Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Notis7Arxontas

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Πόσο πουλάει πια ο άνθρωπος αυτός.......
Άβαταρ μέλους
Eptapsyxos87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eptapsyxos87 »

Εικόνα

Υ.Γ: Όλοι έχουμε την ίδια άποψη για τον συγκεκριμένο δημιουργό χωρίς να μηδενίζουμε το έργο του στο παρελθόν..άλλα έστω και έτσι είναι ο μόνος που τον στήριξε δημόσια. (έχει και άλλες δημοσιεύσεις)
ΥΓ2: Πολύ καλή ιδέα για το εξώφυλλο...
Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
Άβαταρ μέλους
Arxontasss

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arxontasss »

Καλημέρα Νοτακιαα μικρά. Μπράβο στον μουκιδη, διότι στα δύσκολα και τον πόλεμο των ΜΜΕ βγαίνει μπροστά. Αντε να του δώσει και τραγούδια να μιλάμε για έπος, να πέσουμε στα πατώματα. Βλέπω άλφα μια εκπομπή και βγάλανε και καλά έναν πρόεδρο ειδικών φρουρών ο οποίος λέει ότι είπε ο Νότης αυτό είναι Κόκα. Ενώ ο Νότης διπλώνει από την πρώτη στιγμή το είπε και ο κούγιας ότι δεν γνώριζε για την υπάρξη και ότι είναι πολύ ύποπτο όλο αυτό. Ξέρετε μιλάνε μο ο αυτοί αλλά θα μιλήσει και η άλλη πλευρά γατάκια.. Νοτη γερααα. Καλημερααα
Πάλι χαράματα ξυπνάς, με δάκρυα στα μάτια σου ~
tsakir1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tsakir1 »

Παιδια καλησπερα !!!
Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια !!!!
Οτι εγινε εγινε και δεν αλλαζει !!!
Ο Νοτης με αυτο που εγινε δυναμωσε τον κοσμο του,αθελα του,αφου με τα επαγγελματικα του τα τελευταια χρονια τον ξενερωνε ειναι η αληθεια !!
Το συστημα,αθελα του κ αυτο,του εχει δωσει μια μοναδικη ευκαιρια....
ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ!!!!
Τωρα πρεπει να βγαλει τραγουδια με κακαλα!!!!
Χρυσοβεργης,γιατρας,μουκιδης και τελος !!!
Νερο στο κρασι τους ολοι και παμε για επιτυχιες !!!!
Τωρα ειναι η ωρα !!!!!!!!
Ολα τα αλλα ειναι ιστοριες να λεμε !!!!!!
Τα τραγουδια ειναι η απαντηση !!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Arxontasss

Σωστός. Αλλά πέρα από τον Νότη μια τοποθέτηση θα ήθελα να κάνω. Ρε παιδιά, δεν βλέπετε ότι βιάζονται;;; βιάζονται για σχέδια άλλων. Διωκουν, φυλακιζουν προπιλακιζουν, όποιον είναι αντίθετα και μπορεί να ξεσηκώσει τον κόσμο για επανάσταση. Πριν λίγο στο μεγκα λένε υποχρεωτικό διαβατήριο υγείας να ταξιδέψεις. Αύριο θα είναι και στο σούπερ μάρκετ. Βγήκαν εχθές και είπαν κατάργηση του χρήματος από την ευρωπαϊκή τράπεζα και όλα ηλεκτρονικά. Βγήκε ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής και είπε έρχονται άμεσα ηλεκτρονικές ταυτότητες. Ρε παιδιά δεν είμαι τρελός, αλλά όλοι μαζί τα βλέπουμε... Όχι μόνο εδώ σε όλο τον κόσμο. Τον κάθε 'Νότη' πρέπει με όποιον τρόπο γίνεται να τον ακυρώσουν... Ότι και να έγινε στο περιστατικό με τον δικό μας, έκανα αυτήν την τοποθέτηση γιατί παλιά κορόιδευα όλους αυτούς που τα έλεγαν αλλά... Μήπως να αλλάξουμε άποψη;; τι να πω.. Καλή δύναμη στον νοτακο και καλή επιστροφή. Εμείς τον αγαπάμε
Άβαταρ μέλους
Arxontasss

