Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Ο λεμπιδακης αλλαξε γνωμη για τον Νοτη για τον απλουστατο λογο οτι τον γνωρισε απο κοντα και ειδε τι ανθρωπος ειναι. Πριν τον γνωρισει ειχε την αποψη της Καινουργιου και της Σκορδα. Ακριβως οπως ολοι οι ανθρωποι που γνωριζουν τον Νοτη απο κοντα ειτε ειναι τραγουδιστες-ονοματα ειτε ειναι χορευτριες ειτε ειναι ηχοληπτες ή οτιδηποτε αλλο, εχουν να πουν μονο τα καλυτερα.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Εντάξει, όταν η οικογένεια Μπερτάκη έχει καλές σχέσεις με το Νότη, δε γίνεται να βγαίνει ο Λεμπιδάκης, που είναι τα αφεντικά του, και να τον κράζει. Αξίζουν ένα μπράβο πάντως, όσοι βγήκαν και τον υποστήριξαν, δεν είναι και το πιο εύκολο να πεις καλή κουβέντα για το Νότη τα τελευταία χρόνια.
Επίσης, είναι ξεκάθαρο, χωρίς να ξέρω αν συνέβαλε ο Κούγιας σε αυτό, ότι θέλουν να προστατεύσουν την εικόνα του. Το πόσο πιθανό είναι να έχει κάποιος στην κατοχή του μικροποσότητα έστω ναρκωτικών και να μην το γνωρίσει, το αφήνω στην κρίση του καθενός. Το αν μας ενοχλεί το γιατί του έκαναν έλεγχο είναι ένα άλλο θέμα. Έχω την εντύπωση ότι ο Νότης θα επιδιώξει να ξεχαστεί το θέμα. Δηλαδή να βγει να πει τι ρε παιδιά; Κι εγώ θεωρώ τραγική τη διαπόμπευση και με κλόνισε η εικόνα του με τις χειροπέδες, αλλά η ουσία της υπόθεσης δεν αλλάζει.
Νομίζω άλλωστε ότι οι περισσότεροι έχουμε καταλήξει ότι τον αγαπάμε όπως είναι, με τα καλά του και τα κακά του.
Επίσης, είναι ξεκάθαρο, χωρίς να ξέρω αν συνέβαλε ο Κούγιας σε αυτό, ότι θέλουν να προστατεύσουν την εικόνα του. Το πόσο πιθανό είναι να έχει κάποιος στην κατοχή του μικροποσότητα έστω ναρκωτικών και να μην το γνωρίσει, το αφήνω στην κρίση του καθενός. Το αν μας ενοχλεί το γιατί του έκαναν έλεγχο είναι ένα άλλο θέμα. Έχω την εντύπωση ότι ο Νότης θα επιδιώξει να ξεχαστεί το θέμα. Δηλαδή να βγει να πει τι ρε παιδιά; Κι εγώ θεωρώ τραγική τη διαπόμπευση και με κλόνισε η εικόνα του με τις χειροπέδες, αλλά η ουσία της υπόθεσης δεν αλλάζει.
Νομίζω άλλωστε ότι οι περισσότεροι έχουμε καταλήξει ότι τον αγαπάμε όπως είναι, με τα καλά του και τα κακά του.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Επειδή γράφουμε για κάτι πολύ σοβαρό που στιγματίζει έναν άνθρωπο και μάλιστα δημόσια, προτείνω στο εξής, όταν μιλάμε για τέτοια ευαίσθητα θέματα που άπτονται της προσωπικότητας κάποιου συνανθρώπου μας, να υπογράφουμε με το ονοματεπώνυμό μας.
Είναι ο μόνος τρόπος να είμαστε προσεκτικοί στα σχόλιά μας.
Δεν είναι το κατάλληλο μέσο (το διαδίκτυο) για να σπιλώνουμε συνειδήσεις.
Φίλοι και μη, ας θυμηθούμε οτι δεν είμαστε αρπακτικά.
