Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Στην αρχή λένε, ότι επικοινώνησαν με το περιβάλλον του Νότη δλδ τον Κούγια που τους είπε, ότι μάλλον είναι δικό του..μετά βγήκε ο Κούγιας στην εκπομπή και είπε εγώ είμαι δικηγόρος και δεν ξέρω από αυτά αλλά από το περιβάλλον του Νότη είπαν, ότι μάλλον είναι δικό του..και στο τέλος της παρέμβασής του ξαναλέει ¨δεν είμαι βέβαιος, ότι είναι δικό του ¨...γενικά όλοι επικαλούνται ένα ¨περιβάλλον¨ αλλά όχι τον ίδιο τον Νότη..ο Κούγιας θα μοορούσε να τον ρωτήσει βέβαια, αφού λέει, ότι πήγε σπίτι του αλλά δεν πολυασχολήθηκε φαίνεται με αυτό το θέμα..η ουσία όμως είναι αλλού σε αυτά που είπε ο Κούγιας..(η εκπομπή έχει ανέβει στο site του ALPHA)...αποκαλύπτει αρκετά πράγματα από την υπόθεση και ανατρέπει όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας..λέει πως ξέρει το ονοματεπώνυμο του προσώπου που ανήκει η μικροποσότητα (ο χημικός έλεγχος δεν έχει ολοκληρωθεί) και αναφέρει, ότι βρέθηκε στο αυτοκίνητο και όχι στην τσάντα του..επίσης αναφέρει όλες τις παρατυπίες στο διαδικαστικό της υπόθεσης κτλ
Παιδια εχει κανενας εικονα σε τι κατασταση ειναι ο Νοτης; Σκορπιον εχεις κανενα νεο; Πως ειναι η ψυχολογια του;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
- Scorpion86
Δεν το ξέρω. Φαντάζομαι όμως. Ελάτε στην θέση του. Εν μια νυκτί να κατηγορείται χωρίς λόγο και αιτία. Εδώ σκάμε εμείς, φανταστείτε τι πίκρα μπορεί να νιώθει ο ίδιος. Γιατί δεν είναι ότι τον παρουσίασαν ως "φασίστα" για κάτι που είπε και δεν άρεσε. Του πέρασαν χειροπέδες και τον περιέφεραν σαν κοινό "εγκληματία". Δεν θέλω να φανταστώ πως ένιωσε με αυτήν την διαδικασία. Οπως προείπα την ημέρα του περιστατικού, είναι το τελευταίο επεισόδιο στον πόλεμο που του ξεκίνησαν πριν χρόνια. Τι εννοώ? Οτι δεν απέμεινε κάτι χειρότερο για να του κάνουν.
Πέρασαν τα όρια αυτήν την φορά. Και επειδή δεν τους έκανε την χάρη να τοποθετηθεί μπροστά τους εκείνη την ημέρα για να πάρουν τις ατάκες και να τις χρησιμοποιήσουν αναλόγως, είπαν να "εφεύρουν" δηλώσεις Νότη, καταλογίζοντας του ότι ξαφνικά απέκτησε προφίλ στο instagram και κάνει επιθέσεις μέσω αυτού. Βέβαια όλη αυτή η λασπολογία γύρισε μπούμερανγκ και συσπείρωσε τον κόσμο του.
Ωστόσο, είμαι αρκετά απογοητευμένος με το επίπεδο σκατοψυχισμού ορισμένων. Δηλαδή, όλοι αυτοί που διαδίδουν ψέματα και σπιλώνουν ανθρώπους τόσο εύκολα, μπορούν και κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια? Τέλος πάντων δεν θέλω να το συνεχισω γιατί θα ξεφύγω..."Θετικό" σε πολλά εισαγωγικά ότι έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει στο άμεσο μέλλον φως για τα νυχτερινά κέντρα και οτιδήποτε κάνουν οι τραγουδιστές σε πίστες θα τρέξει λίγο πριν ή λίγο μετά το Πάσχα. Θα βρει χρόνο να δυναμώσει απ' όλο αυτό και πιστεύω θα επανέλθει.
