Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Δειτε το τριτο απο το τελος στορι των eu. Αν ειναι δυνστον. Επισημο φαν κλαμπ να σου πετυχει. Δεν ντρεπονται λιγο;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Αναδημοσίευσαν μια φωτογραφία που έδειχνε μέσω φωτοσοπ Νοτη φερεντινο Γονίδη και στεφανιδου να τρέχουν να καθαρίσουν την Ελλάδα που ντύθηκε στα λευκά ... Τραγικό απλά
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
- Scorpion86
Επειδή δεν γνωρίζω από instagram πως δουλεύει το πράγμα? Δηλαδή αν σε ένα στορυ σε κάνει κάποιος ταγκ εμφανίζεται αυτόματα στο δικά σου stories ή ανεβαζεις σαν repost τα stories o ίδιος?
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
-
Δεν εμφανίζεται αυτόματαScorpion86 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 19, 2021 3:39 pm Επειδή δεν γνωρίζω από instagram πως δουλεύει το πράγμα? Δηλαδή αν σε ένα στορυ σε κάνει κάποιος ταγκ εμφανίζεται αυτόματα στο δικά σου stories ή ανεβαζεις σαν repost τα stories o ίδιος?
Εσύ εφοσον θες το κάνεις repost.
Εξόριστος στην 8η λεωφόρο...
Δεν εμφανίζεται αυτόματα όπως σωστά είπε ο φίλος..Το βλέπεις και αμα θες το ποστάρεις και εσυ...Τώρα τι να πεις για αυτούς; Θα ήθελα πάντως να το έδειχνε κάποιος στον Νοτη τι ανέβασαν και στο τέλος να κατέληγαν fanpage της Ζευγαρα ή του Αρσενίου...Αρκετά πια με αυτούς που "πατάνε' στο όνομα του Νότη για προσωπικό συμφέρονScorpion86 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 19, 2021 3:39 pm Επειδή δεν γνωρίζω από instagram πως δουλεύει το πράγμα? Δηλαδή αν σε ένα στορυ σε κάνει κάποιος ταγκ εμφανίζεται αυτόματα στο δικά σου stories ή ανεβαζεις σαν repost τα stories o ίδιος?
Υ.Γ Μόλις είδα ότι το έσβησαν.. Λογικά θα έφαγαν κράξιμο
-
Λεφτά στη πλάτη του Νότη βγάζουν.
Το λέω έτσι στεγνά.
Και δε λέω ότι δεν αγαπάνε το καλλιτέχνη
Θεωρώ πως και αυτοί με αυτόν μεγάλωσαν.
Αλλά δεν επιτρέπονται αυτά.
Αρχικά εφόσον λέγεσαι επίσημο fan page του Νότη πρέπει να φέρεσαι έτσι.
Αν θες να εκπροσωπείς τη Ζευγαρα και τη κάθε Ζευγαρα άσε το το Νότη να το κάνει άλλος το fan page.
Δεύτερον
Υποτίθεται είναι κοντά στο καλλιτέχνη
Θεωρώ πως οι περισσότεροι έχουν και το τηλέφωνο του.
Αποκλείεται να μην έχουν επικοινωνία κάπου κάπου.
Δε γίνεται να μη του μεταφέρουν κάποια πράγματα εφόσον είναι στα μέσα και τα γνωρίζουν.
Το μόνο καλο που νομίζω ότι έχουν κάνει είμαι ότι με την εκδηλώσεις που κάναν όταν ήταν ανοιχτά τα μαγαζιά κάθε βδομάδα γνώριζαν τραγούδια σε κόσμο και κυρίως στο νέο κόσμο.
Να μάθουν λίγο το πάει να πει Νότης...
Από κει και μετά απαράδεκτοι
Το λέω έτσι στεγνά.
Αν θες να εκπροσωπείς τη Ζευγαρα και τη κάθε Ζευγαρα άσε το το Νότη να το κάνει άλλος το fan page.
