Ιωάννα Κουταλίδου.Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες
Ιωάννα Κουταλίδου.Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες
Ιωάννα Κουταλίδου.Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες.
Το νέο cd single της Ιωάννας Κουταλίδου θα κυκλοφορήσει στο τέλος του μήνα από την Alpha Records..Το νέο της cd θα περιλαμβάνει 4 τραγούδια όλα γραμμένα από τον αγαπημένο της.Μέσα σε αυτό υπάρχει και ένα τραγούδι που σίγουρα θα ακουστεί πολύ και έχει τον τίτλο ''Επικίνδυνα Ζώ''αλλά και ένα ντουέτο που έχει κάνει με τον σύντροφο της.
apo to starnews.gr
Το νέο cd single της Ιωάννας Κουταλίδου θα κυκλοφορήσει στο τέλος του μήνα από την Alpha Records..Το νέο της cd θα περιλαμβάνει 4 τραγούδια όλα γραμμένα από τον αγαπημένο της.Μέσα σε αυτό υπάρχει και ένα τραγούδι που σίγουρα θα ακουστεί πολύ και έχει τον τίτλο ''Επικίνδυνα Ζώ''αλλά και ένα ντουέτο που έχει κάνει με τον σύντροφο της.
apo to starnews.gr
Re: Ιωάννα Κουταλίδου.Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες
thrilos έγραψε:Ιωάννα Κουταλίδου.Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες.
apo to starnews.gr

Παρε ανασα και παμε...
Re: Ιωάννα Κουταλίδου.Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες
thrilos έγραψε:Ιωάννα Κουταλίδου.Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες.
apo to starnews.gr

Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ!!!
-
-
Πήγαινε στο Προφίλ και μετά κάτω κάτω, εκεί που λέει Σύνδεσμος για απομακρυσμένο ’Αβαταρ, βάζεις τον σύνδεσμο με τη φωτογραφία (πρέπει να τελειώνει σε .jpg, .gif κτλ) και πατάς Υποβολή.just feel έγραψε:ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΘΑ ΡΑΓΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ!!
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ??
emena mou aresi perissotera to GAY-ISHA pou pistevo tha mini os ena ap ta pio diaxronika tragoudia stine elliniki discographyjust feel έγραψε:ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΘΑ ΡΑΓΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ!!
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ??

Krouela agapes mou, Krouela
-