Υ.Γ. Στον κόσμο ολόκληρο, μια ζωή, κοιτούσαμε το δέντρο και χάναμε το δάσος. Ακούω τελευταία τη φράση '' να μείνουμε στην ουσία''. Εννοούν ως ''ουσία'' τη σύλληψη του ανθρώπου για μαύρο(;;;;;;;;) όπλο και ναρκωτικά. Σωστά! Δεν είναι ΜΟΝΟΝ αυτή η ουσία ομως. Ας ψαχτούμε όλοι μας, ποιο είναι το ουσιαστικό γεγονός που συνέβη στις 30/11/2020, στις 20:00 το βράδυ. Ο ''δηθενισμός'' υιοθετείται ολοένα και περισσότερο από τους ανθρώπους.
Υ.Γ2. Νότης Σφακιανάκης... Αυτόν τον άνθρωπο τον έχουν ξεσκίσει. Τον έχουν κάνει φύλλο και φτερό. Ακόμα και μια λέξη να πει, ακόμα και στραβά να φορέσει το καπέλο του, θα γίνει είδηση. Δεν χωνεύεται αυτό το πράγμα.
Υ.Γ. Με ονοματεπώνυμο, κυρίες και κύριοι, λοιπόν.
Είναι ο μόνος τρόπος να είμαστε προσεκτικοί στα σχόλιά μας.
Δεν είναι το κατάλληλο μέσο (το διαδίκτυο) για να σπιλώνουμε συνειδήσεις.
Φίλοι και μη, ας θυμηθούμε οτι δεν είμαστε αρπακτικά.
Υ.Γ. Στον κόσμο ολόκληρο, μια ζωή, κοιτούσαμε το δέντρο και χάναμε το δάσος. Ακούω τελευταία τη φράση '' να μείνουμε στην ουσία''. Εννοούν ως ''ουσία'' τη σύλληψη του ανθρώπου για μαύρο(;;;;;;;;) όπλο και ναρκωτικά. Σωστά! Δεν είναι ΜΟΝΟΝ αυτή η ουσία ομως. Ας ψαχτούμε όλοι μας, ποιο είναι το ουσιαστικό γεγονός που συνέβη στις 30/11/2020, στις 20:00 το βράδυ. Ο ''δηθενισμός'' υιοθετείται ολοένα και περισσότερο από τους ανθρώπους.
Υ.Γ2. Νότης Σφακιανάκης... Αυτόν τον άνθρωπο τον έχουν ξεσκίσει. Τον έχουν κάνει φύλλο και φτερό. Ακόμα και μια λέξη να πει, ακόμα και στραβά να φορέσει το καπέλο του, θα γίνει είδηση. Δεν χωνεύεται αυτό το πράγμα.
Υ.Γ. Με ονοματεπώνυμο, κυρίες και κύριοι, λοιπόν.
Άκου φιλαράκι, το αντικειμενικό γεγονός είναι συγκεκριμένο. Υπάρχει μια συγκεκριμένη κατηγορία. Το αν ανταποκρίνεται στην αλήθεια είναι άλλο θέμα και δεν θα το κρίνουμε εμείς, αλλά το αρμόδιο Δικαστήριο. Θα δικαστεί για συγκεκριμένους λόγους. Όχι για το δάσος. Είναι άλλο το πως οδηγήθηκε ως εκεί και γιατί, και άλλο η κατηγορία που αντιμετωπίζει. Βλέπω ότι υπάρχουν αρκετοί που ήδη θεωρούν δεδομένο ότι του την έστησαν. Μακάρι να είναι έτσι. Είναι καλό όμως να κρατάμε χαμηλά την μπάλα. Για πολλούς λόγους. Αν δεν το καταλαβαίνεις, σκέψου εσύ τι δέντρα και δάση βλέπεις.
Επίσης, ας προσγειωθούμε λιγάκι. Σε φόρουμ βρίσκεσαι. Δύο σελίδες ασχολείστε με μια σελίδα του instagram. Μετά ρωτάτε ποια είναι η υπερασπιστική του γραμμή. Τώρα εσύ θες υπογραφές κι επώνυμα να μας κάνεις ντα; Σοβαρέψου. Κυνήγα κανα δημοσιογράφο που τον έχει ξεσκίσει τόσα χρόνια αν είσαι τόσο ευαίσθητος.
