Στην τελική επειδή έχω δει εδώ στο φόρουμ πολλά άτομα να ασχολούνται με το αντικείμενο δεν μας δίνουν το υλικό να φτιάξουμε εμείς τον δίσκο να τον γουστάρουμε;

EDIT: Λίγο που το έψαξα δεν είναι απλά υπεύθυνος ρεπερτορίου αλλά κάνει και επιμέλεια παραγωγής σε τραγουδιστές όπως ο Καραφώτης
Θυμάται κανείς ποια χρόνια στην Πύλη είχε γίνει ηχογράφηση;Notis21 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 07, 2021 2:09 pm Αν ισχύει το ότι υπάρχει υλικό από live εκτελέσεις των τελευταίων ετών (απο την Πύλη Αξιου είχε ακουστεί) τότε θεωρητικά απομένει μόνο η εντολή του Νοτη για να αρχίσει η δουλειά που δεν νομίζω να είναι τόσο χρονοβόρα και να βγει τουλάχιστον ένας live δίσκος...Πραγματικα δεν ξέρω τι μπορεί να έχει σχεδιάσει(ίσως και τίποτα)...
Στην τελική επειδή έχω δει εδώ στο φόρουμ πολλά άτομα να ασχολούνται με το αντικείμενο δεν μας δίνουν το υλικό να φτιάξουμε εμείς τον δίσκο να τον γουστάρουμε;![]()
Αν δεν κάνω λάθος το 2016 που είχα πάει γινόταν ηχογράφησηJ&B έγραψε: ↑Δευ Φεβ 08, 2021 6:22 pmΘυμάται κανείς ποια χρόνια στην Πύλη είχε γίνει ηχογράφηση;Notis21 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 07, 2021 2:09 pm Αν ισχύει το ότι υπάρχει υλικό από live εκτελέσεις των τελευταίων ετών (απο την Πύλη Αξιου είχε ακουστεί) τότε θεωρητικά απομένει μόνο η εντολή του Νοτη για να αρχίσει η δουλειά που δεν νομίζω να είναι τόσο χρονοβόρα και να βγει τουλάχιστον ένας live δίσκος...Πραγματικα δεν ξέρω τι μπορεί να έχει σχεδιάσει(ίσως και τίποτα)...
Στην τελική επειδή έχω δει εδώ στο φόρουμ πολλά άτομα να ασχολούνται με το αντικείμενο δεν μας δίνουν το υλικό να φτιάξουμε εμείς τον δίσκο να τον γουστάρουμε;![]()
Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι είχα ακούσει για το 2018 που πήγε με την Ζήνα όμως μπορεί να είναι και το 2016 που λέει ο φίλος...Πάντως είχε ακουστει επισης ότι συνέχισαν να ηχογραφούν και στο Γκαζι...Δεν ξέρω ποια είναι η αλήθεια γιατί όλα είναι φήμες..J&B έγραψε: ↑Δευ Φεβ 08, 2021 6:22 pmΘυμάται κανείς ποια χρόνια στην Πύλη είχε γίνει ηχογράφηση;Notis21 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 07, 2021 2:09 pm Αν ισχύει το ότι υπάρχει υλικό από live εκτελέσεις των τελευταίων ετών (απο την Πύλη Αξιου είχε ακουστεί) τότε θεωρητικά απομένει μόνο η εντολή του Νοτη για να αρχίσει η δουλειά που δεν νομίζω να είναι τόσο χρονοβόρα και να βγει τουλάχιστον ένας live δίσκος...Πραγματικα δεν ξέρω τι μπορεί να έχει σχεδιάσει(ίσως και τίποτα)...
Την χρονιά που πήγε με τον Καρρα.J&B έγραψε: ↑Δευ Φεβ 08, 2021 6:22 pmΘυμάται κανείς ποια χρόνια στην Πύλη είχε γίνει ηχογράφηση;Notis21 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 07, 2021 2:09 pm Αν ισχύει το ότι υπάρχει υλικό από live εκτελέσεις των τελευταίων ετών (απο την Πύλη Αξιου είχε ακουστεί) τότε θεωρητικά απομένει μόνο η εντολή του Νοτη για να αρχίσει η δουλειά που δεν νομίζω να είναι τόσο χρονοβόρα και να βγει τουλάχιστον ένας live δίσκος...Πραγματικα δεν ξέρω τι μπορεί να έχει σχεδιάσει(ίσως και τίποτα)...
Πέρασαν σχεδόν 2 χρόνια από τότε
Νομιζω οτι με Καρρα ειχαν τραγουδησει μονο Αθηνα και πηγε μονος του Σαλονικα μετα.SFAKattack10 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 08, 2021 9:38 pmΤην χρονιά που πήγε με τον Καρρα.J&B έγραψε: ↑Δευ Φεβ 08, 2021 6:22 pmΘυμάται κανείς ποια χρόνια στην Πύλη είχε γίνει ηχογράφηση;Notis21 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 07, 2021 2:09 pm Αν ισχύει το ότι υπάρχει υλικό από live εκτελέσεις των τελευταίων ετών (απο την Πύλη Αξιου είχε ακουστεί) τότε θεωρητικά απομένει μόνο η εντολή του Νοτη για να αρχίσει η δουλειά που δεν νομίζω να είναι τόσο χρονοβόρα και να βγει τουλάχιστον ένας live δίσκος...Πραγματικα δεν ξέρω τι μπορεί να έχει σχεδιάσει(ίσως και τίποτα)...
Mε 1.4 εκατομμύριο χρήστες στην Ελλάδα δεν το λες και άγνωστο...telos me...telos έγραψε: ↑Τετ Φεβ 10, 2021 11:17 am Καπου ειχα διαβασει οτι ο Νοτης ειναι πρωτος σε views στο youtube. Το spotify δεν το ξερουν πολλοι και ισως για αυτο να μην ασχολειται η εταιρεια.