Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
81argus

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Όπως λέει και ο Οικονομό "Εμένα να ακούς σε δύσκολους καιρούς". Τον Νότη μόνο θέλουμε να ακούμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Η απραξία στους δύσκολους καιρούς είναι παράδειγμα προς αποφυγήν και όχι παράδειγμα προς μίμηση. Δεν δέχομαι να μας δίνει το κακό παράδειγμα γιατί αυτό μας δίνει τον τελευταίο χρόνο. Η πλειοψηφία των ανθρώπων γύρω μας τον τελευταίο χρόνο που ζούμε αυτή την κατάσταση μας έχει κάνει πιο δημιουργικούς γιατί περνάμε ατελείωτες ώρες με τον εαυτό μας και έχουμε απεριόριστο χρόνο. Είναι σαν να περιμένουμε τον γιατρό έναν χρόνο και να μας έχει ακυρώσει το ραντεβού για έναν χρόνο και η κατάσταση μας να επιδεινώνεται, έτσι αισθανόμαστε μέχρι να τον περιμένουμε. Δεν ξέρω πως το βλέπει ο Νότης με το δικό του το μυαλό αλλά από πλευράς μου έτσι το βλέπω.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

Trelos Notikos 2019 έγραψε: Κυρ Μαρ 21, 2021 10:33 pm
ilias16 έγραψε: Κυρ Μαρ 21, 2021 10:29 pm Ναι ξέρουμε είναι του στυλ βγάζω σινγκλ κάθε 3-4 χρόνια :tourta: .Ο Γιάννης έχει απόλυτο δίκιο.Η υπομονή και η προσμονή έχει εξαντληθεί προ πολλού... πλέον είναι αστείο να τον δικαιολογούμε για την επαγγελματική απραξία-αδιαφορία."Ο λαός τραγούδι θέλει..." κανείς δεν ζήτησε συνέντευξη.
Απ' τη μια λέει θελω τραγούδι
Και απ'την λέει έχω κουραστεί να βλέπω μέτριες δουλειές.
Λες και το καμία πχ είναι μέτριο .
Άλλο που γουστάρει να τα κάνει ροκ ο Νότης...
Ότι ήταν να πει από μεγάλα τραγούδια τα χει πει
Εγώ έχω καταλάβει ότι βγάζει τραγούδια απλά επειδή και μόνο επειδή είναι ενεργός πλέον...
Το καμία και κάθε τραγούδι που έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια εκτός κάποιων εξαιρέσεων για το επίπεδο Νότης Σφακιανακης με ότι αυτό σημαίνει είναι μετριότατο!
Δεν μπορώ να ακούω το παράλληλα το θέλω να σε ξαναδώ τον αετό τον νταβατζή τις σκιές το τσιγγανακι και μετά να ακούω το καμία και να μένω ευχαριστημένος.
Και προφανώς δεν αναφέρομαι στο τραγούδι ως τραγούδι αλλά στην συνολική δουλειά (ερμηνεία ενορχήστρωση φωνητικά).
Έχει πει παλαιότερα πολύ πιο μέτρια σε στοίχο και μουσική τραγούδια που όμως με την ερμηνεία του και μόνο ήθελες να τα ακούς ξανά και ξανά
Ε αυτό τώρα δεν συμβαίνει.
Δηλαδή εσυ δεν βαρέθηκες να λες κάθε φορά κρίμα για τα τραγούδια που χαραμίστηκαν στο στούντιο με τελευταίο παράδειγμα το στην αγκαλιά σου ;
Το όλο αυτό το χάος που επικρατεί τα τελευταία χρόνια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που αρμόζουν στο μέγεθος του Νοτη κατά την γνώμη μου καποιεσ Από αυτές είναι :
Το μα εγώ είναι Έλληνας που θα μείνει στην ιστορία
Το Τσιγγανακι
Τα πάθη
Αν θα σε χάσω
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
tsakir1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tsakir1 »

