !!
-
Κοιτα καποιοι θελουν να λεει κομματια σπανια καθε βραδυ οπως Σιγανες ψιχαλες, Αν, Του φεγγαριου ο γιος κτλ αλλα πολλυς κοσμος δεν τα ξερει. Ο Νοτης πλεον λεει τους υμνους του(οχι ολους) καθε βραδυ λεει και καμια 10αρια πολυ προσφατα. Μετα πετα 5 6 κοινωνικα και τελος πιανει το Ενθυμιον ή Στελιο και Στρατο. Δεν ειναι και ευκολο να φτιαξει το προγραμμα γιατι εχει πανω απο 100 δυνατα τραγουδια( μαζι με αυτα που επανεκτελεσε). Οποτε το ποιο θα αφησει απεξω ειναι υποκειμενικο. Εδω αφηνει εξω το θελω να σε ξαναδω που για μενα ειναι στα 3 κορυφαια του οπως και το Σωμα μου.tsakir1 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 24, 2020 8:34 amΞαναλεμε οτι κανεις δεν αμφισβητει αυτα που εχει πετυχει στον χωρο του ελληνικου τραγουδιου !Mesogeios131 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 23, 2020 5:23 pm Καποιοι χωρις να το κατακρινω νομιζουν οτι ο Νοτης ειναι ακομα 40 χρονων. Δεν ειναι. Εχουν πεσει οι αντοχες του και εχει αλλαξει η φωνη του οπως αλλαζει στον καθενα οταν περνανε τα χρονια. Για να το καταλαβετε φανταστειτε τον πατερα σας να τραγουδαει σε πιστες αν θα μπορουσε να το κανει... Εχει προσφερει παρα πολλα. Ειναι 25 χρονια πρωτο ονομα στις πιστες και μαλιστα τα 20 τραγουδουσε σχεδον μονος του και γεμιζε κεντρα. Ειναι πρωτος σε πωλησεις και τελος εχει πανω απο 30 υμνους που τους ξερουν ολοι οι Ελληνες που ακομα και αλλοι κορυφαιοι τραγουδιστες δεν εχουν πανω απο 10 κομματια που να τα ξερουν ολοι.
Ειναι μια κατηγορια μονος του !!!
Φυσικα δεν περιμενει κανενας να κανει πραγματα στα 60 του σαν και αυτα που εκανε στα 40 του !!!
Ειναι λογικο να υπαρχει και μια καταπονηση του λαιμου του μετα απο τοσα χρονια !!!
Αυτα ειναι δεκτα και αποδεκτα !!!
Αλλα για να συνεχισεις σε ενα επιπεδο σωστο στα κεντρα διασκεδασης,θα πρεπει να δουλεψει πολυ στην επιλογη τραγουδιων για τις live εμφανισεις !!!
Φετος για παραδειγμα,που εκανε συνεργασια με γονιδη,ο γονιδης ειχε επιλεξει παρα πολυ σωστα τραγουδια !!!
Οταν ο Νοτης ειχε ορεξη πιο παλια,οντως πηγαινες και ακουγες ολο διαφορετικα τραγουδια !!!
Ηταν πιο μικρος,ειχε τρελη καυλα που λεμε!!
Τωρα δεν μπορει να το κανει αυτο!!
Μεγαλωσε και ξεχναει,ειναι αδυνατο να το κανει πλεον!
Πρεπει λοιπον να κατσει με τους συνεργατες του,να φτιαξουν ενα προγραμμα πολεμικο που λεμε,να το λεει μια σεζον !!!
Αν θες να εισαι ανταγωνιστικος σε μαγαζια πρωτης γραμμης,θα πρεπει να κανεις καλο προγραμμα!!!
Τωρα,για τον δισκο...δεν περιμενω πολλα πραγματα!
Μετρια τραγουδακια που λογω ερμηνειας του Νοτη θα παρουν μια βαρυτητα !!
-
Αυτή τη στιγμή δεν έχει νόημα να κάνει πολύ διαφορετικό πρόγραμμα κάθε βραδιά
Γιατί μόνο οι νοτικοι πάνε πολλές φορές μέσα στη σεζόν
Ο μίσος κόσμος που είναι στο μαγαζί είναι θαμώνες της μιας άντε δύο βραδιάς ή κόσμος που έρχεται για το άλλο όνομα.