Βγήκε ο πρόεδρος ειδικών φρουρών και λένε το όπλο ήταν μαύρο και ψάχνουν εάν έχει γίνει αδίκημα με αυτό το όπλο!! Μήπως τον βάλουν και μέσα σιγά σιγά;; αν είναι δυνατόν. Κοπρόσκυλα.. Αλήτες.
Άβαταρ μέλους
Arxontasss

Κάπως πρέπει να του δείξουμε ότι είμαστε μαζί του. Έχει και το lock down ειμαστε στις φυλακές μας... Κάποιος τρόπος θα υπάρχει όμως
tsakir1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tsakir1 »

Διπλα του ειμαστε !!!!
Διπλα του ειναι και ο απλος κοσμος,που εξοργιστηκε με τον δημοσιο δασυρμο ενος μεγαλου καλλιτεχνη !!!
Ας αφησει τα λογια και τις συνεντευξεις...
Ας μπει στο στουντιο με αυτους που πρεπει !!!!!
Αυτη ειναι η απαντηση προς ολους !!!!!
Ειναι μεγαλη ευκαιρια αυτο που εγινε ....
Πεισμωσε εμας,αρα πρεπει να πεισμωσε και αυτον !!
Το συστημα ξεραμε πως δουλευει τοσα χρονια ....
Οταν το συστημα τον πολεμουσε,γυρναγε μπουμερανγκ..
Ο Νοτης με δικες του δηλωσεις,ξενερωσε κοσμο ...
Βλεπε περι οτι η Χρυση Αυγη αξιζει την στηριξη !!!!!!
Ηταν μεγαλο φαουλ και νομιζω και πιστευω οτι το εχει καταλαβει !
Παιδες,τωρα ειναι η σωστη ωρα να ταρακουνησει την Ελλαδα με την φωναρα του !!!
Ζειμπεκικα,μπαλαντες τα παντα !!!
Εκει θα τους παει ολους 100-0 !!!!
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

Επικοινωνήστε όσοι έχετε τις άκρες με κάποιον κοινό γνωστό βρείτε την διεύθυνση της κατοικίας του στείλτε ταχυδρομικά ευχές για συμπαράσταση λουλούδια κάτι μικρό ο καθένας πουν να του γράφουμε ότι τον στηρίζουμε και περιμένουμε να επιστρέψει πιο δυνατός
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
Άβαταρ μέλους
Arxontasss

Πλέον σε δημόσια συζήτηση ακόμα και από τα παπαγαλάκια ότι είναι στημένο!!
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

Arxontasss έγραψε: Τρί Δεκ 01, 2020 2:17 pm

Μπορείς να μου πεις από πουν είναι το απόσπασμα γιατί είμαι εξωτερικό και δεν μου το ανοίγει ;
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
Trelos Notikos 2019

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Trelos Notikos 2019 »

GiannisGr έγραψε: Τρί Δεκ 01, 2020 2:23 pm
Arxontasss έγραψε: Τρί Δεκ 01, 2020 2:17 pm

Μπορείς να μου πεις από πουν είναι το απόσπασμα γιατί είμαι εξωτερικό και δεν μου το ανοίγει ;
Από τη σημερινή εκπομπή καλημέρα Ελλάδα
Εξόριστος στην 8η λεωφόρο...
Hardivic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hardivic »

Ηλίας Σκουλάς. Γνωστός σεφ

Ο ΓΕΛΟΙΟΣ Ο DIEGO, Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΝΟΤΗΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ -ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ- «ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ»

ΜΙΑ ΩΔΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ

Επειδή έχουμε αρκετό χρόνο για να ενοχλούμαστε από συμπεριφορές και τεκταινόμενα σκέφτηκα να ξεκινήσω τον μήνα μας μ’αυτό....

