Αλλά δεν θα γίνει τίποτα

Νομιζω οτι ειναι στο χερι του Νοτη αφου ειναι απο το αρχειο του. Θα ειχε τετοιο αρχειο και δεν θα το εβγαζε η Μινος? Εδω εχει βγαλε
τοσες συλλογες.

Νομιζω οτι ειναι στο χερι του Νοτη αφου ειναι απο το αρχειο του. Θα ειχε τετοιο αρχειο και δεν θα το εβγαζε η Μινος? Εδω εχει βγαλε
Αυτό ξαναπές τοSFAKattack10 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 20, 2020 1:58 am Ο κόσμος ακόμα είναι ζεστός, άρα άνετα θα μπορούσαν (αφού όπως είναι λογικό ο Νότης δεν έχει διάθεση να τραγουδήσει) να βγάλουν το Στην αγκαλιά σου κανονικό ζεϊμπέκικο. Να κρατήσουν την ερμηνεία από την βερσιόν του δίσκου και να κάνουν νεα ενορχήστρωση.
Αλλά δεν θα γίνει τίποτα![]()
τοσες συλλογες.![]()
Συμφωνώ.Apolitos77 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 20, 2020 11:10 am Προσωπική εκτίμηση ότι δεν θα ακούσουμε τίποτα μέχρι την άνοιξη του 21..ίσως τότε θελήσει να συνδυάσει κάποιο τραγούδι με το δικαστήριο του και με κάποια εμφάνιση σε κέντρο αν τυχόν και τα ανοίξουν.
Εκτός και αν το ξαναλέω δεν τον ενδιαφέρει να είναι μέσα στα πράγματα και λόγω κορεσμού θέλει να τελειώσει ήσυχα και αθόρυβα και δισκογραφικα και καλλιτεχνικά.
Στον Μαζί ενώ είναι καλή η παραγωγή, υπάρχουν πολλά «γεμίσματα». Στο Μα εγώ είμαι Έλληνας και στο Πέτα ψηλά είναι απολαυστικός. Έκτοτε οι ηχογραφήσεις είναι επιεικώς απαράδεκτες. Το Εσύ και το Καμία είναι πολύ ωραία κομμάτια, αλλά δεν απολαμβάνεις φωνή. Μιλάμε τώρα για διάστημα 6-7 ετών που έχουμε ακούσει 30 τραγούδια όλα κι όλα.Arxontasss έγραψε: ↑Τετ Δεκ 23, 2020 9:53 am Παιδιά έκανε λάθος στην τριλογία και μου βγάλατε χολή. Ο άνθρωπος είναι κορυφή. Ναι δεν είναι δισκογραφικά από τον95, 96,ο7,98,αλλα μην τρελαθούμε. Λοιπόν κύριοι.. Τελευταία 7χρονια.. Μην με ρωτάτε, δώσε ένα τέλος, αν θα σε χάσω, εγώ, κερασμένα, μα εγώ είμαι Έλληνας, πέτα ψηλά, προξενιό, καμία, τα πιο μεγαλα σ'αγαπω,τα πάθη, και μπορεί και άλλα που δεν θυμάμαι. Όλο αυτά που έγραψα τραγούδια που θα μείνουν για πάντα και οχι σουξεδακια του ενός μήνα. Είμαστε δίκαια πολύ αυστηροί με τον καλλιτέχνη μας, διότι έτσι μας έμαθε 30 χρόνια, αλλά, γινόμαστε και άδικοι.. Και ποιος μας λέει ότι δεν είχε στο μυαλό του με τα 30 χρόνια και live και δισκαρες κτλπ;;; κάνεις δεν βγάζει τραγούδια ούτε τραγουδάει. Όσο για τα youtube, και άλλες πλατφόρμες, γνώμη μου είναι ότι ο νοτακος μας ξέρει τι κάνει. Έτσι τον αγαπήσαμε. Δεν πουλήθηκε ποτέ, θα πουληθεί τώρα 62 χρόνων;;;; Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους, με υγεία και ευτυχία. Να γυρίσουμε στην αγκαλιά του Θεού, είναι εδώ και μας περιμένει, αλλά εμείς τον έχουμε ξεχάσει... Τα λέμε παλιόπαιδα, σας αφήνω με το κατάλληλο και πανέμορφο εξής τραγούδι
