Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Mesogeios131

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mesogeios131 »

Δεν ειναι θεμα εταιριας. Εχει δυστυχως ενα συστημα απεναντι του. Τηλεοραση ραδιοφωνο ιντερνετ ολα τον χτυπουν. Δεν βλεπετε οτι σταματησε και τις συνεντευξεις...και μαλιστα πολυ καλα εκανε γιατι τους εδινε υλικο να τον χτυπουν για 10 μερες. Καλως κακως οπως παει τα τελευταια 5 χρονια θα βαδισει μεχρι το τελος της καριερας του. Εγω επιμενω για την υγεια του και τη κατασταση της φωνης του για να μπορουμε να τον απολαμβανουμε οσα χρονια εμφανιζεται ακομα. Για τους δισκους τωρα δεν εχω μεγαλες προσδοκιες.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Αν και συμφωνώ σε επιμέρους σημεία με όλους, δεν μπορώ να μην διαφωνήσω στο ότι ορισμένοι επιμένετε να μην βλέπετε την σταδιακή πτώση στη φωνή του Νότη την τελευταία τριετία. Δηλαδή αν είναι να τραγουδάει μιλώντας και να περιμένουμε να έχει 1500 άτομα από κάτω, τι να πω..Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να γίνει επιτυχία ένα κομμάτι όταν δεν ακούγεται ικανοποιητικά σαν ήχος. Όλα από εκεί ξεκινούν κι εκεί τελειώνουν.
Για μένα δεν είναι σοβαρή δισκογραφική παρουσία αυτό που κάνει ο Νότης. Το 2014 έβγαλε τον Μαζί κι έκτοτε έχει κυκλοφορήσει σε 6 χρόνια 14 τραγούδια, από τα οποία τα 7 ήταν κοινωνικά και μάλιστα τα περισσότερα μέτρια. Με οποιονδήποτε να μιλήσετε θα σας πει που έχει χαθεί ο Σφακιανάκης, αυτή είναι η πραγματικότητα.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

jdarmody έγραψε: Παρ Ιούλ 10, 2020 10:46 pm Αν και συμφωνώ σε επιμέρους σημεία με όλους, δεν μπορώ να μην διαφωνήσω στο ότι ορισμένοι επιμένετε να μην βλέπετε την σταδιακή πτώση στη φωνή του Νότη την τελευταία τριετία. Δηλαδή αν είναι να τραγουδάει μιλώντας και να περιμένουμε να έχει 1500 άτομα από κάτω, τι να πω..Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να γίνει επιτυχία ένα κομμάτι όταν δεν ακούγεται ικανοποιητικά σαν ήχος. Όλα από εκεί ξεκινούν κι εκεί τελειώνουν.
Για μένα δεν είναι σοβαρή δισκογραφική παρουσία αυτό που κάνει ο Νότης. Το 2014 έβγαλε τον Μαζί κι έκτοτε έχει κυκλοφορήσει σε 6 χρόνια 14 τραγούδια, από τα οποία τα 7 ήταν κοινωνικά και μάλιστα τα περισσότερα μέτρια. Με οποιονδήποτε να μιλήσετε θα σας πει που έχει χαθεί ο Σφακιανάκης, αυτή είναι η πραγματικότητα.
Εντάξει πάντως εμείς από όλα όσα γίνονται στα προσωπικά και επαγγελματικά του γνωρίζουμε ελάχιστα
Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι προβλήματα αντιμετωπίζει και πως τα διαχειρίζεται
Αν θυμάμαι καλά στο φεβερ στην πρεμιέρα είχε πει ότι τα τελευταία χρόνια του πηγαίνουν όλα στραβά
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
Trelos Notikos 2019

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Trelos Notikos 2019 »

Από το σπίτι
Από κει ξεκινάνε όλα

Αν οι φήμες είναι πραγματικες
Δηλαδή ότι έχει θέματα οικογενειακα
Εκεί οφείλεται το πρόβλημα τη τελευταία διετία και

Εγώ πιστεύω θα ανακάμψει
Ή τουλάχιστον το εύχομαι
Τώρα όλα αυτά που διαβάζω περί δισκογραφίας κατώτερης του Νότη
Για φωνή που έπεσε Πολύ κλπ
Ντάξει
Η φωνή όλο ξέρουμε ότι δεν είναι ίδια
Εγώ αυτό που θα πω είναι ότι ο Νότης ακόμη έχει τη καλύτερη για μένα φωνή στην Ελλάδα στο λαϊκο κομμάτι

