Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Με αφορμή το περιστατικό με την συγκεκριμένη σελίδα στο instagram, θα ήθελα να γράψω κάτι που ήθελα αρκετό καιρό. Κάποιοι δίχως να το καταλαβαίνουν κάνουν κακό στον καλλιτέχνη. Τον περασμένο Απρίλιο είχα εκφράσει την ένσταση μου σχετικά με τα βιντεάκια τα οποία είχαν μαζέψει σε ενα 10λεπτο όλα τα λόγια του Νότη τα οποία αποδεικνύονται προφητικά και μπροστά από την εποχή τους.

Δυστυχώς, σε αυτά τα βιντεάκια βρήκαν ευκαιρία και πάτημα οι συνωμοσιολόγοι-αρνητές του ιού, με τα απαραίτητα σχόλια "σας τα έλεγε από τότε". Δημιουργήθηκε η εικονα του Νότη που λέει ότι δεν υπάρχει ιός, ενώ επί της ουσίας ο καλλιτέχνης αποδεικνύεται ότι δεν αντιμετωπίζει το θέμα όπως το αντιλήφθηκαν ή θέλησαν να παρουσιάσουν τις τοποθετήσεις του ορισμένοι. Έτσι ώστε να εξυπηρετήσουν το αφήγημα τους.

Φάνηκε ότι δεν είναι αρνητής του ιού. Κυκλοφορεί φορώντας την μάσκα του, στέλνοντας το απαραίτητο sms για να μπορεί να είναι έξω για συγκεκριμένους λόγους εν μέσω λοκνταουν, όπως όλοι μας. Εκτός αν πιστεύει κανείς ότι το κάνει γιατί φοβάται το πρόστιμο των 300 ευρώ και ότι θα...πονέσει η τσέπη του.

Τώρα αν σε τυχόν επόμενη τηλεοπτική του εμφάνιση, βγει και πει ότι ο ιός στάθηκε αφορμή για να εφαρμοστούν κάποια πράγματα, αυτό είναι κάτι άλλο. Και είναι κάτι που το πιστεύουμε πολλοί. Και δεν είναι απαραίτητο να είμαστε αρνητές της πανδημίας για να το σκεφτούμε. Αυτό έλεγε και στα βιντεάκια.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

Από την στιγμή που ισχύει το ρεπορτάζ ότι ο Νότης είναι αρνητικός να δώσει συνέντευξη τώρα που πρέπει να υποστηρίξει τον εαυτό του ,φαντάζομαι ότι είναι πλέον πολιτική του να μην δίνει γιατί όπως είπε και στους δημοσιογράφου στα δικαστήρια "δεν θέλω να πω κάτι γιατί αν πω θα είναι άσχημα"
Μένει να δούμε εάν αυτή η πολιτική θα είναι μόνιμη η απλά δεν θέλει να μιλήσει πρώτου γίνει η δίκη.

Υ.Γ αν έβγαινε σήμερα καποιο σινγκλ με τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί θα έκανε ρεκόρ σε προβολές πιστεύω.
Ευκαιρία να το εκμεταλλευτεί
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Eptapsyxos87 έγραψε: Παρ Δεκ 04, 2020 2:27 pm Θα λάβω ως θετικό το γεγονός οτι το "πρωτο θέμα" που μας αρεσει δεν μας αρεσει εχει κοινό...μολις κατεβασε το αρθρο για το "ινσταγκραμ" του κοντου...
Αφού είχαν γράψει λαλακια. Το θέμα είναι να γράψουν την αλήθεια γιατί τα ζώα το πίστεψαν
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Ένα άλλο που θα έπρεπε να έχει κάνει ο Νότης εδώ και πολλά χρόνια είναι να είχε απευθυνθεί στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Θα μου πείτε δεν τον νοιάζει. Αυτό δεν έχει να κάνει με το αν είσαι επώνυμος ή όχι, ούτε έχει να κάνει με το αν είσαι ο Νότης ή όχι. Έχει να κάνει όμως με ένα είδους έγκλημα κι αυτό όπως είναι π.χ. η ληστεία και δεν πρέπει να το παίρνει κανείς αψήφιστα. Θα πω και κάτι αστείο τώρα για τον Κούγια ο οποίος κατά κάποιο τρόπο παίρνει και τον ρόλο του μάνατζερ που ποτέ δεν είχε ο Νότης.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Ο Ευαγγελάτος στην εκπομπή παρουσίασε τα λόγια της κοπέλας σαν του Νοτη πάλι και επαιξε τις παλιές δηλώσεις για την ΧΑ. Κάτι πρέπει να γίνει. Ο κόσμος νομίζει είναι λόγια του Νοτη και αυτό θα νομίζει και τις επόμενες μέρες αν δεν μιλήσει ο Νότης ή ο Κούγια. Είναι ντροπή και κρίμα για τον Καλλιτέχνη μας. Τα λέγαμε εμείς... Θα έχουμε προβλημα
Sfakianakisfan
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sfakianakisfan »