Υ.Γ. Ευκαιρία απο όλο αυτό να καταλάβουν ορισμένοι κάποια πράγματα. Ήταν απόλυτοι και ιδιαίτερα επικριτικοί για την...πεσμένη απόδοση φωνητικά και να σου κείμενα και κατεβατά για την...αποκαθήλωση του καλλιτεχνικά και τους τίτλους τέλους και ότι δεν έχει να δώσει άλλα κλπ. Ενώ ο άνθρωπος όπως είπε και ο δικηγόρος του αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, το οποίο τον είχε επηρεάσει και επειδή δεν έπαιρνε φάρμακα "καθυστέρησε να γιατρευτεί", όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά.
Υ.Γ.2 Η δισκογραφική ήταν εκείνη που από την πρώτη στιγμή έψαξε το θέμα με το περιβόητο προφίλ. Δείχνει κάτι αυτό. Οτι ασχολούνται με το "προϊόν" τους και δεν αδιαφορούν. Μακάρι μέχρι το Πάσχα να υπάρξουν εξελίξεις και στο καλλιτεχνικό κομμάτι, δηλαδή τον δίσκο.
Υ.Γ.3 Τέτοια μέρα (06/12) το 2016 γινόταν η παρουσίαση του "Οταν Επικοινωνούμε" στο "FiftySeven" της Γλυφάδας. Μέσα κι εκεί. Και συνέχεια κοντά στον καλλιτέχνη μας όσο μπορούμε. Στις χαρές και στις λύπες κοντά του.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
-
Καλημέρα παλιόπαιδα , Πάολα Καρράς Μάκης Χριστοδουλόπουλος , Βανδή κτλ χτες παρέλασαν στις διάφορες μουσικές εκπομπές της τηλεόρασης .Το συμπέρασμα είναι απλό και χωράει σε πέντε μόνο λέξεις "ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΝΌΤΗ ΤΟ ΧΆΟΣ" . Αποκορύφωμα η άτυχη στιγμή της Βανδής με το φάλτσο που αναγκάστηκε αμήχανα να σταματήσει την ορχήστρα και ο Καρράς έλεγε " γίνονται αυτά στα live" .
Ελπίζω σε κάτι καινούργιο από τον καλλιτέχνη μας σύντομα. Δεν γίνεται να την βγάζουμε με βιντεάκια στο YouTube. Θέλουμε να νιώσουμε την μυρωδιά του καινούργιου δίσκου και την ανυπομονησία του πρώτου ακούσματος. Μαζί του αιώνια. !!!!!

"Μαζί σου έμαθα πολλά..." 
Το ειδα και πεθανα στο γελιο! Ξεφτιλα! Γενικα η βανδη εδω και χρονια τσιριζει απιστευτα οταν τραγουδαει!NotisGiannena έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 06, 2020 11:41 am Καλημέρα παλιόπαιδα , Πάολα Καρράς Μάκης Χριστοδουλόπουλος , Βανδή κτλ χτες παρέλασαν στις διάφορες μουσικές εκπομπές της τηλεόρασης .Το συμπέρασμα είναι απλό και χωράει σε πέντε μόνο λέξεις "ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΝΌΤΗ ΤΟ ΧΆΟΣ" . Αποκορύφωμα η άτυχη στιγμή της Βανδής με το φάλτσο που αναγκάστηκε αμήχανα να σταματήσει την ορχήστρα και ο Καρράς έλεγε " γίνονται αυτά στα live" .![]()
Ελπίζω σε κάτι καινούργιο από τον καλλιτέχνη μας σύντομα. Δεν γίνεται να την βγάζουμε με βιντεάκια στο YouTube. Θέλουμε να νιώσουμε την μυρωδιά του καινούργιου δίσκου και την ανυπομονησία του πρώτου ακούσματος. Μαζί του αιώνια. !!!!!
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
-
Ο Νότης μπορεί να μη πάει όσο ψηλά πηγαινε πριν 15 χρόνια.
