Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Trelos Notikos 2019 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 07, 2021 8:57 pm
Καλά δε παίζει με τίποτα να κάνει κάτι στο διαδίκτυο.
Ο Νότης δεν έχει καν ασχοληθεί με τα σοσιαλ και με το Spotify που για μένα αυτά θα έπρεπε να τα δουλέψει.
Αν όχι αυτός
Σίγουρα ο γιός του που είναι νέος μέσα στη τεχνολογία.
Αυτό το "δε παίζει με τίποτα" δεν το πολυπιστεύω. Κάποτε ήταν πρωτοπόρος σε αυτά. Μην τον παρουσιάζετε λες και είναι κανένας τεχνοφοβικός, απλά ο άνθρωπος δεν θέλει να έχει επαφή με τα social media το οποίο είναι δεκτόν, ετσί και αλλιώς τραγουδιστής είναι δεν κάνει κονσομανσιον σαν άλλους/ες.
Ισχύει ότι ήταν πρωτοπόρος τότε όμως κοιτούσε την καριέρα του τώρα πιστεύω δεν τον πολύ ενδιαφέρει η προβολή παρά μόνο να κάνει την τρέλα του και αυτό που αγαπάει και βγαίνει από την ψυχή του
Αν ήταν καθαρά κίνητρο η καριέρα και τα χρήματα θα μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα
Πιστεύω δεν υφίσταται πλέον η τριλογία και η ιδέα του χορευτικού δίσκου δεν θα υλοποιηθεί. Θεωρώ ότι η επόμενη δισκογραφική δουλειά που θα κάνει θα είναι 16αρις δισκος, με κοινωνικά, ερωτικά και χορευτικά κομμάτια.
Scorpion86 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 07, 2021 11:38 pm
Πιστεύω δεν υφίσταται πλέον η τριλογία και η ιδέα του χορευτικού δίσκου δεν θα υλοποιηθεί. Θεωρώ ότι η επόμενη δισκογραφική δουλειά που θα κάνει θα είναι 16αρις δισκος, με κοινωνικά, ερωτικά και χορευτικά κομμάτια.
Σκορπιέ επειδή ότι λες το δίνω ιδιαίτερη σημασία μιας και πολλές φορές έχεις βγει σωστός και όταν γράφεις κάτι φαίνεται ότι κάτι γνωρίζεις
Στην προκειμένη περίπτωση έχεις κάποια πληροφορία η η είναι προσωπική σου εκτίμηση ;
Σκορπιέ επειδή ότι λες το δίνω ιδιαίτερη σημασία μιας και πολλές φορές έχεις βγει σωστός και όταν γράφεις κάτι φαίνεται ότι κάτι γνωρίζεις
Στην προκειμένη περίπτωση έχεις κάποια πληροφορία η η είναι προσωπική σου εκτίμηση ;
Αν ήταν πληροφορία θα έγραφα λεπτομέρειες. Προσωπική άποψη εκφέρω. Δίνω ελάχιστες πιθανότητες να δούμε μετά από τόσο καιρό ένα 7αρι κι αυτό με χορευτικά. Αν ήταν ο ερωτικός δίσκος που είναι και το "βαρύ χαρτί" του Νότη τότε θα το συζητούσα. 'Η αν ήταν ο κοινωνικός. Σε ολοκληρωμένη δουλειά θεωρώ ότι θα πάει και μακάρι να επιβεβαιωθώ, διότι εκτός των άλλων στα χορευτικά δεν έχουμε ακούσει κάτι αξιόλογο σαν επιλογές, τα τελευταία χρόνια. Εχουν μεσολαβήσει και γεγονότα για τα οποία πάντα "θέλει να μιλάει" ο Νότης μέσα από τα τραγούδια του. Ε όλα αυτά με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα πάμε σε 16αρι.
Αν ήταν πληροφορία θα έγραφα λεπτομέρειες. Προσωπική άποψη εκφέρω. Δίνω ελάχιστες πιθανότητες να δούμε μετά από τόσο καιρό ένα 7αρι κι αυτό με χορευτικά. Αν ήταν ο ερωτικός δίσκος που είναι και το "βαρύ χαρτί" του Νότη τότε θα το συζητούσα. 'Η αν ήταν ο κοινωνικός. Σε ολοκληρωμένη δουλειά θεωρώ ότι θα πάει και μακάρι να επιβεβαιωθώ, διότι εκτός των άλλων στα χορευτικά δεν έχουμε ακούσει κάτι αξιόλογο σαν επιλογές, τα τελευταία χρόνια. Εχουν μεσολαβήσει και γεγονότα για τα οποία πάντα "θέλει να μιλάει" ο Νότης μέσα από τα τραγούδια του. Ε όλα αυτά με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα πάμε σε 16αρι.