Επίσης, ας προσγειωθούμε λιγάκι. Σε φόρουμ βρίσκεσαι. Δύο σελίδες ασχολείστε με μια σελίδα του instagram. Μετά ρωτάτε ποια είναι η υπερασπιστική του γραμμή. Τώρα εσύ θες υπογραφές κι επώνυμα να μας κάνεις ντα; Σοβαρέψου. Κυνήγα κανα δημοσιογράφο που τον έχει ξεσκίσει τόσα χρόνια αν είσαι τόσο ευαίσθητος.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
H επώνυμη υπογραφή δίνει λύσεις στο πρόβλημα της αμετροέπειας....
Ξέρω που βρίσκομαι. Σε έναν ανοιχτό χώρο συζήτησης. Εχουμε σηκώσει το δάκτυλο και αποδίδουμε κατηγορίες και έχουμε καταδικάσει κιόλας.
Δεν σε ξέρω. Δεν ξέρω τι ρόλο βαράς. Δεν με απασχολείς. Kράτα την μπάλα χαμηλα, ψηλά, όπου θες. Δηλώσου ομως. Ασε τον β' πληθυντικό. Μίλα για το τί κανεις εσύ. Ας σεβαστούμε έναν ανθρωπο που έχει a priοri το τεκμήριο της αθωότητας. Μην γίνεσαι προσβλητικός. Κάθε ένας από εμας μοιάζει με εκείνους που ζητάς να κυνηγήσω (τους δημοσιογράφους). Σοβαρός είμαι, και επομένως προσεκτικός στον λόγο μου.
Επιμένω, όμως. Ενυπόγραφα όταν μιλάμε για προσβολές.
Ξέρω που βρίσκομαι. Σε έναν ανοιχτό χώρο συζήτησης. Εχουμε σηκώσει το δάκτυλο και αποδίδουμε κατηγορίες και έχουμε καταδικάσει κιόλας.
Δεν σε ξέρω. Δεν ξέρω τι ρόλο βαράς. Δεν με απασχολείς. Kράτα την μπάλα χαμηλα, ψηλά, όπου θες. Δηλώσου ομως. Ασε τον β' πληθυντικό. Μίλα για το τί κανεις εσύ. Ας σεβαστούμε έναν ανθρωπο που έχει a priοri το τεκμήριο της αθωότητας. Μην γίνεσαι προσβλητικός. Κάθε ένας από εμας μοιάζει με εκείνους που ζητάς να κυνηγήσω (τους δημοσιογράφους). Σοβαρός είμαι, και επομένως προσεκτικός στον λόγο μου.
Επιμένω, όμως. Ενυπόγραφα όταν μιλάμε για προσβολές.
- Eptapsyxos87
Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης με κανέναν απλά θέλω να πω οτι ενταξει ρε παιδια μην γινομαστε υπερβολικοι, ουτε δικηγοροι του ειμαστε ουτε τιποτα αλλο που μπορει να παρει θεση επισημα. την γνωμη μας λεμε δυστυχως οχι μονο για την μουσικη του αλλα μεχρι εκει οι υπερβολες παντα χτυπανε ασχημα ειτε θετικες ειτε αρνητικες ας μεινουμε στον σχολιασμο των γεγονοτων αφου δεν εχουμε μουσικη να σχολιασουμε....σιγα μην γραφουμε και αφμ σε οποιο forum απλα μπαινουμε για να πουμε την γνωμη μας..με ολη την καλη διαθεση.
Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
- Arxontasss
Κακος ο ήχος.. Αλλα απόκαλυπτονται όλα... Έχουν λέει αποδείξεις για όλα. Και ότι ο Νότης κατάλαβε τι του ετοιμάζουν. Μάλιστα ο κούγιας λέει ότι ο Νότης κατάλαβε για το φιξακι όταν του το έδειξαν.. Και όμως έγιναν απίστευτα πράγματα παιδιά. Από 10!! Αστυνομικούς. Δείτε το θα ακούσετε πολλά πράγματα και θα σας λυθούν πολλές απορίες φίλοι μου. Πριν καν γίνει η δική θα λάμψει η αλήθεια.. Ήδη λάμπει αλλά..