Από θέμα φωνητικό καθαρά
Αλλά δε κάνει λάθη ούτε τονικά και κύριως δε φαλτσαρει.
Στρωτά και με ωραία γυρίσματα τα λέει.
Και καλά κάνει και φωνάζει συχνά στην ορχήστρα γιατί εφόσον είναι άψογος και αυτός έτσι πρέπει να ναι και η ορχήστρα.Που λένε μερικοί ότι τους φωνάζει κλπ..
Γονίδης πχ πολύ καλή φωνή
Αλλά φαλτσα πολλά και κάνει και τα λαθάκια του τα οποία δε τα βλέπει κάποιος ως λάθη γιατί γενικά φαλτσαρει σα τραγουδιστής
Και όπως είχε πει και ο Νότης
Κάνει ότι θέλει με το λαιμό του.
Ο Νότης για 60 τραγουδάει πολύ σωστά και λατρεύω αυτή τη μπασαρα που έχει ή οποία είναι μοναδική στην Ελλάδα.
Ας μην έκανε και κάποιες φορές τα λαθάκια στους στίχους και μάλλον αυτό φταίει που έχει το τάμπλετ και επαναπαυεται στο ότι δε χρειάζεται να τα θυμάμαι.
Τίποτα να το ξεπεράσει αυτο πότε έγινε
Και να επιστρέψει λίγο καυλωμένος
Να βγάλει 4-5 ζεϊμπεκικα
Αυτή η φωνή δε γίνεται να μην ακουστεί σε κάποιο καινούργιο ζεϊμπεκικο.
Είναι κρίμα...
Από θέμα φωνητικό καθαρά
Αλλά δε κάνει λάθη ούτε τονικά και κύριως δε φαλτσαρει.
Στρωτά και με ωραία γυρίσματα τα λέει.
Και καλά κάνει και φωνάζει συχνά στην ορχήστρα γιατί εφόσον είναι άψογος και αυτός έτσι πρέπει να ναι και η ορχήστρα.Που λένε μερικοί ότι τους φωνάζει κλπ..
Γονίδης πχ πολύ καλή φωνή
Αλλά φαλτσα πολλά και κάνει και τα λαθάκια του τα οποία δε τα βλέπει κάποιος ως λάθη γιατί γενικά φαλτσαρει σα τραγουδιστής
Και όπως είχε πει και ο Νότης
Κάνει ότι θέλει με το λαιμό του.
Ο Νότης για 60 τραγουδάει πολύ σωστά και λατρεύω αυτή τη μπασαρα που έχει ή οποία είναι μοναδική στην Ελλάδα.
Ας μην έκανε και κάποιες φορές τα λαθάκια στους στίχους και μάλλον αυτό φταίει που έχει το τάμπλετ και επαναπαυεται στο ότι δε χρειάζεται να τα θυμάμαι.
Τίποτα να το ξεπεράσει αυτο πότε έγινε
Και να επιστρέψει λίγο καυλωμένος
Να βγάλει 4-5 ζεϊμπεκικα
Αυτή η φωνή δε γίνεται να μην ακουστεί σε κάποιο καινούργιο ζεϊμπεκικο.
Είναι κρίμα...
Εξόριστος στην 8η λεωφόρο...
Η παρέμβαση του Κούγια στην Γερμανού για όσους δεν το είδαν και στην οποία ξεκαθαρϊζονται πολλά πράγματα...σωστή επιλογή να βγαίνει πάντως τώρα ο Κούγιας αντί για το Νότη, καθώς τα εξηγεί ψύχραιμα, με νομική βάση βάζοντας στη θέση τους εύκολα όσους προσπαθούν να προδικάσουν πρόσωπα και καταστάσεις..καθοριστικός και ο ρόλος του Μπερτάκη...ενδιαφέρθηκε, πήγε, πρότεινε τον Κούγια..τόσα χρόνια μέσα στη νύχτα ξέρει από πρώτο χέρι τί γίνεται και γιατί γίνεται..
