Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Αυτη ειναι β μεγαλη απορια !!!!!
Αν δεν το ειχε παρουσιασει σαν ζειμπεκικο στο ντεμο και στο μαγαζι,και κυκλοφορουσε οπως το cd,τοτε δεν θα υπηρχε κανενα παραπονο !!!
Αλλα εδω και 3 χρονια να το λεει κανονικα ζειμπεκικο στα live,ειναι αποριας αξιο !!!!
Εγω πιστευω θα το βαλει στον τελευταιο live δισκο...(αν κανει)!
Το να λειπει τοσα χρονια ενα νοτικο ζειμπεκικο,να το βρισκει,και να το καταστρεφει,ειναι για γελια!!!
Αν δεν το ειχε παρουσιασει σαν ζειμπεκικο στο ντεμο και στο μαγαζι,και κυκλοφορουσε οπως το cd,τοτε δεν θα υπηρχε κανενα παραπονο !!!
Αλλα εδω και 3 χρονια να το λεει κανονικα ζειμπεκικο στα live,ειναι αποριας αξιο !!!!
Εγω πιστευω θα το βαλει στον τελευταιο live δισκο...(αν κανει)!
Το να λειπει τοσα χρονια ενα νοτικο ζειμπεκικο,να το βρισκει,και να το καταστρεφει,ειναι για γελια!!!
-
Ειναι ολοφανερο οτι η εταιρεια επεμενε να μην γινει ζειμπεκικο. Μεχρι τοτε(2018) κανεις δεν κυκλοφορουσε ζειμπεκικα και ηταν εκτος εποχης. Ο ιδιος ο Νοτης εχει πει σε ραδιοφωνικες συνεντευξεις του οτι το μπουζουκι πολεμαται σημερα. Μη κοιτατε τωρα που επειδη εβγαλαν ο Αργυρος η Μαλεα και δυο τρεις αταλαντοι ακομη ζειμπεκικα τα εκαναν παλι της μοδας. Τωρα να το βαλει στον νεο δισκο σαν ζειμπεκικο δεν υπαρχει καμια περιπτωση. Ο κοσμος θελει νεα τραγουδια. Αυτο θα μπορουσε να το βαλει σε ενα ζωντανο δισκο, αν κανει.
Δεν νομίζω ότι η εταιρεία επεμενε ούτε ότι πολεμάει το ζεϊμπέκικο..Με την ίδια λογική ο Νότης δεν θα έβγαζε ποτέ κοινωνικό δίσκο διότι ούτε αυτό είναι της εποχής..Νομίζω πρέπει να σταματήσουμε να βλέπουμε φαντάσματα..Έχουν ξαναπεί και αλλά παιδιά ότι ο Νότης δεν ήθελε να ηχογραφηθεί σαν ζεϊμπέκικο και έτσι και έγινε..Δηλαδή πραγματικά πιστεύετε ότι υπήρχε ενδεχόμενο να ήθελε ο Νότης να το ηχογραφήσει σαν ζεϊμπέκικο και η εταιρεία να του έλεγε όχι επειδή δεν είναι της εποχής;Για τον Νοτη μιλάμε με 30 χρόνια δισκογραφία δεν μιλάμε για πρωτοεμφανιζομενο πιτσιρικά.Mesogeios131 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 31, 2021 2:05 pm Ειναι ολοφανερο οτι η εταιρεια επεμενε να μην γινει ζειμπεκικο. Μεχρι τοτε(2018) κανεις δεν κυκλοφορουσε ζειμπεκικα και ηταν εκτος εποχης. Ο ιδιος ο Νοτης εχει πει σε ραδιοφωνικες συνεντευξεις του οτι το μπουζουκι πολεμαται σημερα. Μη κοιτατε τωρα που επειδη εβγαλαν ο Αργυρος η Μαλεα και δυο τρεις αταλαντοι ακομη ζειμπεκικα τα εκαναν παλι της μοδας. Τωρα να το βαλει στον νεο δισκο σαν ζειμπεκικο δεν υπαρχει καμια περιπτωση. Ο κοσμος θελει νεα τραγουδια. Αυτο θα μπορουσε να το βαλει σε ενα ζωντανο δισκο, αν κανει.