Αν είχαμε σεζόν fantasia που σήκωνε όλο το μαγαζί μόνος του χωρίς ουσιαστικό άλλο όνομα
Τότε έπρεπε να.κανει ένα πρόγραμμα τελείωσε διαφορετικό κάθε βραδιά.
Να κάτσει να κάνει κάποιες μεγάλες συναυλίες σε κάποια μέρη στην Ελλάδα
Μη περιμένετε σε πολλά
Για τα 30 χρόνια
Και να βγάλει ένα μεγάλο λάιβ δίσκο
Φωνή ο Νότης
Παρ όλο το πρόβλημα που αντιμετώπιζε φέτος
Για μένα συνεχίζει να έχει τη καλύτερη λαϊκή στην Ελλάδα
Λαϊκός τραγουδιστής όπως ειναι ο Νότης
Οι μόνοι που έμειναν είναι
Καρράς
Ο οποίος είναι κλασμενος
Γονίδης
Μ αρέσει πολύ ακόμη και τον βάζω πισω απ' το Νότη
Αδαμαντίδης
Μπορει
Αλλά πολύ κόκα
Πανταζής
Οκκ ακόμη
Οικονομο
Έχει καλή λαϊκή φωνή αλλά τραγουδάει σκάσε ένα φιλί και παπαριές
Τώρα Ρέμος Μαζω Πλούταρχος κλπ
Για μένα δε θεωρούνται καθαροί λαϊκοί
Γιατί μόνο οι νοτικοι πάνε πολλές φορές μέσα στη σεζόν
Ο μίσος κόσμος που είναι στο μαγαζί είναι θαμώνες της μιας άντε δύο βραδιάς ή κόσμος που έρχεται για το άλλο όνομα.
Αν είχαμε σεζόν fantasia που σήκωνε όλο το μαγαζί μόνος του χωρίς ουσιαστικό άλλο όνομα
Τότε έπρεπε να.κανει ένα πρόγραμμα τελείωσε διαφορετικό κάθε βραδιά.
Να κάτσει να κάνει κάποιες μεγάλες συναυλίες σε κάποια μέρη στην Ελλάδα
Μη περιμένετε σε πολλά
Για τα 30 χρόνια
Και να βγάλει ένα μεγάλο λάιβ δίσκο
Φωνή ο Νότης
Παρ όλο το πρόβλημα που αντιμετώπιζε φέτος
Για μένα συνεχίζει να έχει τη καλύτερη λαϊκή στην Ελλάδα
Λαϊκός τραγουδιστής όπως ειναι ο Νότης
Οι μόνοι που έμειναν είναι
Καρράς
Ο οποίος είναι κλασμενος
Γονίδης
Μ αρέσει πολύ ακόμη και τον βάζω πισω απ' το Νότη
Αδαμαντίδης
Μπορει
Αλλά πολύ κόκα
Πανταζής
Οκκ ακόμη
Οικονομο
Έχει καλή λαϊκή φωνή αλλά τραγουδάει σκάσε ένα φιλί και παπαριές
Τώρα Ρέμος Μαζω Πλούταρχος κλπ
Για μένα δε θεωρούνται καθαροί λαϊκοί
-
Σήμερα έφυγε η μητέρα του Νότη
Το διάβασα πριν λίγο
Εγώ θα πω απλά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτή τη γυναίκα που έβαλε αυτό τον άνθρωπο στη ζωή μας....
Το διάβασα πριν λίγο
Εγώ θα πω απλά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτή τη γυναίκα που έβαλε αυτό τον άνθρωπο στη ζωή μας....
-
Η μητέρα του Νότη “έφυγε» την Παρασκευή.
Ο Νότης είχε κατέβει από την προηγούμενη εβδομάδα Κω γιατί τον ενημέρωσε η αδερφή του ότι είχε ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση.
Δεν είχε κατέβει καθόλου στο νησί φέτος και τώρα ίσως να μην ξαναέρθει μέχρι το φθινόπωρο.
Νέα τραγούδια από τη νέα χειμερινή σεζον.
Ο Νότης είχε κατέβει από την προηγούμενη εβδομάδα Κω γιατί τον ενημέρωσε η αδερφή του ότι είχε ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση.