Δεύτερον
Δε γίνεται να μη του μεταφέρουν κάποια πράγματα εφόσον είναι στα μέσα και τα γνωρίζουν.
Το μόνο καλο που νομίζω ότι έχουν κάνει είμαι ότι με την εκδηλώσεις που κάναν όταν ήταν ανοιχτά τα μαγαζιά κάθε βδομάδα γνώριζαν τραγούδια σε κόσμο και κυρίως στο νέο κόσμο.
Δεν νομίζω να είναι και τυχαίο ότι το μόνο που αναφέρεις ότι έκαναν σωστό είναι και αυτό που τους αποφέρει φράγκα ...Trelos Notikos 2019 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 19, 2021 5:45 pm Λεφτά στη πλάτη του Νότη βγάζουν.
Το λέω έτσι στεγνά.
Δεύτερον
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
Καλα,κανουμε πλακα τωρα ;
Ποιοι eu ?
Και ποιο επισημο fun club ???
Τα παιδακια αυτα,δεν κανουν για τιποτα...
Δεν υπαρχει fun club πλεον ....
Μας εχει τελειωσει εδω και καιρο !!
Οικονομανε στις Νοτικες βραδιες τις καθημερινες,παρασκευη/σαβατο εχουμε Ζευγαρα ...κλπ κλπ
Το μεροκαματο να βγαινει !!!
Αυτοι οι δυο που προβαλονται περισσοτερο,αυτο το διδυμο,αν δεν ειχαν ασχοληθει με τον Νοτη,ουτε σε κωλομπαρο δεν θα τους βαζανε !!
Θα τρωγανε πορτα παντου !!!
Ποιοι eu ?
Και ποιο επισημο fun club ???
Τα παιδακια αυτα,δεν κανουν για τιποτα...
Δεν υπαρχει fun club πλεον ....
Μας εχει τελειωσει εδω και καιρο !!
Οικονομανε στις Νοτικες βραδιες τις καθημερινες,παρασκευη/σαβατο εχουμε Ζευγαρα ...κλπ κλπ
Το μεροκαματο να βγαινει !!!
Αυτοι οι δυο που προβαλονται περισσοτερο,αυτο το διδυμο,αν δεν ειχαν ασχοληθει με τον Νοτη,ουτε σε κωλομπαρο δεν θα τους βαζανε !!
Θα τρωγανε πορτα παντου !!!
Βασικά χωρίς να θέλω να τους υποτιμήσω, καλώς ή κακώς όταν θέλεις να ηγηθείς μιας προσπάθειας πρέπει να διαθέτεις και ορισμένες βασικές προδιαγραφές τις οποίες οι συγκεκριμένοι δεν...Αποκορύφωμα για μένα, εκτός από το γεγονός ότι έχουν μαλώσει με πολύ κόσμο, ήταν η προσπάθεια τους να παρουσιάσουν το Νότη ως υποστηρικτή των πολιτικών τους απόψεων (αποδείχθηκε βέβαια τελικά ότι πράγματι ήταν) με χαρακτηριστικό γεγονός τότε να προσπαθούν να πείσουν ότι στο μικρόφωνο του Νότη στο Ρεξ, στη βάση του οποίου υπήρχε γραμμένος με μαρκαδόρο ο αριθμός 15, δεν ήταν αυτός ο αριθμός, αλλά μαίανδρος...
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Ο Νοτης εχει το μεγαλυτερο κοινο ...
Official fun club δεν εχει ....
Δημοσιοσχετιστες μεροκαματιαρηδες !!!!
Δεν εχει αναγκη αυτους ο Νοτης και το κοινο του!!!
Ο Νοτης να ειναι καλα μαγκες,και αυτοι ας κανουν οτι θελουν !!!
Μακρια απο τα μαιμουνια μαγκες !
Official fun club δεν εχει ....
