Πρεμιέρα Γλυκερίας - Μιχάλη

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Slim_Shady

Πρεμιέρα Γλυκερίας - Μιχάλη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Slim_Shady »

Η πρεμιέρα πήγε περίφημα!!!
Λίγο μετά τις 12 το πρόγραμμα άρχισε με μία σύντομη κοινή εμφάνιση της Γλυκερίας(με κόκκινο φόρεμα) και του Μιχάλη(με μαύρο κοστούμι) που τραγούδησαν μαζί(με την ορχήστρα του Μιχάλη) αγαπημένα κομμάτια που έχει γράψει ο ίδιος(Δεν έχω πολλά,Κρυφτό,Να είσαι εκεί,Θα περιμένω εδώ)
Έπειτα τη σκυτάλη πήρε η Μαρλαίν με το Ηurt και το You and your hand και η Ελισσάβετ με τα Τρελαίνομαι και Αν γυρίσεις σε μένα,ενώ τραγούδησαν μαζί τα Beautiful liar,Say it right και Πες το δυνατά.
Η Γλυκερία,που φορούσε ένα μωβ φόρεμα άρχισε την πρώτη της σόλο εμφάνιση με το "ό,τι αγαπώ είναι δικό σου" και συνέχισε με δικές της επιτυχίες.
Ο Μιχάλης εμφανίστηκε γύρω στις 1.20 με μαύρο πουκάμισο και μαύρο δερμάτινο παντελόνι με ασορτί γραβάτα,τραγουδώντας φυσικά το "Πιο πολύ".Συνέχισε με ποπ τραγούδια και μπαλάντες που έλεγε και στα καλοκαιρινά live(όλα ή τίποτα,Φίλοι κι εχθροί,Αν δεν κοιτάζω εσένα,Απο πάρτυ σε πάρτυ,Είσαι εδώ,Αισθήματα,Κόσμημα της λύπης,Αν ήσουν μαζί μου,Ακατάλληλη σκηνή),αλλά και το "Δεν είμαι εδώ για κανένα".
Επιτέλους ακούσαμε και την πρώτη ολοκληρωμένη ερμηνεία του "Γητευτή",με μία γιγάντια σφαίρα να κρέμεται από πάνω του.Επίσης ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν είπε το "Να μείνεις εδώ",καθώς η σκηνή ανέβαινε σταδιακά μαζί με τον ίδιο,ενώ ο φωτισμός σε συνδυασμό με έναν γυάλινο τοίχο-καθρέφτη που υψωνόταν μπροστά του έκαναν την εμφάνισή του ακόμα πιο εντυπωσιακή!
Μετά από μια συγκλονιστική ερμηνεία του "Το σ'αγαπώ",έκλεισε το πρώτο του πρόγραμμα με τα γνωστά πια "απογειωτικά" του(Χωρίς Αναπνοή,Για'σένα,Όνειρο ζω,Χέρια Ψηλά),με όλο τον κόσμο να χορεύει πια ξέφρενα!..
Έπειτα από μια σύντομη αλλαγή ορχήστρας,γύρω στις 2.30,ο Μιχάλης καλωσόρισε στη σκηνή τη Γλυκερία και μαζί τραγούδησαν τον Αύγουστο,χαρίζοντας μας μια από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της βραδιάς.Συνέχισαν με το "Μπαγλαμαδάκι","τσιγάρο ατέλειωτο" κ.ά. και στη συνέχεια η Γλυκερία ανέβασε ακόμα περισσότερο το κέφι με το δικό της λαϊκό πρόγραμμα.
Η Γλυκερία μας αποχαιρέτισε εκφράζοντας τη χαρά της για τη συνεργασία της με τον "αγαπημένο της καλλιτέχνη" και λίγο αργότερα ξεκίνησε η τελευταία εμφάνιση του Μιχάλη,που ερμήνευσε τόσο δικά του κομμάτια(Δε φεύγω,Μόνος μου,Καπνός,Και θα χαθώ,Δεν έχω χρόνο,Μη μ'ονειρευτείς,Που'ναι η αγάπη),όσο και κάποια από τα παλιά αγαπημένα λαϊκά τραγούδια που έλεγε πέρυσι.Αργότερα περάσαμε στο "Αυτά που θα'λεγα σ'εσένα" και ξανά στο "Σ'αγαπώ" για να καταλήξουμε πάλι στη γνωστή "γυμναστική"..."Χωρίς αναπνοή"και "Για'σένα" συνδυάστηκαν τέλεια με τα"Σ'όποιον αρέσουμε","Το σχολείο","Ρίτα Ριτάκι"...Στο τέλος,βέβαια,καταλήξαμε όλοι με "Χέρια Ψηλά" να τραγουδάμε "Πιο πολύ" μέχρι τις 4.15.
Γενικά η βραδιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία,αφού γρήγορα το κέφι διαδέχτηκε το αρχικό τρακ.Ο Μιχάλης ήταν για άλλη μια φορά κεφάτος και γεμάτος ενέργεια και εξομολογήθηκε πως,αν και συνήθως οι πρεμιέρες είναι δύσκολες,η συγκεκριμένη ήταν από τις καλύτερές του!Και οι δύο καλλιτέχνες τόνιζαν συνέχεια πόσο χαίρονται για τη συνεργασία αυτή.
Το μόνο αρνητικό ήταν ότι ο Μιχάλης δεν είπε το Βυθό και το Πάρτυ,αλλά ας ελπίσουμε πως θα μπουν στο πρόγραμμα αργότερα...
1000 συγγνώμη για την πολυλογία,αλλά ύπήρξαν τόσες ωραίες στιγμές που δεν περιγράφονται με λιγότερα λόγια!:-)
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