Γιατί υπήρχε περίπτωση να βγαίνει ο Νότης; Τα κανάλια την πάτησαν βασικά γιατί η υπόθεση έκλεισε λόγω της αναβολής και δεν είχαν τι να παίξουν. Γι’ αυτό το έριξαν στο Instagram. Πάλι καλά γι’ αυτούς που βγαίνει ο Κούγιας και τους δίνει ψωμάκι.Κάτι τσουτσεκια σαν τον Τσουρό τα βάζει στη θέση τους πάντως.Notorious έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 06, 2020 5:50 pm
Η παρέμβαση του Κούγια στην Γερμανού για όσους δεν το είδαν και στην οποία ξεκαθαρϊζονται πολλά πράγματα...σωστή επιλογή να βγαίνει πάντως τώρα ο Κούγιας αντί για το Νότη, καθώς τα εξηγεί ψύχραιμα, με νομική βάση βάζοντας στη θέση τους εύκολα όσους προσπαθούν να προδικάσουν πρόσωπα και καταστάσεις..καθοριστικός και ο ρόλος του Μπερτάκη...ενδιαφέρθηκε, πήγε, πρότεινε τον Κούγια..τόσα χρόνια μέσα στη νύχτα ξέρει από πρώτο χέρι τί γίνεται και γιατί γίνεται..
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Kiousonator
Απιθανοι πως απτο "καναμε λαθος στο ρεπορταζ λογω κουγια κλπ" το γυρνανε σε "οι θαυμαστες του νοτη μας βριζουν", κατι το οποιο μπορει και να μην υφισταται καν.
Όχι ισχύει εγώ τους εριξα ένα καντήλιKiousonator έγραψε: ↑Δευ Δεκ 07, 2020 12:55 pmΑπιθανοι πως απτο "καναμε λαθος στο ρεπορταζ λογω κουγια κλπ" το γυρνανε σε "οι θαυμαστες του νοτη μας βριζουν", κατι το οποιο μπορει και να μην υφισταται καν.
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
- Kiousonator
Ολοι ριξαμε απο κατι, αλλα τι περιμεναν να πουμε και μπραβο που δεν εψαξαν καθολου περα απο τον κουγια;GiannisGr έγραψε: ↑Δευ Δεκ 07, 2020 2:22 pmΌχι ισχύει εγώ τους εριξα ένα καντήλιKiousonator έγραψε: ↑Δευ Δεκ 07, 2020 12:55 pmΑπιθανοι πως απτο "καναμε λαθος στο ρεπορταζ λογω κουγια κλπ" το γυρνανε σε "οι θαυμαστες του νοτη μας βριζουν", κατι το οποιο μπορει και να μην υφισταται καν.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία περίπτωση να μην έλαβε πολλά υβριστικά σχόλια
Υ.Γ1 Για να είμαστε αντικειμενικοί όντως ''εξακρίβωσαν" (λάθος βέβαια) την προέλευση του λογαριασμού. Εφόσον το παραδέχτηκε ο δικηγόρος του νότη και εγώ θα πίστευα ότι το διαχειρίζεται κάποιος δικός του. (μέχρι και ο λόγος έμοιαζε)
Υ.Γ2 Οι προσβολές θα γινόταν από οποιοδήποτε fan club είτε αυτό αφορούσε ομάδα είτε καλλιτέχνη είτε...είτε...χωρίς να το δικαιολογεί αλλά να κάνει την αντίδραση της λίγο υπερβολική.
Υ.Γ3 Εγώ έστειλα σε Γερμανού, καλύτερα δεν γίνεται, Καινούριου σκέτο το λινκ που λέει για την κοπέλα από το Μεσολόγγι, φαντάζομαι και πολλοί άλλοι
-
Αυτοί οι δημοσιογράφοι υποτίθεται σαν αυτή που δέχτηκε βρισιές λέει 
Σα το τσουρο που λέγαμε τις προάλλες κλπ
Είναι αυτοί που βγάζουν δόντια και αν τους κάνεις ένα Ααππ μαζεύονται και βάζουν τα κλάματα όπως λέει και ο Νότης.