Μακάρι να γίνει έτσι
Πάντως ακόμα και να θέλει να είναι συνεπείς στην τριλογία μπορεί να βγάλει 7αρη με χορευτικά και να βγάλει μετά πάλι 21+4 και αυτά τα 4 να είναι κάτι σαν απάντηση για τα γεγονότα με κοινωνικά τραγούδια
Και εγώ νομίζω το χορευτικό 7αρι πλέον έχει καεί αν και Νότης είναι αυτος ποτε δεν ξέρεις τι θα αποφασίσει..Αν πάμε σε 16αρι πιστεύω θα αργήσει αρκετά οπότε καλό 2022 και βλέπουμε για δίσκο..
Υ.Γ Δεν ξέρω για εσάς αλλά προσωπικά θεωρώ τον τελευταίο δίσκο (Και Ο Έρως Θεός είναι) από τον καλύτερο της δεκαετίας σε επιλογή τραγουδιών..Ναι μεν η ηχογράφηση είναι μέτρια αλλά στα Live έκανε τρομερές ερμηνείες και τα ανέδειξε..
(2016 - unknown) 5 χρόνια για μια τριλογία 21 τραγουδιών η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη...
Αν πάει για επόμενο δίσκο ολοκληρωμένο 16αρι πάμε για το 2030...
Επίσης οκ δεν είπα ότι δεν θα ξανακυκλοφορήσει κάποιο τραγούδι. Λογικά θα υπάρξει κυκλοφορία ενός επετειακού live και σκόρπια singles κατά καιρούς... Αλλά ολοκληρωμένος δίσκος δύσκολα... Εδώ ο Οικονομόπουλος που θεωρείται "in" έχει να βγάλει δίσκο από το 2017, δύσκολες εποχές γενικά...
J&B έγραψε: ↑Παρ Ιαν 08, 2021 6:50 pm
(2016 - unknown) 5 χρόνια για μια τριλογία 21 τραγουδιών η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη...
Αν πάει για επόμενο δίσκο ολοκληρωμένο 16αρι πάμε για το 2030...
Επίσης οκ δεν είπα ότι δεν θα ξανακυκλοφορήσει κάποιο τραγούδι. Λογικά θα υπάρξει κυκλοφορία ενός επετειακού live και σκόρπια singles κατά καιρούς... Αλλά ολοκληρωμένος δίσκος δύσκολα... Εδώ ο Οικονομόπουλος που θεωρείται "in" έχει να βγάλει δίσκο από το 2017, δύσκολες εποχές γενικά...
Έχεις ένα δίκιο.
Καλά ας βγάλει ένα λάιβ με καμια 40αρια εκτελέσεις
Και γω Καλυμμένος θα μαι...
Προτιμώ να ακούσω Νταβατζη πχ λαιβ απ'το να ακούσω ένα νέο κομμάτι.
Καλή Χρονιά Παιδιά κι από μένα! Και 'γω θεωρώ, ότι το πιο αισιόδοξο σενάριο είναι να δούμε τον Νότη live τον Νοέμβριο του 2021 και ουσιαστικά πρόκειται για τον 2ο ουσιαστικά Χειμώνα χωρίς Νότη. Και στις 2 περιπτώσεις λόγω ανωτέρας βίας, αφού και στην 1η περίπτωση το 2003 ήταν λόγω εγχείρησης στις φωνητικές χορδές μόνο που τότε επανήλθε τον Μάιο του 2004 στα Αστέρια και όλοι θυμούνται τί ακολούθησε από εκεί και ύστερα. Απίστευτο και μυθικό ρεκόρ στην 30χρονη καριέρα του, σερί σεζόν, μεγάλες σε διάρκεια, sold out, χειμώνα όλες Αθήνα σε μεγάλες πίστες, δεν έλειψε καμία σεζόν (εκτός από τον Χειμώνα του 2003) και μάλιστα μετά ανέβαινε καπάκι 1-2 μήνες Θεσσαλονίκη εκτός λίγων εξαιρέσεων. Το γεγονός αυτό τον καθιστά τον αδιαφιλονίκητο πρωταγωνιστή της νύχτας την τελευταία 30ετία και αμφιβάλλω εάν έχει πετύχει κανείς άλλο κάτι τέτοιο. Δύσκολα θα τον δούμε σε κάποιο live στην TV ή στο διαδίκτυο. Η δύναμη