Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Apolitos77

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Apolitos77 »

Mesogeios131 έγραψε: Τετ Ιαν 13, 2021 12:40 am Προσπαθω να εξηγησω αλλα δεν γινομαι κατανοητος οτι ο Νοτης τα τελευταια 20 χρονια ανα 2 ετη περιπου εβγαζε τραγουδια και οτι αυτο το κρατησε σταθερο μεχρι το 2018. Ειχαμε δισκο το 14 νεα τραγουδια το 16 και το 18 και οτι αν δεν ειχε προβλημα στο λαιμο το 20 θα εβγαζε νεο δισκακι. Ομως ακομα και να θεραπευτηκε μετα τη καραντινα και το κλεισιμο των παντων η γνωμη μου ειναι οτι και ο ιδιος θεωρει οτι δεν συντρεχει λογος κυκλοφοριας αφου δεν εμφανιζεται πουθενα κατι στο οποιο εγω συμφωνω μαζι του. Θα προτιμουσα νεα τραγουδια 7 ή 16 δυο τρεις μηνες πριν τις ζωντανες εμφανισεις και οχι τωρα που ειναι νεκρο διαστημα.

Το ξαναλέμε. Δεν πρέπει να συνδέεται η ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ με το που θα εμφανιστώ τον χειμώνα.
Επισης ειναι παντελώς λάθος ή λογική βγάζω ανά δύο χρονια.
ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΆΤΙ ΔΥΝΑΤΌ ΒΓΑΛΤΟ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΎΝ ΟΙ 7 ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΏ, ΚΑΙ ΤΗΝ 7 ΤΟΥ ΜΉΝΑ ΝΑ ΒΓΆΛΩ 7 ΤΡΑΓΟΎΔΙΑ.

Καταλαβαίνετε ότι έχει κουράσει το θέμα.
Για μένα βγάζεις single τώρα και αν έχεις και άλλα δυνατά βγαλε δίσκο.
Αν δεν έχεις μην βγάζεις πολύ απλά.
Μην μπερδεύουμε και μεις τα πράγματα παραπάνω, δεν γινεται να ασπαζωμαστε την λογική θα τραγουδήσω τον χειμώνα του 2025 σε νυχτερινό κέντρο, άρα θα βγάλω δίσκο τον χειμώνα εκείνο.
Ολοι οι άλλο πανελλαδικώς που είναι από επαρχία και δεν σε βλέπουν στα live?? Αυτοί δεν είναι φαν???
Mesogeios131

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mesogeios131 »

Παιδια για να μην κουραζουμε το θεμα ο νεος δισκος θα βγει οπως το εκανε παντα ενα μηνα πριν τις ζωντανες εμφανισεις. Τωρα για τον Μουκιδη καλυτερα για μενα να μην ερμηνευσει κομματια του και να προτιμησει του Χρυσοβεργη και αλλων συνθετων.
Apolitos77

Mesogeios131 έγραψε: Τετ Ιαν 13, 2021 11:38 am Παιδια για να μην κουραζουμε το θεμα ο νεος δισκος θα βγει οπως το εκανε παντα ενα μηνα πριν τις ζωντανες εμφανισεις. Τωρα για τον Μουκιδη καλυτερα για μενα να μην ερμηνευσει κομματια του και να προτιμησει του Χρυσοβεργη και αλλων συνθετων.
Αρα με το σκεπτικό σου και τα λεγόμενα σου ο Νότης δέχεται να κυκλοφορεί τραγούδια όταν του το επιβάλλει η εταιρία και ο επιχειρηματίας για να πάνε καλά οι εμφανίσεις στο κέντρο.
Με λίγα λόγια αν ισχύει όλο αυτό που περιγράφουμε,η ιδέα Νότης αντισυστημικος και εγώ θέτω τους όρους και κάνω τα πάντα για αυτούς που με αγαπάνε και τα τραγούδια είναι γι αυτους τους πολλούς, είναι παραμυθια για μας.
psaroulis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από psaroulis »