Πάλι χαράματα ξυπνάς, με δάκρυα στα μάτια σου ~
- Arxontasss
Από το 17λεπτα θα πάθετε πλάκα... Όλο το βίντεο είναι από εκεί και μετά εάν δεν έχετε χρόνο..
Αυτά τα μέτρια για να μην πω κακά τραγούδια που επιλέγει περιοδικά από το Αναγέννησις και μετά είναι που έχουν κάνει τη ζημια..
Trelos Notikos 2019 έγραψε: ↑Τετ Δεκ 02, 2020 9:56 pm Τα λόγια που έγραψε ακριβώς:
Θέλω να μοιραστώ το ρεφρέν,ενός από τα πολλά τραγούδια που ετοιμάζω εδώ και καιρο για τον καλλιτέχνη αυτον,που αγγίζει την ψυχή μου
με την δική του ιδιαίτερη ψυχή..
Ευελπιστώ αρκετά από αυτά τα τραγούδια να τα ακούσετε
"Ψυχή μου άγια
μην φοβάσαι τα σκοτάδια
Λιποψυχίσαν
στην αρχή του σύμπαντος
Ποτέ δεν σβήσαν
τα αυτόφωτα φεγγάρια
Ποτέ σκοτάδια
δεν αντέξανε στο φώς
Ψυχή μου άγια
μην φοβάσαι τα σκοτάδια
Κι αυτά λυγίσαν
στις αρχές του σύμπαντος
Δεν τελειώνουν
της αγάπης τα φεγγάρια
Ποτέ σκοτάδια δεν νικήσανε τό φώς"
Δ.Π
Δεν ξερω αν το λες ειρωνικα,αλλα η αληθεια ειναι οτι εχει χασει λιγο την ουσια ο Νοτης στο καλλιτεχνικο τομεα !
Οντως εχει κοινωνικα τραγουδια τα οποια εχουν καυστικο στιχο και ειναι και πολυ ομορφα τραγουδια !
Ναυαγια,Προβατα,Ντροπη Σε Ολους,Προξενιο,Ελληνας,Διευθαρμενη Συνουσια,Ηταν Τρελος,Δικαστης,Συστημα,Κοινωνια στο Μειον,Κλεμμενα,Πατριδα μου,Ακου φιλε.
Αυτα θεωρω οτι εχουν ακουμπησει πολλους,τα υπολοιπα κοινωνικα απλα υπαρχουν στους δισκους !
Τα τελευταια χρονια δινει εμφαση περισοτερο στα κοινωνικα,και δεν υπολογιζει στα ερωτικα και χορευτικα!!
Οπως εχω ξαναπει,ο Νοτης χανει δυναμη απο τις δικες του επιλογες !!!Και μονο απο τις δικες του !!
ΜΜΕ δεν μπορουν να ακουμπησουν....
Ο κοσμος που τον ακολουθει και τον στηριζει ειναι απολυτα συνδεδεμενος μαζι του πολυ δυνατα!!
Πρεπει να κανει και γι αυτον τον κοσμο....
Μας λειπει ρε παιδια ενα ζειμπεκικο,Νοτης χωρις ζειμπεκικο δεν γινεται !!!
Ενα αρσενικο τραγουδι,με την φωνη του μεγιστου!!
Τωρα ειναι η ωρα.....
Τωρα θα πρεπει να παιξει την μπαλα της ζωης του !!!
Κουρασε με τα κοινωνικα....
Να βαλει τα κοινωνικα εκει που παντα υπηρχαν,στο 10-15% των κομματιων απο καθε δισκο !!!
Μακαρι να βγει κατι καλο απο ολο αυτο
Οντως εχει κοινωνικα τραγουδια τα οποια εχουν καυστικο στιχο και ειναι και πολυ ομορφα τραγουδια !
Ναυαγια,Προβατα,Ντροπη Σε Ολους,Προξενιο,Ελληνας,Διευθαρμενη Συνουσια,Ηταν Τρελος,Δικαστης,Συστημα,Κοινωνια στο Μειον,Κλεμμενα,Πατριδα μου,Ακου φιλε.
