Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Πάντως όλα τα μοντέρνα ζεϊμπέκικα των τελευταίων ετών έχουν το μπουζούκι στο βάθος κάτι το οποίο εμένα με ξενερώνει, χάνει ένα 50% το τραγούδι του Μουκίδη από αυτό και μόνο (πάνε οι εποχές Δεν πόνεσα, Μα εσύ με καις κτλ).
Πάντως πολύ καλά τα κουπλέ, θα ταίριαζαν γάντι στη φωνή του Νότη, απ' την άλλη τα ρεφρεν πιο πολύ στη φωνή του Μουκίδη.
Να ρωτήσω αυτούς που είναι μέσα στα πράγματα, έχουμε καμιά πληροφορία, κινείται τίποτα έστω σαν σκέψη;
Πάντως πολύ καλά τα κουπλέ, θα ταίριαζαν γάντι στη φωνή του Νότη, απ' την άλλη τα ρεφρεν πιο πολύ στη φωνή του Μουκίδη.
Να ρωτήσω αυτούς που είναι μέσα στα πράγματα, έχουμε καμιά πληροφορία, κινείται τίποτα έστω σαν σκέψη;
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Εγώ να ζητήσω από μεριάς μου συγνώμη αν σας έθιξε ένα σχόλιο που έκανα για τα προσωπικά του Νοτη
Που ήταν απλά μια σκέψη ούτε κρητική ούτε τίποτα
Απλά και μόνο επειδή κάποιοι το πήραν ως κρητική και γενικά το σχολίασαν αρνητικά ζήτω συγνώμη να μην χαλάσει το κλίμα του φόρουμ γιατί είμαστε μια παρέα σε τελική ανάλυση που ανταλλάσουμε νέα και απόψεις
Που ήταν απλά μια σκέψη ούτε κρητική ούτε τίποτα
Απλά και μόνο επειδή κάποιοι το πήραν ως κρητική και γενικά το σχολίασαν αρνητικά ζήτω συγνώμη να μην χαλάσει το κλίμα του φόρουμ γιατί είμαστε μια παρέα σε τελική ανάλυση που ανταλλάσουμε νέα και απόψεις
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
- Scorpion86
Δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγγνώμη. Απλά πρέπει να καταλάβουμε ότι το φόρουμ το διαβάζει και κόσμος κακοπροαίρετος, κόσμος έξω από το Νοτικό κοινό. Γι' αυτό θα πρεπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί στο τι γράφουμε και να τα φιλτράρουμε. Λίγο πολύ όλοι έχουμε υποπέσει σε ανάλογα λάθη τα τελευταία χρόνια. Καλό είναι να τα αποφεύγουμε και να μην δίνουμε πάτημα σε τρίτους.
Υ.Γ. Ο Λάμπρος στο ραδιόφωνο είπε για δύο μαγαζιά, Νότη-Ρίμπας τον Ιούλιο και για Βέρτη-ΥΤΟΝ. Για τον Νότη είπε "μακάρι να πάνε όλα καλά", κάτι που επιβεβαιώνει αυτό που ξέρω κι εγώ. Οτι ναι μεν υπάρχει το σενάριο για Ρίμπας αλλά δεν είναι κάτι κλεισμένο. Αυτό μπορεί να αλλάξει το επόμενο διάστημα.
Υ.Γ. Ο Λάμπρος στο ραδιόφωνο είπε για δύο μαγαζιά, Νότη-Ρίμπας τον Ιούλιο και για Βέρτη-ΥΤΟΝ. Για τον Νότη είπε "μακάρι να πάνε όλα καλά", κάτι που επιβεβαιώνει αυτό που ξέρω κι εγώ. Οτι ναι μεν υπάρχει το σενάριο για Ρίμπας αλλά δεν είναι κάτι κλεισμένο. Αυτό μπορεί να αλλάξει το επόμενο διάστημα.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- SFAKattack10
Σε ποιο σταθμο ειναι? Στο over fm ?Scorpion86 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 25, 2021 12:30 am Υ.Γ. Ο Λάμπρος στο ραδιόφωνο είπε για δύο μαγαζιά, Νότη-Ρίμπας τον Ιούλιο και για Βέρτη-ΥΤΟΝ.
- Scorpion86
Ναι.SFAKattack10 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 25, 2021 1:50 amΣε ποιο σταθμο ειναι? Στο over fm ?Scorpion86 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 25, 2021 12:30 am Υ.Γ. Ο Λάμπρος στο ραδιόφωνο είπε για δύο μαγαζιά, Νότη-Ρίμπας τον Ιούλιο και για Βέρτη-ΥΤΟΝ.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
-
Για κανά τραγούδι υπάρχει τίποτα στα σχέδια έστω σε συζητήσεις?
Έχει επικοινωνήσει κανένας έστω με κασσαμπαλη να ρωτήσει?