Δημοσιοσχετιστες μεροκαματιαρηδες !!!!
Δεν εχει αναγκη αυτους ο Νοτης και το κοινο του!!!
Ο Νοτης να ειναι καλα μαγκες,και αυτοι ας κανουν οτι θελουν !!!
Μακρια απο τα μαιμουνια μαγκες !
Ο jdarmody νομίζω τα είπε όπως έχουν. Όλα αυτά είναι ευθύνη του Νότη όμως. Ο Νότης τους έχει επιτρέψει να παρουσιάζονται ως ''official fun club''. Ο Νότης τους επιτρέπει να είναι δημοσιοσχεσίτες στα κέντρα του και να βγάζουν χρήματα στην πλάτη του. Ο Νότης είναι, που δεν ελέγχει τί λένε στο όνομά του. Από την άλλη βέβαια, το ύφος του ώρες ώρες τέτοιου επιπέδου τύπους τραβάει. Ίσως ήταν καλή ιδέα, όποιος πρόλαβε να το κρατήσει σε σκρινσοτ, να το στείλει έστω στον Κασάμπαλη, μπας και ξυπνήσουν κάποιοι επιτέλους. Από την μια ο Νότης χαραμίζει τραγούδια στις ηχογραφήσεις, αποθαρρύνει- μέσω προκλητικών πολιτικών δηλώσεων- δημιουργούς από το να του δώσουν κομμάτια (βλ. Γρίτση, Σαμπάνη κτλ), κι από την άλλη τραγουδιστές μικρότερου βεληνεκούς, επικοινωνούν ωραίες δουλειές τηλεοπτικά και διαδικτυακά (κι ας πει κάποιος, ότι ο Μαζωνάκης, η Γαρμπή, η Θεοδωρίδου κλπ είναι ''πιτσιρίκια'', και γι' αυτό ασχολούνται με τις νέες τεχνολογίες και τις νέες ιδέες..)
Οι Ερινύες θα΄ρθουνε, όπου κι αν πας..
- Scorpion86
Δεν έχουν καμία σχέση οι παραπάνω καλλιτέχνες με τον Νότη. Είναι σε άλλους κόσμους σαν καλλιτέχνες. Διότι και οι τρεις λατρεύονται από τα Media, χρησιμοποιούν κατά κόρον τα social media και πηγαίνουν σε όλες τις εκπομπές ως καλεσμένοι και ως κριτές σε ταλεντ σοου. Δηλαδή με όλα τα παραπάνω συμμετέχουν στο παιχνίδι που θέλει το "σύστημα" από τους καλλιτέχνες. Δεν ειναι κακό. Πρέπει να επιβιώσουν πόσο μάλλον τώρα που τα μαγαζιά είναι κλειστά.
Από την άλλη ο Νότης δεν ήταν ποτέ στην ίδια κατηγορία με αυτούς τους τραγουδιστές. Δηλαδή, την μία εβδομάδα να τον βλέπεις στον Παπαδόπουλο και την άλλη στο mega. Να κάνει live στα social media τραγουδώντας από το κρεβάτι του ή μαγειρεύοντας στην κουζίνα και άλλα τετοια παιχνιδιάρικα.
Συγγνώμη κιόλας αλλά η αγαπητή Γαρμπή περισσότερο ακούστηκε τελευταία για τις απόψεις που εκφέρει για το θέμα που είναι στην επικαιρότητα περί κακοποιήσεων, παρα με τα τραγούδια της. Όσο για την Θεοδωρίδου, δεν έκανε και καμία προσπάθεια να το επικοινωνήσει. Κάθε 1 ώρα παίζει το τραγουδι σε τηλεοπτικό σποτ στο κανάλι του ανθρώπου που έγραψε τους στίχους. Οπότε είναι λάθος η σύγκριση του Νότη με τους παραπάνω.
