Νότης Σφακιανάκης
- SFAKattack10
Re: Νότης Σφακιανάκης
Τι περιορισμοι υπαρχουν τωρα στα μαγαζια ?
Νομίζω κανένας..Απλά είναι μόνο για εμβολιασμενους και για όσους έχουν νοσήσει.
- Kiousonator
Λέτε να γίνει καμία έκπληξη και να εμφανιστεί φέτος;
Πάντως σε μια σύντομη συνομιλία που είχα με τον αρσενακο, σε ερώτηση που του έκανα για το αν θα έχουμε κάτι πριν το τέλος του χρόνου, μου απάντησε ότι ακόμα δεν τους έχει πει κάτι. Πιστεύω πως αυτό τα λέει όλα. Αλλα ποτέ δεν ξες...
Κανένας περιορισμός δεν υπάρχει επιτρέπονται όλα απλά επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε εμβολιασμένους και ο αντικαπνιστικός νόμος που προϋπήρχε πριν κόβιντ.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- SFAKattack10
Αρα και λουλουδια κτλ
Και ποια μαγαζια μενουν? Το Γκαζι μου ερχεται γρηγορα - γρηγορα
Το Φωταεριο; Αν και δεν νομίζω πως ο λόγος της αποχής ήταν οι περιορισμοί για να έχουμε κάποια εξέλιξη τώρα.SFAKattack10 έγραψε: ↑Δευ Οκτ 18, 2021 2:13 am Αρα και λουλουδια κτλ
- SFAKattack10
-
Κανένας δεν έχει καμία πληροφορία για τίποτα?
Έστω για κάποια κυκλοφορία
Έστω για καμιά σκέψη για το προσεχές μέλλον χαχαχ
Εξαρτημένους θα μας κάνει ο ατιμος.
Έστω για κάποια κυκλοφορία
Έστω για καμιά σκέψη για το προσεχές μέλλον χαχαχ
Εξαρτημένους θα μας κάνει ο ατιμος.
Εξόριστος στην 8η λεωφόρο...
Ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι να έχει επανέλθει φωνητικά, αν και δεν το πιστεύω. Για μένα δεν έχει νόημα να εμφανίζεται σε τόσο μέτριο φωνητικά επίπεδο.
Μη γίνουμε και σαν τον Καρρά...
Επίσης αν υπάρχει κάποια σκέψη, θα είναι προς τις γιορτές κι αφού έχει τσεκάρει την κατάσταση.
Μη γίνουμε και σαν τον Καρρά...
Επίσης αν υπάρχει κάποια σκέψη, θα είναι προς τις γιορτές κι αφού έχει τσεκάρει την κατάσταση.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Ο Κασσάμπαλης δουλεύει φέτος στον Βοτανικό με Γονίδη- Μακρόπουλο. Από αυτό εγώ συμπεραίνω ότι το χειμώνα δεν πρόκειται να δουλέψει.
Ας ελπίσουμε για Πάσχα και μετά...
Ας ελπίσουμε για Πάσχα και μετά...
Ωραίος φίλε νομίζω έβγαλες είδηση..Για να δουλέψει εκεί ο Κασσαμπαλης προφανώς ο Νότης του έχει πει ότι δεν σκοπεύει να εμφανιστεί πουθενά τον χειμώνα.
Και πολύ καλά θα κάνει να μην εμφανιστεί. Ο κάθε νοήμων άνθρωπος αυτό θα έκανε να μην διχάζει τον κόσμο σε μπολιασμένους και μη.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- SFAKattack10
Γιαυτο πιστευεις οτι δεν δουλευει? Υπαρχουν γκρουπ στο FB που γραφουν τετοια για τον Νοτη. μην τα γραφουμε και εδω
Εγώ πάλι πιστεύω ότι δεν νιώθει κυρίως δημιουργικός-ορεξάτος-έτοιμος να ανταποκριθεί σ'αυτό που έκανε τόσα χρόνια.Και μια ερώτηση κρίσεως ή γνώσεως για μερικούς.Ας πούμε ότι γυρίζει ο καλλιτέχνης και αποφασίζει μονοήμερα πια για να πει ότι αντέχει σε απόδοση.Είναι εφικτό για έναν επιχειρηματία να δουλέψει σεζόν μονοήμερα;;;
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
-
Θεωρώ πως για το Νότη ο κάθε επιχειρηματίας θα το έκανε εφικτό το μονοήμερο.ilias16 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 22, 2021 10:33 am Εγώ πάλι πιστεύω ότι δεν νιώθει κυρίως δημιουργικός-ορεξάτος-έτοιμος να ανταποκριθεί σ'αυτό που έκανε τόσα χρόνια.Και μια ερώτηση κρίσεως ή γνώσεως για μερικούς.Ας πούμε ότι γυρίζει ο καλλιτέχνης και αποφασίζει μονοήμερα πια για να πει ότι αντέχει σε απόδοση.Είναι εφικτό για έναν επιχειρηματία να δουλέψει σεζόν μονοήμερα;;;
Το μαγαζί σε μια μέρα Νότη θα πηγαίνει πατημένο.
Αλλιώςαν οι μεγάλοι επιχειρηματίες δε το δεχτούν σε μικρότερα μαγαζιά σίγουρα θα το δεχτούν.
Αυτο που μπορεί να κάνει ο Νότης είναι να συνεργάζεται με μεγάλα πλέον ονόματα .
Όλοι οι τραγουδιστές ή σχεδόν όλοι στην ηλικία του δουλεύουν διήμερα και κάνουν ένα πρόγραμμα όχι δύο που έκανε ο Νότης οπότε εξισορροπείται κάπως!!!
Δε νομίζω ότι δε θέλει να τραγουδήσει πάντως
Ο τύπος μέχρι προπερσι ήταν κ@υλωμενος ή έτσι έδειχνε τουλάχιστον!!!
Εξόριστος στην 8η λεωφόρο...
- Scorpion86
Αν πάει στην λογική του μονοήμερου, θα πάει σε μεγάλο χώρο τύπου Γκάζι, Βοτανικό, για να βάζει 2000 άτομα. Οσα δηλαδή βάζουν άλλοι συνολικά σε ένα διήμερο. Και όχι σε αυτήν την περίπτωση πιστεύω μπορεί να το γεμίζει και μόνος του, δεν έχει ανάγκη δυνατή συνεργασία.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- SFAKattack10
Έχει κάνει μονοήμερα στα αστέρια το 2013 τότε που είχε τρακάρει με το αμάξι. Αλλά δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να γίνει σε χειμερινή περίοδο.
Δεν νομίζω ότι συμφέρει έναν επιχειρηματία που έχει μεγάλο χώρο(το Γκάζι πχ) να ανοίξει για μια φορά την εβδομάδα μόνο..
- Scorpion86