Αυτα θεωρω οτι εχουν ακουμπησει πολλους,τα υπολοιπα κοινωνικα απλα υπαρχουν στους δισκους !
Τα τελευταια χρονια δινει εμφαση περισοτερο στα κοινωνικα,και δεν υπολογιζει στα ερωτικα και χορευτικα!!
Οπως εχω ξαναπει,ο Νοτης χανει δυναμη απο τις δικες του επιλογες !!!Και μονο απο τις δικες του !!
ΜΜΕ δεν μπορουν να ακουμπησουν....
Ο κοσμος που τον ακολουθει και τον στηριζει ειναι απολυτα συνδεδεμενος μαζι του πολυ δυνατα!!
Πρεπει να κανει και γι αυτον τον κοσμο....
Μας λειπει ρε παιδια ενα ζειμπεκικο,Νοτης χωρις ζειμπεκικο δεν γινεται !!!
Ενα αρσενικο τραγουδι,με την φωνη του μεγιστου!!
Τωρα ειναι η ωρα.....
Τωρα θα πρεπει να παιξει την μπαλα της ζωης του !!!
Κουρασε με τα κοινωνικα....
Να βαλει τα κοινωνικα εκει που παντα υπηρχαν,στο 10-15% των κομματιων απο καθε δισκο !!!
Μακαρι να βγει κατι καλο απο ολο αυτο
Από το αναγέννησης
...νομιζω υπερβάλεις, σίγουρα δεν του κάνουν καλό τα 7αρακια και ο χωρισμός ενοτήτων που έχουμε συζητήσει πολλές φορές. Προσωπικά το τελευταίο αγαπημένο είναι οι 16ΑΙ (ασχέτως ηχογραφήσεων). Από τα τελευταία (2013
) αυτό θα προτιμούσα να βάλω για να ακούσω ολόκληρο. Όχι ότι τα επόμενα ήταν χάλια
Έμφαση στα κοινωνικά όντως δίνει.

Έμφαση στα κοινωνικά όντως δίνει.
Αυτό που συνέβη με τον Νότη ακόμα και ένα παιδάκι 5 χρονών αντιλαμβάνεται περί τίνος πρόκειται. Προσωπικά αυτό που συνέβη το γνωρίζω από τον Μάρτιο αλλά δεν ήθελα να τοποθετηθώ δημόσια όλους αυτούς τους μήνες γιατί θα με αποκαλούσαν συνωμοσιολόγο, ψεκασμένο, τρελό και όλα αυτά τα όμορφα κοσμητικά επίθετα. Τον Μάρτιο λοιπόν με το που μπήκαμε στην πρώτη καραντίνα κατάλαβα αμέσως τον σκοπό που έχει αυτή η "πανδημία". Ο σκοπός δεν είναι άλλος πέρα από το να εξαφανίσουμε όλους εκείνους που δεν πάνε με τα νερά μας και με τον όποιο τρόπο. Μιλάμε για την απόλυτη παγκοσμιοποίηση που όποιος δεν συμφωνεί θα τον βγάζουμε από την μέση για να μείνουν μόνο τα προβατάκια. Με το που αντιλήφθηκα τι ακριβώς παιχνίδι παίζεται πίσω από τις πλάτες μας και μπροστά στα μάτια μας το πρώτο πράγμα που είπα από μέσα μου ήταν "ωχ ο Νότης". Ήδη από τον Μάρτιο λοιπόν περίμενα αυτό το χτύπημα που θα έκαναν στον Νότη γιατί στην μετά "κορωνοϊού" εποχή δεν θέλουν να υπάρχει ο Νότης στην μέση. Δεν ήξερα τον τρόπο με τον οποίο θα το κάνουν απλά ήξερα πως του την έχουν στημένη και με κάποιο τρόπο θα προσπαθήσουν να τον εξαφανίσουν.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
-O Nότης θέλει σκεπτόμενους φίλους κι όχι φανατισμένους με αυτόν οπαδούς. Επομένως, καλό είναι που τον υπερασπιζόμαστε, αλλά άλλο αυτό κι άλλο να αρνούμαστε την αλήθεια. Το συμβάν ήταν συγκεκριμένο και ξεκάθαρο.