Σε άλλα ναι ευθύνεται ο Νότης, ότι ώρες-ώρες φαίνεται απομακρυσμένος ακόμα και από τα βασικά. Όπως π.χ. το να κρατήσει "ζεστά" τα επαγγελματικά του, βγάζοντας κάποιο τραγούδι, ακόμα και αν ξέρει οτι δεν θα προβληθεί. Και όχι επειδή δεν παίρνει τραγούδια από συγκεκριμένους δημιουργούς ή δεν παίζει στο παραπάνω παιχνίδι για να προβληθεί και να παραμείνει στα πράγματα. Δεν το έκανε ποτέ αυτό. Όπως ποτέ δεν είχε πάει να χτυπήσει την πόρτα και να ζητήσει τραγούδια από συγκεκριμένους δημιουργούς. Θα το κάνει στα 61 του που φαίνεται ξεκάθαρα ξενερωμένος από πολλά και πολλούς?
Από την άλλη ο Νότης δεν ήταν ποτέ στην ίδια κατηγορία με αυτούς τους τραγουδιστές. Δηλαδή, την μία εβδομάδα να τον βλέπεις στον Παπαδόπουλο και την άλλη στο mega. Να κάνει live στα social media τραγουδώντας από το κρεβάτι του ή μαγειρεύοντας στην κουζίνα και άλλα τετοια παιχνιδιάρικα.
Συγγνώμη κιόλας αλλά η αγαπητή Γαρμπή περισσότερο ακούστηκε τελευταία για τις απόψεις που εκφέρει για το θέμα που είναι στην επικαιρότητα περί κακοποιήσεων, παρα με τα τραγούδια της. Όσο για την Θεοδωρίδου, δεν έκανε και καμία προσπάθεια να το επικοινωνήσει. Κάθε 1 ώρα παίζει το τραγουδι σε τηλεοπτικό σποτ στο κανάλι του ανθρώπου που έγραψε τους στίχους. Οπότε είναι λάθος η σύγκριση του Νότη με τους παραπάνω.
Σε άλλα ναι ευθύνεται ο Νότης, ότι ώρες-ώρες φαίνεται απομακρυσμένος ακόμα και από τα βασικά. Όπως π.χ. το να κρατήσει "ζεστά" τα επαγγελματικά του, βγάζοντας κάποιο τραγούδι, ακόμα και αν ξέρει οτι δεν θα προβληθεί. Και όχι επειδή δεν παίρνει τραγούδια από συγκεκριμένους δημιουργούς ή δεν παίζει στο παραπάνω παιχνίδι για να προβληθεί και να παραμείνει στα πράγματα. Δεν το έκανε ποτέ αυτό. Όπως ποτέ δεν είχε πάει να χτυπήσει την πόρτα και να ζητήσει τραγούδια από συγκεκριμένους δημιουργούς. Θα το κάνει στα 61 του που φαίνεται ξεκάθαρα ξενερωμένος από πολλά και πολλούς?
Όλα αυτά τα έκανε και ο ίδιος ο Νότης -τουλάχιστον- μέχρι το 2002. Να αναφέρω σε πόσες εκπομπές έχει τραγουδήσει ζωντανά? Να αναφέρω σε πόσες εκπομπές, που έδωσε συνέντευξη, επέτρεψε να μαγνητοσκοπήσουν τραγούδια από το κέντρο κι από συναυλίες? Είναι πραγματικά ΠΟΛΛΕΣ, για όσους γνωρίζουν. Συνεπώς τι? Ήταν ''συστημικός'' τότε ο Νότης??
