Νότης Σφακιανάκης
- Kiousonator
Re: Νότης Σφακιανάκης
Αφου τη βγαζουμε που τη βγαζουμε με βιντεακια, εφτιαξα ενα ακομα με τα βιντεο κλιπ και τον ηχο απο τη συναυλια του Αρχοντα στη Στουτγκαρδη το '99.

https://www.discogs.com/sell/release/15651743
Για όποιον ξέρει και μπορεί να επιβεβαιώσει με σιγουριά...αν είναι αυτή η έκδοση που έχει την επανεκτέλεση του Μετανιώνω που είχε εξήρει ο Νότης διότι είναι για αγορά και είναι αρκετά τα χρήματα,μην πάνε τζάμπα.
Για όποιον ξέρει και μπορεί να επιβεβαιώσει με σιγουριά...αν είναι αυτή η έκδοση που έχει την επανεκτέλεση του Μετανιώνω που είχε εξήρει ο Νότης διότι είναι για αγορά και είναι αρκετά τα χρήματα,μην πάνε τζάμπα.
Με σιγουριά όχι αλλά κατά 90% είναι αυτό δεν γνωρίζω να υπάρχει άλλη εκδοχή του μετανιώνω και από ότι θυμάμαι η εκδοχή που είδε αναφερθεί ο Νότης είχε κυκλοφορήσει στην Τουρκία όπως και αυτός ο δίσκος.ilias16 έγραψε: ↑Τετ Μαρ 31, 2021 1:53 pm https://www.discogs.com/sell/release/15651743
Θα το έπαιρνα και εγώ το δισκάκι όμως δεν έχω τις γνώσεις να ανεβάσω το τραγούδι στο YouTube όποτε θα μαι κρίμα να το πάρω και να το ακούσω μόνο εγώ δεν ξέρω και ποσα διαθεσιμα έχει ..
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
-
Δίστιχος δεν το πουλάνε σε μορφή δίσκο αλλά σε κασέτα, γιατί και εγώ ενδιαφέρομε πολλή για αυτό το δίσκο αλλά σπάνια το βρίσκεις.
Δεν με ενοχλεί αυτό θα το κάνω κωδικοποίηση το αρχείο ....αρκεί να ξέρω ότι περιέχει το συγκεκριμένο τραγούδι μέσα.giorgosvas06 έγραψε: ↑Τετ Μαρ 31, 2021 3:32 pm Δίστιχος δεν το πουλάνε σε μορφή δίσκο αλλά σε κασέτα, γιατί και εγώ ενδιαφέρομε πολλή για αυτό το δίσκο αλλά σπάνια το βρίσκεις.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
-
Ναι σίγουρα το έχει, είχα ρωτήσει σε ένα που είχε το δίσκο
Και με το επιβεβαιώσει
Και με το επιβεβαιώσει
Καλησπέρα, το συγκεκριμένο το αγορασα πέρσι σε cd πιστευοντας πως θα είχε μέσα τις εκδόσεις που είχαμε ακούσει σε μια συνέντευξη του Νότη με την Γερμανού στον Σφαίρα, τότε ειχαν βάλει σε διαφορετική εκτέλεση, το μετανοιώνω, το λυγαρια μου γλυκια , το αγαπη τι δυσκολο πραγμα (το γνωστό πλεον) και τον πικρό καιρο. Δυστυχώς ενώ όντος ειναι αυτός ο Δισκος που κυκλοφόρησε μόνο Τουρκια η εκτέλεση του μετανοιώνω είναι αλλή, όχι αυτη που ειχε παιξει στον σταθμο και επίσης λύπει το λυγαρια μου γλυκια (αν το θυμάτε κανεις ήταν τρομέρο).ilias16 έγραψε: ↑Τετ Μαρ 31, 2021 1:53 pm https://www.discogs.com/sell/release/15651743
Τον δίσκο τον εψαχνα 20 χρόνια δεν γνωριζω τι μπορει να αλλαξε και δεν μπηκαν αυτα που ήταν προγραμματισμένα. Ομως σε διαβεβαιώνω πως αυτός είναι που έλεγαν τότε.
Άρα οι ελπίδες μας να ακούσουμε αυτά τα τραγούδια στις διαφορετικές τους μορφές λιγοστεύουν.psaroulis έγραψε: ↑Τετ Μαρ 31, 2021 10:18 pmΚαλησπέρα, το συγκεκριμένο το αγορασα πέρσι σε cd πιστευοντας πως θα είχε μέσα τις εκδόσεις που είχαμε ακούσει σε μια συνέντευξη του Νότη με την Γερμανού στον Σφαίρα, τότε ειχαν βάλει σε διαφορετική εκτέλεση, το μετανοιώνω, το λυγαρια μου γλυκια , το αγαπη τι δυσκολο πραγμα (το γνωστό πλεον) και τον πικρό καιρο. Δυστυχώς ενώ όντος ειναι αυτός ο Δισκος που κυκλοφόρησε μόνο Τουρκια η εκτέλεση του μετανοιώνω είναι αλλή, όχι αυτη που ειχε παιξει στον σταθμο και επίσης λύπει το λυγαρια μου γλυκια (αν το θυμάτε κανεις ήταν τρομέρο).ilias16 έγραψε: ↑Τετ Μαρ 31, 2021 1:53 pm https://www.discogs.com/sell/release/15651743
Τον δίσκο τον εψαχνα 20 χρόνια δεν γνωριζω τι μπορει να αλλαξε και δεν μπηκαν αυτα που ήταν προγραμματισμένα. Ομως σε διαβεβαιώνω πως αυτός είναι που έλεγαν τότε.

