Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
nikosb9

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosb9 »

Σημειωνω το εξης απο ρεπορταζ δημοσιογραφων...

''...στους αστυνομικους έκανε εντύπωση η νευρικοτητα του Σφακιανάκη κατά τον έλεγχο....''

Νευρικότητα;; Λες και εμεις, οι υπόλοιποι, οταν μας σταματαει η αστυνομία, έχουμε απέραντη ηρεμία....
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

nikosb9 έγραψε: Δευ Νοέμ 30, 2020 4:05 pm Γεια σε όλους τους πραγματικους φίλους του Νότη.

Εχω ξαναγραψει στο παρελθον. Ακούω Νότη από τα παιδικά μου χρόνια. Εχω συγκεκριμενους λόγους που τον ακούω απο τότε. Δεν με εχει απογοητεύσει ποτέ. Δεν με έχει προδώσει ποτέ. Είναι πάντα εκεί οταν τον χρειαζομαι. Δεν με ξέρει, ειμαι απο εκεινους που τον αγαπάνε. Είναι μελος της οικογενειας μου και ως τετοιο, τον στηριζω.

Τι συμβαινει με τον Νότη; Τι δαίμονες παλευει να νικήσει; Δεν εχω ιδεα. Αυτο που παρατηρω όλα αυτά τα χρονια και ειλικρινα με γοητευει, ειναι οτι τετοιο σθενος, τετοιο παλικαρι, δεν συναντας ευκολα. Ειναι εκει πάντα! Δεν κρυβεται, δεν βαζει την ουρά στα σκελια, δεν βάζει λυτους και δεμενους να καλύψουν τα λάθη του. Ακομα και σε αυτό το θλιβερο περιστατικο, ήταν κύριος!

Ναρκωτικα... Με πειραζει πολύ. Για εκεινον, με πειραζει. Δεν τα χρειαζεται.
ΜΜΕ....δημοσιογραφια που δεν μας αξιζει. Εκει μαλλον παιζει ρόλο η αλλοίωση που έχουμε υποστει ως ανθρωποι.

Περιμενω να τον ακούσω. Θέλω να τον δω πάλι όρθιο! Εγω δεν ειμαι καλύτερος απο εκεινον. Καποιοι μαλλον ειναι...
Για μενα ο Νότης είναι η φωνη μου.
Με κάλυψες απόλυτα φίλε μου.
Συμφωνώ οσο δεν παει με το σχόλιό σου.
Νότη σε αγαπάμε!Μαζι σου μεγαλώσαμε,μαζι σου ερωτευτηκαμε,μαζι σου κλαψαμε,γελασαμε κ προβληματιστηκαμε.
Αυτο που ευχομαι εγω ειναι να ξεπεράσει ο ανθρωπος αυτος τα οποια προβλήματα έχει και προφανώς τον εχουν ριξει ψυχολογικά.
Νότη μας στηριζες όλα αυτά τα χρόνια με τα τραγούδια σου,και δεν θα πάψουμε να σε στηρίζουμε εμείς ποτέ.

"εχω εναν πολεμο ανοιχτο με τον ιδιο μου τον εαυτο...""
Άβαταρ μέλους
Arxontasss

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arxontasss »

Πάλι χαράματα ξυπνάς, με δάκρυα στα μάτια σου ~
Trelos Notikos 2019

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Trelos Notikos 2019 »

Εκπομπή Ευαγγελάτου
Τις υπόλοιπες μέρες
40 λεπτά απ' τη μια ώρα αφιέρωμα στο φονικό ιό.
Σήμερα
Εκπομπή Ευαγγελάτου
Αφιέρωμα 40 λεπτών της ώρας στον εγκληματία Νότη με το όπλο για το όπιο έχει άδεια
Και για τη κόκα.
Θα μιλήσει ο Ευαγγελάτος για κόκα.
Μάλλον τελικά τον θεμα του κορωνοιου δεν είναι τόσο μείζων για αυτό έκοψαν την ώρα και την αφιέρωσαν στο Νότη.
Γνήσια ελληνική σαβουροδημοσιογραφια.
Χειρότεροι και απ'.τους πολιτικούς έχουν γίνει
Νομίζουν ότι κάνουν και λειτούργημα τρομάρα τους...
Εξόριστος στην 8η λεωφόρο...
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

https://www.protothema.gr/culture/artic ... iopistoli/

Να'το πάλι το πρώτο θέμα με την πτώση του άρχοντα......αχχχ
Άβαταρ μέλους
Arxontasss

