Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Τον Νοέμβριο κυκλοφορεί το νέο album του Κώστα Καραφώτη ενώ τέλη Οκτωβρίου ξεκινάει και τα live του στη Θεσσαλονίκη. Έτοιμο είναι λοιπόν το τρίτο αυτό album του Κώστα Καραφώτη - η ηχογράφηση όλων των κομματιών ολοκληρώθηκε ενώ και το photo shooting για το εξώφυλλό του έγινε. Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει ενώ ως πρώτο single θα είναι το "Δεν Υποχωρώ" σε μουσική του Νίκου Τερζή και στίχους του Πάνου Φαλάρα. Τέλη Οκτωβρίου ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο "Ρόδον" στη Θεσσαλονίκη οπότε η άτυπη πρεμιέρα του album θα γίνει εκεί...
e den tou poli ekatse eipe na kanei kati allo
se airplay kala ta pige alla se pwliseis oxi idietera
o diskos me to Vardi emena mou arese pantos san prwto album
vasika o proigoumenos tou diskos den eprepe na bgei. eprepe na epileksoun 4 tragoudia kai na bgei single. afou htan kai strato o an8rwpos kai den mporouse na to proo8isei!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
minerboh έγραψε:εγω εχω μια μικρη απορια: απο που και ως που ειναι η παπουτσακη ηθοποιος η οποια μαλιστα μετραει 10 χρονια και εχει κανει πολλα πραγματα?
minerboh έγραψε:εγω εχω μια μικρη απορια: απο που και ως που ειναι η παπουτσακη ηθοποιος η οποια μαλιστα μετραει 10 χρονια και εχει κανει πολλα πραγματα?
γιατί να μην είναι?
γιατι 1ον : η υποκριτικη της ικανοτητα ειναι μετρια ,ειδικα στην''επαφη'' ηταν επιεικως χαλια! 2ον: την πρωτογνωρισαμε (αν δεν κανω λαθος βεβαια)στην ''επαφη'' απο την οποια δεν εχουν περασει δα και δεκα χρονια!3ον: στο θεατρο τωρα ξεκινησε !4ον: εκανε το μεγαλο μπαμ με τη σχεση της με το καραφωτη και ολο μας το παιζει μυστικοπαθης και ολο τη διαφημιζει τη σχεση της στα καναλια!
γιατί να μην είναι?
γιατι 1ον : η υποκριτικη της ικανοτητα ειναι μετρια ,ειδικα στην''επαφη'' ηταν επιεικως χαλια! 2ον: την πρωτογνωρισαμε (αν δεν κανω λαθος βεβαια)στην ''επαφη'' απο την οποια δεν εχουν περασει δα και δεκα χρονια!3ον: στο θεατρο τωρα ξεκινησε !4ον: εκανε το μεγαλο μπαμ με τη σχεση της με το καραφωτη και ολο μας το παιζει μυστικοπαθης και ολο τη διαφημιζει τη σχεση της στα καναλια!
egw pou tin eida fetos sto theatro mou arese poly..
einai poly naziara kai ti vrika poly freskia kai peistiki stin ermineia... 8)