Δεν είχε κατέβει καθόλου στο νησί φέτος και τώρα ίσως να μην ξαναέρθει μέχρι το φθινόπωρο.
Νέα τραγούδια από τη νέα χειμερινή σεζον.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
-
Θεωρω οτι ο Νοτης δεν θα μπει στουντιο τουλαχιστον μεχρι μεσα Οκτωβρη. Αυτο σημαινει οτι( αν δεν εχουμε νεα καραντινα) ο δισκος θα ειναι ετοιμος τον Ιανουαριο και βαλε. Οποτε 3 χρονια αναμονη για το τριτο μερος της τριλογιας... Δεν το λες και επαγγελματισμο αυτο. Απο την αλλη δεν τον αδικω. Ξερει οτι τα κομματια δεν θα παιξουν στο ραδιο, θα θαφτουν οποτε σου λεει γιατι να βιαζομαι? Μονο τα τραγουδια του 90 με 2000 να πω γεμιζω το μαγαζι ανετα. Δεν ξερω αλλα πιστευω οτι η καριερα του Νοτη ειναι ενα βημα πριν το τελος της και δισκογραφικα και σε ζωντανες εμφανισεις. Σε ζωντανες εμφανισεις το λεω γιατι η κατασταση της φωνης του 2 τωρα φετος ειναι σε μεγαλη πτωση.
Εγώ θεωρώ ότι η τριλογία μας τελείωσε... Πάμε για ολοκληρωμένο δίσκο πλέον...
Τα υπόλοιπα είναι απλά υπερβολές μια χαρά είναι στις ζωντανές εμφανίσεις του και στην ερμηνεία του...
Τα υπόλοιπα είναι απλά υπερβολές μια χαρά είναι στις ζωντανές εμφανίσεις του και στην ερμηνεία του...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Δεν θεωρώ ότι αδικείτε ο Νότης τα τελευταία χρόνια από τα ραδιόφωνα
Έχει βγάλει δυο διάκους σε 5 χρόνια εκ των οποίων ο ένας με κοινωνικά τραγούδια
Ε τι να παίξει το ραδιόφωνο έπαιξε αρκετά τα πιο μεγάλα σαγαπω και λίγο το καμία
Δεν έβγαλε και κάποιο αξιόλογο τραγούδι κατά την γνώμη μου...
Τα τραγούδια παίζουν μεγάλη σημασία πλέον δεν μπορείς να στηρίζεσαι στα παλιά μόνο ...
Έχει βγάλει δυο διάκους σε 5 χρόνια εκ των οποίων ο ένας με κοινωνικά τραγούδια
Ε τι να παίξει το ραδιόφωνο έπαιξε αρκετά τα πιο μεγάλα σαγαπω και λίγο το καμία
Δεν έβγαλε και κάποιο αξιόλογο τραγούδι κατά την γνώμη μου...
Τα τραγούδια παίζουν μεγάλη σημασία πλέον δεν μπορείς να στηρίζεσαι στα παλιά μόνο ...
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
Η καλύτερη φετινή του ερμηνεία αυτή...ή για να μην παρεξηγηθώ η αγαπημένη μου ερμηνεία για φέτος.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
-
Αναφερομαι στα προβληματα που ειχε με τη φωνη του φετος. Ποσες αναβολες, ποσες φορες δεν τραγουδησε. Ο ιδιος επι λεξει ειπε στη πρεμιερα οτι χθες στη προβα δν μπορουσα να τραγουδησω, νομιζα οτι εχασα τη φωνη μου. Επισης τραγουδουσε σε πολυ χαμηλους τονους φετος λογω του προβληματος. Οσο για τα τραγουδια ολοι θελουν να ακουσουν τα παλια του. Τους υμνους Αετο Σωμα μου Παραλληλα δεν σε χρειαζομαι και δεν μπορω κ.τλ. Τα πιο προσφατα ειναι γεμισματα. Αλλωστε πιο πολλα λεει απο το Ενθυμιον παρα απο το 2005 και μετα.
