Νότης Σφακιανάκης
- Kiousonator
Re: Νότης Σφακιανάκης
Πολύ καλό για να είναι αληθινό, μόνο αν βγει ο Λεμπιδάκης, που ήταν χρόνια στον κύκλο του Νότη και αν θυμάμαι καλά είχε διαψεύσει τις προηγούμενες φήμες πριν ένα χρόνο περίπου, και το επιβεβαιώσει θα έχω μια ελπίδα. Μέχρι τότε ράδιο αρβύλα!
- SFAKattack10
Δύσκολο γιατί και ο Λεμπιδάκης μάθαινε τα νέα από τον Κασσαμπαλη, αλλά νομίζω αύριο θα βγει και θα πει ότι δεν ισχύει τίποτα.
- Kiousonator
Εξέφρασε άποψη ο Λεμπιδάκης ήδη; Αν και θυμάμαι είχε και αποκλειστικό με τον ανιψιό του Νότη οπότε δεν αποκλείεται να ξέρει ήδη...
- SFAKattack10
Όχι, προσωπική σκέψη απλά την εξέφρασα φωναχτά

- Kiousonator
Ααα χαχαχα καλά έκανες, πάντως όσο ο Χάρης δεν τοποθετείται τόσο πιο αληθινά είναι τα σενάρια πιστεύω. Ίδωμεν
- SFAKattack10
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SFAKattack10 την Κυρ Μαρ 30, 2025 11:38 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kiousonator
Κλασική λούπα που κάποιος λέει πως είναι κοντά η επιστροφή, μετά οι υπόλοιποι λένε δεν ξέρουμε ή δεν θα γίνει και μετά βγαίνει ο Λεμπιδάκης με το αποκλειστικό να πει πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο... 

- SFAKattack10
Εμένα μου έχει προκαλέσει εντύπωση ότι το Gazzetta στο Facebook έχει κάνει από χθες, την είδηση για ενδεχόμενη επιστροφή του Νότη, χορηγουμενη. Τώρα το έκαναν ή απλά για τα like και εκμετάλλευση του ενδιαφέροντος του κόσμου που υπάρχει ή ξέρουν κάτι παραπάνω
- Kiousonator
Πράγματι, και εγώ είδα ένα κλιπακι που διάβαζαν τις εφημερίδες και είχαν σε εξώφυλλο την επιστροφή του.
Μωρέ λες να ξέρουν κάτι παραπάνω;
Μωρέ λες να ξέρουν κάτι παραπάνω;
- Kiousonator
Πανζουρλισμός για κάτι που "πουλάει" ο Ουγγαρέζος, πρέπει να ακούσουμε κάτι από επίσης πηγές, η έστω άμεσα έμπιστες, για να ισχύει.
- SFAKattack10
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SFAKattack10 την Πέμ Απρ 03, 2025 2:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kiousonator
Εντωμεταξυ το μεσημέρι σήμερα βγήκε ο Λιάγκας και είπε ότι όντως είναι κοντά στο να κλείσει ΥΤΟΝ και επιβεβαιώνουμε πως υπάρχουν σοβαρές συζητήσεις με τους ιδιοκτήτες..
- SFAKattack10
Ναι το ανέβασα. Σήμερα μόνο στην Καινούργιου διέψευσαν την επιστροφή
- SFAKattack10
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SFAKattack10 την Παρ Απρ 04, 2025 12:37 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kiousonator
Κωνσταντινίδης: Μέχρι το Σάββατο δεν έχει μιλήσει με κάποιον στο ΥΤΟΝ.
Λιάγκας: Έχουν γίνει σοβαρές συζητήσεις και έχει κινητοποιηθεί κόσμος με το ΥΤΟΝ.
Περί Λεμπιδάκη για μία ακόμη φορά διαψεύδει, ωστόσο χωρίς να έχει κάποιο πρόσφατο ρεπορτάζ απ'οτι κατάλαβα. Ο Αρσενάκος δεν νομίζω να έλεγε σε κανέναν πως πρόκειται να γυρίσει αν δεν είναι 100% παρόλα αυτά.
Λιάγκας: Έχουν γίνει σοβαρές συζητήσεις και έχει κινητοποιηθεί κόσμος με το ΥΤΟΝ.

Περί Λεμπιδάκη για μία ακόμη φορά διαψεύδει, ωστόσο χωρίς να έχει κάποιο πρόσφατο ρεπορτάζ απ'οτι κατάλαβα. Ο Αρσενάκος δεν νομίζω να έλεγε σε κανέναν πως πρόκειται να γυρίσει αν δεν είναι 100% παρόλα αυτά.
Ο Λεμπιδακης νομίζω είπε ότι είχαν πάει με τον Μπερτακη και συνάντησαν τον Νότη. Γι'αυτό είναι και τόσο σίγουρος ότι δεν θα επιστρέψει...ιδωμεν
- Kiousonator