-Ο Κούγιας πληρώνεται για να υπερασπίζεται τον πελάτη του. Ο πελάτης του τυχαίνει να είναι και ''πρότυπο'' για αρκετούς. Συνεπώς, περιμένει κανείς να βγει να παραδεχτεί, ότι η κοκαΐνη είναι (εάν είναι) για προσωπική χρήση, ενώ σαν καλλιτέχνης κράζει τα ναρκωτικά? Προφανώς, θα κοιτάξουν να προστατεύσουν τον ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ Νότη.
-Δεν υπάρχει καμία μυστική επιτροπή με μυστικούς πράκτορες, που θέλουν εμένα και εσάς φιμωμένους, και μάλιστα που να κατέστρωσαν και σχέδιο, που περιελάμβανε τον Νότη. Είναι θλιβερό να υπάρχει έστω και ένας που σκέφτεται έτσι, ανεξάρτητα μορφωτικού επιπέδου και ηλικίας.
-Αυτό, που συνέβη είναι πολύ απλό. Το όνομα Νότης πουλάει, γι' αυτό τον καλούν σε εκπομπές ενώ μέσα τους τον βρίζουν. Το μεροκάματο τους κοιτάνε, και να φέρνει κλικς ο καλεσμένος τους. Ο Νότης, όμως, δυστυχώς ενώ παραδέχεται το χαμηλό γνωσιακό του επίπεδο, τυχαίνει πάνω στο συναίσθημα του να ξεφεύγει και να μιλάει έντονα περί πολιτικής. Προφανώς, και έχει προκαλέσει τα μμε, λοιπόν, και γι' αυτό από έναν βλάκα μπατσάκο, που ρουφιάνεψε την σύλληψη του, άδραξαν την ευκαιρία για να τον εκδικηθούν στα πάνελ.
-Χρήση κοκαΐνης κάνουν ΟΛΟΙ οι τηλεπαρουσιαστές, που γνωρίζουμε, 9/10 μεγαλοδημοσιογράφους, και 9/10 καλλιτέχνες. Δεν είναι και ηρωίνη για να αντιμετωπίζεται έτσι. Δεν μπορώ να καταλάβω προς τί η τόση έκπληξη από κάποιους. Παρατηρώ μια απίστευτη υποκρισία, λες και η νικοτίνη ή το αλκοόλ είναι πολύ καλύτερα.
-Το θέμα γρήγορα θα ξεχαστεί, ακριβώς γιατί πάνω στην λαχτάρα τους να τον εκδικηθούν, έχασαν το μέτρο. Ξέχασαν, ότι όλοι οι πανελίστες την πίνουν, ή ότι τα αφεντικά τους κάνουν εμπόριο και τους πιάνουν στα Κολωνάκια χωρίς να τα μαθαίνει ο κοσμάκης.
-Η ουσία είναι, ότι ο Νότης έχει στεναχώρια τα τελευταία χρόνια. Δεν χρειάζεται να σας πει κάποιος, ότι το έριξε στο ποτό ή στα τσιγάρα για να το καταλάβετε. Φαίνεται κι από την ασυνέπεια του στην ολοκλήρωση της τριλογίας, φαίνεται και στο τσιγάρο, που άρχισε ενώ το έβριζε κτλ. Είναι άνθρωπος, όπως και εμείς, και έχει τα δικά του προβλήματα. Ας το σεβαστούμε, ας τον προστατεύσουμε, ας πουν καμία κουβέντα και στον ίδιο, όσοι μπορούν, αλλά όχι και να πιστεύουμε, ότι η mi6 και η ευπ τον έβαλαν στο στόχαστρο, γιατί μας θέλουν μαντρωμένους.
-Ο Κούγιας πληρώνεται για να υπερασπίζεται τον πελάτη του. Ο πελάτης του τυχαίνει να είναι και ''πρότυπο'' για αρκετούς. Συνεπώς, περιμένει κανείς να βγει να παραδεχτεί, ότι η κοκαΐνη είναι (εάν είναι) για προσωπική χρήση, ενώ σαν καλλιτέχνης κράζει τα ναρκωτικά? Προφανώς, θα κοιτάξουν να προστατεύσουν τον ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ Νότη.