Εγώ πάντως
Μπορώ να συγχωρήσω σχεδόν τα πάντα στο Νότη
Τις κακές ηχογραφήσεις ,τα όχι και τόσο μεγάλα τραγούδια τα τελευταία χρόνια και ότι άλλο θέλετε
Μόνο και μόνο για μόνο αυ τός κατάφερε να με κάνει να νιωσω αυτο το κάτι μέσα μου κάθε φορά που έλεγε μια νότα

Τα υπόλοιπα είναι ιστορίες να λέγαμε
Εξόριστος στην 8η λεωφόρο...
Mesogeios131

Trelos Notikos 2019 έγραψε: Σάβ Ιούλ 11, 2020 12:59 am Από το σπίτι
Από κει ξεκινάνε όλα

Αν οι φήμες είναι πραγματικες
Δηλαδή ότι έχει θέματα οικογενειακα
Εκεί οφείλεται το πρόβλημα τη τελευταία διετία και

Εγώ πιστεύω θα ανακάμψει
Ή τουλάχιστον το εύχομαι
Τώρα όλα αυτά που διαβάζω περί δισκογραφίας κατώτερης του Νότη
Για φωνή που έπεσε Πολύ κλπ
Ντάξει
Η φωνή όλο ξέρουμε ότι δεν είναι ίδια
Εγώ αυτό που θα πω είναι ότι ο Νότης ακόμη έχει τη καλύτερη για μένα φωνή στην Ελλάδα στο λαϊκο κομμάτι

Εγώ πάντως
Μπορώ να συγχωρήσω σχεδόν τα πάντα στο Νότη
Τις κακές ηχογραφήσεις ,τα όχι και τόσο μεγάλα τραγούδια τα τελευταία χρόνια και ότι άλλο θέλετε
Μόνο και μόνο για μόνο αυ τός κατάφερε να με κάνει να νιωσω αυτο το κάτι μέσα μου κάθε φορά που έλεγε μια νότα

Τα υπόλοιπα είναι ιστορίες να λέγαμε
Εννοειται οτι ειναι καλοπροαιρετη η κριτικη μας απεναντι του. Εγω μονο που βαζω τις επταψυχες ανατριχιαζω σαν να τις ακουω πρωτη φορα. Τωρα για τα προσωπικα του δεν νομιζω να εχει θεματα. Η Κιλυ ειναι ηπιος χαρακτηρας. Μη πιστευετε τις αηδιες που γραφουν. Ξεκινησαν να τα γραφουν με το σκηνικο με τη Παολα επειδη ο Νοτης κοιμοταν λιγες ωρες στο καμαρινι του. Τωρα για το Φιβερ ειμαι σιγουρος οτι οταν ελεγε οτι ολα του πανε στραβα εννοουσε στο τεχνικο κομματι. Ειχε μεγαλα θεματα με την ηχοληψια εκεινη τη μερα. Επισης σιγουρα θα εννοουσε και την αδικη κριτικη που του ασκηθηκε για τα πιστευω του. Εννοειται οτι ειναι ο καλυτερος εν ενεργεια τραγουδιστης αλλα θελει μεγαλη προσοχη στη κατασταση της φωνης του. Δηλαδη, δεν θελω ουτε να φανταστω οτι θα χασει τη φωνη του οπως για παραδειγμα την εχασε ο Χατζηγιαννης. Θα ειναι τεραστιο πληγμα. Παντως το θεμα με το τσιγαρο μη το αγνοειτε. Μολις το ξαναξεκινησε μετα το 16 βαρυνε παραπανω η φωνη του.
Tsachno21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

Ρε παιδιά 40 χρόνια (σχεδόν) είναι με την Κίλυ ο Νοτης τώρα θα χωρίσουν; Δεν νομίζω να ισχύει..Ας ξεκουραστεί το καλοκαίρι και από Οκτώβριο ας επανέλθει δυναμικά.. Για την νέα χρονια δεν είμαι τόσο αισιόδοξος έτσι και αλλιώς ότι θα τον δούμε σε κάποιο κέντρο.. Μην ξεχνάμε ότι ο Νοτης πατάει τα 60 και με τον κορονοιο δεν θα είναι και ότι καλύτερο να βρίσκεται στα μπουζούκια με τόσο κόσμο.
GiannisGr