Παιδες,τα εχουμε πει χιλιες φορες!
Ολοι εδω μεσα ειμαστε Νοτικοι,δεν υπαρχει αλλος περισσοτερο και αλλος λιγοτερο !
Απο την στιγμη που γραφουμε σε φορουμ,παει να πει οτι ειμαστε Νοτικοι.
Το οτι ειμαστε Νοτικοι ομως,δεν σημαινει οτι δεν μπορουμε να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους...
Το κοινο του Νοτη,εχει αλλη σχεση με τον Καλλιτεχνη...
Τρεφεται απο αυτον....
Η απραξια του ομως,ειδικα σε μια εποχη που τον εχουμε αναγκη ολο και περισσοτερο,εχει ξενερωσει σε μεγαλο βαθμο τον κοσμο του!
Επρεπε να ειχε κυκλοφορησει τον δισκο με τα χορευτικα,με οποιοδηποτε τιμημα !
Μονο και μονο για την επικοινωνια του με τον κοινο του !
Ο κοσμος θα το εκανε best seller για ακομα μια φορα,και η προσμονη για την επομενη live εμφανιση θα ηταν γλυκια !!
Μεσα μας υπαρχει απογοητευση απο αυτη την απραξια...
Εδω μιλαμε για σταση απο την Καλλιτεχνη που υποδηλωνει ενα ειδος αποσυρσης !!
Δηλαδη,περιμενει να ανοιξουν τα μαγαζια για να ξεκινησει εμφανισεις,και να ξεκινησει τοτε να βγαλει εναν δισκο ?
Με λιγα λογια,για να υποστηριξει τις live του εμφανισεις !!??
Η αμοιβη του κοινου του ποια ειναι ρε παιδες ??
Κριμα και παλι κριμα ...
Εχει κανει ενα κοινο,να ασχολειται με το τι ανεβασε ο Λεμπιδακης,και τι ειπε ο Βουρλιωτης !!!!
Το κοινο του μεγαλυτερου εν ζωη Καλλιτεχνη,να ασχολειται με gossip sites !!!
Συγνωμη,αλλα εγω δεν τον δικαιολογω για τιποτα !!!
Trelos Notikos 2019

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Trelos Notikos 2019 »

Ένα απ' τα τόσο μη "γνωστά' τραγούδια του Νότη
Το οποίο είναι υπερτραγουδαρος...
Ώρες ώρες αναρωτιέμαι τι έχει τραγουδήσει αυτός ο άνθρωπος
Δυστυχώς τέτοια τραγούδια δε ξαναγράφονται.
Εξόριστος στην 8η λεωφόρο...
GiannisGr

Trelos Notikos 2019 έγραψε: Τρί Μαρ 23, 2021 1:23 am

Ένα απ' τα τόσο μη "γνωστά' τραγούδια του Νότη
Το οποίο είναι υπερτραγουδαρος...
Ώρες ώρες αναρωτιέμαι τι έχει τραγουδήσει αυτός ο άνθρωπος
Δυστυχώς τέτοια τραγούδια δε ξαναγράφονται.
Από σένα να σωθώ από σένα να σωθώ από σένα να σωθωωωωωω ωωωωωωωωωω Καυλα !!
Άβαταρ μέλους
Kiousonator

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiousonator »

Καλησπέρα σε όλους τους Νοτικούς.
Πήρα την πρωτοβουλία να φτιάξω στο μοντάζ την πρεμιέρα του Νότη στο Βοτανικό, φυσικά δεν είναι κάτι καινούργιο αλλά πιστεύω αξίζει τον κόπο.
Trelos Notikos 2019

Kiousonator έγραψε: Τετ Μαρ 24, 2021 12:32 pm Καλησπέρα σε όλους τους Νοτικούς.
Πήρα την πρωτοβουλία να φτιάξω στο μοντάζ την πρεμιέρα του Νότη στο Βοτανικό, φυσικά δεν είναι κάτι καινούργιο αλλά πιστεύω αξίζει τον κόπο.
Ούτως η άλλως όλο με βιντεάκια τη βγάζουμε 😂😂

Καλή δουλειά πάντως...
Trelos Notikos 2019

Μήπως έχει μιλήσει κανένας με τον παπασχοινα αν ξέρει πότε σκοπεύει ο δικός μας να βγάλει το τραγούδι που έλεγε πέρυσι?
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Kiousonator έγραψε: Τετ Μαρ 24, 2021 12:32 pm Καλησπέρα σε όλους τους Νοτικούς.
Ωραία δουλειά φίλε
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μια ερωτηση, η δικη ειναι για τον Απριλιο ή οχι?
Pals4

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pals4 »