Τον κερατώνει....Γυρνάει με άλλες.... Άκουσα πως πέρνει ναρκωτικά... Δεν έχει μία.... Είναι αλήτης.... Γυρνάει τα βράδια.... Πίνει.... Είναι Φασίστας....Αριστερός....Δεξιός.... Μίλησε άσχημα στην γειτόνισα... Έχεις δει τι φοράει;.... Άκουσα πως έκανε τατουάζ... Έχεις δει το αυτοκίνητό του; ...ρε σύ μηπως είναι γκέι;.... Ποιός αυτός;.... Μου είπανε πως κάνει παρέα με αυτούς...

Έχω σιχαθεί την τηλεόραση και τον τρόπο που περνάει μηνύματα...αφού εδώ και δέκα μέρες ακούω μόνο μουσική κι ότι πάρει το μάτι μου στο FB.... Μου έκανε εντύπωση σ ένα άρθρο με βίντεο για την σύλληψη του Σφακιανάκη ο τρόπος που έπεσαν τα πιράνχας πάνω του με τις φωτογραφικές και πως σπρώχνονταν οι αμοιβάδες για να πετύχουν την κατάλληλη φωτογραφία του ταπεινωμένου ειδώλου για να δώσουν υλικό στους υποκριτές να το παίξουντο βράδυ στις σαπουνόπερές τους -γιατί δεν τις λες -δελτία ειδήσεων αυτά που κάνουν τα κανάλια... Δελτίο ειδήσεων έχει το Euronews όχι η Μάρα Ζαχαρέα... έτσι; για να μην τρελαθούμε κιόλας....

Ο Νότης λοιπόν - βούτυρο στο ψωμί σε περιόδους που θέλουμε να ασχοληθεί και με κάτι άλλο η κοινή γνώμη εκτός από τις μαλακίες που κάνει το κράτος- έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ο Υποκριτής λατρεύει και τον τρέφουν... Αυθάδης, πετυχημένος, με μαλακισμένες πολιτικές θέσεις οι οποίες όμως πουλάνε....πιστεύουν ότι θα τον δέσουν στο άρμα και θα τον περιφέρουν γυμνό γύρω απ την πλατεία της Ομόνοιας...Άντ αυτού κέρδισε οπαδούς απ ότι βλέπω στα Σόσιαλ με την Ανδρική συμπεριφορά του δειχνοντάς στις αμοιβάδες τελικά μόνο τ αρχείδια του....

Ο Νότης κάνει κόκα.... ΟΥΑΟΥ💥 Τι λες ρε παιδί μου.... πέφτω απ τα σύννεφα....Οπλοφορεί....αν είναι δυνατόν ...που να μου περάσει απ το μυαλό τέτοιο πράγμα.... Η κυρία Καραπούτσογλου από το Καβούρι είναι συγκλονισμένη!!! σε βαθμό που δεν πρόκειται να ξαναβάλει στο πικ απ το «...μια ματιά σου μόνο φτάνει αεροπλάνο να με κάνει»...

Δυστυχώς για τις αμοιβάδες η συμπεριφορά του ήταν «ΑΡΣΕΝΙΚΗ» κάτι το οποίο δεν ξέρουν να αντιμετωπίσουν γιατί απλά δεν είχαν τέτοια συμπεριφορά ποτέ τους.... Η είδηση είναι αδύναμη...ο τύπος όχι μόνο δεν έκανε τσαμπουκάδες αλλά είπε στους Cops «...πράξτε τα νόμιμα» και πρόταξε τα χέρια του για να του περάσουν χειροπέδες ....αυτό δεν βγάζει είδηση....sorry guys....sorry κυρία Καραπούτσογλου...

Κρατήθηκα να μην σχολιάσω την άποψη του Καμπουράκη ότι ο Μαραντόνα ήταν γελοία προσωπικότητα...Ποιός το είπε αυτό;;; Ο Καμπουράκης του οποίου ο πατέρας κέρναγε στο καφενείο όταν τον έκανε τον γιο...αλλά βγήκε ...αυτό🤑

Έπρεπε να βγει στο γυαλί να πει τη μαλακία του... την ώρα που όλος ο πλανήτης θρηνούσε τον ΑΛΗΤΗ ΘΕΟ ΤΟΥ που ούτε προσπάθησε ποτέ να κρύψει και να κρυφτεί για τις αδυναμίες του, ούτε κώλο έστεισε σε διαπλεκόμενα αφεντικά όπως κάνει ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ο οποίος θεωρεί σοβαρές προσωπικότητες και κυρίους τους Βαρδινογιάννηδες, τους Μαρινάκηδες, τους Μελισσανιδηδες, τους Αλαφούζους, τους Μπόμπολες, επειδή δεν μπορεί να κάνει αλλιώς...