-
Αν ο Νοτης δεν ηθελε να ηχογραφηθει ζειμπεκικο γιατι στις ζωντανες εμφανισεις το ελεγε ΜΟΝΟ σαν ζειμπεκικο? Η απορια της ημερας.Notis21 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 31, 2021 2:37 pmΔεν νομίζω ότι η εταιρεία επεμενε ούτε ότι πολεμάει το ζεϊμπέκικο..Με την ίδια λογική ο Νότης δεν θα έβγαζε ποτέ κοινωνικό δίσκο διότι ούτε αυτό είναι της εποχής..Νομίζω πρέπει να σταματήσουμε να βλέπουμε φαντάσματα..Έχουν ξαναπεί και αλλά παιδιά ότι ο Νότης δεν ήθελε να ηχογραφηθεί σαν ζεϊμπέκικο και έτσι και έγινε..Δηλαδή πραγματικά πιστεύετε ότι υπήρχε ενδεχόμενο να ήθελε ο Νότης να το ηχογραφήσει σαν ζεϊμπέκικο και η εταιρεία να του έλεγε όχι επειδή δεν είναι της εποχής;Για τον Νοτη μιλάμε με 30 χρόνια δισκογραφία δεν μιλάμε για πρωτοεμφανιζομενο πιτσιρικά.Mesogeios131 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 31, 2021 2:05 pm Ειναι ολοφανερο οτι η εταιρεια επεμενε να μην γινει ζειμπεκικο. Μεχρι τοτε(2018) κανεις δεν κυκλοφορουσε ζειμπεκικα και ηταν εκτος εποχης. Ο ιδιος ο Νοτης εχει πει σε ραδιοφωνικες συνεντευξεις του οτι το μπουζουκι πολεμαται σημερα. Μη κοιτατε τωρα που επειδη εβγαλαν ο Αργυρος η Μαλεα και δυο τρεις αταλαντοι ακομη ζειμπεκικα τα εκαναν παλι της μοδας. Τωρα να το βαλει στον νεο δισκο σαν ζειμπεκικο δεν υπαρχει καμια περιπτωση. Ο κοσμος θελει νεα τραγουδια. Αυτο θα μπορουσε να το βαλει σε ενα ζωντανο δισκο, αν κανει.
Καλά δεν μιλάμε και για κανένα μέγιστο τραγούδι, σιγά. Ούτε πρόκειται για χαρακτηριστικό ζεϊμπέκικο. Ας κυκλοφορήσει τα «Όμορφα ψέματα». Έχω την εντύπωση ότι κάποιοι γκρινιάζετε απλά για να γκρινιάζετε λόγω της στασιμότητας.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Εγώ επιμένω ότι δεν ήθελε να χαλάσει την αρμονία του δίσκου με ένα ζεϊμπέκικο
Δεν θα κολλούσε με τα αλλά τραγούδια
Καλύτερα να μην το έβαζε καθόλου και να το κρατούσε για τον επόμενο εάν και εφόσον τελικά γίνει ο χορευτικός
Δεν θα κολλούσε με τα αλλά τραγούδια
Καλύτερα να μην το έβαζε καθόλου και να το κρατούσε για τον επόμενο εάν και εφόσον τελικά γίνει ο χορευτικός
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
-
Συμφωνω οτι δεν προκειται για μεγιστο τραγουδι. Απλως το σχολιασα επειδη το αναφερουν συχνα ως παραπονο εδω μεσα. Το οτι δηλαδη δεν το ηχογραφησε σαν ζειμπεκικο. Μεγιστο ζειμπεκικο ειναι η Μεσογειος, ο Στρατος, ο Αετος ακομα και το Χαρε.