SFAKattack10 έγραψε: Παρ Μαρ 26, 2021 1:41 am Μια ερωτηση, η δικη ειναι για τον Απριλιο ή οχι?
Ο Κούγιας είχε πει Μάρτιο αλλά από ότι βλέπω για Απρίλιο πάει εύχομαι όχι Μάιο, γιατί πιστεύω περιμένει να τελειώσει και αυτό πριν προχωρήσει την οποιαδήποτε δουλειά.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Ότι δηλαδή υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει κάτι και περιμένει την δίκη... χαχαχα
Καλά εγω δεν περιμένω πλέον τπτ ,το πήρα απόφαση, νομιζώ ότι τελικά όταν και όποτε ανοίξουν τα μαγαζιά τότε θα κυκλοφορήσει δίσκος, και επειδή αυτό προσωπικά για μένα θα αργήσει πολύ νομίζω καλό είναι να μειωθούν οι προσδοκίες μας ΚΑΙ σε αυτό το κομμάτι... δεν ξέρω αν υπάρχει πλέον και τπτ αλλό βέβαια, εμφανίσεις λόγω καταστάσεως δεν αναμένονται, δίσκος δεν αναμένεται, παραγωγή της προκοπής δεν αναμένεται, οπότε γιατί να σκάμε...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
tsakir1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tsakir1 »

Τα εχει φορτωσει στον κοκκορα ο Νοτακος !
Θα βγαλει τραγουδι για να στηριξει τις εμφανισεις του,εκει που εχει κονομα !!!
Ολα για το χρημα γινονται !!!
Σιγα μην νοιαστει ο Νοτης για μας...
Οταν θα θελει κοσμο στο μαγαζι,θα νοιαστει....
Μονο χρημα και καλα κανει !!!
Οπως και η συναυλια στην Αλβανια...
Χρημα,χρημα,χρημα....
Ειχε αναγκη να κανει συναυλια στους Αλαβανους περισσοτερο απο το να παει σε 3-4 νομους που δεν ειναι ευκολο να πανε να τον δουν ;;;
Ειναι απαραδεκτος εδω και μια 5ετια τουλαχιστον !!!
Trelos Notikos 2019

tsakir1 έγραψε: Παρ Μαρ 26, 2021 6:40 pm Τα εχει φορτωσει στον κοκκορα ο Νοτακος !
Θα βγαλει τραγουδι για να στηριξει τις εμφανισεις του,εκει που εχει κονομα !!!
Ολα για το χρημα γινονται !!!
Σιγα μην νοιαστει ο Νοτης για μας...
Οταν θα θελει κοσμο στο μαγαζι,θα νοιαστει....
Μονο χρημα και καλα κανει !!!
Οπως και η συναυλια στην Αλβανια...
Χρημα,χρημα,χρημα....
Ειχε αναγκη να κανει συναυλια στους Αλαβανους περισσοτερο απο το να παει σε 3-4 νομους που δεν ειναι ευκολο να πανε να τον δουν ;;;
Είσαι λίγο άδικος νομίζω.
Γιατί ο Νότης αν στόχευε στη κονομα και μόνο όπως λες ίσα ίσα θα έκανε και κινήσεις για κονομα
Συναυλίες σε νησιά ,να πάει ξανά Αμερικες και Αυστραλίες κλπ.
Το χρήμα εκεί είναι.
Γενικά είναι απ' αυτούς που δουλεύουν λιγότερο μέσα στη χρονιά
Το καλοκαίρι πχ είναι off ενώ άλλοι δουλεύουν φουλ.
Ο Νότης το μεγαλυτερο μέρος της περιουσίας του τα έκανε μέσα σε μια 5ετια και έκανε πανέξυπνες κινήσεις.

Ασυνεπής είναι στις κυκλοφορίες τραγουδιών και εκεί εγώ του το χρεώνω...
Άβαταρ μέλους
Arxontasss

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arxontasss »

σχολιάζετε πράγματα εν θερμό, τα οποία όταν τα σκεφτείτε με ψυχραιμία, ξέρετε ότι δεν είναι έτσι. Όλοι μας θέλουμε κάτι από τον Νότη, αλλά ότι λέμε εμείς μεταξύ μας τώρα, μας το έχει απαντήσει με τα λόγια του 30 χρόνια τώρα. Για να μην κάνει κάτι τώρα, ο Νότης κάτι σκέφτεται. Κάτι περιμένει, κάτι υπολογίζει, κάτι σχεδιάζει. Και εγώ ανυπομονώ σαν τρελός. Αλλά του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Δεν με απογοητευσε ποτέ και ξέρω ότι θα με ανταμείψει. Εμείς ξέρουμε καλύτερα από τον Νότη;; Και αν ειναι δυνατόν... Να ακούω από ανθρώπους που ξέρουν τι ειναι Νότης, να λένε ότι όλα είναι χρήμα. Ε όχι ρε παιδιά. Ντροπή και αχαριστία να λέμε τέτοια πράγματα για αυτόν.. Γνωρίζω όμως, ότι και εγώ εν θερμό λέω πολλές φορές πράγματα, τα οποία μετά ξέρω ότι δεν ει ναι έτσι..
Πάλι χαράματα ξυπνάς, με δάκρυα στα μάτια σου ~
Άβαταρ μέλους
Arxontasss