Το Καμία ενώ live δεν χορταίνεις να το ακούς στον δίσκο είναι απαράδεκτο..jdarmody έγραψε: ↑Τετ Δεκ 23, 2020 9:01 pmΣτον Μαζί ενώ είναι καλή η παραγωγή, υπάρχουν πολλά «γεμίσματα». Στο Μα εγώ είμαι Έλληνας και στο Πέτα ψηλά είναι απολαυστικός. Έκτοτε οι ηχογραφήσεις είναι επιεικώς απαράδεκτες. Το Εσύ και το Καμία είναι πολύ ωραία κομμάτια, αλλά δεν απολαμβάνεις φωνή. Μιλάμε τώρα για διάστημα 6-7 ετών που έχουμε ακούσει 30 τραγούδια όλα κι όλα.Arxontasss έγραψε: ↑Τετ Δεκ 23, 2020 9:53 am Παιδιά έκανε λάθος στην τριλογία και μου βγάλατε χολή. Ο άνθρωπος είναι κορυφή. Ναι δεν είναι δισκογραφικά από τον95, 96,ο7,98,αλλα μην τρελαθούμε. Λοιπόν κύριοι.. Τελευταία 7χρονια.. Μην με ρωτάτε, δώσε ένα τέλος, αν θα σε χάσω, εγώ, κερασμένα, μα εγώ είμαι Έλληνας, πέτα ψηλά, προξενιό, καμία, τα πιο μεγαλα σ'αγαπω,τα πάθη, και μπορεί και άλλα που δεν θυμάμαι. Όλο αυτά που έγραψα τραγούδια που θα μείνουν για πάντα και οχι σουξεδακια του ενός μήνα. Είμαστε δίκαια πολύ αυστηροί με τον καλλιτέχνη μας, διότι έτσι μας έμαθε 30 χρόνια, αλλά, γινόμαστε και άδικοι.. Και ποιος μας λέει ότι δεν είχε στο μυαλό του με τα 30 χρόνια και live και δισκαρες κτλπ;;; κάνεις δεν βγάζει τραγούδια ούτε τραγουδάει. Όσο για τα youtube, και άλλες πλατφόρμες, γνώμη μου είναι ότι ο νοτακος μας ξέρει τι κάνει. Έτσι τον αγαπήσαμε. Δεν πουλήθηκε ποτέ, θα πουληθεί τώρα 62 χρόνων;;;; Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους, με υγεία και ευτυχία. Να γυρίσουμε στην αγκαλιά του Θεού, είναι εδώ και μας περιμένει, αλλά εμείς τον έχουμε ξεχάσει... Τα λέμε παλιόπαιδα, σας αφήνω με το κατάλληλο και πανέμορφο εξής τραγούδι
Πάντως θα ήθελα πολύ να δω το βιντεάκι απο το κινητό που κρατούσε ο Νότης στην αρχήbelvederenotikos έγραψε: ↑Παρ Δεκ 25, 2020 10:38 pm Χριστός ετέχθη!! Χρόνια πολλά σε όλους!!![]()
Τέτοιες νύχτες θέλουμε και με τέτοιες εναλλαγές!! Φεγγαράκι, να χαρείς, έρωτα με την αγρύπνια κ.α.!!! Ο Νότης πολύ εύθυμος, πολύ κοντά στον κόσμο και πάνω απ' όλα ορεξάτος!!
Επίσης, προσωπικά, θα ήθελα πάρα πολύ να συνεχιστεί το σχήμα Νότης-Σταμάτης. Είναι αχτύπητο δίδυμο και πολύ δυνατοί και οι δύο. Μακάρι!!