Tsachno21 έγραψε: Σάβ Ιούλ 11, 2020 2:22 pm Ρε παιδιά 40 χρόνια (σχεδόν) είναι με την Κίλυ ο Νοτης τώρα θα χωρίσουν; Δεν νομίζω να ισχύει..Ας ξεκουραστεί το καλοκαίρι και από Οκτώβριο ας επανέλθει δυναμικά.. Για την νέα χρονια δεν είμαι τόσο αισιόδοξος έτσι και αλλιώς ότι θα τον δούμε σε κάποιο κέντρο.. Μην ξεχνάμε ότι ο Νοτης πατάει τα 60 και με τον κορονοιο δεν θα είναι και ότι καλύτερο να βρίσκεται στα μπουζούκια με τόσο κόσμο.
Να σου πω καλύτερα κιόλας να κάνει μια διακοπή για κάποιο διάστημα να ξεκουραστεί να κάνει ίσως κάποια θεραπεία αν χρειάζεται για τον λαιμο του και ας βγάλει δίσκο
Ας προβάρει και κάποια τραγούδια με την ησυχία του παλαιότερα και όταν επιστρέψει να είναι διαφορετικός και καλύτερος
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Θα πρότεινα να μην αναφερόμαστε σε προσωπικά ζητήματα του Νότη, πόσο μάλλον όταν δεν γνωρίζουμε το παραμικρό και ουσιαστικά κάνουμε εικασίες.
Mesogeios131

Εσεις τι πιστευετε οτι θα εμφανιστει τον χειμωνα ή οχι? Εγω πιστευω οτι θα κανει την υπερβαση και θα εμφανιστει. Ομως δεν εχω προσδοκιες για αλλαγη προγραμματος. Τα ιδια θα λεει. Το θεμα ειναι να βελτιωθει κ κατασταση του λαιμου του.
GiannisGr

Mesogeios131 έγραψε: Κυρ Ιούλ 12, 2020 3:41 pm Εσεις τι πιστευετε οτι θα εμφανιστει τον χειμωνα ή οχι? Εγω πιστευω οτι θα κανει την υπερβαση και θα εμφανιστει. Ομως δεν εχω προσδοκιες για αλλαγη προγραμματος. Τα ιδια θα λεει. Το θεμα ειναι να βελτιωθει κ κατασταση του λαιμου του.
Το κυριότερο φυσικά και είναι αυτό ας λέει ότι τραγούδια θέλει αλλά να κάνει καλές εκτελέσεις
Για να συμβεί αυτό όμως δεν πρέπει να κάνει κατάχρηση και να κάνει κάποιο καιρό αποχή εάν χρειάζεται ..
noti_kos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από noti_kos »

Εξαιρετική η δουλειά του Μαζωνάκη για το τραγούδι «ώρες μικρές»..και σαν τραγούδι εξαιρετικό αλλά και η ιδέα για την ανάδειξη του μπουζουκιού..πραγματικά το ζήλεψα για τον δικό μας. Μου'χει λείψει πολύ ο Νότης της επαγγελματικής _αύλας..
Οι Ερινύες θα΄ρθουνε, όπου κι αν πας..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

noti_kos έγραψε: Τρί Ιούλ 14, 2020 10:18 pm Εξαιρετική η δουλειά του Μαζωνάκη για το τραγούδι «ώρες μικρές»..και σαν τραγούδι εξαιρετικό αλλά και η ιδέα για την ανάδειξη του μπουζουκιού..πραγματικά το ζήλεψα για τον δικό μας. Μου'χει λείψει πολύ ο Νότης της επαγγελματικής _αύλας..
Προσωπικά θεωρώ μέτριο το συγκεκριμένο τραγούδι. Οκ το πλασάρει με ωραίο τρόπο. Πχ το «Όμορφα ψέματα» είναι πολύ πιο λαϊκό κομμάτι. Το θέμα είναι να υπάρξει ποιότητα στην παραγωγή.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

...ο Νότης συγκρίνεται αναπόφευκτα μόνο με τον Νότη του παρελθόντος.Μην περιμένετε να ξαναγυρίσουν οι παραπάνω εποχές...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
GiannisGr

ilias16 έγραψε: Τετ Ιούλ 15, 2020 11:33 am

...ο Νότης συγκρίνεται αναπόφευκτα μόνο με τον Νότη του παρελθόντος.Μην περιμένετε να ξαναγυρίσουν οι παραπάνω εποχές...
Αυτές οι στιγμές αυτά τα τραγούδια τα ξεχασμένα αυτά μας έλειψαν από τον Νοτη...
Trelos Notikos 2019

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Trelos Notikos 2019 »

