ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΡΑΒΑ ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΕ ΣΤΟ CHART ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ...4 ΜΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΣΑΔΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 16 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2...ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΒΑΝΔΗ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤO COME ALONG NOW STO 1...creativeuser έγραψε:ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ CHART ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΧΑΛΙΑ.GUNNER_10 έγραψε:ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ CHART KAΛΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ.
Πού θα είναι ποιος την επόμενη σeζόν...
To ξέρω πως η Γαρμπή είχε πάει πολύ καλά εκείνο το καλοκαίρι, αλλά δεν οφείλεται στο τραγούδι αυτό.GUNNER_10 έγραψε:ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ???..ΚΑΛΑ...1)ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ CHARTS ΟΧΙ ΕΓΩ...2)ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΧΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΑΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ....ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ CHART KAΛΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ...ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ...pianist έγραψε:GUNNER_10 έγραψε:ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ...ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ...ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΜΑD EBΛΕΠΑ ΤΑ CHARTS...pianist έγραψε:Καλά οκ αν εσύ είσαι κολλημένος και ποτέ αντικειμενικός δεν σου φταίμε εμείς. Ρώτα κανά παλιότερο να σου πει. Και αφού μιλάς και για Charts για δες και εκείνα των πωλήσεων του Γαλάζιο και Λευκό, αν ήταν όπως τα λες θα το είχαν αγοράσει όλοι.
Δεν έχεις παρά να πας στις πρώτες σελίδες του φαν club της Γαρμπή να δεις που λέγανε προφανώς γνωστοί σου που πηγαίνανε σε καταστήματα και δεν βρίσκανε το cd άρα λογικό να μην έχει γίνει επιτυχία.
Και στο λέει κάποιος που το τραγούδι του άρεσε. Τώρα εσύ πες ό,τι θες με επιχειρηματα τύπου "και τι ξέρει ο Στεφανάκης μπροστά μας" 8)
ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ...ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ??...ΚΑΙ ΑΣΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ....
ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΩΡΑ...
Ναι, μιλάω για αντικειμενικότητα εγώ. Αλλά στο συγκεκριμένο θέμα καλά θα ήταν να μιλήσει κανάς από τους αντικειμενικούς γαρμπικούς μπας και καταλάβεις.
Δες και εδώ τι γράφει ένας γνωστός σου:
http://www.musiccorner.gr/extras/mcreviews/2004.html
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΩΣ ΚΡΑΧΤΗΣ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΤΕ....ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ 15-20 ΜΕΡΕΣ???...
-
ΤΟΤΕ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ.pianist έγραψε:To ξέρω πως η Γαρμπή είχε πάει πολύ καλά εκείνο το καλοκαίρι, αλλά δεν οφείλεται στο τραγούδι αυτό.GUNNER_10 έγραψε:ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ???..ΚΑΛΑ...1)ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ CHARTS ΟΧΙ ΕΓΩ...2)ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΧΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΑΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ....ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ CHART KAΛΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ...ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ...pianist έγραψε:GUNNER_10 έγραψε:ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ...ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ...ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΜΑD EBΛΕΠΑ ΤΑ CHARTS...pianist έγραψε:Καλά οκ αν εσύ είσαι κολλημένος και ποτέ αντικειμενικός δεν σου φταίμε εμείς. Ρώτα κανά παλιότερο να σου πει. Και αφού μιλάς και για Charts για δες και εκείνα των πωλήσεων του Γαλάζιο και Λευκό, αν ήταν όπως τα λες θα το είχαν αγοράσει όλοι.
Δεν έχεις παρά να πας στις πρώτες σελίδες του φαν club της Γαρμπή να δεις που λέγανε προφανώς γνωστοί σου που πηγαίνανε σε καταστήματα και δεν βρίσκανε το cd άρα λογικό να μην έχει γίνει επιτυχία.
Και στο λέει κάποιος που το τραγούδι του άρεσε. Τώρα εσύ πες ό,τι θες με επιχειρηματα τύπου "και τι ξέρει ο Στεφανάκης μπροστά μας" 8)
ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ...ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ??...ΚΑΙ ΑΣΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ....
ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΩΡΑ...
Ναι, μιλάω για αντικειμενικότητα εγώ. Αλλά στο συγκεκριμένο θέμα καλά θα ήταν να μιλήσει κανάς από τους αντικειμενικούς γαρμπικούς μπας και καταλάβεις.
Δες και εδώ τι γράφει ένας γνωστός σου:
http://www.musiccorner.gr/extras/mcreviews/2004.html
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΩΣ ΚΡΑΧΤΗΣ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΤΕ....ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ 15-20 ΜΕΡΕΣ???...
Δως μου ένα παγάκι