Η κοινωνία δεν πρέπει να δέχεται τον υποκριτή «καθώς πρέπει», ασήμαντο δημοσιογράφο να μπαίνει στο σαλόνι της και να της το λερώνει περνώντας ΜΟΝΑΧΑ υποκριτικά μηνύματα καθωσπρεπισμού, αφού όταν βγαίνει απ το στούντιο τον μουρλαίνουν στην φάπα και στο φτύσιμο στα μούτρα και τον ταπεινώνουν προκειμένου να παίξει τη λατέρνα σε όποιο σκοπό του επιβάλουν.

Αυτός ο γλοιώδης άνθρωπος δεν δικαιούται ούτε να αναφέρει το όνομα Ανθρώπων που πέρασαν με τα τόσα τρωτά τους σημεία αλλά και τα ανδραγαθήματα και ενέπνευσαν εκατομμύρια «γελοίους» που περίμεναν τον καρπαζοεισπράκτορα ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ να τους κρίνει....

Η ΣΤΕΡΗΣΗ δημιουργεί υποκρισία...
Στέρηση αγαθών, απολαύσεων, των θέλω, των αναγκών...

Η υποκρισία θρέφει τη στέρηση και οι αμοιβάδες και οι καμπουράκηδες εκεί έξω είναι πρόθυμοι να μας ταίσουν γιατί αυτό πρέπει να κάνουν...Να λουφάξουμε στον καναπέ μας και να κουνάμε το κεφάλι λέγοντας είδες ο Νότης; Είδες ο Μαραντόνα;

Δεν πρέπει να τους κάνουμε την χάρη... Δεν πρέπει να δεχόμαστε το Όπιο που μας ποτίζουν... Πρέπει να κάνουμε ότι θέλουμε στην ζωή μας χωρίς να δεχόμαστε υποδείξεις από Φαρισαίους....

Σαν άνθρωπος είμαι αυθάδης...ανήσυχος...επιθετικός....ζω τη νύχτα...γυαλίζει το μάτι μου...δεν έχω κάνει ποτέ στην ζωή μου ναρκωτικά....ούτε έναν μπάφο...δεν έχω καν δοκιμάσει...παρ όλα αυτά δουλεύω νύχτα....συνυπάρχω με ανθρώπους...βλέπω πράγματα....αν μπορώ να βοηθήσω κάπου να βελτιωθούν τα πράγματα το κάνω....δεν κριτικάρω ακόμα και ανθρώπους που δεν τους πάω...είμαι από κατασκευής τέτοιος τύπος....το χειρότερο μου είναι να έρθεις να μου πεις ότι αυτός ή αυτή κάνει αυτό και το άλλο....

Έχω συνεργαστεί άψογα με γκει, με ανθρώπους που κάνουν ναρκωτικά...αλλά ξεκαθαρίστηκαν τα όρια απ την αρχή...με όλων των ειδών τις φυλές...Δεν κατάφερα ποτέ να το κάνω με δήθεν, Υποκριτές και Μαλάκες

Θέλω να τιμάω το κέρασμα του πατέρα μου στο καφενείο όταν γεννήθηκα...

Καλό Μήνα!!!!!💥💥💥😎👠💥😈
ns626

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ns626 »

Από πότε έχει ο Νότης προσωπικό λογαριασμό στο fb και εμείς δεν το ξέρουμε ; :lol:

https://panathinaikos24.gr/2020/12/01/4 ... -syllipsi/
nikosb9

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosb9 »

Ειναι μια καλη ευκαιρια αυτες οι σελιδες, οι φιλα προσκειμενες στον Νοτη, να διαγραψουν τους αθλιους λογαριασμους τους.
Δεν προσφέρουν και τίποτα. Πουλάνε μούρη, απλα.