του Νότη είναι ζωντανές εμφανίσεις του με κοινό όμως, αφού ουσιαστικά τότε γίνεται "παιχνίδι", τότε επικοινωνεί, τότε υπάρχει το πάρε-δώσε. Όσο για τον δίσκο δεν ξέρω τί θα γίνει με το χορευτικό θεωρώ στην παρούσα φάση δεν έχει νόημα, ίσως κάποιο promo μετά το Πάσχα. Όσα τσιφτετέλια και ρούμπες έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια δεν τα υποστηρίζει ούτε ο ίδιος στα live του (αν και υπήρχαν κάποια αξιόλογες πχ ρούμπες) και ούτως ή άλλως το χορευτικό του μέρος είναι περιορισμένο και προβλέψιμο. Στην καλύτερη κάποιο καινούριο τσιφτετέλι να ανοίγει το πρόγραμμα στο 2ο μέρος και την επόμενη χρονιά έχει ξεχαστεί. Εξαίρεση κάποια ζεϊμπέκικα και κανένα χασάπικο και εκεί ίσως βρεθούν αξιόλογα κομμάτια. Κάποια στιγμή θα την ολοκληρώσει την τριλογία πάντως (ίσως μεσολαβήσει live), καθώς έχει προαναγγείλει ακόμα και τον τίτλο του δίσκου (Μαζί εν χορώ). Αναφορικά για συνεργασία με Μουκίδη χλωμό το κόβω, καθώς ο Μουκίδης είναι απρόβλεπτος σήμερα έτσι αύριο αλλιώς δεν μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη. Και σίγουρα αν κάποιος πρέπει να ρίξει νερό στο κρασί του είναι ο Μουκίδης που έστελνε εξώδικα στον Νότη και όχι ο Νότης.
Εγώ θέλω και το χορευτικό μέρος τον Μάρτιο, αλλά μόνο με ζεϊμπέκικα και χασάπικα και ένα καλό χορευτικό τσιφτετέλι ή ρούμπα, και 3πλο live τον Ιούνιο και χαλαλι για την αναμονή
J&B έγραψε: ↑Παρ Ιαν 08, 2021 8:54 pm
Εγώ θέλω και το χορευτικό μέρος τον Μάρτιο, αλλά μόνο με ζεϊμπέκικα και χασάπικα και ένα καλό χορευτικό τσιφτετέλι ή ρούμπα, και 3πλο live τον Ιούνιο και χαλαλι για την αναμονή
Καλά άμα δεις χορευτικό το Μάρτιο θα ναι τίποτα πρόχειρο δουλειά πάλι.
Αν βγάλει κάτι μετά το Πάσχα θα βγάλει.
Θέλουμε όλοι τουλάχιστον ένα δυνατό ζεϊμπέκικο πάντως το μόνο σίγουρο...
Τα χορευτικά δεν είναι απαραίτητα και χαρούμενα οπότε έμφαση στο ζεμπέκικο ( και χασάπικα μια χαρά θα είναι). Σχετικά με την κυκλοφορία δίσκου και εγώ θα ήθελα κάτι στο άμεσο μέλλον. Έχει σημασία αν θα συνεχιστεί η τριλογία (θεωρώ πως ναι, δύσκολα κάνει ο Νότης πίσω), από εκεί και πέρα αν έχει σκοπό να κινηθεί τύπου 21+4 θα μπορούσε να βγάλει το δίσκο σύντομα (πριν το καλοκαίρι) και με το άνοιγμα των μαγαζιών να γίνει η επανακυκλοφορια+4. Σε περίπτωση που μιλάμε απλά για ένα 7αρακι ακόμα ας περιμένει το άνοιγμα και θα μπορούσε να βγάλει κάποιο live. Θυμάται κανείς αν το 21+4 βοήθησε τα πρώτα τραγούδια στο να επανέλθουν ή να ακουστούν σε περισσότερο κόσμο, γενικά είχε νόημα;
Δεν νομίζω. Γενικά πέρα από τους οποίους φανατικούς αν υπάρχουν κάνεις δεν ασχολείται με τη δισκογραφία. Όλοι ακουμε τα singles. Το +4 απλά έκανε επιτυχία περισσότερο σε σχέση με τα προηγούμενα κ ειδικά το Τσιγγανάκι (πώς και δεν θεωρήθηκε ρατσιστικό ένας Θεός ξέρει ).