https://instagram.com/douitsischristos? ... xodxrw7s8x
Ανέβασε ο συγκεκριμένος ιστορία και γράφει ότι έρχεται νέος δίσκος και ζωντανές εμφανίσεις Ιούλιος 2021
Τώρα τι πληροφορίες έχει η πετάει έτσι έναν Ιούλιο για να ναι μέσα και να το παίξει ενημερωμένος δεν ξέρω
Ανέβασε ο συγκεκριμένος ιστορία και γράφει ότι έρχεται νέος δίσκος και ζωντανές εμφανίσεις Ιούλιος 2021
Τώρα τι πληροφορίες έχει η πετάει έτσι έναν Ιούλιο για να ναι μέσα και να το παίξει ενημερωμένος δεν ξέρω
-
Αστείο πρωταπριλιάς μπορεί να είναι φίλε.GiannisGr έγραψε: ↑Πέμ Απρ 01, 2021 2:54 pm https://instagram.com/douitsischristos? ... xodxrw7s8x

Όντως δεν το σκέφτηκαNotis7Arxontas έγραψε: ↑Πέμ Απρ 01, 2021 3:17 pmΑστείο πρωταπριλιάς μπορεί να είναι φίλε.GiannisGr έγραψε: ↑Πέμ Απρ 01, 2021 2:54 pm https://instagram.com/douitsischristos? ... xodxrw7s8x
Τώρα τι πληροφορίες έχει η πετάει έτσι έναν Ιούλιο για να ναι μέσα και να το παίξει ενημερωμένος δεν ξέρωΚαλό μήνα σε όλους παρεμπιπτόντως.
Καλό μήνα σε όλους
[flash=][/flash]
Αυτό να είναι πρωταπριλιατικο???
Αυτό να είναι πρωταπριλιατικο???
- Kiousonator
Καλησπερα, μπορει καποιος να με βοηθησει με κατι βιντεακια που ψαχνω;
Ειδα πως στο youtube υπηρχαν βιντεο που πλεον δεν ειναι διαθεσιμα στο youtube απο την εμφανιση του Νοτη στη Γερμανια το '12.
Συγκεκριμενα ειδα το Ηταν Τρελός, το Μετανιώνω και το Ερωτικό. Τα έχει κάποιος κατεβασμένα ώστε να μπορεί να τα στείλει;
Και εγώ για να φτιάξω τη συναυλία στο μονταζ τα θελω.

Ειδα πως στο youtube υπηρχαν βιντεο που πλεον δεν ειναι διαθεσιμα στο youtube απο την εμφανιση του Νοτη στη Γερμανια το '12.
Συγκεκριμενα ειδα το Ηταν Τρελός, το Μετανιώνω και το Ερωτικό. Τα έχει κάποιος κατεβασμένα ώστε να μπορεί να τα στείλει;
Και εγώ για να φτιάξω τη συναυλία στο μονταζ τα θελω.

-
Φάγαμε κράξιμο σε ένα ποστ στο φβ απ' τους eu για αυτά που γράφουμε λες και είναι τίποτα ψέματα 