Έχουν και θρασος τα αρδακια! Λεει το "εθνος" οτι δήλωσε ο Κούγιας οτι όντως το προφίλ ήταν του Νότη 😂
Θα σε περνάνε για τρελή...
anast~3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από anast~3 »

Τώρα...fans και λογική, εδώ που τα λέμε, δεν πάνε μαζί. Πάντα υπάρχει και θα υπάρχει μια επιθετικότητα μια αγένεια, μια ανωριμότητα και τα ορια τα θέτει ο ίδιος ο καλλιτέχνης. Αφού ο Νότης δεν τον νοιάζει, δεν είναι σίγουρα δουλειά μας. Θα ήταν καλό να φτιάξει έναν λογαριασμό στο ινσταγραμ (ξέρω ότι δεν πρόκειται να γίνει) που να τον διαχειρίζεται κάποιος που ο ίδιος εμπιστεύεται. Είναι και ένας σύγχρονος τρόπος για να δείξεις πόσο άχρηστα είναι τα παπαγαλάκια (βλέπε Οικονομόπουλο).

Σε πραγματικά γεγονότα και αφού έχει κατασταλάξει στο πως επικοινωνεί την δουλειά του...πολύ ωραίος ο τρόπος και η ηρεμία-ψυχραιμία με την οποία απάντησε ότι δεν θέλει να πει κάτι, ελπίζω να διατηρήσει αυτή την ήρεμη δύναμη όπως ήταν και παλαιότερα, μόνο καλό έχει να του κάνει.

ΥΓ. Προσωπικά στα άρθρα που μου εμφανίζονται απλά τους κάνω αναφορά ως παραπλανητικά χωρίς να τα ανοίγω.
Notorious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notorious »

Πρέπει να βγει επίσημο Δελτίο Τύπου από την εταιρία που να καταρρίπτει της ανακρίβειες περί προφίλ του Νότη στα social media και να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για νομικές κυρώσεις...Άμεσα...οι τύποι ή επικίνδυνοι είναι ή άσχετοι με το να λένε, ότι έχουν επιβεβαιώσει, ότι το προφίλ του Νότη είναι αληθινό...δλδ στο πιο απλό πράγμα για να διασταυρώσεις την αξιοπιστία γίνεται ξεκάθαρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας....φανταστείτε τί γίνεται στα άλλα....1-2 εξώδικα σε κάποιους θα ήταν μία καλή αρχή..
GiannisGr

Μηνύσεις οπωσδιποτε να φτάσει στα άρα δεν πάει άλλο
Στην εκπομπή της Καινούργιου μάλιστα βάλανε φωνή που μοιάζει με του νοτη να διαβάζει το κείμενο ακόμα και εγώ στην αρχή σκάλωσα
Για να σου λέει ο άλλος μετά αφού τον άκουσα κιόλας
Άβαταρ μέλους
Arxontasss

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arxontasss »

Είμαι σίγουρος ότι ο Νότης μας στεναχωρεθηκε. Πλέον καταλάβανε και οι πέτρες το τι ακριβώς συνέβη. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά, έχει μάθει να παλεύει και να κερδίζει. Νομίζω πάντως ότι από όλη την σταδιοδρομία του, ο πιο κατάλληλος τίτλος δίσκου που αντιπροσωπεύει τον Νότη, τον οποίο θα πειράξω λίγο, είναι, Ο Νότης είναι εφταψυχος..Και όχι άδικα. Με την αλήθεια, με το θάρρος, με την αγάπη του
Πάλι χαράματα ξυπνάς, με δάκρυα στα μάτια σου ~
Sfakianakisfan
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sfakianakisfan »

Θα σε περνάνε για τρελή...
Notis7Arxontas

Αν αυτό το βίντεο που εντελώς τυχαία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν λίγο το πάρουν χαμπάρι τα κανάλια φανταστείτε τι έχουμε να ακούσουμε
Άβαταρ μέλους
Kiousonator

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiousonator »

Notis7Arxontas έγραψε: Παρ Δεκ 04, 2020 7:53 pm
Αν αυτό το βίντεο που εντελώς τυχαία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν λίγο το πάρουν χαμπάρι τα κανάλια φανταστείτε τι έχουμε να ακούσουμε
Εντελως τυχαια :lol: :lol:
Κριμα για την στεναχωρια που περναει ο αρχοντας...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Και στο σταρ ειχαμε ρεπορταζ
Notis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis21 »