Αν και δε νομίζω να κυκλοφορήσει κάτι στο καλοκαίρι ακόμη και αν δουλέψει στο Ρίμπας
Αλλά η ελπίδα πεθάνει πάντα τελευταία...
Έχει επικοινωνήσει κανένας έστω με κασσαμπαλη να ρωτήσει?
Αν και δε νομίζω να κυκλοφορήσει κάτι στο καλοκαίρι ακόμη και αν δουλέψει στο Ρίμπας
Αλλά η ελπίδα πεθάνει πάντα τελευταία...
Εξόριστος στην 8η λεωφόρο...
Αν ισχύει η πληροφορια για Ριμπας συμπεραίνουμε ότι:
1ον Ο Νότης είναι καλά φωνητικά και γενικότερα στην υγεία του,διαφορετικα δεν θα μπορούσε να συζητά για ζωντανές εμφανίσεις
2ον Έχει βάλει σε 2η μοίρα την υπόθεση νέος δισκος παρότι έχουν περάσει 3(αν δεν κάνω λαθος) χρόνια από το "Και ο Έρως Θεός είναι".
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό του Νοτη και γιατί δεν θέλει να ασχοληθεί με έναν νέο δίσκο ή έστω ένα καινούργιο τραγούδι αλλά τέλος πάντων ας μην γκρινιάζω άλλο,το καλό είναι ότι υπάρχουν πιθανότητες να τον ξανάακούσουμε ζωντανά μετά από αρκετό καιρό.
1ον Ο Νότης είναι καλά φωνητικά και γενικότερα στην υγεία του,διαφορετικα δεν θα μπορούσε να συζητά για ζωντανές εμφανίσεις
2ον Έχει βάλει σε 2η μοίρα την υπόθεση νέος δισκος παρότι έχουν περάσει 3(αν δεν κάνω λαθος) χρόνια από το "Και ο Έρως Θεός είναι".
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό του Νοτη και γιατί δεν θέλει να ασχοληθεί με έναν νέο δίσκο ή έστω ένα καινούργιο τραγούδι αλλά τέλος πάντων ας μην γκρινιάζω άλλο,το καλό είναι ότι υπάρχουν πιθανότητες να τον ξανάακούσουμε ζωντανά μετά από αρκετό καιρό.
- SFAKattack10
Αν τελικα παει στο Ριμπας και τραγουδι να μην βγαλει το καλοκαιρι, θα το πει σιγουρα live
To ribas ανοιγει απο το 2015...
Δεν θα ανοιξει ουτε φετος και φυσικα σε καμια περιπτωση με τον Νοτη...
Φοβερο σαν ονειρο...
Αλλα στην φαση που ειναι ο Νοτης δεν παιζει τετοιο σεναριο...
Δεν θα ανοιξει ουτε φετος και φυσικα σε καμια περιπτωση με τον Νοτη...
Φοβερο σαν ονειρο...
Αλλα στην φαση που ειναι ο Νοτης δεν παιζει τετοιο σεναριο...
- SFAKattack10
Σε αναμονή ο Νότης Σφακιανάκης με τις αποφάσεις της κυβέρνησης για το αν και πότε θα ανοίξουν χώροι διασκέδασης !
Ο Νότης Σφακιανάκης όπως ενημερώθηκα είναι σε μια αναμονή με τις αποφάσεις της Κυβέρνησης για να δει αν θα κάνει κάποιες εμφανίσεις μέσα στο καλοκαίρι. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης δεν έχει μπει επίσης ακόμη στο στούντιο αν και υπάρχουν κομμάτια έτοιμα που έχει δώσει έγκριση για να ηχογραφήσει. Έχει γεμίσει μπαταρίες , σίγουρα θα ηρεμήσει στην Κω ένα διάστημα που έχει και το σπίτι του και είναι σε μια αναμονή για να ενημερωθεί από τους συνεργάτες του για το αν θα κάνει κάποια Live μέσα στο καλοκαίρι ή θα επιστρέψει αν όλα πάνε κατ ευχήν τον χειμώνα .
https://www.newspistol.gr/article/13878 ... Yx47WA4d_0
Ο Νότης Σφακιανάκης όπως ενημερώθηκα είναι σε μια αναμονή με τις αποφάσεις της Κυβέρνησης για να δει αν θα κάνει κάποιες εμφανίσεις μέσα στο καλοκαίρι. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης δεν έχει μπει επίσης ακόμη στο στούντιο αν και υπάρχουν κομμάτια έτοιμα που έχει δώσει έγκριση για να ηχογραφήσει. Έχει γεμίσει μπαταρίες , σίγουρα θα ηρεμήσει στην Κω ένα διάστημα που έχει και το σπίτι του και είναι σε μια αναμονή για να ενημερωθεί από τους συνεργάτες του για το αν θα κάνει κάποια Live μέσα στο καλοκαίρι ή θα επιστρέψει αν όλα πάνε κατ ευχήν τον χειμώνα .