Σκορπιέ, κάποτε ο πρωτοποριακός και μπροστάρης ήταν ο Νότης..ο πρώτος με site στην Ελλάδα, ο πρώτος λαικός, που τραγούδησε ''διαφορετικά'' κομμάτια (βλ. Μετανιώνω) κτλ. Από ένα σημείο και μετά όμως έχει ''κάτσει''. Τι σημαίνει συστημικός και τι αντισυστημικός? Τι νόημα έχουν τέτοιες ταμπέλες? Είπε κανείς, ότι πρέπει να γίνει πανελίστας ή υπουργός πολιτισμού? Κάποιος άλλος πάντως κατάφερε και έκανε ξανά μόδα το ζειμπέκικο. Κάποιος άλλος πήρε πρωτοβουλία και ήρθε σε επικοινωνία με ανθρώπους, όπως ο Πολυκανδριώτης και ο Σταθακόπουλος. Κάποιος άλλος, θυμήθηκε από τον Νότη το ''όπως σε θέλω σε ονειρεύομαι'' και το ηχογράφησε στον ρυθμό, για να μείνει. Την ίδια στιγμή ο δικός μας σνομπάρει να τα κάνει ΞΑΝΑ αυτά, και ασχολείται με αναλύσεις, για το πόσο ναζιάρης είναι ο Μιχαλολιάκος και το πόσο πατριώτης είναι ο Τσίπρας, επειδή το πρωθυπουργικό αεροσκάφος γράφει ''hellenic'' και όχι ''greek''. Και μετά αναρωτιόμαστε για τους eu..
Σκορπιέ, κάποτε ο πρωτοποριακός και μπροστάρης ήταν ο Νότης..ο πρώτος με site στην Ελλάδα, ο πρώτος λαικός, που τραγούδησε ''διαφορετικά'' κομμάτια (βλ. Μετανιώνω) κτλ. Από ένα σημείο και μετά όμως έχει ''κάτσει''. Τι σημαίνει συστημικός και τι αντισυστημικός? Τι νόημα έχουν τέτοιες ταμπέλες? Είπε κανείς, ότι πρέπει να γίνει πανελίστας ή υπουργός πολιτισμού? Κάποιος άλλος πάντως κατάφερε και έκανε ξανά μόδα το ζειμπέκικο. Κάποιος άλλος πήρε πρωτοβουλία και ήρθε σε επικοινωνία με ανθρώπους, όπως ο Πολυκανδριώτης και ο Σταθακόπουλος. Κάποιος άλλος, θυμήθηκε από τον Νότη το ''όπως σε θέλω σε ονειρεύομαι'' και το ηχογράφησε στον ρυθμό, για να μείνει. Την ίδια στιγμή ο δικός μας σνομπάρει να τα κάνει ΞΑΝΑ αυτά, και ασχολείται με αναλύσεις, για το πόσο ναζιάρης είναι ο Μιχαλολιάκος και το πόσο πατριώτης είναι ο Τσίπρας, επειδή το πρωθυπουργικό αεροσκάφος γράφει ''hellenic'' και όχι ''greek''. Και μετά αναρωτιόμαστε για τους eu..
Οι Ερινύες θα΄ρθουνε, όπου κι αν πας..
Τον αγαπάμε το Νότη, αλλά όλη η αλήθεια είναι αυτή.noti_kos έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 20, 2021 4:27 pm Όλα αυτά τα έκανε και ο ίδιος ο Νότης -τουλάχιστον- μέχρι το 2002. Να αναφέρω σε πόσες εκπομπές έχει τραγουδήσει ζωντανά? Να αναφέρω σε πόσες εκπομπές, που έδωσε συνέντευξη, επέτρεψε να μαγνητοσκοπήσουν τραγούδια από το κέντρο κι από συναυλίες? Είναι πραγματικά ΠΟΛΛΕΣ, για όσους γνωρίζουν. Συνεπώς τι? Ήταν ''συστημικός'' τότε ο Νότης??
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
-
Συμφωνώ σε αυτά που λέτε.
Αλλά να ξέρετε
Ότι αν προσπαθούσε ο Νότης να προμοταρει τη καμπάνια με το μπουζούκι δεν θα είχε τη δυναμική που απέκτησε ο Μαζωνάκης.
Το Νότη δε τον γουστάρει το συναφι του.