Η μαγκιά να φαίνεται στο γυαλί να πάρουμε το χαρτζιλίκι
Σα το τσουρο που λέγαμε τις προάλλες κλπ
Είναι αυτοί που βγάζουν δόντια και αν τους κάνεις ένα Ααππ μαζεύονται και βάζουν τα κλάματα όπως λέει και ο Νότης.
Η μαγκιά να φαίνεται στο γυαλί να πάρουμε το χαρτζιλίκι
-
Καλησπέρα παιδιά. Σχεδόν βέβαιο ότι η νύχτα και η διασκέδαση θα ανοίξουν κοντά ή μετά το Πάσχα . Αρχικά κουράγιο και υπομονή στους μουσικούς , στους εργαζόμενους στους καλλιτέχνες κτλ. Οι άνθρωποι έχουν σχεδόν ένα χρόνο χωρίς μεροκάματο.Στα του Νότη τώρα. Μια βδομάδα πέρασε από την μέρα που ο Νότης έβγαλε μια από τις εντυπωσιακότερες φωτογραφίες στην καριέρα του. Η φωτογραφία με τις χειροπέδες είναι σίγουρα κάτι που θα το θυμάται πάντα. Κι αυτός κι εμείς. Μια περιπέτεια που είμαι σίγουρος ότι είχε και ορισμένα θετικά. Αρχικά πιστεύω ότι τον έκανε δυνατότερο. Επίσης ο κόσμος του έχει ενωθεί και ζεσταθεί κι επίσης ανέβηκε στα μάτια και μη Νοτικων. Σε διάφορα στορυ που έκανα για τον Νότη , είδα στήριξη και απάντηση από φίλους που δεν το περίμενα. Δεν ξέρω ο νέος δίσκος πού βρίσκεται πάντως ανυπομονώ περισσότερο κι από τις 16 αυτοτελείς ιστορίες. Που αν θυμάστε πηγαίναμε απο μήνα σε μήνα κτλ .Πιστεύω ότι ο καλλιτέχνης θα βάλει τα δυνατά του. Αν και τόσο τρελαμενος που είμαι τώρα και κομμάτι τύπου " τρελαίνομαι τρελαίνομαι παίρνω φωτιά και καίγομαι" θα λέω ότι είναι εθνικός ύμνος. ΜΑΣ ΈΛΕΙΨΕ.
"Μαζί σου έμαθα πολλά..." 
- Scorpion86
Σαν σήμερα το 2015 δίνει μία από τις καλύτερες συνεντεύξεις της τελευταίας δεκαετίας, στην Ζήνα Κουτσελίνη και το 2016 κυκλοφορεί ο δίσκος "Όταν Επικοινωνούμε...".
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
-
Έτσι θα έπρεπε να είναι οι περισσότερες συνεντεύξεις.Scorpion86 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 07, 2020 10:07 pm Σαν σήμερα το 2015 δίνει μία από τις καλύτερες συνεντεύξεις της τελευταίας δεκαετίας, στην Ζήνα Κουτσελίνη και το 2016 κυκλοφορεί ο δίσκος "Όταν Επικοινωνούμε...".
Ο Νότης εκεί και μοιράστηκε όμορφα κομμάτια της ζωής του και συγκινήθηκε και άλλα.
Αλλά οι δημοσιογράφοι αυτό που κάνουν είναι να κρέμονται από δύο κουβέντες και να το τραβάνε για κανά χρόνο
Οι ράδιο ξεφτίλα πάλι χλεύαζαν τον Νότη που τον αθώωσαν. Τι ήθελαν δηλαδή να τον κλείσουν ισόβια; Πόσο εμμονικοί πια ειδικά αυτοί περισσότερο απ' όλους.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- Eptapsyxos87
Δεν μπηκα στην διαδικασια να το δω,μην βλεπετε σκουπιδια βρε παιδια! "κυριε" Αντώνη και σια του ραδιο αρβύλα στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί...λιγο ντροπη!

Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...