Έγραψα πριν λίγες μέρες ότι δεν χρειάζεται να έχουμε
Απαιτήσεις κτλπ όμως θα διαφωνήσω τώρα με τον εαυτό μου και θα πω ότι έχουμε απαίτηση να μάθουμε έστω τι προγραμματίζεται
Κάποιος που έχει τον τρόπο να ρωτήσει να μάθει δεν γίνεται τόσος κόσμος που περιμένει ένα νέο ένα τραγούδι κάτι να μην έχει καμία απολύτως ενημέρωση
Κάτι πρέπει να γίνει
Εγώ μπορώ να σας πως για τα επόμενα επαγγελματικά βήματα της Ζευγαρά και του Αρσενίου εεε του Νότη αχαχαχα τι λέω! Επειδή δεν είμαι αισιόδοξος με την όρεξη του καλλιτέχνη,κάλλιστα θα μπορούσε να μιξάρει η εταιρία την φωνή του με λαϊκή ενορχήστρωση το "Στην αγκαλιά σου" και να το προωθήσουν.(βλ. Καλή σου τύχη, Γύφτισσα μέρα, Αγάπη τι δύσκολο πράγμα, Εσύ η θάλασσα κτλ)...δουλειά μιας ημέρας το πολύ! Αρκεί να υπάρχει βούληση...
ilias16 έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 09, 2021 4:00 pm
Εγώ μπορώ να σας πως για τα επόμενα επαγγελματικά βήματα της Ζευγαρά και του Αρσενίου εεε του Νότη αχαχαχα τι λέω! Επειδή δεν είμαι αισιόδοξος με την όρεξη του καλλιτέχνη,κάλλιστα θα μπορούσε να μιξάρει η εταιρία την φωνή του με λαϊκή ενορχήστρωση το "Στην αγκαλιά σου" και να το προωθήσουν.(βλ. Καλή σου τύχη, Γύφτισσα μέρα, Αγάπη τι δύσκολο πράγμα, Εσύ η θάλασσα κτλ)...δουλειά μιας ημέρας το πολύ! Αρκεί να υπάρχει βούληση...
Χαχαχαχα κατανοητό
Στο εσυ η θάλασσα τι έχει γίνει ;
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που μας έχει πιασει σχεδόν όλους και λέμε ας βγάλει τον δισκο για να συμπέσει με τις εμφανίσεις του στο κέντρο..
Για να καταλάβω το κοινό του νοτη περιορίζεται μόνο σ αυτούς που πηγαίνουν στα κέντρα που εμφανίζεται.. Άρα όσοι είναι από επαρχία η απλα δεν έχουν την άνεση αυτή να πάνε από κοντά να τον ακούσουν, λογικά είναι φαν τρίτης διαλογής..
Τι να πω..
Αντί να λέμε ότι δεν έχουμε ιδέα τι γίνεται με τα καλλιτεχνικά του.. Αντί να λέμε ότι πρέπει να δίνει στο κοινό του κατά καιρούς στίγματα μέσω single..
Εμεις γινόμαστε μάνατζερ και παραγωγοί.
Προσωπικά εγώ θέλω ο Νότης να επικοινωνεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Είτε με κοινωνικά είτε με λαϊκά δεν με ενδιαφέρει.. Αλλά κοινωνικά από αυτόν θέλω να άκουω πως το λένε.
Ερωτικα λαϊκά από αυτόν πως το λένε.
Δυστυχώς έχω καταλήξει ότι τόση αγάπη που του δώσαμε δεν κάναμε καλό...ειναι λες και είμαστε εμείς οι μάνατζερ, εμείς η εταιρία του, εμείς οι παραγωγοί του...
Αυτό το κατάλαβε ο ίδιος ο Νότης και το έβαλε στον αυτόματο.
Πρέπει να καταλάβει και σίγουρα έχει καταλάβει ότι στην τελική ευθεία δίνεις την ψυχή σου για να διατηρήσεις την υστεροφημία σου..
Βέβαια για να είμαστε ειλικρινείς ίσως γινόμαστε υπερβολικοί όταν έχουμε απαιτήσεις κυκλοφορίας δίσκου εν μέσω πανδημίας, ενώ θα πρέπει να συνεκτιμήσουμε και το περιστατικό που έγινε και ίσως τον έχει επηρεάσει, αλλά και ότι φτάσαμε αισίως στα 30 χρόνια δισκογραφίας τα οποία μπορεί να είχε προγραμματίσει να γιορτάσει τελείως διαφορετικά από δισκογραφική άποψη.
Επίσης, ας συνειδητοποιήσουμε ότι ο Νότης που ξέραμε, επαγγελματικά τουλάχιστον, δεν υπάρχει πια.