Άρα διαβάζουν και το φόρουμ

Άρα διαβάζουν και το φόρουμ
Εξόριστος στην 8η λεωφόρο...
Τι εννοείς? Ανάμεσα σε καφενειακές συνομωσιολογίες για ψεκασμούς και τσιπ, ανάμεσα στην αποθέωση του φύρερεε.. Κασιδιάρη*, ανάμεσα στην προώθηση της Λένας και του Σάκη, βρίσκουν χρόνο για να διαβάζουν φόρουμ για τον ΝΟΤΗ?Trelos Notikos 2019 έγραψε: ↑Παρ Απρ 02, 2021 1:23 am Φάγαμε κράξιμο σε ένα ποστ στο φβ απ' τους eu για αυτά που γράφουμε λες και είναι τίποτα ψέματα
Άρα διαβάζουν και το φόρουμ![]()
Κι εγώ, που νόμιζα, ότι γλείφουν και τον Νότη για να βγάζουν χρήματα..
Τελικά, τα παιδιά μάλλον αγαπάνε άδολα τον Νότη, την Λένα και τον Σάκη..
(Αν μας διαβάζετε, βασιλοψάρηδες, θα το πω πιο λιανά. Γλείφετε καλλιτέχνες για να βγάζετε χαρτζιλίκι. Ουδέν μεμπτόν, ΟΜΩΣ, αφήστε τις κοινωνικοπολιτικές αναλύσεις και τις θεωρίες των ψεκασμένων, γιατί τα κοινοποιείτε, ως ''partners'' του Νότη. ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ''ΝΟΤΗΣ'' και μετά ανεβάστε ό,τι θέλετε. Μην στιγματίζετε το όνομά του και τους νοτικούς. Διαφορετικά, ανοίξτε κάνα βιβλίο, μπας και γίνετε πιο υπεύθυνοι και μετρημένοι. Την αμετροέπεια την αντιπαθεί ο ''αγαπημένος σας'' καλλιτέχνης. Θα έπρεπε να το γνωρίζετε.)
Οι Ερινύες θα΄ρθουνε, όπου κι αν πας..
-
Φίλε τι έλεγε το ποστ;Trelos Notikos 2019 έγραψε: ↑Παρ Απρ 02, 2021 1:23 am Φάγαμε κράξιμο σε ένα ποστ στο φβ απ' τους eu για αυτά που γράφουμε λες και είναι τίποτα ψέματα
-
Επειδή δε Μ αφήνει να ανεβάσω φωτόNotis7Arxontas έγραψε: ↑Παρ Απρ 02, 2021 3:24 amΦίλε τι έλεγε το ποστ;Trelos Notikos 2019 έγραψε: ↑Παρ Απρ 02, 2021 1:23 am Φάγαμε κράξιμο σε ένα ποστ στο φβ απ' τους eu για αυτά που γράφουμε λες και είναι τίποτα ψέματα
Στέλνω ακριβώς τα λόγια που είπαν στα σχόλια
Στο music corner στο θεμα του Νοτη εχουν λυσαξει για τους EU. Συγκεκριμενα ενα μελος J&B λεγεται κατεκρινε τη μιξη αυτη και εγραψε γιατι δεν ανεβαζουν και τις δικες του μιξεις... Πραγματικα, χωρις κριση ατομα και πιο αστειες οι μιξεις τους
Ασχολείται κάποιος με το forum που αναφέρατε?
Υπαρχει μια διαχειριστρια εκει με το ονομα Μαγδα. Αν εννοειτε και ποιος ασχολειται δεν εχετε δικιο, καθως το διαβαζουν παρα πολλοι Νοτικοι και επισκεπτες καθε μερα. Οποτε επηρεαζει πολυ κοσμο.
τότε λάθος έθεσα εγώ την ερώτηση.Από ότι μου μεταφερουν το συγκεκριμένο forum ενοχλείτε πολύ με το επίσημο fan club σε κάθε δραστηριότητα του και το επιβεβαιώνει αρκετά συχνά.Αυτό που τους εξαγριώνει είναι ότι κανένας απο τους διαχειριστές (όπου έχω την τιμή να είμαι ένας εξ αυτών) δεν τους παίρνει στα σοβαρά .Δυστυχώς για αυτούς προφανώς έχουμε πολύ σοβαρότερα προβλήματα να λύσουμε στην ζωή μας.Άλλωστε πίσω απο την ανωνυμία του διαδικτύου μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει,οπότε αν κάποιος έχει προσωπικό θέμα ας έρθει να με βρει να το λύσουμε,αλλά αυτό δυστυχώς χρειάζεται επιχειρήματα και σθένος που είναι άγνωστες λέξεις για μερικούς.Όσο για το όνομα της κ.Λένας Ζευγαρά που αναφέρθηκε,επειδή έχω την τιμή να συνεργάζομαι (και) μαζί της,θα απαντήσω το εξής!Όποιος μπορεί κάνει,όποιος δεν μπορεί...λέει!Τα περαστικά μου στους πονεμένους.Συνεχίστε να ασχολείστε!Εμείς πάντως αξία δεν θα δώσουμε!
Στο music corner γράφουν άτομα που είχαν το παλιό fan club το οποίο τους το έκλεισε ο ίδιος ο καλλιτέχνης λόγω του ότι ήταν ανίκανοι να το διαχειριστούν σωστά. 11 χρόνια μετά δεν το έχουν χωνέψει ακόμα και συνεχίζουν να κατηγορούν το eu.