-
Υπάρχουν τραγουδια που έδωσε έγκριση να ηχογραφήσει αλλά πότε θα ηχογραφήσει είναι το θέμαSFAKattack10 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 29, 2021 1:28 pm Σε αναμονή ο Νότης Σφακιανάκης με τις αποφάσεις της κυβέρνησης για το αν και πότε θα ανοίξουν χώροι διασκέδασης !
Άντε ρε Νοταρε κάνε μας το χατίρι...
Εξόριστος στην 8η λεωφόρο...
Η σοβαρή δημοσιογραφία του Χάρη.Μην τα ξαναλέω.Η είδηση που παραθέτει είναι του τύπου "...τον χειμώνα έχει κρύο και φοράμε ζεστά ρούχα...". για να ανεβάσει απλά τον χαμηλό μέσο όρο τών κλικς του απλά με το όνομα του Νότη.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Κάπως πρέπει να ζήσουν και αυτοί
Έστειλα προσωπικό μήνυμα στον Γιώργο Αρσενάκο τον οποίο ρώτησα αν υπάρχει κάτι στον τραπέζι σε σχέση με Νότη Σφακιανάκη. Τα λόγια του ήταν: το περιμένουμε και το θέλουμε κι εμείς, λογικά από Σεπτέμβριο.
Ανοίγουν 2 Ιουλίου τα κέντρα διασκέδασης.
Τα μέτρα που θα τηρούνται:
-Δεν θα υπάρχει ωράριο. Ούτως ή άλλως από την 1η Ιουλίου καταργείται η απαγόρευση κυκλοφορίας για το βράδυ.
-Με 50% πληρότητα του μαγαζιού
-Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και για τους μη εμβολιασμένους. Δεν θα μπαίνουν δηλαδή μόνο όσοι έχουν κάνει εμβόλιο.
-Θα είναι όλοι καθήμενοι και δεν θα κάθεται κόσμος στο μπαρ.
-Δεν θα ανεβαίνει κόσμος στην πίστα.
-Στην είσοδο και στην κατά την έξοδο ο κόσμος θα φορά μάσκα.
-Δεν θα απαιτείται rapids test αλλά θα γίνεται θερμομέτρηση στην πόρτα.
Προσωπικά πιστεύω ότι αν ήταν να εμφανιστεί κάπου ο Νότης θα το είχαμε μάθει,ήδη πολλά σχήματα έχουν ανακοινωθεί.Δεν ξέρω βέβαια αν κάποιος έχει καμία πληροφορία αλλά νομίζω απο φθινόπωρο και αν η επιστροφή(?) του..
Τα μέτρα που θα τηρούνται:
-Δεν θα υπάρχει ωράριο. Ούτως ή άλλως από την 1η Ιουλίου καταργείται η απαγόρευση κυκλοφορίας για το βράδυ.
-Με 50% πληρότητα του μαγαζιού
-Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και για τους μη εμβολιασμένους. Δεν θα μπαίνουν δηλαδή μόνο όσοι έχουν κάνει εμβόλιο.
-Θα είναι όλοι καθήμενοι και δεν θα κάθεται κόσμος στο μπαρ.
-Δεν θα ανεβαίνει κόσμος στην πίστα.
-Στην είσοδο και στην κατά την έξοδο ο κόσμος θα φορά μάσκα.
-Δεν θα απαιτείται rapids test αλλά θα γίνεται θερμομέτρηση στην πόρτα.
Προσωπικά πιστεύω ότι αν ήταν να εμφανιστεί κάπου ο Νότης θα το είχαμε μάθει,ήδη πολλά σχήματα έχουν ανακοινωθεί.Δεν ξέρω βέβαια αν κάποιος έχει καμία πληροφορία αλλά νομίζω απο φθινόπωρο και αν η επιστροφή(?) του..
- SFAKattack10
Για το Ριμπας παντως ο Γουμενιδης επιμενει για Μαζωνακη .
Ο καθένας μπορεί να λέει και να ελπίζει ό, τι θέλει.
Το θέμα είναι αν έχει διάθεση ο ίδιος ο Νότης.
Για μένα πιο σημαντικό είναι να επανέλθει με κάποιο τραγούδι αρχικά και για ζωντανές εμφανίσεις κάτι θα βρεθεί. Απλά όπως φαίνεται ξεκάθαρα πλέον, απλά δεν υπάρχει διάθεση και δυστυχώς βολεύουν και τα γεγονότα για αυτήν την πλήρη στασιμότητα.
Το θέμα είναι αν έχει διάθεση ο ίδιος ο Νότης.
Για μένα πιο σημαντικό είναι να επανέλθει με κάποιο τραγούδι αρχικά και για ζωντανές εμφανίσεις κάτι θα βρεθεί. Απλά όπως φαίνεται ξεκάθαρα πλέον, απλά δεν υπάρχει διάθεση και δυστυχώς βολεύουν και τα γεγονότα για αυτήν την πλήρη στασιμότητα.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...