Του φεγγαριού ο γιος ...Mesogeios131 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 31, 2021 4:47 pmΣυμφωνω οτι δεν προκειται για μεγιστο τραγουδι. Απλως το σχολιασα επειδη το αναφερουν συχνα ως παραπονο εδω μεσα. Το οτι δηλαδη δεν το ηχογραφησε σαν ζειμπεκικο. Μεγιστο ζειμπεκικο ειναι η Μεσογειος, ο Στρατος, ο Αετος ακομα και το Χαρε.
-
Όντως είναι απορίας άξιο για ποιο λόγο το χάλασαν το τραγούδι.
Συμφωνω ότι δεν προκειται για κανα μεγαλο τραγούδι.
Ένα καλό ζεϊμπέκικο είναι, νοτικο.
Αλλα αυτά γίνονται οταν διαχωρίζεις τα τραγούδια σε ερωτικά κοινωνικά χορευτικά.
Θα μπορούσε απλά να κυκλοφορεί δίσκους όπως έκανε παλιότερα χωρίς ταμπελες.
Επί της ευκαιρίας, ένα ζεϊμπέκικο που του έγραψε ο Ματθαίος Γιαννούλης και το εκθείασε ο ίδιος, έχει κανείς επικοινωνία μαζί του να μας πει τι και πως, αν το έχει επιλέξει, και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να μας εξάψει την φαντασία?? Δεν λέω προσμονή γιατί είμαστε στο περίμενε εδώ και 3 χρόνια. Δε το λες και λιγο.
Και κάτι άλλο ρε παιδιά.
Δεν ξέρω αν το παρατηρώ μόνο εγώ, θέλω την γνώμη σας.
Ακούγοντας τις χαμηλές στα κουπλε, ( τα περισσότερα κουπλε δεν χρειάζονται πολλά ζόρισματα στην φωνή)
Εκεί όπου ο Νότης ήταν απλά απολαυστικός (άκουγες μπάσα φωνή και μελωδική χροιά που έλεγες τι φωναρα είναι αυτή)...στα περισσότερα κουπλε τώρα ο Νότης ακούγεται στα αυτιά μου αδιάφορος, βαρύς, όχι μελωδικός,
Δεν ξέρω τι συμβαίνει, δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει και εσείς, αλλά είναι έγκλημα και εννοείτε δεν θα έπρεπε καν να μιλάμε για αυτά τα θέματα, ειδικά όταν ο ερμηνευτής είναι ο Νότης Σφακιανάκης και όχι ο κάθε τυχαρπαστος.
Και στα live και στους δίσκους.
Αλλα αυτά γίνονται οταν διαχωρίζεις τα τραγούδια σε ερωτικά κοινωνικά χορευτικά.
Επί της ευκαιρίας, ένα ζεϊμπέκικο που του έγραψε ο Ματθαίος Γιαννούλης και το εκθείασε ο ίδιος, έχει κανείς επικοινωνία μαζί του να μας πει τι και πως, αν το έχει επιλέξει, και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να μας εξάψει την φαντασία?? Δεν λέω προσμονή γιατί είμαστε στο περίμενε εδώ και 3 χρόνια. Δε το λες και λιγο.
Και κάτι άλλο ρε παιδιά.
Ακούγοντας τις χαμηλές στα κουπλε, ( τα περισσότερα κουπλε δεν χρειάζονται πολλά ζόρισματα στην φωνή)
Εκεί όπου ο Νότης ήταν απλά απολαυστικός (άκουγες μπάσα φωνή και μελωδική χροιά που έλεγες τι φωναρα είναι αυτή)...στα περισσότερα κουπλε τώρα ο Νότης ακούγεται στα αυτιά μου αδιάφορος, βαρύς, όχι μελωδικός,
Δεν ξέρω τι συμβαίνει, δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει και εσείς, αλλά είναι έγκλημα και εννοείτε δεν θα έπρεπε καν να μιλάμε για αυτά τα θέματα, ειδικά όταν ο ερμηνευτής είναι ο Νότης Σφακιανάκης και όχι ο κάθε τυχαρπαστος.
