ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΕ ΣΥΝΕΝΕΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΛΥΤΡΑ

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
cyberfun

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΕ ΣΥΝΕΝΕΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΛΥΤΡΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από cyberfun »

homepage

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΜΑΡΩΣ ΛΥΤΡΑ;

Η Μάρω Λύτρα επισκέφτηκε το στούντιο του Νέου Ελληνικού 92.8 την Παρασκευή, 09/11, με σκοπό να συνομιλήσει ζωντανά με τον Mr Music, Γιώργο Χαριζάνη.

Ο απόλυτος χαμός επικράτησε κατά την διάρκεια και κυρίως μετά το τέλος της συνέντευξης. Δεκάδες τα μηνύματα διαμαρτυρίας, αλλά και μηνύματα ύφους «well done» που ακολούθησαν. Τι συνέβη τελικά σε αυτή την συνέντευξη; Ο Γιώργος Χαριζάνης θα μιλήσει για όλα όσα έγιναν, την Δευτέρα, 12/11, μετά τις 11 το βράδυ, στην νέα εκπομπή που παρουσιάζει με την Ολίβια Γαβρίλη! Μην την χάσετε!

Aνεξάρτητα πάντως με τον ντόρο που έχει γίνει, τα e-mail που έλαβε ο Γιώργος Χαριζάνης ήταν μόνο ευγενικά, πράγμα που τον χαροποίησε. Ενδεικτικά δημοσιεύουμε δύο από αυτά μαζί με τις απαντήσεις του Γιώργου:

Καλησπερα σας

Ειμαι τακτικος ακροατης του Ελληνικου κι επισης εχω εκτιμησει ιδιαιτερα, εδω και καιρο, τις μουσικες σας γνωσεις και αποψεις.

Για αυτο κι ηταν εκπληξη για μενα και μη αναμενομενη η πορεια που πηρε η συνεντευξη σας με τη Μ.Λυτρα.Πιστευα πως,αφου το αναλαβατε εσεις, θα εβγαινε μια πολυ καλη συνεντευξη και νομιζω πως το τελικο αποτελεσμα αδικει κι εσας και τη Λυτρα.

Ακουω πολυ μουσικη και προσωπικα δεν με ενδιαφερει η προσωπικη ζωη των καλλιτεχνων. Εγιναν πολλες ερωτησεις επι του προσωπικου,που εδιναν την εντυπωση πως ηταν φορτικες,πιεστικες και μερικες αρκετα επιθετικες.Επειδη μαλιστα επανερχονταν γυρω απο ενα θεμα που η ιδια δεν ηθελε να μιλησει,καταντουσαν κουραστικες. Δινοταν η εντυπωση πως η εκπομπη παιρνει κιτρινο δρομο κι ενας ακροατης θα μπορουσε να το χρεωσει αυτο στο δημοσιογραφο που εκανε τις ερωτησεις κι οχι στον καλλιτεχνη που δεν ηθελε να απαντησει.

Σημασια για μενα εχει μονο το καλλιτεχνικο μερος. Η Λυτρα μου αρεσει φωνητικα,ιδιαιτερα οι διαυγεις υψηλες νοτες της,αλλα μου αρεσει κι η σκηνικη της παρουσια.Στις χορογραφιες στο Φιξ ειναι εξαιρετικη. Και στο λαικο που την ειδα ηταν αξιοπρεπεστατη. Επισης,εχει και μερικα πολυ καλα τραγουδια,Θυμησου,Ποια θαλασσα, Μετανιωσα,Γυαλια σπασμενα.Και μετα απο τις τοσο καλες εμφανισεις στο φιξ πιστευα πως αξιζε να γνωρισει και το ραδιοφωνικο κοινο της Θεσσαλονικης την καλλιτεχνικη της πλευρα.

