kai oxi mono tou Rouva! kai se allous pou to palevoun akoma alla den... 8)Ego έγραψε:De nomizo i POP eikona tis Kaitis na apexei poli apo tou Rouva. Aplos i Kaiti exei pei kai polla kala laika. Kati to opoio tou Rouva...den tou vgike!fan έγραψε:tote de tha tairiazan giati i kaiti tha itan ypervolika skyle gia ton rouva
P.S. tote...ennoeis opos TORA einai ipervolika skile o LePa gia ti Garmpi? Sta logia mou erxesai!
Ναυάγησε η συνεργασία Λεπά Αντύπα Γαρμπή
Παρε ανασα και παμε...
antidoto έγραψε:kai oxi mono tou Rouva! kai se allous pou to palevoun akoma alla den... 8)

Sto tsak imoun alla leo ti na ton anakatevo tora ton anthropo...ti mou ftaiei????
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ego την Τετ Οκτ 03, 2007 2:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Fannatics! Επίσημα πρώτο για την πρώτη!
oute mena - emena malista sa fwni m aresei...alla ama thelei i sigkekrimeni na to pezoume opos to pezoun se allo gnwsto forum, dld anwrimotita kai agios o theos, na to kanoume etsi...Ego έγραψε:antidoto έγραψε:kai oxi mono tou Rouva! kai se allous pou to palevoun akoma alla den... 8)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sto stak imoun alla leo ti na ton anakatevo tora ton anthropo...ti mou ftaiei????
Παρε ανασα και παμε...
oxi...ennow..opws twra NOMIZEIS oti o lepa einai poly skyle gia garbi..Ego έγραψε:fan έγραψε:P.S. tote...ennoeis opos TORA einai ipervolika skile o LePa gia ti Garmpi? Sta logia mou erxesai!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fan την Τετ Οκτ 03, 2007 6:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΓΩ ΝΑ ΖΩ,ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ..ΜΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ
pote eipa egw oti aftos pou yponoeite einai ligotero ntirintaxta apo to synolo twn tragoudistwn?Diladi an synergastei me antypa i gonidi prepei na mou kakofanei?Den petaw sta synnefa,eseis nomizete oti i kaiti einai pop star enw o antypas skyli mavro..antidoto έγραψε:oute mena - emena malista sa fwni m aresei...alla ama thelei i sigkekrimeni na to pezoume opos to pezoun se allo gnwsto forum, dld anwrimotita kai agios o theos, na to kanoume etsi...Ego έγραψε:antidoto έγραψε:kai oxi mono tou Rouva! kai se allous pou to palevoun akoma alla den... 8)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sto stak imoun alla leo ti na ton anakatevo tora ton anthropo...ti mou ftaiei????

fan έγραψε:pote eipa egw oti aftos pou yponoeite einai ligotero ntirintaxta apo to synolo twn tragoudistwn?Diladi an synergastei me antypa i gonidi prepei na mou kakofanei?Den petaw sta synnefa,eseis nomizete oti i kaiti einai pop star enw o antypas skyli mavro..antidoto έγραψε:oute mena - emena malista sa fwni m aresei...alla ama thelei i sigkekrimeni na to pezoume opos to pezoun se allo gnwsto forum, dld anwrimotita kai agios o theos, na to kanoume etsi...Ego έγραψε:antidoto έγραψε:kai oxi mono tou Rouva! kai se allous pou to palevoun akoma alla den... 8)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sto stak imoun alla leo ti na ton anakatevo tora ton anthropo...ti mou ftaiei????.Egw eimai poly pio prosgeiwmeni.

Παρε ανασα και παμε...
An den kano lathos o antidoto den anaferetai sto poso ntirintaxta einai "autos pou iponnooume", aneferetai sto oti den tou vgainei...!!! (opos egrapsa ego gia ton "laiko" Rouva)fan έγραψε: pote eipa egw oti aftos pou yponoeite einai ligotero ntirintaxta apo to synolo twn tragoudistwn?Diladi an synergastei me antypa i gonidi prepei na mou kakofanei?Den petaw sta synnefa,eseis nomizete oti i kaiti einai pop star enw o antypas skyli mavro...Egw eimai poly pio prosgeiwmeni.