Ισχύει αυτό που λες πιστεύω συμβαίνει πιο πολύ στα καινούργια τραγούδια και ο λόγος είναι ότι δεν τα μαθαίνει δεν τα έχει κάνει δικά του ακόμη για να τα ερμηνεύσει όπως πρέπει ξεχνάει και τα λόγια πολλές φορές δεν τα τραγουδάει με σιγουριά σαν να μην έχει άλλο αυτήν την άνεση πάνω στην σκηνή που είχε παλαιότερα
Παρόλα αυτά όμως σε κάποια τραγούδια όπως στο ερωτικο που υπάρχει και ένα βίντεο από το γκάζι το ερμηνεύει πιστεύω καλύτερα από κάθε άλλη φορά
Παρόλα αυτά όμως σε κάποια τραγούδια όπως στο ερωτικο που υπάρχει και ένα βίντεο από το γκάζι το ερμηνεύει πιστεύω καλύτερα από κάθε άλλη φορά
Είχα επικοινωνήσει πριν 6-7 μήνες με τον Γιαννούλη και μου είχε πει ότι δεν έχει καμία ενημέρωση..Apolitos77 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 31, 2021 5:23 pm Όντως είναι απορίας άξιο για ποιο λόγο το χάλασαν το τραγούδι.
Και κάτι άλλο ρε παιδιά.
-
Apolitos77 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 31, 2021 5:23 pm Όντως είναι απορίας άξιο για ποιο λόγο το χάλασαν το τραγούδι.
Και κάτι άλλο ρε παιδιά.
Μεγαλη σημασια εχει σε αυτο που λες η αλλαγη στη φωνη του και στον τροπο ερμηνειας. Δηλαδη το 99 η χροια της φωνης του ηταν πιο μελωδικη ενω τωρα εχει βαρυνει ειδικα στις χαμηλες. Επισης τωρα τραγουδα πιο βαρυτονα γιατι οταν τραγουδας ετσι κανεις εξοικονομηση δυναμεων για το λαιμο σου. Δεν μπορει με τιποτα να πιασει πια τις χαμηλες του 99. Αν ακουσεις το Δεν σε χρειαζομαι στο Ρεξ και περυσι στο Βοτανικο θα δεις οτι τωρα το λεει 3 φορες πιο βαρυτονα και χωρις αμαναδες στο τελος.
Να προειδοποιείτε και εμάς που διαβάζουμε με αυτά που γράφετε.Μάλιστα...τραγουδάει 3 τόνους πιο χαμηλά ο Νότης το Δεν σε χρειάζομαι αλλά κατά τα άλλα δεν μπορεί να πιάσει τις χαμηλές του παρελθόντος...τι θέλει να πει ο ποιητής άραγε;;;
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Οτι και να λέτε είναι ποιοτικότατος
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Θεωρώ πως αυτόν τον καιρό που δεν λειτουργούν τα μαγαζιά θα έχει βελτιωθεί σίγουρα η κατάσταση του λαιμού του και ελπίζω να αναρρώσει πλήρως.. και λόγω αυτού έχω ελπίδες για πιο "δυνατές" ερμηνείες στον ερχόμενο με το καλό δίσκο.
-
Οταν λεω πιο χαμηλα εννοω πιο βαρυτονα. Και ναι το λεει 3 τονους πιο βαρυτονα. Την αλλη φορα παιδια που θα πειτε την αποψη σας προειδοποιειστε ενα συγκεκριμενο μελος εδω μεσα γιατι ενοχλειται...

-
Σιγουρα εχει βελτιωθει απο περυσι. Το θεμα ειναι αν εχει επανελθει στα επιπεδα του 2016 οταν ηταν στο Φαντασια που πραγματικα εδινε ρεστα. Απο το Φιβερ και μετα ολοι παρατηρησαν μια φωνητικη πτωση. Αλλοι το απεδωσαν στο τσιγαρο και αλλοι στο προβλημα που ειχε με το λαιμο.