Τόσα χρόνια έβγαζε κοινωνικά πχ και έχει πει πολλές φορές ποσο σημαντικά είναι αλλά δεν είδα κανέναν Καλλιτέχνη να κάνει κίνηση.
Και μη μου πείτε δεν είναι εμπορικά
Γιατί τότε καταλήγουμε στο σημείο ότι κάνουν πράγματα εμπορικά και δεν είναι πραγματικά καλλιτέχνες όπως ο Νότης.
Εδώ ντρέπονται να τραγουδήσουν το μα εγώ είμαι Έλληνας.
Η καμπάνια του Μαζωνάκη πέτυχε επειδή το τραγούδι πήγε καλά και επειδή ήταν ο Μαζωνάκης.
Αλλιώς σιγά μην έγραφαν οι στιχουργοί ζεϊμπεκικα
Έπεσε πάνω και στου αργύρου το τραγούδι και είδαν ότι έχει ψωμί η υποθεση.
Τέλος πάντων
Τα κολλήματα του Νότη τα έχουμε ξαναπεί
Βγάλε ρε άνθρωπε ένα σιγκλ
Δε ζητάμε πολλά πράγματα.
Βγάλε το όμορφα ψέματα.
Ο παπασχοινας ανέβασε σήμερα φωτό με το Νότη δικιά του και έγραφε λείπεις αετε.
Θα τον έχει και αυτόν στο σκοτάδι ....
Αλλά να ξέρετε
Ότι αν προσπαθούσε ο Νότης να προμοταρει τη καμπάνια με το μπουζούκι δεν θα είχε τη δυναμική που απέκτησε ο Μαζωνάκης.
Το Νότη δε τον γουστάρει το συναφι του.
Τόσα χρόνια έβγαζε κοινωνικά πχ και έχει πει πολλές φορές ποσο σημαντικά είναι αλλά δεν είδα κανέναν Καλλιτέχνη να κάνει κίνηση.
Και μη μου πείτε δεν είναι εμπορικά
Γιατί τότε καταλήγουμε στο σημείο ότι κάνουν πράγματα εμπορικά και δεν είναι πραγματικά καλλιτέχνες όπως ο Νότης.
Εδώ ντρέπονται να τραγουδήσουν το μα εγώ είμαι Έλληνας.
Η καμπάνια του Μαζωνάκη πέτυχε επειδή το τραγούδι πήγε καλά και επειδή ήταν ο Μαζωνάκης.
Αλλιώς σιγά μην έγραφαν οι στιχουργοί ζεϊμπεκικα
Έπεσε πάνω και στου αργύρου το τραγούδι και είδαν ότι έχει ψωμί η υποθεση.
Τέλος πάντων
Τα κολλήματα του Νότη τα έχουμε ξαναπεί
Βγάλε ρε άνθρωπε ένα σιγκλ
Δε ζητάμε πολλά πράγματα.
Βγάλε το όμορφα ψέματα.
Ο παπασχοινας ανέβασε σήμερα φωτό με το Νότη δικιά του και έγραφε λείπεις αετε.
Θα τον έχει και αυτόν στο σκοτάδι ....
- Scorpion86
Αν δεν καταλαβαινεις λοιπόν την διαφορά του συστημικού και του αντισυστημικού τι κουβέντα να γίνει.noti_kos έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 20, 2021 4:27 pm Όλα αυτά τα έκανε και ο ίδιος ο Νότης -τουλάχιστον- μέχρι το 2002. Να αναφέρω σε πόσες εκπομπές έχει τραγουδήσει ζωντανά? Να αναφέρω σε πόσες εκπομπές, που έδωσε συνέντευξη, επέτρεψε να μαγνητοσκοπήσουν τραγούδια από το κέντρο κι από συναυλίες? Είναι πραγματικά ΠΟΛΛΕΣ, για όσους γνωρίζουν. Συνεπώς τι? Ήταν ''συστημικός'' τότε ο Νότης??
Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά το 1995-96 σταμάτησε τις ζωντανές εμφανίσεις ο Νότης σε εκπομπές, 5 χρόνια μετά τον πρώτο του δίσκο. Επίσης, δεν έχει καμία σχέση το "παίρνω κάποια πλάνα" από την πρεμιέρα ενός σχήματος, από το σε έχω καλεσμένο ή σε έχω τιμώμενο πρόσωπο για να τραγουδήσεις. Επίσης αυτά τα πλάνα τα ίδια τα κανάλια ζητούσαν να τα πάρουν, δεν τους φώναζε ο Νότης.
Ο Νότης από το 2008 σταμάτησε ακόμα και να επιτρέπει την μαγνητοσκόπηση καποιας βραδιάς για τηλεοπτικό πρόγραμμα. Κι επειδή τα κανάλια τα ζητούσαν τα έπαιρναν τα πλάνα γιατί ήταν άλλα χρόνια και πούλαγε. Πλέον δεν πάνε για αυτά τα πλάνα γιατί δεν τους ενδιαφέρει ο καλλιτέχνης Νοτης. Πάνε για να ρωτάνε τον κόσμο απέξω "για τις πολιτικές απόψεις του Νότη", οπως στο Εναστρον το 2013. Αλλάξανε οι εποχές.
Όπως επίσης το ότι κάποτε ήταν μοδα ο Νότης και πήγαινε η σάρα και η μάρα της σοουμπιζ από κάτω και τώρα δεν πάει δεν σήμαινε ότι ανήκε σε κάποιο σύστημα και τον επισκέπτονταν. Ηταν στην εποχή του και γινόταν αυτός ο πανικός. Όπως αυτός που έκανε "μόδα" το ζειμπέκικο είναι στην εποχή του τώρα, μιας και το αναφέρεις.
Το σάιτ είχε φτιαχτει από την εταιρεία που τον είχε τότε. Δεν ασχολήθηκε ποτέ ο ίδιος και φανηκε μόλις έφυγε από την εταιρία και σταμάτησε να ενημερώνεται το σαιτ.
Το δεύτερο μισό του σχόλιου σου -χωρίς παρεξήγηση- είναι εκτός θέματος. Αναφέρεις άκυρα πράγματα που δεν έχουν σχέση με αυτά που έγραψα, ότι ο Νότης δεν είναι στην κατηγορία Γαρμπη, Μαζωνάκη, Θεοδωρίδου. Και δεν μπήκε ποτέ στα παιχνίδια που θέλει το σύστημα και τις....μόδες που υιοθετει κατα καιρους.
Κάποιοι βέβαια όπως ο Πλούταρχος έχουν αλλάξει ρότα στην πορεία για να επιβιωσουν καλλιτεχνικά. Ο δικός μας αν μη τι άλλο τα ίδια κάνει 25 χρονια τωρα, καλώς ή κακώς. Γι αυτό και του έχουν βάλει την ταμπέλα του απρόσιτου και του περίεργου.
Νομίζω ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουμε 2-3 βασικά πραγματα.
Τα περί τηλεοπτικών, προοωθησεων , μαγνητοσκοπησεων κτλ έχουν νόημα, είτε όταν έχεις να παρουσιασεις κάτι (που δεν έχεις εδώ και 3 χρόνια), είτε όταν δεν έχεις να παρουσιασεις τπτ και απλά θες να διατηρηθείς στη επιφάνεια όντας παντελώς ανενεργός (που ο Νότης έστω και με τά προβλήματα που είχε, για την ώρα στις ζωντανές εμφανίσεις δηλώνει παρών και μαλιστα στην πρώτη γραμμη).
Εγώ προσωπικά δεν έχω καμία απαίτηση για "κονσομασιον"... Αδιαφορώ για το αν η κυρά Κατίνα θα δει/ακούσει κάτι και θεωρήσει οτι ο Νότης είναι το νο1, όπως και δεν απογοητεύομαι αν τον θεωρούν το απόλυτο τίποτα...