Trelos Notikos 2019 έγραψε: Τετ Ιαν 13, 2021 6:00 am
Ευχαριστώ πολύ,

Το μόνο που έχω να πω είναι κρίμα πραγματικά, και για τον τύπο που ξεκίνησε το πόστ και για τον Μουκίδη που ασχολητε, το βίντεο το έφτιαξα γιατι το τραγούδι φωνάζει Νότης, το πίστεψα και ήθελα να κάνω μια προσπάθεια να μαθευτεί μπας κ γίνει τπτ. Μέσα σε 6 μέρες έφτασε τις 3300 προβολες σε ένα κανάλι με 60 συνδρομητες καταλαβαίνετε δλδ τι πραγματικά θα μπορούσε να κάνει το κομμάτι επισημα! Μετά από τα λόγια του Μουκίδη δεν έχει λόγο υπάρξης το κομμάτι γι αυτό και το κατεβασα.
tsakir1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tsakir1 »

Κατα αρχην....
Με ποιο δικαιωμα ο φαν του Νοτη παιρνει δημοσια θεση και μιλαει στον Μουκιδη,σαν να μιλαει εκ μερους του Νοτη!!!
Αυτα θα τα βρουνε μεταξυ τους,η δεν θα τα βρουνε !!!
Ολοι ξενερωσαμε με τον Μουκιδη,αλλα οκ δεν θα ασχολουμαστε με αυτον καθε φορα !!
Αν ειναι δυνατον !!!!
Καποιοι νομιζουν ουι επειδη πανε καθε βδομαδα πρωτο τραπεζι πιστα στον Νοτη,οτι μπορουν να μιλανε εκ μερους του..
Λιγο ηρεμια παιδια !!!!
Η τιμωρια του Μουκιδη θα ειναι να πει το τραγουδι αυτο που εβγαλε ο Μακροπουλος !!!!!
Οπως τα τραγουδια ακαταλληλα που ηταν για Νοτη και Καρρα,και θα επεφτε η ελλαδα....
Και το εδωσε στον πλουταρχο και δεν ακουμπησε !!
Ο Μουκιδης τιμωρειται με τον τροπο που του αρμοζει !!
Μην ασχολειστε και μην απαντατε στον Μουκιδη !!!!
Το θεμα μας ειναι ο Νοτης...
Να βρει υλικο σωστο και αξιολογο και να το αποδοσεει οπως μονο αυτος μπορει !!!!
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Δυστυχώς αρκετοί αυλοκόλακες του Νότη βάζουν το λιθαράκι τους για την άσχημη εικόνα που βγάζει έξω.Δεν θα πω προφανώς ότι το υποκινεί ο Νότης αλλά με την απάθεια του έχει ευθύνη. Προτιμώ την εποχή που έβγαζε 20 φωτογραφίες και για να βγάλεις βίντεο έπρεπε να έχεις τελειώσει σχολή αντικατασκοπείας παρά αυτές τις οικειότητες με τις σέλφι και βίντεο στα μούτρα του για να σπάσουμε τους δείκτες στα νοτικόμετρα.Όσο για τον φίλο Mesogeios131 ας μην το λάβει ως προσωπική εμπάθεια αλλά διαφωνώ σχεδόν σε ότι λέει.Ποιον Χρυσοβέργη αλήθεια;;;; Είναι ακόμη συνθέτης;;; Ωραία τραγούδια μας λείπουν.Όχι επώνυμοι συνθέτες.

Υ.Γ. Με λίγη προσπάθεια έχω μάθει και φτιάχνω ακαπέλα τα τραγούδια του Νότη ,ερασιτεχνικά πάντα. Καλύτερα να μη σας περιγράψω την προχειροτητα της ηχογράφησης στην πλειοψηφία των τραγουδιών τα τελευταία 8 με 10 χρόνια...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Apolitos77

ilias16 έγραψε: Τετ Ιαν 13, 2021 3:03 pm Δυστυχώς αρκετοί αυλοκόλακες του Νότη βάζουν το λιθαράκι τους για την άσχημη εικόνα που βγάζει έξω.Δεν θα πω προφανώς ότι το υποκινεί ο Νότης αλλά με την απάθεια του έχει ευθύνη. Προτιμώ την εποχή που έβγαζε 20 φωτογραφίες και για να βγάλεις βίντεο έπρεπε να έχεις τελειώσει σχολή αντικατασκοπείας παρά αυτές τις οικειότητες με τις σέλφι και βίντεο στα μούτρα του για να σπάσουμε τους δείκτες στα νοτικόμετρα.Όσο για τον φίλο Mesogeios131 ας μην το λάβει ως προσωπική εμπάθεια αλλά διαφωνώ σχεδόν σε ότι λέει.Ποιον Χρυσοβέργη αλήθεια;;;; Είναι ακόμη συνθέτης;;; Ωραία τραγούδια μας λείπουν.Όχι επώνυμοι συνθέτες.

