Nielsen Music Control 09-15/10/2007

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Ego

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ego »

petalouda έγραψε:KALWS TON! Kai elega poios leipei....poios leipei... loipon ta prwta dyo de me endiaferoun ka8olou opote pame sto 3o katey8eian. 8eleis na kanoume ena search sta mhnumata tou ka8ena? Ti periergo na emfanizese mono otan yaprxei 8ema gia th Vandi. Opote de 8elei kai polly h emmonh gia na fanei :wink: :wink:
Sou eleipsa e???? :wink:
An de se endiaferoun giati ta evales os thema? Ektos an prin apo 10 lepta se endieferan kai tora pou den exei ti na apantiseis ksafnika...de se endiaferoun.

Kane osa search thes. Enimerose me gia ta apotelesmata kai pes mou pou akrivos kollas!!!! (ektos an ksafnika den kollas kai de se endiaferei tora OUTE auto) :wink:
Fannatics! Επίσημα πρώτο για την πρώτη!
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

Ego έγραψε:
petalouda έγραψε:KALWS TON! Kai elega poios leipei....poios leipei... loipon ta prwta dyo de me endiaferoun ka8olou opote pame sto 3o katey8eian. 8eleis na kanoume ena search sta mhnumata tou ka8ena? Ti periergo na emfanizese mono otan yaprxei 8ema gia th Vandi. Opote de 8elei kai polly h emmonh gia na fanei :wink: :wink:
An de se endiaferoun giati ta evales os thema? Ektos an prin apo 10 lepta se endieferan kai tora pou den exei ti na apantiseis ksafnika...de se endiaferoun.

Kane osa search thes. Enimerose me gia ta apotelesmata kai pes mou pou akrivos kollas!!!! (ektos an ksafnika den kollas kai de se endiaferei tora OUTE auto) :wink:
e vevea ama den xeroume na poume kati den mas endiaferoun! :lol:
Παρε ανασα και παμε...
antidoto

Slim_Shady έγραψε:
antidoto έγραψε:
petalouda έγραψε:provlima sou. An htan etsi opws th les de 8a kratage tosa xronia. :wink: :wink:
kaneis megalo lathos. ama mia etairia vgazei ekatomyria evrw apo kapion ws pou antexei ton krataei kai ton sintiri! opos kai otan i heaven eide oti i kokkinou DEN...kai to antitheto eipan antio. an to Sex itan 2P den tha tin afine. etsi ine to pexnidi.
anti moy i elli afise tin heaven kai oxi i heaven tin elli!
kai i idia to eipe kai tote i heaven eixe
pei pws eitan kathara apofasi diki tis na fygei!'
min leme oti theloume!
LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Παρε ανασα και παμε...
Ego

antidoto έγραψε:e vevea ama den xeroume na poume kati den mas endiaferoun! :lol:
To paratirises ki esi e??? Ki elega oti einai diki mou...emmoni!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
petalouda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από petalouda »

antidoto έγραψε:
Ego έγραψε:

e vevea ama den xeroume na poume kati den mas endiaferoun! :lol:

Kale..nomizete oti me tapwsate? :lol: :lol: Ti krima... alla htan kai la8os diko mou de to diatypwsa kala. De me endiaferoun oi apopseis tou Ego peri autou tou 8ematos. Ok twra? Ok
antidoto

Ego έγραψε:
antidoto έγραψε:e vevea ama den xeroume na poume kati den mas endiaferoun! :lol:
To paratirises ki esi e??? Ki elega oti einai diki mou...emmoni!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
oxi mono oi kampies nomizeis ine exipnes!!!! 8)
Παρε ανασα και παμε...
petalouda

Ax mhn arxisete twra peri petoumenwn..h apanthsh mou einai sthn ypografh mou. mh kourazomaste ki olas
Ego

petalouda έγραψε:Kale..nomizete oti me tapwsate? :lol: :lol: Ti krima... alla htan kai la8os diko mou de to diatypwsa kala. De me endiaferoun oi apopseis tou Ego peri autou tou 8ematos. Ok twra? Ok
Ara de se endiaferei genikotera tora :lol: :lol: :lol: !!! Ti kaneis paratheseis loipon???? Tsampa gemizoume Kb to internet!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antidoto

petalouda έγραψε:Ax mhn arxisete twra peri petoumenwn..h apanthsh mou einai sthn ypografh mou. mh kourazomaste ki olas
voithiste tis petaloudes na min ginoun kampies kai na sernontai sti gh...apla ws pros apantisi
Παρε ανασα και παμε...
petalouda

Vre Ego..se eixa gia eksupno..de me endiaferoun OI DIKES SOY apopseis . Katalave to epitelous.
Ego

petalouda έγραψε:Vre Ego..se eixa gia eksupno..de me endiaferoun OI DIKES SOY apopseis . Katalave to epitelous.
Kai giati paratheteis ta DIKA MOU posts?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ego την Πέμ Οκτ 18, 2007 12:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
petalouda

antidoto έγραψε:
petalouda έγραψε:Ax mhn arxisete twra peri petoumenwn..h apanthsh mou einai sthn ypografh mou. mh kourazomaste ki olas
voithiste tis petaloudes na min ginoun kampies kai na sernontai sti gh...apla ws pros apantisi

pw pw asxetos . Oi kampies ginontai petaloudes kalo mou antidoto. :wink: :wink:
antidoto

petalouda έγραψε:
antidoto έγραψε:

e ti na kanw den akouw Vandi na morfwnomai...sti diki sou periptosi tha ginei anapodo..mpas kai mporeis na kryfteis apo tis emmones!
Παρε ανασα και παμε...
Ego

petalouda έγραψε:pw pw asxetos . Oi kampies ginontai petaloudes kalo mou antidoto. :wink: :wink:
E, kala, oxi panta!!!! Min pairneis ki orko!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
petalouda

Ego έγραψε:
petalouda έγραψε:Vre Ego..se eixa gia eksupno..de me endiaferoun OI DIKES SOY apopseis . Katalave to epitelous.
To oti sou apantaw de shmainei kai oti endiaferomai gia tis apanthseis sou. apla de se afhnw na les oti 8es edw gia to sugkekrimeno 8ema
antidoto

petalouda έγραψε:
Ego έγραψε:
To oti sou apantaw de shmainei kai oti endiaferomai gia tis apanthseis sou. apla de se afhnw na les oti 8es edw gia to sugkekrimeno 8ema
e tote na ise panta edw giati edw leme tis apopseis mas elefthera sosta?>
Παρε ανασα και παμε...
petalouda

antidoto έγραψε:
petalouda έγραψε:
antidoto έγραψε:

e ti na kanw den akouw Vandi na morfwnomai...sti diki sou periptosi tha ginei anapodo..mpas kai mporeis na kryfteis apo tis emmones!
Suni8ws de morfwnesai apo th mousiki alla apo ta vivlia. Ektos ki an 8ewreis to agaph apo nylon kai ta ka8reptakia ta hlektrika morfwsh panepistimiou
Ego

petalouda έγραψε:To oti sou apantaw de shmainei kai oti endiaferomai gia tis apanthseis sou. apla de se afhnw na les oti 8es edw gia to sugkekrimeno 8ema
A, ara ousiastika to mono pou se noiazei einai na paratheteis ta minimata mou xoris na endiaferese gia to ti leo!!!! :lol: :lol: :lol:

To dieukrizo giati kapoios elege gia emmones prin!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Well Done...Well Done!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
petalouda

Ego έγραψε:
petalouda έγραψε:pw pw asxetos . Oi kampies ginontai petaloudes kalo mou antidoto. :wink: :wink:
E, kala, oxi panta!!!! Min pairneis ki orko!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nai valta kai me th fysh twra prokeimenou na mou th peis. Ligo eleos.. :roll: :roll:
petalouda

Ego έγραψε:
petalouda έγραψε:To oti sou apantaw de shmainei kai oti endiaferomai gia tis apanthseis sou. apla de se afhnw na les oti 8es edw gia to sugkekrimeno 8ema
A, ara ousiastika to mono pou se noiazei einai na paratheteis ta minimata mou xoris na endiaferese gia to ti leo!!!! :lol: :lol: :lol:

To dieukrizo giati kapoios elege gia emmones prin!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Well Done...Well Done!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Oxi kale mou Ego. apla apantaw stis xazomares pou les gia na vlepoun ta alla melh kai thn allh pleyra. Ta peri emmonwn..sou apanthsa hdh 8)
Κλειδωμένο