Παρακολουθω (λόγω του επιβεβλημενου εγκλεισμου) αρκετά τηλεοραση και διαβάζω καθε λογής σελιδα στο ιντερνετ και εχω να σημειωσω τα εξής (με περισσή αηδία)...
Δημοσιολογοι (Ευαγγελατοι, Ρακιτζηδες, Ξυδαδες - πρωτο θεμα-, menshouse (ασχολιαστος ο τίτλος...) )καθε τόσο επιβεβαιωνουν την αθλιότητά τους. Οχι μόνο στο θέμα Νότη (δεν περιμενα αντικειμενικοτητα απο τους τυχοδιωκτες).

Ο Νότης δεν νιωθει μονος του. Δεν ειναι μονος του. Τον γνωριζουμε καλά. Ισως, δεν ξερουμε την πληρη αληθεια.

Εκεινοι, οι αμολυντοι, οι ''καθαροι'', εσπευσαν (τόση αγάπη του είχαν) να βάλουν τον δηθεν καθωσπρεπισμο τους μπροστά,
να τονισουν το πολιτικά ορθο. Νότη ακούνε κι αυτοί ομως.
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Πώς να φορέσεις τα βραχιόλια στον λαό...
Πώς να τον έχεις κάθε μέρα κάτσε σήκω...
Εγώ στα μάτια τον κοιτάζω τον θεό...
Εγω να ξέρεις σε κανέναν δεν ανήκω...
Πως να γουστάρω έναν γκρίζο ουρανό...
Αφού έχω μάθει να κυλιέμαι στην λιακάδα...
Εγώ γεννήθηκα,μεγάλωσα και ζώ..
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΜΟΥΚΙΔΗΣ
Notis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis21 »

nikosb9 έγραψε: Τρί Δεκ 01, 2020 5:52 pm Ειναι μια καλη ευκαιρια αυτες οι σελιδες, οι φιλα προσκειμενες στον Νοτη, να διαγραψουν τους αθλιους λογαριασμους τους.
Δεν προσφέρουν και τίποτα. Πουλάνε μούρη, απλα.

Παρακολουθω (λόγω του επιβεβλημενου εγκλεισμου) αρκετά τηλεοραση και διαβάζω καθε λογής σελιδα στο ιντερνετ και εχω να σημειωσω τα εξής (με περισσή αηδία)...
Δημοσιολογοι (Ευαγγελατοι, Ρακιτζηδες, Ξυδαδες - πρωτο θεμα-, menshouse (ασχολιαστος ο τίτλος...) )καθε τόσο επιβεβαιωνουν την αθλιότητά τους. Οχι μόνο στο θέμα Νότη (δεν περιμενα αντικειμενικοτητα απο τους τυχοδιωκτες).

Ο Νότης δεν νιωθει μονος του. Δεν ειναι μονος του. Τον γνωριζουμε καλά. Ισως, δεν ξερουμε την πληρη αληθεια.

Εκεινοι, οι αμολυντοι, οι ''καθαροι'', εσπευσαν (τόση αγάπη του είχαν) να βάλουν τον δηθεν καθωσπρεπισμο τους μπροστά,
να τονισουν το πολιτικά ορθο. Νότη ακούνε κι αυτοί ομως.
Το πρώτο θέμα για άλλη μια φορά βγάζει άρθρο που μιλάει για το τέλος του Νοτη..Δεν καταλαβαίνουν ότι γελάει ο κόσμος μαζί τους;Ακόμα και αυτοί που μισούνε τον Νότη γελάνε με αυτά τα ηλιθια άρθρα..
notisthess

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisthess »

https://tsipasblog.gr/to-minyma-tis-kas ... ki-yper-t/

Μπορεί κάποιος να βρει τη σελίδα της κυρίας Μπερτακη
notisthess

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisthess »

Ευχαριστώ πολύ. Είναι συγκινητική η στήριξη της ομάδας Μπερτακη στον άρχοντα...
Απάντηση