ΥΓ. Θα σας διηγηθω κατι που συνεβη προχθες. Ημουν με τη μανα μου στο αυτοκινητο και ενω για μερες στο αμαξι ειχα τις 7ψυχες χθες ειχα βαλει τον δισκο Αναγεννησις. Οταν ανοιξα το στερεο ξεκινησε και επαιζε αυτοματα το 3 δλδ το κι αν με βρεις κ μου λεει η μανα μου επι λεξει ο Σφακιανακης ειναι αυτος? Πολυ παραξενα ακουγεται η φωνη του δεν μοιαζει. Εμεινα καγκελο και συνειδητοπιησα τα εγκληματα που εχουν γινει στις ηχογραφησεις των δισκων του Νοτη τα τελευταια χρονια. Εξαιρεση στις κακες ηχογραφησεις για μενα αποτελει το Ματωμενο δακρυ τα τελευταια 4 κομματια(τσιγγανακι. ο,τι μου χεις πει οπου διακρινεται η φωνη του Νοτη).
ΥΓ. Θα σας διηγηθω κατι που συνεβη προχθες. Ημουν με τη μανα μου στο αυτοκινητο και ενω για μερες στο αμαξι ειχα τις 7ψυχες χθες ειχα βαλει τον δισκο Αναγεννησις. Οταν ανοιξα το στερεο ξεκινησε και επαιζε αυτοματα το 3 δλδ το κι αν με βρεις κ μου λεει η μανα μου επι λεξει ο Σφακιανακης ειναι αυτος? Πολυ παραξενα ακουγεται η φωνη του δεν μοιαζει. Εμεινα καγκελο και συνειδητοπιησα τα εγκληματα που εχουν γινει στις ηχογραφησεις των δισκων του Νοτη τα τελευταια χρονια. Εξαιρεση στις κακες ηχογραφησεις για μενα αποτελει το Ματωμενο δακρυ τα τελευταια 4 κομματια(τσιγγανακι. ο,τι μου χεις πει οπου διακρινεται η φωνη του Νοτη).
Δηλαδή το Κι αν με βρεις είναι κακοηχογραφημενο;
Τεσπά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αφού δεν γουστάρετε πλέον γιατί ασχολείστε; Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω και την λογική του δεν θα παίξει στο ραδιόφωνο ή ότι και να γίνει θα είναι κατώτερο τον προηγούμενων, άρα ας μην κυκλοφορήσει δίσκο...
Για τις ζωντανές εμφανίσεις φέτος θα συμφωνήσω ότι η χρονιά βγήκε με το στανιό, αλλά και πάλι είναι μια κακή παρένθεση σε 30 χρόνια, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου...
Ο καθένας έχει την άποψη του αλλά και λίγη αντικειμενικότητα δεν βλάπτει...
Τεσπά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αφού δεν γουστάρετε πλέον γιατί ασχολείστε; Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω και την λογική του δεν θα παίξει στο ραδιόφωνο ή ότι και να γίνει θα είναι κατώτερο τον προηγούμενων, άρα ας μην κυκλοφορήσει δίσκο...
Για τις ζωντανές εμφανίσεις φέτος θα συμφωνήσω ότι η χρονιά βγήκε με το στανιό, αλλά και πάλι είναι μια κακή παρένθεση σε 30 χρόνια, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Ειναι πολλα τα χρονια που ο Νοτης μας βρισκεται στην πρωτη γραμμη!!!
Κανενας δεν εμεινε στην πρωτη γραμμη σε ολη την διαρκεια της καριερας του !!
Ειναι απολυτα φυσιολογικο να μην αποδιδει στα live του οπως πριν 10 χρονια !!!!
Εχει φτασει τα 60 !!!!!
Εμενα προσωπικα αυτο που με χαλαει,ειναι ο τομεας της δισκογραφιας !!!
Εκει πραγματικα εχει μεινει πολυ πισω !!!
Το καλυτερο τραγουδι απο το 2013 και μετα,ειναι στην καλυτερη των περιπτωσεων μετριο !!!!
Μετριο για τα κυβικα του Νοτη !!!
Δεν ξερω αν εχει ορεξη η οχι,αλλα ακομα και την σημερινη εποχη που το ελληνικο ελαφρολαικο/λαικο τραγουδι ειναι στα κατω του,ακους τραγουδια που θα μπορουσαν με τον Νοτη στην ερμηνεια να μεινουν στον χρονο !!!