εσύ τα έγραψες ή τα πήρες από αλλού? γιατί αν ισχύει το 1ο, πότε πρόλαβες και πήγες! :shock:

πάντως καλό πρόγραμμα φαίνεται από αυτά που λέει
Nothing lasts forever but the earth and sky
Slim_Shady

ADAM2 έγραψε:εσύ τα έγραψες ή τα πήρες από αλλού? γιατί αν ισχύει το 1ο, πότε πρόλαβες και πήγες! :shock:

πάντως καλό πρόγραμμα φαίνεται από αυτά που λέει

Den einai diko moy to keimeno vre!
les na mai krhth kai na phga sthn premiera?lol!
Einai apo mia kopela apo to fc toy Mixali!
masilnto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masilnto »

με λίγα λόγια,
καλλιτεχνικά ο Μιχάλης μπήκε το πρώτο όνομα.!
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

masilnto έγραψε:με λίγα λόγια,
καλλιτεχνικά ο Μιχάλης μπήκε το πρώτο όνομα.!
Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...ΠΡΩΤΟ ΟΝΟΜΑ Η ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ...ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΥΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ....
ΑΛΛΟ ΑΝ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΚΡΑΧΤΗΣ...
Slim_Shady

ennoeitai re paidia pws kai mono gia thn timh
twn oplwn h glykeria einai prwto onoma an kai opou ki an eida
diafimisi genikotera h glykeria emfanizetai san guest!
Stefan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stefan »

ΠΑΙΔΙΑ Η ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΟΝΟΜΑ ΄ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ΄ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ! Η ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ! ΕΚΕΙΝΗ ΛΕΕΙ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ, ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΑ, ΧΑΣΑΠΙΚΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ, ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ΚΛΠ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΦΩΝΗ! ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΑΧΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΟΣΜΟ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΑΛΛΑ Η ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ (ΚΙ ΕΙΝΑΙ) ΤΟ ΄ΠΡΩΤΟ ΟΝΟΜΑ΄, ΣΑΝ ΤΙΜΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΡΑ!
Η Αγάπη είναι ελεύθερη... ΓλΥκΕρΙα
Rantaplan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rantaplan »

Pempth,Paraskevh,Savvato tha doulevei kai to Vox! :)
[b]>>h vasilissa sto 8rono ths![/b]
Άβαταρ μέλους
immortal
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από immortal »

Όλα 3ήμερα θα γίνουν στο τέλος
in this mad mad world
ADAM2
Επικοινωνία:

αλίμονο αν δεν μαζεύει κόσμο και το βοξ
Άβαταρ μέλους
smart

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από smart »

TELEIA!makari na mporousa na pao! :(
louloudia exei?
Stefan

ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!! Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΑ! Η ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΑΠΛΑ ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ! ΤΑ ΔΩΣΕ ΟΛΑ ΣΤΟ "ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ"! ΤΕΛΕΙΑ ΛΕΝΕ ΤΟ "ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ" ΤΟΥ ΜΑΛΑΜΑ!

ΥΓ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ! ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΟ ΒΑΘΜΟ! :wink:
Slim_Shady

Stefan έγραψε:ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!! Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΑ! Η ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΑΠΛΑ ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ! ΤΑ ΔΩΣΕ ΟΛΑ ΣΤΟ "ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ"! ΤΕΛΕΙΑ ΛΕΝΕ ΤΟ "ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ" ΤΟΥ ΜΑΛΑΜΑ!