Υ.Γ. Με λίγη προσπάθεια έχω μάθει και φτιάχνω ακαπέλα τα τραγούδια του Νότη ,ερασιτεχνικά πάντα. Καλύτερα να μη σας περιγράψω την προχειροτητα της ηχογράφησης στην πλειοψηφία των τραγουδιών τα τελευταία 8 με 10 χρόνια...
Συμφωνώ τόσο για τους αυλοκολακες.. Όσο και για τις ηχογραφήσεις. Με ένα κινητό αν σε τραβήξω να τραγουδάς και μια ρύθμιση στην φωνή με ένα φίλτρο βγάζουμε καλύτερο ακουστικό αποτέλεσμα..
Διαφωνώ ως προς τους συνθέτες. Πιστεύω ότι ο Χρυσοβέργης και ο μουκίδης μουσικά ταιριάζουν απόλυτα με τον Νοτη και έχουν ακόμη την συνταγη της επιτυχίας.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

ilias16 έγραψε: Τετ Ιαν 13, 2021 3:03 pmΥ.Γ. Με λίγη προσπάθεια έχω μάθει και φτιάχνω ακαπέλα τα τραγούδια του Νότη ,ερασιτεχνικά πάντα. Καλύτερα να μη σας περιγράψω την προχειροτητα της ηχογράφησης στην πλειοψηφία των τραγουδιών τα τελευταία 8 με 10 χρόνια...
Όχι να πεις Ηλία. Γιατί τόσα χρόνια προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Νότης κυκλοφορεί πάντα ποιοτικό αποτέλεσμα...
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Mesogeios131

ilias16 έγραψε: Τετ Ιαν 13, 2021 3:03 pm Δυστυχώς αρκετοί αυλοκόλακες του Νότη βάζουν το λιθαράκι τους για την άσχημη εικόνα που βγάζει έξω.Δεν θα πω προφανώς ότι το υποκινεί ο Νότης αλλά με την απάθεια του έχει ευθύνη. Προτιμώ την εποχή που έβγαζε 20 φωτογραφίες και για να βγάλεις βίντεο έπρεπε να έχεις τελειώσει σχολή αντικατασκοπείας παρά αυτές τις οικειότητες με τις σέλφι και βίντεο στα μούτρα του για να σπάσουμε τους δείκτες στα νοτικόμετρα.Όσο για τον φίλο Mesogeios131 ας μην το λάβει ως προσωπική εμπάθεια αλλά διαφωνώ σχεδόν σε ότι λέει.Ποιον Χρυσοβέργη αλήθεια;;;; Είναι ακόμη συνθέτης;;; Ωραία τραγούδια μας λείπουν.Όχι επώνυμοι συνθέτες.

Και εγω διαφωνω οχι σχεδον αλλα σε ολα οσα λες αλλα σεβομαι τη γνωμη ολων εδω μεσα. Αλλωστε αυτος ειναι ο σκοπος του φορουμ να λεει ο καθενας τι πιστευει. Και στο τελος οταν ο δισκος κυκλοφορησει τον Νοεμβρη του 21 θα δουμε ποιος θα δικαιωθει εγω ή καποιοι που νομιζουν οτι θα βγαλει δισκο μεσα στη καραντινα...
Mesogeios131