Συν,τα εγκληματα στις ηχογραφησεις και στο κατακρεουργημα του ζειμπεκικου 'την αγκαλια σου' !!!
Πολλα θα μπορουσαμε να τα ριξουμε στην εταιρεια,αλλα ο Νοτης ειναι αυτος που παντα εχει τον τελευταιο λογο !!!
Οποτε,τα λαθη αυτα ειναι δικα του και μονο !!!
Ο Σαμπανης τον λατρευει τον Νοτη,ειναι τοσο δυσκολο να του γραψει ενα τραγουδι ;;
Ευχομαι να μας αξιωσει ο θεος,να ακουσουμε παλι απο τον Νοτη,τραγουδια απο αλεκο χρυσοβεργη/γιατρα...
Αρσενικα τραγουδια ρε μαγκες !!
Ζειμπεκικα που ετριζαν τα πατωματα !!!
Τετοια τραγουδια θελουμε για τον μαγκα μας !!!
Μουσικες με μπουζουκι !!!!!!
Ας κανει μια παυση απο τα live για εναν χρονο,να ξεκουραστει και να κανει μια καλη συνεργασια με γερα θεμελια !!!
Εχει φτασει τα 60 !!!!!
Το καλυτερο τραγουδι απο το 2013 και μετα,ειναι στην καλυτερη των περιπτωσεων μετριο !!!!
Δεν ξερω αν εχει ορεξη η οχι,αλλα ακομα και την σημερινη εποχη που το ελληνικο ελαφρολαικο/λαικο τραγουδι ειναι στα κατω του,ακους τραγουδια που θα μπορουσαν με τον Νοτη στην ερμηνεια να μεινουν στον χρονο !!!
Συν,τα εγκληματα στις ηχογραφησεις και στο κατακρεουργημα του ζειμπεκικου 'την αγκαλια σου' !!!
Πολλα θα μπορουσαμε να τα ριξουμε στην εταιρεια,αλλα ο Νοτης ειναι αυτος που παντα εχει τον τελευταιο λογο !!!
Ο Σαμπανης τον λατρευει τον Νοτη,ειναι τοσο δυσκολο να του γραψει ενα τραγουδι ;;
Ευχομαι να μας αξιωσει ο θεος,να ακουσουμε παλι απο τον Νοτη,τραγουδια απο αλεκο χρυσοβεργη/γιατρα...
Ας κανει μια παυση απο τα live για εναν χρονο,να ξεκουραστει και να κανει μια καλη συνεργασια με γερα θεμελια !!!
-
Ολος ο Αναγεννησις ειναι κακοηχογραφημενος. Ακους ενα Νοτη ολο μπασα χωρις καμια γλυκητητα στη φωνη του. Κατι αναλογα με τις αυτοτελεις ιστοριες. Στον Μαζι υπηρξε βελτιωση οπως και στο Ματωμενο Δακρυ. Εγω γουσταρω τον παλιο Νοτη που εβγαζε καθε χρονο νεα κομματια και μαλιστα υμνους, που εκανε διαφορετικο προγραμμα καθε βραδυ και δεν εκανε 5 χρονια και βαλε να βγαλει δισκο. Ενας φιλος μου που λεγαμε κατι για τον Νοτη μου ειπε΄΄ Αυτος πρεπει να εχει να βγαλει δισκο 7 8 χρονια και με το δικιο του δηλαδη αφου εχει να ακουστει κομματι απο το δωσε ενα τελος. Επισης το οτι καπνιζει ενω εχει προβλημα στο λαιμο ειναι τελειως ανευθυνο. Εγω σαν προφητης τα λεω οτι θα εχει μεγαλο προβλημα αν δεν προσεξει τη φωνη του...Αν δεν το καταλαβεβετε θα το καταλαβετε μια και καλη σε 2 3 χρονια.J&B έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 10, 2020 7:45 am Δηλαδή το Κι αν με βρεις είναι κακοηχογραφημενο;
-