GiannisGr έγραψε: Πέμ Ιούλ 16, 2020 5:06 pm
ilias16 έγραψε: Τετ Ιούλ 15, 2020 11:33 am

Αυτές οι στιγμές αυτά τα τραγούδια τα ξεχασμένα αυτά μας έλειψαν από τον Νοτη...
Τι μελωδικό αυτό το τραγούδι
Που δε πήρε την αξία που του αρμοζε

Βέβαια αν έχεις τόσα πολλά και καλά τραγούδια λογικό να μένουν μόνο τα άριστα
Κάτι που πολύ λίγοι καλλιτέχνες έχουν
Όπως και ο Νότης
Εξόριστος στην 8η λεωφόρο...
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

noti_kos έγραψε: Τρί Ιούλ 14, 2020 10:18 pm Εξαιρετική η δουλειά του Μαζωνάκη για το τραγούδι «ώρες μικρές»..και σαν τραγούδι εξαιρετικό
Κλασικα οτι να 'ναι στιχοι απο την Γιαννατσουλια που πολλες φορες υπερισχυει η μουσικη του Σαμπανη.
noti_kos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από noti_kos »

SFAKattack10 έγραψε: Κυρ Ιούλ 19, 2020 2:16 am
noti_kos έγραψε: Τρί Ιούλ 14, 2020 10:18 pm Εξαιρετική η δουλειά του Μαζωνάκη για το τραγούδι «ώρες μικρές»..και σαν τραγούδι εξαιρετικό
Κλασικα οτι να 'ναι στιχοι απο την Γιαννατσουλια που πολλες φορες υπερισχυει η μουσικη του Σαμπανη.
Φίλε, οι στίχοι ειναι εξαιρετικοί. Περιγράφουν κάτι πολύ συγκεκριμένο και δεν είναι καθόλου ό,τι να ναι. Μπορεί να μην σαρέσουν, αλλά όχι ότι είναι και ο,τι ναι ναι. Θα ταίριαζε πολύ και στον δικό μας..παρόλο που είναι γραμμένο από γυναίκα, κρύβει πολύ πόνο, που μόνο στην μάχη του έρωτα μπορεί να νιώσει ο πολεμιστής της ζωής, όπως έγραφε και στο ματωμένο δάκρυ ο Νοτάκος
Οι Ερινύες θα΄ρθουνε, όπου κι αν πας..
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Και οι "μικρές ώρες" και το ζεϊμπέκικο του Αργυρού για τα οποία έχει γίνει λόγος στις τελευταίες σελίδες μου είναι αδιάφορα όσον αφορά τη μουσική. Ζεϊμπέκικο σαν το "Μα εσυ με καις" θέλουμε όχι γλυκανάλατα μοιρολόγια...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Mesogeios131

J&B έγραψε: Κυρ Ιούλ 19, 2020 9:53 am Και οι "μικρές ώρες" και το ζεϊμπέκικο του Αργυρού για τα οποία έχει γίνει λόγος στις τελευταίες σελίδες μου είναι αδιάφορα όσον αφορά τη μουσική. Ζεϊμπέκικο σαν το "Μα εσυ με καις" θέλουμε όχι γλυκανάλατα μοιρολόγια...
Συμφωνω μαζι σου. Και τα 2 μετρια και για μενα του Αργυρου το ζειμπεκικο ειναι μια παρωδια. Ο Νοτης ουτε καν θα το ελεγε. Ζειμπεκικο ειναι η Στελλα η Σμυρνια η Ροζα ο Αετος κι οχι αυτη η αηδια. Ποσο μαλλον το βιντεο κλιπ που ο Αργυρος παριστανει και τον βαρυμαγκα και χορευει κατι σαν ζειμπεκικο ειναι κωμικοτραγικο. Επισης ο Νοτης τετοια μακροσυρτα τραγουδια που γραφει ο Σαμπανης να εχει ρεφρεν 8 προτασεις δεν προκειται να πει ποτε. Σας το εγγυομαι. Ολες οι επιτυχιες του Νοτη ειχαν μικρα ρεφρεν με επαναληψεις( Σωμα μου, Αετος, Αγαπη τι δυσκολο πραγμα, Να ξαναρθεις κτλ.) και ετσι ο κοσμος τα αποστηθιζε και τα τραγουδουσε στο κεντρο καθε βραδυ. Που να τραγουδησει ο κοσμος 8 προτασεις ρεφρεν. Δεν γινεται και επισης ο Νοτης σιγουρα θα μπερδεψει τους στιχους σε τετοια κομματια ζωντανα.
Απάντηση