Τα e-mail ακροατων που ρωταν για τον Καραφωτη ειναι e-mail γυμνασιοπαιδων κυριως που ζουν ακομη στην εποχη του reality κι εχουν μπερδεψει την πραγματικοτητα με την εικονικη τηλεοπτικη πραγματικοτητα. Δε χρειαζεται να τα δινουμε τοση βαση.Εχουν κολλησει στο 2004. Ουσιαστικα μικρα παιδια συντηρουσαν το θεμα στελνοντας μηνυματα σε περιοδικα κι εκπομπες ποικιλης υλης. Ενα θεμα που γιγαντωθηκε απο μονταρισμενες σκηνες οπως ηθελε η τηλ.παραγωγη. Σε ενα προσωπο που στο κατω κατω δεν ηξερε την ελλ.πραγματικοτητα κι αγνοουσε τι γινοταν εξω απο το fame story. Με την tv η ιστορια εγινε τεραστια κυριως απο κιτρινες εκπομπες,για να πουλησουν.Για να συνεχισουν να πουλουν πρεπει η ιστορια να συντηρειται κι ουσιαστικα διαμορφωνουν ενα πλαισιο απο το οποιο ειναι δυσκολο να ξεφυγει ενας καλλιτεχνης:παντα θα του γινονται τετοιες προσωπικες ερωτησεις,για να συνεχιζεται η ιστορια.

Για αυτο δεν ηταν κακο που δεν "συμμορθωθηκε" σε αυτο που ηθελαν τα μμε,δηλ.ιστοριες για τον Καραφωτη.Ιστοριες δηλ.που δεν ενδιαφερουν το μουσικοφιλο κοινο,το οποιο επισης δεν ενδιαφερεται για τον "υποτιθεμενο" χαρακτηρα ενος προσωπου ( οπως τον βγαζουν προς τα εξω τα μιντια),ουτε καν για το πως συμπεριφερεται ο καλλιτεχνης στα μιντια.Τον δισκο της θα τον αγορασω αν κρινω πως ειναι καλος ( δε θα με επηρεασει ουτε με ποιον τα εχει, ουτε αν την διαφημιζουν/απαξιωνουν τα μιντια). Ακομη και λαθη/σωστα να κανει στη ζωη της δεν με ενδιαφερουν.

Και εδω ειναι το παραπονο μου. Με την ιστορια που εχετε στο χωρο περιμενα να απεγκλωβιστειτε απο τα θεματα των "κιτρινων" και να την αντιμετωπισετε οχι σαν ενα παιδι τηλερεαλιτυ, αλλα σαν καλλιτεχνη με την οποια αξια εχει. Τα κιτρινα σκοτωνουν τη μουσικη, ενω εσεις στις εκπομπες σας κατεξοχην αναδεικνυετε τη μουσικη. Τα καλυτερα σημεια στη συνεντευξη ηταν οπου αισθανθηκε ανετη να κανει χιουμορ κι οχι εκει που πιεστηκε επειδη δεν ηθελε να απαντησει. Θα μπορουσε να ειναι μια πολυ ευχαριστη συνεντευξη.

Ευχαριστω πολυ για το χρονο που αφιερωσατε για να διαβασετε τη γνωμη ενος ακροατη!

Καλη συνεχεια στις εκπομπες

Hi Σακη!

Ενδιαφερουσες οι αποψεις σου.

Ουτε εμενα με ενδιαφερουν τα προσωπικα τους για αυτο ποτε δεν αναφερομαι σε αυτα στις εκπομπες μου αν και υπαρχει π.υλικο.

Ειμαι η μονη εκπομπη που σε σταθερη βαση οταν κανω συνεντευξεις δινω την ευκαιρια σε ακροατες να θεσουν τις δικες τους ερωτησεις.

Επικινδυνο ισως αλλα εγω ο,τι κανω το κανω για τους ακροατες.Για αυτο κανω εκπομπες.

Παντως αν ακουσες μονο τα τελευταια λεπτα της συνεντευξης εχεις δικιο.αλλωστε ζητησα συγνωμη μεσω του σαιτ www.ellinikosfm.gr.

Αλλα αν ειχες ακουσει απο την αρχη θα ακουγες την γνωμη μου για το show που κανει στο fix που ειναι εντυπωσιακο.

Επισης θα ακουγες ποτε βγαινει το νεο της αλμπουμ.ποιο ειναι το νεο της single αν θα συνεργαστει παλι με φοιβο και πολλα ακομη που αφορουν τα επαγγελματικα της.ενω μετεδωσα συνολικα 6 τραγουδια της απο την δισκογραφια της δειχνοντας μερικες απο τις επιτυχιες που εχει κανει.