ΥΓ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ! ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΟ ΒΑΘΜΟ! :wink:

Stefan se zhleyw!!!
vroxitonasterion

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vroxitonasterion »

STEFAN ΣΟΥ ΠΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ;
Krouela
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Krouela »

ipe kai palia tis tragoudia ?
Krouela agapes mou, Krouela
Stefan

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΞΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ VOX!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ! ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΛΕΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ. ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ BEST ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ SONY BMG ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΛΑΪΚΟ ΤΣΑ-ΤΣΑ" ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΛΔΑΡΑ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ!). ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ (ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΝΗΚΕ ΕΞΑΛΛΟΥ) ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...
Slim_Shady

Ontws apo oti akousa kai apo alla paidia
sthn premiera eipe ta kalytera gia ton Mixalh!
Anypomonw na paw...pragmatika!!!!
Stefan

αθηνόραμα.gr - 29/11/2007

VOX

Χατζηγιάννης meets Γλυκερία

Ανάμεσα σε φουλ πρόβες και με πολλά σενάρια να κάνουν storming στο μυαλό του Μιχάλη, κλέψαμε λίγο από το χρόνο του για να μας δώσει μια αίσθηση του τι περιμένουμε φέτος στο «Vox» και να μας μιλήσει για την επιλογή της Γλυκερίας ως παρτενέρ του.

Eχουν ξανασυνεργαστεί δισκογραφικά με τη Γλυκερία, στο «Κρυφτό» - ωραίο κομμάτι, και μεγάλη επιτυχία.
«Την έχω ξεχωρίσει από παλιά τη Γλυκερία, μ' άρεσαν πάντα και η φωνή της -έχει μεγάλη γκάμα-, και η δισκογραφία της. Στις πρόβες φάνηκε πόσο ταιριάζουν και οι φωνές μας. Κι ενώ στην αρχή σκεφτόμαστε μήπως έκανε ένα ξεχωριστό, μεγάλο δικό της ένθετο μέσα στο πρόγραμμα, μάλλον πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες συνεργασίας και να κάνουμε δύο δυνατά ντουέτα πέρα από τις σόλο εμφανίσεις».
«Στο πρώτο μέρος, θα περάσω τα πιο ποπ κομμάτια μου, με αρκετά ηλεκτρονικό ήχο και λούπες. Ύστερα, η Γλυκερία έρχεται με μια πολύ δυνατή ανθολογία από το ρεπερτόριό της, με πιο έντεχνη και ποπ διάθεση, ενώ για το πρώτο μας ντουέτο έχουμε επίσης ωραίες ιδέες. Υπάρχει κι ένα κομμάτι, το ''Δεν έχω πολλά'', που αρχικά είχε γραφτεί για το δίσκο της, αλλά δεν μπήκε κι έτσι το λέμε τώρα για πρώτη φορά, ενώ θα ταιριάξουν τα ''Μόνος μου'', ''Και σε περιμένω'' κ.ά.».
«Φωνητικά θα βοηθήσουν η Ελισάβετ Σπανού και η Μάρλεν Αγγελίδου».
«Νομίζω ότι θα ήταν ωραίο, εκτός από το προσωπικό λαϊκό μέρος της Γλυκερίας, να κάνουμε μαζί κι ένα τέτοιο (λαϊκό) κρεσέντο. Αν μας βγει δυνατό, να γλεντήσει ο κόσμος, να ξεδώσει -και δεν έχει λόγο να μη βγει-, θα μου δοθεί η ευκαιρία να κλείνω το πρόγραμμα με κιθάρα, κρουστά και όρθιο μπάσο, διασκευάζοντας δικά μου τραγούδια με πιο ακουστικό τρόπο».
«Ο Μανώλης Παντελιδάκης έφτιαξε εκπληκτικά σκηνικά, πολύ θεατρικά, σχεδόν σαν παράσταση του Παπαϊωάννου... Τόσο πολύ που δεν ξέρω αν αντέχουμε να τ' αξιοποιήσουμε εγώ κι η Γλυκερία στο έπακρο - δεν είμαστε αυτό που λέμε show man και show woman. Έτσι κι αλλιώς όμως, είναι πολύ όμορφα και θα πλαισιώνουν ωραία το πρόγραμμα».

Χάρης Καλογερόπουλος
hkalogeropoulos@athinorama.gr
ADAM2
Επικοινωνία:

θα πάμε?? :wink: :wink:
Απάντηση