Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ilias16 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 01, 2021 1:18 am
Χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία και ελευθερία αδέλφια!Ακούστε το τραγούδι που ανέβασε ο Μουκίδης στο προφίλ του.Αν δεν το πει ο Νότης αυτό καλύτερα να μείνει στο συρτάρι για πάντα.Όπως το λέω.
Τόσο ομορφο τραγούδι κομμενο και ραμμένο για την φωνή του νοτη που ακόμα να το πει θα χαραμιστεί και αυτό σαν το είδα στον ύπνο μου που ενώ στο ντέμο ήταν ομορφο και μελωδικό μετά ηχογραφήθηκε άσχημα.
Αν το πει και ηχογραφηθεί έτσι μελωδικά όπως το λέει ο Μουκίδης θα είναι κορυφή
Γράψτε οποίος μπορεί ένα σχόλιο από κάτω στο ποστ στο προφίλ του να το δώσει στο Νότη.
Και ο ίδιος καταβαθος
Ξέρει πως δε νοείται αυτό να το τραγουδήσει άλλος...
Α ρε Γιώργη τι τραγουδάρα έγραψες και είμαι σίγουρος πως είχες τον Νότη στο μυαλό σου γιατί μόνο σ' εκείνον θέλεις να το δώσεις. Ζεϊμπεκάρα θα γίνει με μια σωστή ενορχήστρωση. Πρέπει να το ηχογραφήσει άμεσα ο Νότης.
Φίλοι μου δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ ανατρίχιασα στην σκέψη να το ερμηνεύσει ο Νότης.Αν δεν το πει ο Νότης καλύτερα να το πει ο ίδιος ο Μουκίδης.Εχει αξιοπρεπέστατη φωνή ο άνθρωπος.....και δεν είναι για άλλους τραγουδιστές το συγκεκρυμμένο κομμάτι.
Έχει πολύ ωραία χροιά. Μακάρι να γίνει αυτή η επανένωση, χωριστά χάνουν και οι δύο.
Εντωμεταξύ ψάχνοντας για το κομμάτι που είπατε στα διάφορα προφίλ του Μουκίδη έπεσα σε ένα άλλο ωραίο του, πρόσφατο κομμάτι, το "καλημέρα". Μου άρεσε πολύ και αυτό, μιλάμε βέβαια για πιο μελωδικό τραγούδι στο οποίο με εξέπληξε και εκεί φωνητικά ειδικά στο τέλος που ανεβάζει ένταση. θεωρώ το δεύτερο και καλό κομμάτι για ντουέτο.
Ίσως να ναι και το τραγούδι που είχε πει μετά τη σύλληψη ότι μπορεί να του έγραφε.
Πάντως είναι 100% σίγουρο ότι το τραγούδι το γράψε σκεπτόμενος το Νότη να το λέει.
Ο ίδιος αν κάνει στην άκρη τον εγωισμό του και τον πάρει ένα τηλέφωνο να του το τραγουδήσει
Ή να του το στείλει σε μήνυμα.
Αυτοματως ότι και να χουν μεταξύ τους θα τελειώσει.
Το τραγούδι μιλάει από μόνο του και φωνάζει Νότης...
dimitris7sim έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 27, 2020 5:59 pm
Καλησπέρα παλιοπαιδα εχθές το βράδυ άκουγα derti fm και είχε ενα 10 λεπτό 15 λεπτό non stop με τον Νότη όπου ήτανε live ηχογράφηση ξεκινούσε με την παπαρούνα live (οχι το κανονικο live in germany που έχει στο YouTube) και στην συνέχεια έβαλε ενα live παιχνίδι που κάνει συνήθως ο άρχοντας με το να λεει μόνο το ρεφρέν απο μεγάλα τραγούδια του και να αλλάζει κατευθείαν αλλα ξεκινούσε απο το πρώτη φορά είσαι ενα πιστόλι κτλπ μετά συνεχίζει με το μήπως είμαι τρελός παλι live ολόκληρο και κλείνει με live και δεν μπορώ
Ήτανε ενα πολύ ευχάριστο 15 λεπτό περίπου
Ξέρετε αν υπάρχει πουθενά στο YouTube γιατί δεν μπόρεσα να το βρω η έστω το σημείο όπου λεει μόνο τα ρεφρέν
ΥΓ. Το είχα πετύχει και την ίδια μέρα το μεσημέρι ακριβώς με την ίδια ροή
Το πέτυχα σήμερα το απόγευμα... Όπως είπα είναι από το ενθύμιο απλά το έχουν μιξάρει και δεν είναι ολόκληρα τα τραγούδια.