Για το θεμα των προσωπικων της η ιδια εχει επιλεξει να μιλαει για αυτα.Ειναι ευκολο να το καταλαβεις αυτο αν μη τι αλλο βλεποντας τη προσφατη συνεντευξη στο downtown.7 σελιδες αφιερωμα και μιλαει μονο για την νεα της σχεση.

Αν οι ιδιοι οι καλλιτεχνες θελουν να το κανουν αυτο ποιοι ειμαστε εμεις που θα σταθουμε εμποδιο?

Απο κει και περα ολοι κρινομαστε.

Σε ευχαριστω για το email σου.Με χαρα διαβαζω τις αποψεις των ακροατων μου!

Γιωργος Χαριζανης

-------
Kυριε Χαριζανη,
ακουγωντας τη συνεντευξη της κας Λυτρα το μεσημερι θυμωσα,στεναχωρεθηκα,τσαντιστηκα, σας εβρισα...
Εχοντας περασει καποιες ωρες και βλεποντας το μηνυμα σας στην ιστοσελιδα του σταθμου σας το μονο που μου εμεινε ειναι η απογοητευση...
Κριμα!δεν ξερω τι σας επιασε ...ακουω συχνα εκπομπες σας και περιμενα με ανυπομονησια μια ομορφη συνεντευξη,μακρια απο κιτρινισμους και εξαρσεις..
Θελω να πω ακουγεστε παντα τοσο ηρεμος ,τοσο σοβαρος...
Λετε,οτι ολοι εχουμε δικαιωμα στο λαθος,αρκει να το αναγνωριζουμε.Δε θα διαφωνησω.Λαθος απο λαθος ομως εχει διαφορα.Αν το δικο σας λαθος επηρεαζει εσας προσωπικα εχει καλως,αν επηρεαζει ομως καποιον αλλον δεν βλεπω κανενα καλο και η αναγνωριση του δυστυχως δεν βοηθαει..

Ειμαι σιγουρη οτι θα λαβατε πολλα e-mails σημερα,μπορει να μην τα διαβασετε καν.Αν παντως κανετε τον κοπο και το διαβασετε,δωστε μου τουλαχιστον εναν λογο για το σημερινο ,γιατι ειλικρινα δεν βρισκω κανεναν...

Φιλικα, Σοφια

Hi Σοφια
Τα διαβαζω ολα τα email που μου στελνουν οι ακροατες.
Ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω για εσας που με στηριζεται τοσα χρονια.
Ζητησα συγνωμη.Λες δεν φτανει.Τι πρεπει να κανω δηλαδη?Να αλλαξω πολη?!
Θα μιλησω αναλυτικα στην καινουργια εκπομπη που ξεκιναει αυτη την Δευτερα στις 23.00 στον νεο ελληνικο92,8 Αν εχεις χρονο θα θελα να την ακουσεις και να συμμετασχεις τηλεφωνικα η μεσω email η μεσω sms.
Σε ευχαριστω για το email παντως.
Γιωργος Χαριζανης

apo ton ellinikofm.ti egine?
pianist

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pianist »

Γιατί νομίζω πως τα e mails των ακροατών δεν είναι των ακροατών; :?
Rantaplan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rantaplan »

telika ti eipe tha sinehisei th sinergasia ths me ton Foivo? :)
[b]>>h vasilissa sto 8rono ths![/b]
SANTAL

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SANTAL »

Rantaplan έγραψε:telika ti eipe tha sinehisei th sinergasia ths me ton Foivo? :)
Οτι θα βγει νεος δισκος κοντα στο πασχα και οχι επανεκδοση!
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

pianist έγραψε:Γιατί νομίζω πως τα e mails των ακροατών δεν είναι των ακροατών; :?
8) 8)
Παρε ανασα και παμε...
SANTAL

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SANTAL »

antidoto έγραψε:
pianist έγραψε:Γιατί νομίζω πως τα e mails των ακροατών δεν είναι των ακροατών; :?
8) 8)
Λετε να αυτοβριστηκε ο ανθρωπος; :lol:

Ιδου και η δημοσια συγνωμη του κυριου χαριζανη...πιο γρηγορη απο τα e-mail που δημοσιευτηκαν 8)
http://www.ellinikosfm.gr/index_more.php?art_id=4425
Krouela
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Krouela »

ti egine ? :roll:
Krouela agapes mou, Krouela
lindinho

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lindinho »

O Xαριζάνης απαρνήθηκε την μεγάλη του αγάπη την ξένη μουσική και παίρνει συνεντεύξεις από την Λύτρα πλέον???