jdarmody έγραψε: Τετ Ιαν 13, 2021 4:08 pm
ilias16 έγραψε: Τετ Ιαν 13, 2021 3:03 pmΥ.Γ. Με λίγη προσπάθεια έχω μάθει και φτιάχνω ακαπέλα τα τραγούδια του Νότη ,ερασιτεχνικά πάντα. Καλύτερα να μη σας περιγράψω την προχειροτητα της ηχογράφησης στην πλειοψηφία των τραγουδιών τα τελευταία 8 με 10 χρόνια...
Όχι να πεις Ηλία. Γιατί τόσα χρόνια προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Νότης κυκλοφορεί πάντα ποιοτικό αποτέλεσμα...
Τα τραγουδια ειναι σχεδον παντα ποιοτικα και ανωτερα πολλες φορες απο αλλων τραγουδιστων. Στην ηχογραφηση χαλαει το πραγμα. Παντως ας εχουμε υποψιν οτι μπορει και ο ιδιος ο Νοτης να θελει μετα την εγχειριση να τραγουδαει και να ηχογραφει πιο βαρια και να μην ειναι επιλογη του Βλαχου. Περυσι στον Βοτανικο που ειχε θεμα με το λαιμο του αλλαξε τον τροπο ερμηνειας σε πιο μελωδικο και ειχαμε αλλο αποτελεσμα.
Trelos Notikos 2019

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Trelos Notikos 2019 »

εξήγησε το
Το χω και γω απορία .
Εξόριστος στην 8η λεωφόρο...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Αν δεν ηχογραφηθεί όλο το τραγούδι μονοκοπανιά συνήθως πάει τμηματικά γέφυρες, κουπλέ ρεφρέν κτλ.Έτσι πρόχειρα πρόχειρο το Στην αγκαλιά σου φαίνεται στο ίδιο κουπλέ κομμένο και τσόντα από άλλη ηχογράφηση πιθανόν καλύτερη...από το μικρόφωνο του Νότη κάποια στιγμή περνάει ένας φυσικός ήχος από τέμπο κάτι πχ σαν να χτυπάς χέρι στο τραπέζι ή πόδι στο πάτωμα.Σε όλη την ηχογράφηση ακούγονται ακατάσχετοι ήχοι ασυνάρτητοι με το τραγούδι και την φωνή και το κορυφαίο όλων σε έναν σημείο στο δεύτερο κουπλέ νομίζω περνάει ήχος από κομπολόι(;;;) 2,3 φορές.Μπορεί να κάνουν και πουλάκια τα αυτιά μου... αλλά αυτά έφτασαν στα αυτιά μου.Δεν θα κάτσω να σχολιάσω ερμηνεία Νότη.Πιο αδιάφορη στο σύνολο της και από την πρώτη φορά που παίζει να είπε το τραγούδι...Η μουσική τελικά κρύβει πολλές αλήθειες από κάτω...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Trelos Notikos 2019

Πω ρε τι είπες τώρα 😂?

Εντωμεταξυ ειδικά για το στην αγκαλιά σου
Εγώ προτιμώ το μισό λεπτό του ντέμο να ακούω ξανά και ξανά παρά το κανονικό τραγούδι 😂...
Δε ξέρω αν γίνεται να πάρει κάποιος την ερμηνεία απ' το κανονικό και να τη προσαρμόσει με νέα μουσική με μπουζούκι
Εγώ και πολύ πρόχειρο να ταν θα το προτιμούσα απ' το κανονικο.
Το αγαπημένο μου Τραγούδι του δίσκου με πολύ λάθος μουσική όμως!!!
tsakir1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tsakir1 »

Mπορει εμενα να μου εξηγησει κατι ;;;
Πως γινεται να το ηχογραφησε ετσι στην στουντιο version,ενω στα live του το ερμηνευει σαν καθαρο ζειμπεκικο;;;;
Τι μπορει να παιχτηκε ;;;
Στο ντεμο που εδωσε στην εκπομπη στην Γερμανου,πραγματικα ηταν ανατριχιαστικο..
Μεχρι και η γερμανου ειπε...καθαρο σφακιανακικο ζειμπεκικο...
Τι εγινε ρε γαμωτο και το εκανε σε αυτη τη μορφη ;;;
Μας το παρουσιασε αλλιως,το περιμεναμε πως κ πως,και βγηκε ο δισκος και ξενερωσαμε!!!
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