Ρε φιλε δεν βλεπεις οτι οι εταιριες δεν θελουν μπουζουκι στους δισκους. Εδω αναγκασαν ολοκληρο Νοτη να βγαλει απο το στην αγαλια σου το μπουζουκι και να αλλοιωσει το τραγουδι. Πως περιμενεις λοιπον καθαροαιμα ζειμπεκικα? Πανε αυτα. Το θεμα ειναι να βγαλει 5 6 καλες μπαλαντες που ειναι και στο στοιχειο του. Επισης αυτο που λες οτι και καλο να ειναι το τραγουδι χαλαει στις ηχογραφησεις(βλεπε Μη με ρωτατε). Επισης ξερει ο Νοτης οτι τον εχουν στο περιθωριο και δεν θα παιξουν τα τραγουδια του. Τον εχουν στην απεξω. Ολοκληρος Σφακιανακης να βγαζει δηλαδη τραγουδια και να τα ακουνε μονο οι φαν του ειναι λιγο εκνευριστικο. Κοιταξτε τις προβολες που εκαναν τα νεα ερωτικα τραγουδια το 2018. Οι χειροτερες του διαχρονικα. Εκει νομιζω οτι οφειλεται το οτι δεν βγαζει δισκους ο Νοτης. Η μη προωθηση της δουλειας του. Οταν δηλαδη εχεις βγαλει δισκους οπως 5 Βημα Νοτιονατολικα, 7ψυχες Ενθυμιο που τα ακουγε ΟΛΗ η Ελλαδα το να βγαζει τωρα δισκους καθς 1.5 χρονο που δεν τους ακουσει κανεις εκτος απο ελαχιστους και δεν αφηνουν και διαχρονικα κομματια το θεωρει γελοιο.tsakir1 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 10, 2020 2:27 pm Ειναι πολλα τα χρονια που ο Νοτης μας βρισκεται στην πρωτη γραμμη!!!
Εχει φτασει τα 60 !!!!!
Το Κι αν με βρεις είναι από τα χαρακτηριστικότερα τραγούδια του Νότη εκείνης της περιόδου.Οι χαμηλές στα κουπλέ που είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι του τραγουδιού είναι καθαρότατες...και αποδόθηκαν τέλεια.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Δεν νομίζω ένα όνομα σαν τον σφακιανακη να μην μπορεί να βρει μια εταιρία που να του προωθήσει σωστά την δουλειά που θέλει ο ίδιος να κάνειMesogeios131 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 10, 2020 4:42 pmΡε φιλε δεν βλεπεις οτι οι εταιριες δεν θελουν μπουζουκι στους δισκους. Εδω αναγκασαν ολοκληρο Νοτη να βγαλει απο το στην αγαλια σου το μπουζουκι και να αλλοιωσει το τραγουδι. Πως περιμενεις λοιπον καθαροαιμα ζειμπεκικα? Πανε αυτα. Το θεμα ειναι να βγαλει 5 6 καλες μπαλαντες που ειναι και στο στοιχειο του. Επισης αυτο που λες οτι και καλο να ειναι το τραγουδι χαλαει στις ηχογραφησεις(βλεπε Μη με ρωτατε). Επισης ξερει ο Νοτης οτι τον εχουν στο περιθωριο και δεν θα παιξουν τα τραγουδια του. Τον εχουν στην απεξω. Ολοκληρος Σφακιανακης να βγαζει δηλαδη τραγουδια και να τα ακουνε μονο οι φαν του ειναι λιγο εκνευριστικο. Κοιταξτε τις προβολες που εκαναν τα νεα ερωτικα τραγουδια το 2018. Οι χειροτερες του διαχρονικα. Εκει νομιζω οτι οφειλεται το οτι δεν βγαζει δισκους ο Νοτης. Η μη προωθηση της δουλειας του. Οταν δηλαδη εχεις βγαλει δισκους οπως 5 Βημα Νοτιονατολικα, 7ψυχες Ενθυμιο που τα ακουγε ΟΛΗ η Ελλαδα το να βγαζει τωρα δισκους καθς 1.5 χρονο που δεν τους ακουσει κανεις εκτος απο ελαχιστους και δεν αφηνουν και διαχρονικα κομματια το θεωρει γελοιο.tsakir1 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 10, 2020 2:27 pm Ειναι πολλα τα χρονια που ο Νοτης μας βρισκεται στην πρωτη γραμμη!!!
Εχει φτασει τα 60 !!!!!
Είτε έχει μπουζούκι είτε οτιδήποτε
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