Polina
-
Ο δίσκος ''Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες'' σημειώνει ρεκόρ πωλήσεων για την εποχή και το συγκεκριμένο τραγούδι γίνεται η μεγαλύτερη επιτυχία στα ραδιόφωνα! Με αφορμή αυτή την επιτυχία γίνονται της μόδας οι Σεϋχέλλες και για προώθηση πολιτικών σχεδίων της εποχής, δημιουργείται απευθείας αερογραμμή: Αθήνα - Σεϋχέλλες!
Δως μου ένα παγάκι
creativeuser έγραψε:Ο δίσκος ''Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες'' σημειώνει ρεκόρ πωλήσεων για την εποχή και το συγκεκριμένο τραγούδι γίνεται η μεγαλύτερη επιτυχία στα ραδιόφωνα! Με αφορμή αυτή την επιτυχία γίνονται της μόδας οι Σεϋχέλλες και για προώθηση πολιτικών σχεδίων της εποχής, δημιουργείται απευθείας αερογραμμή: Αθήνα - Σεϋχέλλες!

Παρε ανασα και παμε...
-
Re: Polina
το είχαν σε κασέτα οι δικοί μου...δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμαantidoto έγραψε:o diskos den ine TOSO diskolos na vrethei. to cd ine!
-
oi seyhelles de nomizo pos vgikan se cd...to proto album tis nomizo pou vgike se cd einai oi kontresantidoto έγραψε:o diskos den ine TOSO diskolos na vrethei. to cd ine!
έχω βάρκα τα παράπονα
Ναι,οι Κόντρες,και μάλιστα στην έκδοση του cd υπήρχαν και 4 κομμάτια ως bonus tracks από τις Σεϋχέλλες.Η SONY τα έκανε αυτά,όπως και με της Καίτης στο cd "Ένταλμα Συλλήψεως" που είχε βάλει το "Saint Tropez" και 4 κομμάτια από τους 2 προηγούμενους δίσκους τηςaxizo_polla έγραψε:oi seyhelles de nomizo pos vgikan se cd...to proto album tis nomizo pou vgike se cd einai oi kontresantidoto έγραψε:o diskos den ine TOSO diskolos na vrethei. to cd ine!
-
supernatural22 έγραψε:Ναι,οι Κόντρες,και μάλιστα στην έκδοση του cd υπήρχαν και 4 κομμάτια ως bonus tracks από τις Σεϋχέλλες.Η SONY τα έκανε αυτά,όπως και με της Καίτης στο cd "Ένταλμα Συλλήψεως" που είχε βάλει το "Saint Tropez" και 4 κομμάτια από τους 2 προηγούμενους δίσκους τηςaxizo_polla έγραψε:oi seyhelles de nomizo pos vgikan se cd...to proto album tis nomizo pou vgike se cd einai oi kontresantidoto έγραψε:o diskos den ine TOSO diskolos na vrethei. to cd ine!
spaniotates kai diseuretes oi "kontres"se cd
tis apektisa prin ligo kairo
opos episis pleon exei stamatisei i kiloforia tou entalmatos se cd kai einai kai auto spanio pia
έχω βάρκα τα παράπονα
To Ένταλμα το έχω σε cd...της Πωλίνας έχω πολλές αυθεντικές κασέτες.Γενικά έχουν σταματήσει οι κυκλοφορίες των ελληνικών cds με κομμάτια 85-95.Μόνο Βίσση,Γαρμπή,και ίσως μερικά έντεχνα κυκλοφορούν,και αυτά επειδή έχουν ξεμείνει.Οι εταιρείες δεν νομίζω να βγάζουν άλλα αντίτυπα.
Της Βίσση βγάζουν ακόμα και νέα αντυτυπα. Το Λάμπω! για παραδειγμα το βγάλαν πρόσφατα με το νέο logo της Sony. Όπως και τα πιο παλιά και τα βάζουν στη νέα σειρά "ΠΟΡΤΡΕΤΑ"supernatural22 έγραψε:To Ένταλμα το έχω σε cd...της Πωλίνας έχω πολλές αυθεντικές κασέτες.Γενικά έχουν σταματήσει οι κυκλοφορίες των ελληνικών cds με κομμάτια 85-95.Μόνο Βίσση,Γαρμπή,και ίσως μερικά έντεχνα κυκλοφορούν,και αυτά επειδή έχουν ξεμείνει.Οι εταιρείες δεν νομίζω να βγάζουν άλλα αντίτυπα.
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Πόσα πούλησαν οι Σεϋχέλλες; Πότε κυκλοφόρησαν;;;;
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
-
kikloforisan to 1987 kAi eginan xrises me poliseis ano ton 50.000Entek έγραψε:Πόσα πούλησαν οι Σεϋχέλλες; Πότε κυκλοφόρησαν;;;;
poso akrivos ftasane de ksero
gia tin istoria ena vima prin to xriso itan kai oi kontres eno xrises poliseis ekane kai o agapimenos diskos tis idias tis polinas
"kali epityxia"
i polina ekeini tin epoxi ekane terasties radiofonikes epityxies
agapo!!
έχω βάρκα τα παράπονα
Της Βίσση,τα έχω τα Πορτραίτα,και στα 3 cds (Κάτι συμβαίνει,Η Επόμενη Κίνηση,Έμπνευση).Της Πωλίνας είναι όλα σπάνια,μόνο το "10 χρόνια μετά" που είναι best of του 1995,κυκλοφορεί ακόμα σε μερικά μικρά δισκοπωλεία.Στα περισσότερα δισκοπωλεία υπάρχει μόνο το Best Of,που έβγαλε το 2008.