Fannatics! Επίσημα πρώτο για την πρώτη!
pali kala pou kapios me katalavenei 8)Ego έγραψε:An den kano lathos o antidoto den anaferetai sto poso ntirintaxta einai "autos pou iponnooume", aneferetai sto oti den tou vgainei...!!! (opos egrapsa ego gia ton "laiko" Rouva)fan έγραψε: pote eipa egw oti aftos pou yponoeite einai ligotero ntirintaxta apo to synolo twn tragoudistwn?Diladi an synergastei me antypa i gonidi prepei na mou kakofanei?Den petaw sta synnefa,eseis nomizete oti i kaiti einai pop star enw o antypas skyli mavro...Egw eimai poly pio prosgeiwmeni.
![]()
Παρε ανασα και παμε...
De me noiazei ti exeis akrivws sto myalo sou..alla afto to "den tou vgainei" mono dyskoiliotita mou fernei sto myaloEgo έγραψε:An den kano lathos o antidoto den anaferetai sto poso ntirintaxta einai "autos pou iponnooume", aneferetai sto oti den tou vgainei...!!! (opos egrapsa ego gia ton "laiko" Rouva)fan έγραψε: pote eipa egw oti aftos pou yponoeite einai ligotero ntirintaxta apo to synolo twn tragoudistwn?Diladi an synergastei me antypa i gonidi prepei na mou kakofanei?Den petaw sta synnefa,eseis nomizete oti i kaiti einai pop star enw o antypas skyli mavro...Egw eimai poly pio prosgeiwmeni.
![]()
O antidoto(pou ws sinithiws leei gia na pei) ton anafere giati pistepse pws exw tin idea oti einai "pop" se antithesi me tin kaiti pou thewrw mpouzoukleri giousouroum.

To thema einai pws einai oloi sto idio ntirintaxta style kai otan akouw oti i kaiti einai ligotero gav gav apo allous den exw para na gelasw...
pali kala pou exeis kai ton ego na synnenoieisai giati me tous ypoloipous adynaton!antidoto έγραψε:pali kala pou kapios me katalavenei 8)Ego έγραψε:An den kano lathos o antidoto den anaferetai sto poso ntirintaxta einai "autos pou iponnooume", aneferetai sto oti den tou vgainei...!!! (opos egrapsa ego gia ton "laiko" Rouva)fan έγραψε: pote eipa egw oti aftos pou yponoeite einai ligotero ntirintaxta apo to synolo twn tragoudistwn?Diladi an synergastei me antypa i gonidi prepei na mou kakofanei?Den petaw sta synnefa,eseis nomizete oti i kaiti einai pop star enw o antypas skyli mavro...Egw eimai poly pio prosgeiwmeni.
![]()

fenete fan mou....milaw me olous. akoma kai me ton flayer kai ti petalouda pio efkola apo sena...fantasou.fan έγραψε:pali kala pou exeis kai ton ego na synnenoieisai giati me tous ypoloipous adynaton!antidoto έγραψε:pali kala pou kapios me katalavenei 8)Ego έγραψε:An den kano lathos o antidoto den anaferetai sto poso ntirintaxta einai "autos pou iponnooume", aneferetai sto oti den tou vgainei...!!! (opos egrapsa ego gia ton "laiko" Rouva)fan έγραψε: pote eipa egw oti aftos pou yponoeite einai ligotero ntirintaxta apo to synolo twn tragoudistwn?Diladi an synergastei me antypa i gonidi prepei na mou kakofanei?Den petaw sta synnefa,eseis nomizete oti i kaiti einai pop star enw o antypas skyli mavro...Egw eimai poly pio prosgeiwmeni.
![]()
Παρε ανασα και παμε...
e,ti na kanoume kapoia pragmata prepei na ta katalavaineis apo monos souEgo έγραψε:A OK! Aplos to... "NOMIZEIS" kapou sto dromo xathike. Opos kai i apantisi tou kiriou minimatos kai miname me tin apantisi tou P.S.fan έγραψε: oxi...ennow..opws twra NOMIZEIS oti o lepa einai poly skyle gia garbi..
Gia to kyrio minima oti eixa na pw to eipa prin..esy mporeis na tragoudiseis elefthera apo ekei kai pera.

antidoto έγραψε:fenete fan mou....milaw me olous. akoma kai me ton flayer kai ti petalouda pio efkola apo sena...fantasou.fan έγραψε:pali kala pou exeis kai ton ego na synnenoieisai giati me tous ypoloipous adynaton!antidoto έγραψε:pali kala pou kapios me katalavenei 8)Ego έγραψε:An den kano lathos o antidoto den anaferetai sto poso ntirintaxta einai "autos pou iponnooume", aneferetai sto oti den tou vgainei...!!! (opos egrapsa ego gia ton "laiko" Rouva)fan έγραψε: pote eipa egw oti aftos pou yponoeite einai ligotero ntirintaxta apo to synolo twn tragoudistwn?Diladi an synergastei me antypa i gonidi prepei na mou kakofanei?Den petaw sta synnefa,eseis nomizete oti i kaiti einai pop star enw o antypas skyli mavro...Egw eimai poly pio prosgeiwmeni.
![]()
fantasou pou katantises!

o antidoto pote den leei gia na pei . apla den leei ksekathara afto pou thelei na pei gia na min ginei mpaxalo edwmesa opos sto trash forum pou postareis kathimerinos. have a nice day sparkwmenhfan έγραψε:De me noiazei ti exeis akrivws sto myalo sou..alla afto to "den tou vgainei" mono dyskoiliotita mou fernei sto myaloEgo έγραψε:An den kano lathos o antidoto den anaferetai sto poso ntirintaxta einai "autos pou iponnooume", aneferetai sto oti den tou vgainei...!!! (opos egrapsa ego gia ton "laiko" Rouva)fan έγραψε: pote eipa egw oti aftos pou yponoeite einai ligotero ntirintaxta apo to synolo twn tragoudistwn?Diladi an synergastei me antypa i gonidi prepei na mou kakofanei?Den petaw sta synnefa,eseis nomizete oti i kaiti einai pop star enw o antypas skyli mavro...Egw eimai poly pio prosgeiwmeni.
![]()
O antidoto(pou ws sinithiws leei gia na pei) ton anafere giati pistepse pws exw tin idea oti einai "pop" se antithesi me tin kaiti pou thewrw mpouzoukleri giousouroum.Kai tou diefkrinisa PWS KANEI LATHOS.
To thema einai pws einai oloi sto idio ntirintaxta style kai otan akouw oti i kaiti einai ligotero gav gav apo allous den exw para na gelasw...

Παρε ανασα και παμε...
to na milaw pio efkola me olous para me sena? katantia diki sou ine kaimeni..ase me emena kai go trash post u know where!!!!! giati kaneis kan to kopo na mpeneis edwmesa de katalava?!fan έγραψε:antidoto έγραψε:fenete fan mou....milaw me olous. akoma kai me ton flayer kai ti petalouda pio efkola apo sena...fantasou.fan έγραψε:pali kala pou exeis kai ton ego na synnenoieisai giati me tous ypoloipous adynaton!antidoto έγραψε:pali kala pou kapios me katalavenei 8)Ego έγραψε:An den kano lathos o antidoto den anaferetai sto poso ntirintaxta einai "autos pou iponnooume", aneferetai sto oti den tou vgainei...!!! (opos egrapsa ego gia ton "laiko" Rouva)fan έγραψε: pote eipa egw oti aftos pou yponoeite einai ligotero ntirintaxta apo to synolo twn tragoudistwn?Diladi an synergastei me antypa i gonidi prepei na mou kakofanei?Den petaw sta synnefa,eseis nomizete oti i kaiti einai pop star enw o antypas skyli mavro...Egw eimai poly pio prosgeiwmeni.
![]()
fantasou pou katantises!
Παρε ανασα και παμε...