Αν δεν αλλάξει κάτι εντυπωσιακά, τα νυχτερινά κέντρα θα δουλέψουν κανονικά (όσο κανονικά γίνεται) τον χειμωνα του 2021. Οι αισιόδοξες εκτιμήσεις για Πάσχα και καλοκαίρι μειώνονται αισθητά. Γι' αυτό και είναι της μόδας τις τελευταίες μέρες να κλείνονται συνεργασίες διαδικτυακές.
Όπως η συναυλία του Καρρά με τον Μακρόπουλο που θα γίνει διαδικτυακά και θα μπορεί όποιος ενδιαφέρεται εντός κι εκτός συνόρων να κάνει την "κράτηση" του πληρώνοντας ένα αντίτιμο και βλέποντας μέσω live streaming το πρόγραμμα. Αντίστοιχα, θα δουλέψουν και θεατρικές παραστάσεις. Αμφιβάλλω αν θα μπει σε αυτήν την διαδικασία και ο Νότης. Απίθανο το θεωρώ. Οπότε καλό χειμώνα του 2021...
Καλά δε παίζει με τίποτα να κάνει κάτι στο διαδίκτυο.
Ο Νότης δεν έχει καν ασχοληθεί με τα σοσιαλ και με το Spotify που για μένα αυτά θα έπρεπε να τα δουλέψει.
Αν όχι αυτός
Σίγουρα ο γιός του που είναι νέος μέσα στη τεχνολογία.
Κάτι πρέπει να βγάλει όμως.
Ή τα χορευτικά ή το λάιβ.
Για μένα καλύτερα το λάιβ.
Προτιμώ να ακούσω τι ένα γράμμα πχ σε νέα εκτέλεση παρα ένα καινούργιο τραγούδι.
Σκεπτόμενος χωρίς να λαμβάνω υπόψιν την κάψα που έχω να ακούσω πάλι ζωντανά τον αγαπημένο μου καλλιτέχνη είτε από κοντά είτε σε διαδικτυακή συναυλία είτε ακόμα και σε συνέντευξη καταλήγω ότι πολύ καλά κάνει και απέχει από όλα αυτά τον τελευταίο καιρό μιας και έχει πει πολλές φορές ότι μόνο αν έχει να πει κάτι που να ενδιαφέρει τον κόσμο θέλει να βγαίνει να μιλάει δημόσια
Και ότι τραγουδάει ζωντανά μόνο όταν ο ίδιος το αισθάνεται και όχι για να βγάλει λεφτά.
Άρα το να κάνει μια συναυλία τώρα καθαρά για κερδοσκοπικό χαρακτήρα η να βγει στην τηλεόραση να κάνει προγραμμα με ανθρώπους που αντιπαθεί είναι ανούσιο.
Αυτό που δεν δικαιολογώ είναι η στασιμότητα στην δισκογραφία αν και για εκεί θα έχει τους λόγους του που δεν είμαστε σε θέση οι περισσότεροι να γνωρίζουμε.
Δεν μπορούμε σε τελική ανάλυση να απαιτούμε τίποτα άνθρωπος είναι και αυτός όπως και όλοι μας
Το μόνο που οφείλουμε να κάνουμε για όλα αυτά που μας έχει προσφέρει τόσα χρόνια είναι μόλις και αν ξανατραγουδήσει ζωντανά να δίσκου με
Έμπρακτα την στήριξη μας και να πάρει τα πάνω του.
Λέμε ότι δεν είναι όπως ήταν δεν έχει άλλο τόση όρεξη αλλά από την άλλη και ο κόσμος πλέον πηγαίνει στα νυχτερινά μαγαζιά δεν είναι αυθόρμητος είναι με τα κινητά στα χέρια και όλο αυτό μπορεί να τον έχει ξενερώσει και αυτόν και να μην έχει άλλο τόση όρεξη...
Νομίζω δεν χρειάζονται δικαιολογίες, η τριλογία κοντεύει 5ετία και ακόμα να ολοκληρωθεί. Θέλω να πιστεύω ότι όταν ξεκινάς κάτι έχεις σκοπό και να το ολοκληρώσεις...
Trelos Notikos 2019 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 07, 2021 8:57 pm
Καλά δε παίζει με τίποτα να κάνει κάτι στο διαδίκτυο.
Ο Νότης δεν έχει καν ασχοληθεί με τα σοσιαλ και με το Spotify που για μένα αυτά θα έπρεπε να τα δουλέψει.
Αν όχι αυτός
Σίγουρα ο γιός του που είναι νέος μέσα στη τεχνολογία.
Αυτό το "δε παίζει με τίποτα" δεν το πολυπιστεύω. Κάποτε ήταν πρωτοπόρος σε αυτά. Μην τον παρουσιάζετε λες και είναι κανένας τεχνοφοβικός, απλά ο άνθρωπος δεν θέλει να έχει επαφή με τα social media το οποίο είναι δεκτόν, ετσί και αλλιώς τραγουδιστής είναι δεν κάνει κονσομανσιον σαν άλλους/ες.