-
-
Όσες ερμηνείες άκουσα πέρυσι απ' το δε σε χρειάζομαι εμένα προσωπικά μου άρεσαν.
Το μόνο τραγούδι που δεν έκανε σε όλη τη σεζόν φουλ καλές ερμηνείες ήταν ο Νταβατζης.
Κανά 2 κυρίως στήνει αρχή με τα θέματα που θα είχε το πε πιο λάιτ.
Κατα τ άλλα εγώ άκουσα καλές ερμηνείες και στο δε σε χρειάζομαι και στα χαράματα και στο για σένανε φοβάμαι και στο αγάπη τι δύσκολο πράγμα...
Το χουμε ξαναπεί δε πρόκειται να γίνει 30 χρονών
συντήρηση κάνει ο άνθρωπος
Και Για μενα είναι κορυφή φωνητικά ακόμα τέλος...
Εδώ ο 40αρης Χατζηγιάννης για όσους πήρε το μάτι τους χτες την εκπομπή στο Μέγκα έχει αλλάξει πολύ φωνητικά.
Είδα εκτέλεση στο βυθός σου και ήταν λες και δε του βγαινε η φωνή.
Μόνο 42 ετών...
Το μόνο τραγούδι που δεν έκανε σε όλη τη σεζόν φουλ καλές ερμηνείες ήταν ο Νταβατζης.
Κανά 2 κυρίως στήνει αρχή με τα θέματα που θα είχε το πε πιο λάιτ.
Κατα τ άλλα εγώ άκουσα καλές ερμηνείες και στο δε σε χρειάζομαι και στα χαράματα και στο για σένανε φοβάμαι και στο αγάπη τι δύσκολο πράγμα...
Το χουμε ξαναπεί δε πρόκειται να γίνει 30 χρονών
συντήρηση κάνει ο άνθρωπος
Και Για μενα είναι κορυφή φωνητικά ακόμα τέλος...
Εδώ ο 40αρης Χατζηγιάννης για όσους πήρε το μάτι τους χτες την εκπομπή στο Μέγκα έχει αλλάξει πολύ φωνητικά.
Είδα εκτέλεση στο βυθός σου και ήταν λες και δε του βγαινε η φωνή.
Μόνο 42 ετών...
Εξόριστος στην 8η λεωφόρο...
Όλη η συζήτηση είναι χιλιοειπωμενη και δεν καταλαβαίνω γιατί λέμε τα ίδια και τα ίδια.
Ναι έχει αλλάξει η φωνή του σε βάθος 30 χρόνων, εμένα προσωπικά είναι το τελευταίο που με απασχολεί όμως, και δεν με ενοχλεί, είναι η φυσική φθορά του χρόνου. Θα πει κάποιος στον τάδε είναι ίδια (πράγμα αδύνατον αλλά λέμε τώρα) και από την άλλη υπάρχει και το παράδειγμα του Μητροπάνου που από την αρχή μέχρι και το τελος η φωνή του άλλαξε σε ασύλληπτο βαθμό.
Ο Χατζηγιάννης έχει πρόβλημα στις φωνητικές χορδές.
Ναι έχει αλλάξει η φωνή του σε βάθος 30 χρόνων, εμένα προσωπικά είναι το τελευταίο που με απασχολεί όμως, και δεν με ενοχλεί, είναι η φυσική φθορά του χρόνου. Θα πει κάποιος στον τάδε είναι ίδια (πράγμα αδύνατον αλλά λέμε τώρα) και από την άλλη υπάρχει και το παράδειγμα του Μητροπάνου που από την αρχή μέχρι και το τελος η φωνή του άλλαξε σε ασύλληπτο βαθμό.
Ο Χατζηγιάννης έχει πρόβλημα στις φωνητικές χορδές.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...