Μου κάνει τεράστια εντύπωση αυτό, μια που για χρόνια έπαιζε μόνο ξένη μουσική και παρουσίαζε εκπομπές μόνο για ξένη μουσική...
brancas, azuis, amarelas e pretas...
Pyrranthos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pyrranthos »

Krouela έγραψε:ti egine ? :roll:

Ο Χαριζάνης έκανε πολύ προσωπικές ερωτήσεις στη Λύτρα και ξεσηκώθηκαν οι πολυάριθμοι φαν της. :crazy:
Αν κατάλαβα καλά.. :think:
PHARAO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από PHARAO »

lindinho έγραψε:O Xαριζάνης απαρνήθηκε την μεγάλη του αγάπη την ξένη μουσική και παίρνει συνεντεύξεις από την Λύτρα πλέον???

Μου κάνει τεράστια εντύπωση αυτό, μια που για χρόνια έπαιζε μόνο ξένη μουσική και παρουσίαζε εκπομπές μόνο για ξένη μουσική...
OXI RE...STO STARFM EINAI O XARIZANHS...APLA KANEI EKPOMPES KAI STO ADERFAKI TOY STARFM....ELINIKOSFM
ELLH THEA PAR'THS TON SXOINA!!!!!
lindinho

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lindinho »

PHARAO έγραψε:OXI RE...STO STARFM EINAI O XARIZANHS...APLA KANEI EKPOMPES KAI STO ADERFAKI TOY STARFM....ELINIKOSFM
α.... μάλιστα... δεν ήξερα ότι υπάρχει σχέση μεταξύ των 2 σταθμών....

και πάλι.... μου κάνει εντύπωση που κάνει εκπομπές με ελληνικά τραγούδια
brancas, azuis, amarelas e pretas...
Krouela
Επικοινωνία:

Pyrranthos έγραψε:

Ο Χαριζάνης έκανε πολύ προσωπικές ερωτήσεις στη Λύτρα και ξεσηκώθηκαν οι πολυάριθμοι φαν της. :crazy:
:crazy:

giati kale tin rotise an foraiei boustier i oxi ?
Pyrranthos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pyrranthos »

Krouela έγραψε:
Pyrranthos έγραψε:

Την ρώτησε αν φοράει κορσέ ή όχι ο Καραφώτης. :crazy:
nikoleta_k

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikoleta_k »

lindinho έγραψε:
PHARAO έγραψε:OXI RE...STO STARFM EINAI O XARIZANHS...APLA KANEI EKPOMPES KAI STO ADERFAKI TOY STARFM....ELINIKOSFM
α.... μάλιστα... δεν ήξερα ότι υπάρχει σχέση μεταξύ των 2 σταθμών....

και πάλι.... μου κάνει εντύπωση που κάνει εκπομπές με ελληνικά τραγούδια
Paidia o Xarizanhs pleon prospathei na eisxwrhsei kai stin ellhnikh mousiki polu entona wste na "kataxiwthei" se antistixoi vathmo opws stin xenh...OOoooooles oi sunenteuxeis pleon ston en logw stathmo einai kanonismenes apo ton idio kai pragmatopoihsimes...Malista apo o,ti exw katalavei prospathei na kanei tis sunenteuxeis tou endiaferouses kanontas polu perierges erwthseis opws px autes pou ekane stin Lutra klp klp...Edw ston Berti gurise kai tou pe oti den se xoume dei me kamia kopela kai akougontai pollaaa...Antilamvaneste...Tha mporouse nomizw kallista na xarakthristei h "Ellh Stah" tou ellhnikou radiofwnou...Kanoume sunenteuxh??Stin gwnia kai vouuuuur to toufeki...!
Krouela
Επικοινωνία:

Pyrranthos έγραψε:
Krouela έγραψε:
Pyrranthos έγραψε:

Την ρώτησε αν φοράει κορσέ ή όχι ο Καραφώτης. :crazy:
kai ipe nai i atimi :crazy:
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

agent provocateur protimaei? 8) i Intimissimi? :lol:
Παρε ανασα και παμε...
Krouela
Επικοινωνία:

i karafotis ? :crazy: