Μούσχουρη - Παπαρίζου pt. II

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
johngreek_mad

Μούσχουρη - Παπαρίζου pt. II

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johngreek_mad »

Το είχαμε γράψει και χθες (διάβασέ το εδώ) - σήμερα έχουμε κάποια επιπλέον infos. Καταρχήν, ας ξεκινήσουμε με την εκπομπή που είναι από τις πλέον δημοφιλείς της Γαλλικής TV με περισσότερους από 4.000.000 τηλεθεατές κάθε Κυριακή. Η συγκεκριμένη εκπομπή (αυτή της 14/10 δηλαδή) είναι αφιερωμένη στη Νάνα Μούσχουρη, στη γαλλική βιογραφία της που μόλις κυκλοφόρησε αλλά και στο live που θα κάνει τον Νοέμβριο εκεί η Νάνα και συγκεκριμένα στην "Opera Garnier".

Η Νάνα λοιπόν προσκάλεσε στην εκπομπή αυτή την Έλενα και η Έλενα με τη σειρά της ερμήνευσε (καταπληκτικά από ό,τι μάθαμε) το "Pour Que Tu M' Aimes Encore" της Celine Dion (ως "Αν Εσύ Μ' Αγαπάς"). Μετά από αυτό, ήρθε και ένα ντουέτο on camera με την Νάνα Μούσχουρη, ντουέτο που είναι ικανό να πάει τους τηλεθεατές από 4.000.000 σε...8.000.000. Δείτε τα όλα αυτή την Κυριακή στο FR2 και την Κυριακή 21/10 στο TV 5 Monde - στην ίδια εκπομπή θα δείτε και τους Goran Bregovic, Monica Bellucci και James Blunt.
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

ναι αν τα έπιανα τα κανάλια αυτά οκ, αλλά τώρα πως? θέλω να τη δω την εκπομπή!!
Nothing lasts forever but the earth and sky
johngreek_mad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johngreek_mad »

ADAM2 έγραψε:ναι αν τα έπιανα τα κανάλια αυτά οκ, αλλά τώρα πως? θέλω να τη δω την εκπομπή!!
Μην ανησυχεις, ξερω παιδια που θα το γραψουν και θα το ανεβασουν στο Rapidshare, και εγω με τη σειρα μου στο Youtube 8)
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

ωραία! θα το δούμε δλδ :wink: :wink:
Nothing lasts forever but the earth and sky
Απάντηση