Παιδιά βλέπω, ότι ο κόσμος ο περισσότερος (και ει αι πρώτη φορά σε πόλεμο εναντίων του ΝΟΤΗ μας) περνει το μέρος του και πλέον έχει καταλάβει τι παίχτηκε και με ποιον τρόπο. Ένα θα πω.. Η κίνηση του μουκιδη έδειξε ότι κάτι υπάρχει ακόμα. Τόσα περάσανε μαζί. Πιστεύω παιδιά ότι ο αετος όχι μόνο δεν θα πέσει, αλλά θα πάρει δυνάμεις και να ξανά ανοίξει τα φτερά του. Ο ναι. Λίγο υπομονή.. Και ποιος ξέρει;; Η αλήθεια πάντα βγαίνει. Ο καθένας θα πάρει ότι του αξίζει.
Notis7Arxontas

Δεν μπορώ ούτε να φανταστώ την ηδονή που θα νιώσουμε αν ο Νότης το ξεπεράσει όλο αυτό και επιστρεψει με δυνατό τραγούδι, δίσκο και sold out στα κέντρα στην μετά κοροναιου εποχή. Ο Νότης μας δεν είναι σαν τους άλλους. Είναι ο Σφακιανάκης. Ένα όνομα μια ιστορία. Δεν πρόκειται να τελειώσει ετσι...
Άβαταρ μέλους
Arxontasss

Δύναμη να έχει, υγεία, να βρει τα πάνω του, εάν όντως ξεκίνησε Κόκα με όλα αυτά που πέρασε καλό θα είναι να την κόψει, το καθήκον του σε εμάς το έκανε. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ. Δεν θα το πιστεύει κα εις πάλι, όταν θα μας βλέπουν κατά χιλιάδες να πάρουμε τον δίσκο του και να πάμε να τον αγκαλιασουμε. Γιατί ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΉΘΕΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ. Μας αγαπά, γιαυτό σαγαπαμε και εμείς αρρώστια μαααας
Notis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis21 »

Εκανε λάιβ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και είπε ότι ο Νότης δεν πιάνεται και ότι εάν οι φανς του Νοτη βγουν στον δρόμο θα παραλύσει η Αθήνα.. :lol:
Notis7Arxontas

Άβαταρ μέλους
Arxontasss

Τώρα που θα βγουν όλα στην φορά για το στήσιμο να τους δω. Άρχοντα κράτα γεραααααα και εμείς μαζί σουυυ
Notis7Arxontas

Εγώ τον πιστεύω τον Νότη ότι δεν είναι δικά του τα ναρκωτικά για πολλούς λόγους. Για τα τραγούδια του, για την στάση ζωής του, τα φάρμακα που δεν τα μπορεί την περιπέτεια που είχε και την αλήθεια που τον διακατέχει
Musicshoot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Musicshoot »

Νοτη κάνε διαδικτυακη συνέντευξη και μην πας σε κανένα τσοντοκαναλο και ξεβρακωσε τους
Notis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis21 »

Ρε τον πιστεύουμε ότι δεν είναι χρήστης..Πως βρέθηκαν στην τσάντα του όμως;
Τελος πάντων εδώ και ώρες σκέφτομαι πως γίνεται να μεταφέρουμε την στήριξη μας στον Νοτη..Ο κορονοιος δεν μας το επιτρέπει..Δυστυχως σοβαρό φαν κλαμπ δεν υπάρχει..Ριξτε καμία ιδέα κανένας..Μας χρειάζεται όσο ποτέ..
Trelos Notikos 2019