Υπάρχει αυτό το βίντεο αρκετά χρόνια στο YouTube και γενικα είναι γνωστό ότι έχει παραδεχθεί την χρήση μαριχουάνας όταν ήταν πιτσιρικάς..δεν ξέρω αν θα το ξαναφέρουν στην επικαιρότητα τώρα αλλά δεν νομίζω..Από Δευτέρα θα έχει ξεχαστεί το θέμα από την στιγμή που και ο ίδιος ο Νότης δεν το συνεχίζει με κάποια συνέντευξη..Ότι πέτυχαν,πέτυχαν τα ΜΜΕ..Και θεωρώ ότι το μόνο που πέτυχαν είναι το ότι το μαγαζί που θα εμφανιστεί ο Νότης -όταν με το καλό ανοιξουν- θα έχει σίγουρη επιτυχία..
Notis7Arxontas

Notis21 έγραψε: Παρ Δεκ 04, 2020 8:27 pm
Υπάρχει αυτό το βίντεο αρκετά χρόνια στο YouTube και γενικα είναι γνωστό ότι έχει παραδεχθεί την χρήση μαριχουάνας όταν ήταν πιτσιρικάς..δεν ξέρω αν θα το ξαναφέρουν στην επικαιρότητα τώρα αλλά δεν νομίζω..Από Δευτέρα θα έχει ξεχαστεί το θέμα από την στιγμή που και ο ίδιος ο Νότης δεν το συνεχίζει με κάποια συνέντευξη..Ότι πέτυχαν,πέτυχαν τα ΜΜΕ..Και θεωρώ ότι το μόνο που πέτυχαν είναι το ότι το μαγαζί που θα εμφανιστεί ο Νότης -όταν με το καλό ανοιξουν- θα έχει σίγουρη επιτυχία..
Έχεις δίκιο φίλε το είχα ξαναδεί. Μακάρι να μην το πάρουν χαμπάρι τα μμε
GiannisGr

SFAKattack10 έγραψε: Παρ Δεκ 04, 2020 8:15 pm Και στο σταρ ειχαμε ρεπορταζ
Για τον λογαριασμό του νοτη στο ινσταγρκαμ ; 😂
Notis7Arxontas

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ πράγματα. Δεν γινονται αυτά. Πρέπει να πέσουν μηνύσεις...
anast~3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από anast~3 »

Μήπως να στείλουμε και εμείς κανα μηνυματάκι στην πάνικ...μπας και φιλοτιμηθούν να πάρουν καμία θέση;
NotisGiannena

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NotisGiannena »

Παιδιά καλησπέρα. Διαβάζω το φόρουμ από την 350 σελίδα , όμως σήμερα έφτασε ο κόμπος στο χτένι και αποφάσισα να γράψω για να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου. Η αγάπη μας για τον Νότη είναι δεδομένη κι νομίζω ότι είναι κι αυτό που μας ενώνει. Δεν πιστεύω σε νοτικους ή λιγότερους νοτικους. Πιστεύω ότι όλοι μας μπαίνουμε κάθε τρεις και λίγο στο φόρουμ , γράφουμε στο YouTube Νότης Σφακιανάκης , Κούγιας κτλ για να δούμε αν έχουμε κάτι καινούργιο σχετικά με τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη. Η εικόνα με τις χειροπέδες με έχει στιγματίσει αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό όχι μόνο τον έκανε πιο δυνατό , αλλά αναζωπύρωσε και τις σχέσεις του με τον κόσμο. Το βλέπω σε εμένα πρώτα και καλύτερα. Η αποχή του από τα καλλιτεχνικά με είχε λίγο απομακρύνει , όμως μετά από όλα αυτά τον αγάπησα ακόμα πιο πολύ. Ακόμα οι μη θαυμαστές τον εκτίμησαν. Ότι διώκεται με τέτοιον άνανδρο τρόπο , ανεβαίνει στην συνείδηση του λαού. Νομίζουν τα κανάλια ότι θα μειώσουν την καλλιτεχνική του υπόσταση. Δεν ξέρουν όμως ότι δεν έβγαινα στα Γιάννενα επι δύο μήνες για να μπορέσω να πάω να τον ακούσω στην Αθήνα. Στις τουαλέτες του ΚΤΕΛ Κηφισού άλλαζα για να πάω στο μαγαζί και το πρωί πάλι πίσω. Άλλοι τον έχουν κάνει τατουάζ , άλλοι έρχονται από το εξωτερικό κτλ κτλ. Η δύναμη του Νότη είναι ο κόσμος του. Ενότητα μάγκες και καλή υπομονή στα άλλα δεινά που μας έχουν βρει.
"Μαζί σου έμαθα πολλά..." 🎶
Απάντηση