-Δεν υπάρχει καμία μυστική επιτροπή με μυστικούς πράκτορες, που θέλουν εμένα και εσάς φιμωμένους, και μάλιστα που να κατέστρωσαν και σχέδιο, που περιελάμβανε τον Νότη. Είναι θλιβερό να υπάρχει έστω και ένας που σκέφτεται έτσι, ανεξάρτητα μορφωτικού επιπέδου και ηλικίας.
-Αυτό, που συνέβη είναι πολύ απλό. Το όνομα Νότης πουλάει, γι' αυτό τον καλούν σε εκπομπές ενώ μέσα τους τον βρίζουν. Το μεροκάματο τους κοιτάνε, και να φέρνει κλικς ο καλεσμένος τους. Ο Νότης, όμως, δυστυχώς ενώ παραδέχεται το χαμηλό γνωσιακό του επίπεδο, τυχαίνει πάνω στο συναίσθημα του να ξεφεύγει και να μιλάει έντονα περί πολιτικής. Προφανώς, και έχει προκαλέσει τα μμε, λοιπόν, και γι' αυτό από έναν βλάκα μπατσάκο, που ρουφιάνεψε την σύλληψη του, άδραξαν την ευκαιρία για να τον εκδικηθούν στα πάνελ.
-Χρήση κοκαΐνης κάνουν ΟΛΟΙ οι τηλεπαρουσιαστές, που γνωρίζουμε, 9/10 μεγαλοδημοσιογράφους, και 9/10 καλλιτέχνες. Δεν είναι και ηρωίνη για να αντιμετωπίζεται έτσι. Δεν μπορώ να καταλάβω προς τί η τόση έκπληξη από κάποιους. Παρατηρώ μια απίστευτη υποκρισία, λες και η νικοτίνη ή το αλκοόλ είναι πολύ καλύτερα.
-Το θέμα γρήγορα θα ξεχαστεί, ακριβώς γιατί πάνω στην λαχτάρα τους να τον εκδικηθούν, έχασαν το μέτρο. Ξέχασαν, ότι όλοι οι πανελίστες την πίνουν, ή ότι τα αφεντικά τους κάνουν εμπόριο και τους πιάνουν στα Κολωνάκια χωρίς να τα μαθαίνει ο κοσμάκης.
-Η ουσία είναι, ότι ο Νότης έχει στεναχώρια τα τελευταία χρόνια. Δεν χρειάζεται να σας πει κάποιος, ότι το έριξε στο ποτό ή στα τσιγάρα για να το καταλάβετε. Φαίνεται κι από την ασυνέπεια του στην ολοκλήρωση της τριλογίας, φαίνεται και στο τσιγάρο, που άρχισε ενώ το έβριζε κτλ. Είναι άνθρωπος, όπως και εμείς, και έχει τα δικά του προβλήματα. Ας το σεβαστούμε, ας τον προστατεύσουμε, ας πουν καμία κουβέντα και στον ίδιο, όσοι μπορούν, αλλά όχι και να πιστεύουμε, ότι η mi6 και η ευπ τον έβαλαν στο στόχαστρο, γιατί μας θέλουν μαντρωμένους.
Οι Ερινύες θα΄ρθουνε, όπου κι αν πας..
- Arxontasss
noti_kos έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 03, 2020 10:28 pm -O Nότης θέλει σκεπτόμενους φίλους κι όχι φανατισμένους με αυτόν οπαδούς. Επομένως, καλό είναι που τον υπερασπιζόμαστε, αλλά άλλο αυτό κι άλλο να αρνούμαστε την αλήθεια. Το συμβάν ήταν συγκεκριμένο και ξεκάθαρο.