Ποιος το είπε αυτό στο Υ.Γ.2 ;Scorpion86 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 27, 2020 12:09 am Αρχικά χάρηκα που ένα νέο κορίτσι επέλεξε να τραγουδήσει αυτό και όχι το "Βλέπω τον Αϊ-Βασίλη να μου χαμογελάει κι η έλλειψη σου δυο φορές με πονάει", γι αυτό και πάτησα και ένα Like. Όμως ψιλοχαλάστηκα που δεν αναφέρει πουθενά την πρώτη εκτέλεση και αρκείται στο "Cover music Video" και στην αναφορά μόνο του δημιουργού. Κι επειδή το τραγούδι είναι άγνωστο στο ευρύ κοινό βλέπουμε σχόλια από κάτω "καλοτάξιδο το νέο σου τραγούδι" κλπ. Μάλιστα.
Υ.Γ.1 Πλέον αντιλαμβάνομαι ότι κάνει τζιζ οποιαδήποτε αναφορά στο όνομα Νότης Σφακιανάκης. Τρεις ώρες αφιέρωμα σε ραδιοφωνική εκπομπή σε άτομο που αναδείχθηκε από τον Νότη και ούτε μία αναφορά σε εκείνον. Αναφορές και αποθέωση σε Γονίδη, Τερζή, Μανώλη Αγγελόπουλο και άλλους και ούτε μία στον Νότη. Και η πρώτη φορά που αναφέρθηκε το όνομα ήταν δύο ώρες αφού είχε αρχίσει η εκπομπή και ήρθε από τα χείλη της τραγουδίστριας που είχε μαζί του στο στούντιο, όταν του ζήτησε να πει το "Πάλι" επειδή είναι αγαπημένο της. Με χάλασε.
Υ.Γ.2 Όπως με χάλασε σε μεσημεριανή εκπομπή που ειπώθηκε ότι "ζήτα του ότι τραγούδι θες εκτός από Σφακιανάκη. Σφακιανάκη δεν παίζει". Ωπα ρε μεγάλε. Σοβαρά?
Στην μεσημεριανη εκπομπή του Over Fm, στους πρώην Μπαλαδέρος . Ο Γκόντζος έκανε σήμερα μία εκπομπή όπου τραγουδούσε ρεμπέτικα και λαικά και έπαιζαν μπουζούκι ο γιος του και ένας Αναστάσης. Πριν 3-4 μέρες όταν του έκαναν παραγγελιές είπε ότι αυτός ο Αναστάσης (δεν θυμάμαι επίθετο) δεν παίζει Σφακιανάκη.
Εντάξει με αρνητική διάθεση το έγραψαν. Επειδή πρόσφατα είχε περιπέτεια με την Αστυνομία. Δεν το έγραψαν σαν κάτι θετικό.
Ναι δεν είπα ότι το είπαν για θετικό, απλά έβαλαν ένα Σφακιανακης για να "πουλήσει" η είδηση..Τους έχουμε μάθει πλέονScorpion86 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 27, 2020 1:28 amΣτην μεσημεριανη εκπομπή του Over Fm, στους πρώην Μπαλαδέρος . Ο Γκόντζος έκανε σήμερα μία εκπομπή όπου τραγουδούσε ρεμπέτικα και λαικά και έπαιζαν μπουζούκι ο γιος του και ένας Αναστάσης. Πριν 3-4 μέρες όταν του έκαναν παραγγελιές είπε ότι αυτός ο Αναστάσης (δεν θυμάμαι επίθετο) δεν παίζει Σφακιανάκη.
Εντάξει με αρνητική διάθεση το έγραψαν. Επειδή πρόσφατα είχε περιπέτεια με την Αστυνομία. Δεν το έγραψαν σαν κάτι θετικό.
Δεν είπα το αντίθετο. Εννοειται ότι πουλάει. Ενδεικτικό αυτού, ο sfakattack10 ανέβασε ένα βιντεάκι 40 δευτερολέπτων όπου ο Κιάμος μιλάει για τον Νότη και έχει 150.000 χτυπήματα σε μία εβδομάδα.