Το μόνο που θελω είναι είναι δημιουργικός και παραγωγικός και να παρουσιάζει ωραίες δουλειές κάτι το οποίο πλέον έχει φτάσει να αποτελεί άπιαστο όνειρο για πραγματικά ανυπαρκτους και αστείους λόγους...
Αν μπει στο στούντιο και ηχογραφήσει μόνο το "όμορφα ψέματα" και δουλέψει πραγματικά και δεν κάψει το τραγούδι όλα τα παραπάνω θα γίνουν δια μαγείας... και μόνο το brand Notis φτάνει... ούτε εταιρείες, ούτε τπτ...
Το θέμα είναι να αποφασίσει να ξαναμπει στην δισκογραφία (έστω ένα τραγούδι) και να δουλέψει όχι άρπα κόλλα @@ιες...
Τα περί τηλεοπτικών, προοωθησεων , μαγνητοσκοπησεων κτλ έχουν νόημα, είτε όταν έχεις να παρουσιασεις κάτι (που δεν έχεις εδώ και 3 χρόνια), είτε όταν δεν έχεις να παρουσιασεις τπτ και απλά θες να διατηρηθείς στη επιφάνεια όντας παντελώς ανενεργός (που ο Νότης έστω και με τά προβλήματα που είχε, για την ώρα στις ζωντανές εμφανίσεις δηλώνει παρών και μαλιστα στην πρώτη γραμμη).
Εγώ προσωπικά δεν έχω καμία απαίτηση για "κονσομασιον"... Αδιαφορώ για το αν η κυρά Κατίνα θα δει/ακούσει κάτι και θεωρήσει οτι ο Νότης είναι το νο1, όπως και δεν απογοητεύομαι αν τον θεωρούν το απόλυτο τίποτα...
Το μόνο που θελω είναι είναι δημιουργικός και παραγωγικός και να παρουσιάζει ωραίες δουλειές κάτι το οποίο πλέον έχει φτάσει να αποτελεί άπιαστο όνειρο για πραγματικά ανυπαρκτους και αστείους λόγους...
Αν μπει στο στούντιο και ηχογραφήσει μόνο το "όμορφα ψέματα" και δουλέψει πραγματικά και δεν κάψει το τραγούδι όλα τα παραπάνω θα γίνουν δια μαγείας... και μόνο το brand Notis φτάνει... ούτε εταιρείες, ούτε τπτ...
Το θέμα είναι να αποφασίσει να ξαναμπει στην δισκογραφία (έστω ένα τραγούδι) και να δουλέψει όχι άρπα κόλλα @@ιες...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
-
- Επικοινωνία:
Φίλε καλημέρα. Μόλις στάλθηκε.Arxontasss έγραψε: ↑Τρί Φεβ 16, 2021 1:35 amΕάν μπορούσες, όποτε και να είναι αυτό, θα ειμουν ευγνώμων να το έστελνες, το ψάχνω πάρα πολύ καιρό. Το email μου, δεν έχω Facebook είναι sfakianattack@hotmail.comSfakianakisfan έγραψε: ↑Δευ Φεβ 15, 2021 8:52 amΤο έχω σε εξωτερικό δισκό αν θες κάπως να στο στείλω, είτε με mail ή στο fb insta. Το χω περασμένο απ το 25 χρόνια ΝοτηςArxontasss έγραψε: ↑Δευ Φεβ 15, 2021 12:59 am Μια χάρη ρε παιδιά. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω το video clip του ακουσε με καλά;; Ψάχνω πάρα πάρα πυ καιρό αλλά το έχουν κατεβάσει από παντού! Γνωρίζει κανείς τον λόγο, αλλά κυρίως πως μπορώ να το βρω;;
Θα σε περνάνε για τρελή...