tsakir1 έγραψε: Τετ Ιαν 13, 2021 6:57 pm Mπορει εμενα να μου εξηγησει κατι ;;;
Πως γινεται να το ηχογραφησε ετσι στην στουντιο version,ενω στα live του το ερμηνευει σαν καθαρο ζειμπεκικο;;;;
Τι μπορει να παιχτηκε ;;;
Στο ντεμο που εδωσε στην εκπομπη στην Γερμανου,πραγματικα ηταν ανατριχιαστικο..
Μεχρι και η γερμανου ειπε...καθαρο σφακιανακικο ζειμπεκικο...
Τι εγινε ρε γαμωτο και το εκανε σε αυτη τη μορφη ;;;
Μας το παρουσιασε αλλιως,το περιμεναμε πως κ πως,και βγηκε ο δισκος και ξενερωσαμε!!!
Ο μόνος λόγος που μπορώ εγώ να σκεφτώ είναι ότι ήθελε τα τραγούδια στον δίσκο να έχουν όλα παρόμοιο ύφος ότι δεν τα ταιριάζει το ζεϊμπέκικο σε έναν καθαρά ερωτικο δίσκο...
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Mesogeios131 έγραψε: Τετ Ιαν 13, 2021 4:49 pm
jdarmody έγραψε: Τετ Ιαν 13, 2021 4:08 pm
Τα τραγουδια ειναι σχεδον παντα ποιοτικα και ανωτερα πολλες φορες απο αλλων τραγουδιστων. Στην ηχογραφηση χαλαει το πραγμα. Παντως ας εχουμε υποψιν οτι μπορει και ο ιδιος ο Νοτης να θελει μετα την εγχειριση να τραγουδαει και να ηχογραφει πιο βαρια και να μην ειναι επιλογη του Βλαχου. Περυσι στον Βοτανικο που ειχε θεμα με το λαιμο του αλλαξε τον τροπο ερμηνειας σε πιο μελωδικο και ειχαμε αλλο αποτελεσμα.
Τα τραγούδια μια χαρά είναι, στο ποιοτικό αποτέλεσμα των δίσκων γενικότερα αναφέρομαι. Τα δυο δισκάκια της τριλογίας είναι κοροϊδία από άποψη ηχογράφησης!
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

jdarmody έγραψε: Τετ Ιαν 13, 2021 8:48 pm Τα τραγούδια μια χαρά είναι, στο ποιοτικό αποτέλεσμα των δίσκων γενικότερα αναφέρομαι. Τα δυο δισκάκια της τριλογίας είναι κοροϊδία από άποψη ηχογράφησης!
Για μένα ως τώρα είναι καλύτερη από την 1η τριλογία από πλευράς τραγουδιών.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

J&B έγραψε: Τετ Ιαν 13, 2021 9:00 pm
jdarmody έγραψε: Τετ Ιαν 13, 2021 8:48 pm Τα τραγούδια μια χαρά είναι, στο ποιοτικό αποτέλεσμα των δίσκων γενικότερα αναφέρομαι. Τα δυο δισκάκια της τριλογίας είναι κοροϊδία από άποψη ηχογράφησης!
Για μένα ως τώρα είναι καλύτερη από την 1η τριλογία από πλευράς τραγουδιών.
Το κοινωνικό δισκάκι δεν μπορώ να πω ότι έδωσε και κάτι. Πέρα από τα Πάθη, τα υπόλοιπα ούτε ιδιαίτερα τραγούδια είναι ούτε σωστά ηχογραφημένα. Στο Ματωμένο Δάκρυ είναι απολαυστική η φωνή του. Άρα +1.
Στο ερωτικό σκέλος, ξεκάθαρα υπερέχουν το Εσύ και το Καμία. Αν περνούσε και πιο γλυκιά ερμηνεία σε κάποια τμήματα του τραγουδιού και γενικά αν τα είχε ηχογραφήσει σωστά, θα μιλούσαμε για ύμνους. Αντικειμενικά στο Ματωμένο Δάκρυ τον απολαμβάνεις πολύ περισσότερο φωνητικά, πχ στο Ξέχασε με.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Βέβαια έχουμε ακούσει και χειρότερες ηχογραφήσεις (βλέπε 16ΑΙ)
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Trelos Notikos 2019

Αναρωτιέμαι αν γίνεται να παρθεί η ερμηνεία απ' τον στην αγκαλιά σου
Και να μπει πάνω άλλη μουσική
Έστω και ερασιτεχνικά.
Με μπουζούκι θα ναι πολύ καλύτερα!!
Απάντηση