Επίσης κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία τούς γράφουν και κάποιοι οι οποίοι μας προσέγγισαν πριν 10 χρόνια με σκοπό να μπουν στο fan club και όλοι μαζί να το κάνουμε μαγαζί γωνία και να βγάζουμε χρήματα. Αφού έφαγαν άκυρο μας βρίζουν μέσα από αυτή τη μαλακία που λέγεται music corner. Όταν ρώτησα ποιος είναι διαχειριστής, κάνεις δεν μου απάντησε.... Οι κοτες λοιπόν να πάνε στο κοτέτσι τους και να αφήσουν το διαδίκτυο!
Προκειται για ατομα που εχουν αναγαγει τους εαυτους τους σε κορυφαιους θαυμαστες του Νοτη. Οποιος νεος μπει και σχολιασει εκει τον ειρωνευονται. Επισης με την ανοχη της διαχειριστριας μολις πεις τη γνωμη σου μονο που δεν σε βριζουν. Κανουν κουμαντο 3 4 ατομα και συγεκριμενα ενα μελος J&B εχει εκφρασει την αποψη οτι εαν ο Νοτης δεν βγαλει δισκο φετος θα μπει στο χρονοντουλαπο της ιστοριας. Επισης τον χαρακτηριζουν με απαραδεκτες εκφρασεις. Αν τα εβλεπε ο Νοτης αυτα θα εβλεπαν τι θα τους εκανε. Παντως το μενος που τρεφουν για τους EU ειναι απεριγραπτο. Συνεχως τους ειρωνευονται και τους κατηγορουν και αυτο σηκωνει και τιμωρια κατα τη γνωμη μου.
έχω σβήσει τα ονόματα για να μη θιγομαστε
Τέλος πάντων
Εδώ πέρα τη γνώμη μας είπαμε
Και έχουμε κάθε δικαίωμα
Και αυτά που λέμε είναι από αγαπη και μόνο για το καλλιτέχνη
Αλλιώς σιγά μη καθόμουν να γράφω σε φόρουμ εν έτει 2021
Για τη καύλα μου με το Νότη το κάνω και να τη μοιράζομαι και με άλλους σαν εμένα
Αυτά πάω να ακούσω Ζευγαρα γιατί δε μου φτάνει ο Νότης...,
Εξόριστος στην 8η λεωφόρο...
- Arxontasss
Καλήμερα σε όλους. Η άποψη μου είναι να μην χωριζομαστε σε από εδώ και οι άλλοι από εκεί. Αγαπάμε τον Νότη μας και δεν χρειάζεται να κάνουμε διαγωνισμό αγάπης. Ας πιάσουμε την κοινή αγάπη μας και ας αφήσουμε αυτά τα πράγματα. Και όντως έχουμε να λύσουμε αλλά στην ζωή μας. Ο καλλιτέχνης δεν ανήκει σε κανέναν. Καλά κάνουν τα παιδιά οι eu καλά κάνουν και όσοι λένε άλλη γνώμη. Δεν είναι κακό. Όλοι όμως πιστεύω που ασχολούμαστε αγαπάμε τον άνθρωπο και καλλιτέχνη Νότη. Καλό μήνα, καλημέρα σε όλους
Πάλι χαράματα ξυπνάς, με δάκρυα στα μάτια σου ~
Επειδή ξανάναφερθηκε αρνητικά το όνομα του J&B συγκεκριμένα... για λόγια όμως που είπα εγώ, πήρα την απόφαση να απαντήσω σε αυτόν που κατέκρινε τον συγκεκριμένο φίλο.Εγώ είχα την διαφωνία και την οποία έσβησα γιατί θεώρησα ξεκατινιαζόμαστε δημόσια.Ο συγκεκριμένος που τα γράφει αυτά είναι ,πιθανόν πάντα,το άτομο "με τα χίλια πρόσωπα" εδώ μέσα που έχει τσακωθεί με τους πάντες.Κι από όσο μου είπε ότι γράφεται λέγεται μένει σε στιγμιότυπα στο αρχείο του κι από κει με email κοινοποίηση στους eu.Του εξήγησα και ίνμποξ τις προθέσεις και το ύφος των δικών μου τουλάχιστον σχόλιων και ότι η όλη φάση είναι μόνο κριτική.Ο συγκεκριμένος αισθάνεται βασιλικότερος του βασιλέως κατά πάσα πιθανότητα οπότε λάθος που ασχολήθηκα εξαρχής.Εγώ δεν έχω να χωρίσω τίποτα και με κανέναν.Η κριτική μου σε κάθε τι που περιβάλλει τον καλλιτέχνη θα είναι πάντα ανιδιοτελής... γιατί και δουλειά και προσωπική ζωή έχω.Κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε.Όσο για το Μετανιώνω μακάρι να είναι η αυθεντική μίξη...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
-
Καλημέρα σε όλους. Ο Παπασχοινάς έβαλε για εξώφυλλό του στο facebook τα όμορφα ψέματα. Μήπως έρχεται κάτι σύντομα;