Ε! Σε πιάνει μια αηδία!

Εγώ απορώ πως ενώ εδώ μέσα υπήρχαν άτομα που γνώριζαν πρόσωπα και καταστάσεις και έδιναν κάποιο νέο που οι υπόλοιποι δεν ξέραμε, τώρα να μην λένε το παραμικρό και να μην γνωρίζουν απόλυτος τίποτα.Scorpion86 έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 19, 2022 5:01 pm Η συνέντευξη στο ΡΙΚ το 2012, που δεν είχαμε δει ποτέ γιατί είχε κοπεί για τους γνωστούς λόγους.
ΥΓ. Δεν ξέρω για εσάς, εγώ βλέποντας αυτην την συνέντευξη, ένιωσα σαν να βλέπω κάτι φρέσκο από τον Νότη. Παρότι ειναι μία συνέντευξη προ 10ετιας, στην οποία δεν λέει και τίποτα διαφορετικό απ' όσα έχει πει κατά καιρούς. Κακά τα ψέματα, μας έχει λείψει ο καλλιτέχνης μας. Δύο χρονια συμπληρώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα απο την τελευταία του εμφάνιση. Δύο χρόνια από το τελευταίο καλλιτεχνικό γεγονός του Νότη. Και αν συνυπολογίσουμε και την 4ετια από την τελευταία συνέντευξη, είναι μεγάλα χρονικά διαστήματα. Ειδικά αυτά τα δύο χρονια που είναι ανενεργός καλλιτεχνικά. Εκκωφαντική η απουσία του. Και είναι τέτοια η στέρηση μας που φτάσαμε σε σημείο να ασχοληθούμε ξανά -ουσιαστικά- για πρώτη φορά σαν φόρουμ τόσο ενεργά, εξαιτίας μίας εκπομπής που δεν τον είχε στο Νο1. Ερχεται αυτή η συνεντευξη και είναι σαν να ήρθε κάτι...φρέσκο, ενώ δεν ειναι. Ελπίζω σύντομα να αλλάξει αυτό και να επικοινωνήσει ξανά μαζί μας. Είτε με κάποιο τραγούδι, με κάποια συναυλία, είτε με κάποια τηλεοπτική εμφάνιση. Λείπει...
Στο αντίστοιχο προηγούμενο ήταν στη θέση 2 με το «Μήπως είμαι τρελός». Θα μπορούσε να μπει και σ αυτό με το Παράλληλα πχ. Θα μπορούσε να είναι και το Ένα γράμμα ή το Δεν σε χρειάζομαι αλλά δυστυχώς δεν έχουν βιντεοκλίπ.Notis7Arxontas έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 19, 2022 9:55 pm Για να δούμε απόψε σε ποια θέση θα τον έχουν τον Νότη στα 30 καλύτερα τραγούδια χωρισμού των τελευταίων 40 ετών.... Αν τον έχουν...