σύστημα στο παγκόσμιον όχι μόνο εδώ, θέλει να εξαφανισει, όχι εμένα και εσένα. Θέλει να εξαφανίσει όποιον άνθρωπο μπορεί να ξεσηκώσει μάζες. Εγώ και εσύ δεν μπορούμε. Ο κάθε σαν τον Νότη μπορεί. Είναι θλιβερό να νομίζουμε ότι δεν υπάρχουν κυκλώματα για να βγάζουν από την μέση τέτοιους ανθρώπους. Και όχι εμένα η εσένα. Όσο για την Κόκα δες σε παρακαλώ το βίντεο, διότι πρώτη φορά μας αποκαλύπτει να πάρουμε μια ιδέα, από το ξεφτιλισμα που θα τους κάνει. Η Κόκα ήταν βαλτή. Όλα τα λέω με αγάπη. Εάν εγω μπορούσα να κάνω μάζες ανθρώπων ενάντια τους τώρα δεν θα μιλούσα. Αυτή ειναι δουλειά, μια από τις αρμοδιότητες όλων των μυστικών υπηρεσιών, όλων των κρατών, όλου του συστήματος. Και όπως μου είχε πει ένας φίλος. Φαίνομαι γραφικός και βλακας δίχως αποδείξεις. Συμφωνώ. Πότε δεν θα έχουμε η είχαμε αποδείξεις για κάτι, διότι θέλουν βλακες και γραφικούς. Καλό ειναι να καταλάβουμε, ότι το θέμα έχει ξεφύγει και όλους τους νοτηδες που περιέγραψα, για οοοοολα αυτά που ήρθαν και κυρίως για οοοοολα αυτά που τρέχουν να φέρουν πρέπει με όποιο τρόπο τους βολεύει ( χλευασμός, φυλακή, δολοφονία, εξαφάνιση κτλπ) να φύγει, να μην έχουν εντελώς κανένα εμπόδιο. Εάν νομίζετε φίλοι μου, ότι ζούμε σε έναν κόσμο που δεν γίνονται αυτά, είναι κρίμα, διότι όταν το αντιλήφθουμε, θα είναι αργά. Το μυνημα όμως ξεφεύγει από τους'Νοτηδες' που τους ενοχλούν και πάει ακόμα και σε εμένα και εσένα που είμαστε ακίνδυνοι για αυτούς, και δεν είμαστε Σφακιανάκης, διότι μου δημιουργούν φόβο και λέω, κοίτα τι έκαναν τον Νότη, κοίτα τι έκαναν τον Χίο, κοίτα τι έκαναν τον τάδε, όχι μόνο Ελλάδα αλλά παντού, με αποτέλεσμα η να φοβόμαστε, η επειδή μας βολεύει να λέμε ότι δεν υπάρχουν αυτά. Δυστυχώς, πρέπει να ξυπνήσουμε. Ο ΝΟΤΗΣ ΘΑ ΜΕΊΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΈΡΑΣΑΝ ΑΠΌ ΕΔΏ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΌ ΜΑΣ ΈΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΎΟΥΜΕ ΌΤΙ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΎΘΙ.. Καλό βράδυ φίλοι μου, κλείνω και εγώ λέγοντας και συμφωνοντας ότι ο Νότης θέλει σκεπτόμενος φιλους
- Arxontasss
- Arxontasss
Όχι απλά στημένο καραστημενοοοο, για πότε την φύτεψαν...
Να ρωτήσω εγώ με μια απλή σκέψη εάν ο Νότης όντως δεν είναι χρήστης δεν μπορεί να το αποδείξει με μια απλή εξέταση από γιατρό ;
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
- Arxontasss
Εννοείται, αλλά εδώ σταματησαν τακτικά χειρουργεία, αίμα τον Νότη θα πάρουν; :D
-
Ο Νότης πολύ δύσκολα να κανε χρόνια χρήση
Αν όντως ισχύει αυτο με τη κοκαινη
Θα ναι χρήση τα τελευταία 2-3 χρόνια και αν...
Έτσι νομίζω
Ξαναλέω
Αν όντως ισχύει η ιστορία....
Αν όντως ισχύει αυτο με τη κοκαινη
Θα ναι χρήση τα τελευταία 2-3 χρόνια και αν...
Έτσι νομίζω
Ξαναλέω
Αν όντως ισχύει η ιστορία....
Εξόριστος στην 8η λεωφόρο...