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arxontasss »

σχολιάζετε πράγματα εν θερμό, τα οποία όταν τα σκεφτείτε με ψυχραιμία, ξέρετε ότι δεν είναι έτσι. Όλοι μας θέλουμε κάτι από τον Νότη, αλλά ότι λέμε εμείς μεταξύ μας τώρα, μας το έχει απαντήσει με τα λόγια του 30 χρόνια τώρα. Για να μην κάνει κάτι τώρα, ο Νότης κάτι σκέφτεται. Κάτι περιμένει, κάτι υπολογίζει, κάτι σχεδιάζει. Και εγώ ανυπομονώ σαν τρελός. Αλλά του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Δεν με απογοητευσε ποτέ και ξέρω ότι θα με ανταμείψει. Εμείς ξέρουμε καλύτερα από τον Νότη;; Και αν ειναι δυνατόν... Να ακούω από ανθρώπους που ξέρουν τι ειναι Νότης, να λένε ότι όλα είναι χρήμα. Ε όχι ρε παιδιά. Ντροπή και αχαριστία να λέμε τέτοια πράγματα για αυτόν.. Γνωρίζω όμως, ότι και εγώ εν θερμό λέω πολλές φορές πράγματα, τα οποία μετά ξέρω ότι δεν ει ναι έτσι..
Πάλι χαράματα ξυπνάς, με δάκρυα στα μάτια σου ~
GiannisGr

Ο Νότης λες δεν σε έχει απογοητεύσει ποτέ ...
Ο Νότης την τελευταία 5ετια μόνο μας απογοητεύει σε τελική ανάλυση όσο σκληρό και αν ακούγεται αυτό
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

tsakir1 έγραψε: Παρ Μαρ 26, 2021 6:40 pm Ειχε αναγκη να κανει συναυλια στους Αλαβανους περισσοτερο απο το να παει σε 3-4 νομους που δεν ειναι ευκολο να πανε να τον δουν ;;;
Δεν ειναι ετσι. Και στην Αλβανια εδω και χρονια του κανανε προτασεις και δεν πηγε με την μια.
Επισης ποτε εκανε εμφανισεις εκτος απο το Ηρακλειο και δεν κανει τωρα? Αντιθετα τωρα θελει και προδιαγραφες στους χωρους που πηγαινει.
Αν ηταν μονο το χρημα ξερεις ποσα θα εβγαζε αν πηγαινε στο Ισραηλ?
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

GiannisGr έγραψε: Παρ Μαρ 26, 2021 10:31 pm Ο Νότης λες δεν σε έχει απογοητεύσει ποτέ ...
Ο Νότης την τελευταία 5ετια μόνο μας απογοητεύει σε τελική ανάλυση όσο σκληρό και αν ακούγεται αυτό
Αυτή είναι η αλήθεια. Εγώ θα έλεγα την τελευταία 7ετία βέβαια. Καλλιτεχνικά στασιμότατος, επαναπαυμένος στη δόξα του παρελθόντος, έχει δώσει ελάχιστα στο κοινό του. Αυτοεγκλωβίστηκε και αναλώθηκε σε ανούσιες κόντρες και στην στήριξη συγκεκριμένου κόμματος.
Τώρα τι περιμένετε οι υπόλοιποι, ένας θεός ξέρει. Τουλάχιστον -θεωρητικά πάντα- έχει χρόνο να ακουσει τραγούδια και να επιλέξει χωρίς βιασύνη τα καλύτερα. Έτσι, όταν και αν αποφασίσει να κυκλοφορήσει κάτι να είναι πραγματικά κάτι αξιόλογο κι όχι Θεριά και Νησιά.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Ανέβασαν οι eu στο Instagram ότι κάτι έρχεται αύριο τέτοια ώρα περίπου...δεν ελπίζω σε πολλά αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Απάντηση