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Trelos Notikos 2019 »

Notis21 έγραψε: Δευ Νοέμ 30, 2020 9:15 pm Ρε τον πιστεύουμε ότι δεν είναι χρήστης..Πως βρέθηκαν στην τσάντα του όμως;
Τελος πάντων εδώ και ώρες σκέφτομαι πως γίνεται να μεταφέρουμε την στήριξη μας στον Νοτη..Ο κορονοιος δεν μας το επιτρέπει..Δυστυχως σοβαρό φαν κλαμπ δεν υπάρχει..Ριξτε καμία ιδέα κανένας..Μας χρειάζεται όσο ποτέ..
Ότι γίνεται
Μόνο από σοσιαλ μίντια κυρίως.
Η σε συμπαράσταση τη Τετάρτη πριν την εισαγγελία.
Αλλά δε ξέρω κατά πόσο μπορεί να γίνει αυτό με το κορώνα....
Φαν κλαμπ υπάρχει
Απλά αυτοι τους ενδιεφερουν αλλα πράγματα.
Μόνο με παρακίνηση των υπολοίπων νοτικων θα κάνουν κάτι...
Εξόριστος στην 8η λεωφόρο...
Άβαταρ μέλους
Arxontasss

Σας εγκλειπαρω ολους!!!!!!!! Δείτε στο 24:30 μέχρι το 26:00.οι απειλές του 99 το έκαναν τώρα παιδιά!!!!!!!
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

Από τον περίγυρο μου πάντως μόνο θετικά ακούω ανεβάζουν πολλοι που δεν ανέβαζαν τραγούδια του νοτη στα σοσιαλ
Είμαι πεπεισμένος ότι θα βγει πιο δυνατός παιδιά από όλο αυτό αρκεί ο ίδιος του να έχει την διάθεση για μια ακόμη μάχη
Άμα δεν τα βάλει κάτω και πεισμώσει θα τους σκίσει πάλι όλους
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
Notorious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notorious »

Όμορφα ψέμματα...πικρές αλήθειες...άκουγα μέσα στη ζωή μου από παιδί...εγώ μεγάλωσα με τους αλήτες το έργο αυτό το έχω ξαναδεί...
Όσοι από πάνω πέρασαν ψυχή μου και σε κέρασαν...Λίγες στιγμές χαράς απλά για ν' ανασαίνω...
Κι όσοι με χειροκρότησαν...ποτέ τους δε με ρώτησαν...αν ζω τις μέρες κι αν τα βράδια μου πεθαίνω...

Νομίζω το τραγούδι τα λέει όλα...εδώ και καιρό...

Ο Νότης εάν ήταν ανοιχτός το Σάββατο γεμάτος όσο ποτέ θα ήταν...ο κόσμος του Νότη είναι δεδομένος...δεν χτίζεις ούτε χάνεις κοινό στα 60 μετά από 30 χρόνια καριέρας...η στήριξη είναι δεδομένη...μακάρι να μπορούσαμε να το δείξουμε και εμπράκτως..
Η ιστορία όπως και να έχει είναι πολύ περίεργη τουλάχιστον...αλλά δεν είναι αυτό το θέμα..αυτά είναι για να γίνεται ντόρος στα ΜΜΕ...μετά από λίγο καιρό δεν ασχολείται κανείς με το θέμα..
Να είναι καλά πρώτα από όλα ψυχολογικά...και να έχει τους πολύ κοντινούς του ανθρώπους δίπλα του..το λιμάνι του, την ασπίδα του..τον πολύ στενό του κύκλο...και τα τελευταία χρόνια, τον τελευταίο καιρό ίσως, δεν ξέρω, έχασε πολύτιμα στηρίγματα...αυτούς χρειάζεται πιο πολύ τώρα...
Όλα τα άλλα θα τα ξεπεράσει....και ο ίδιος θα πει την αλήθεια όπως κάνει τόσα χρόνια...αρέσει δεν αρέσει...οπότε ας αφήσουμε τα σενάρια..
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Απάντηση