Mixalhs Live photo Cover!!!
panta ypirxe i mousiki tou mixali kai xiliades fans sti kypro!!! xrysafia kai platines estw kai ekei apo tote kai sold out sinavlies opou kai na pigene. exei sfragida fans tou mixali. mathe na dexese kritiki filarako? afto sto xanapa. den dexese TIPOTA! me sena eite einai afto pou les esy eite antidras san 13xrono?! de katalavenw?!epeidi de vriskw sosti ti kinisi tou thimoneis? to cd tha mosxopoulisei! kai me xereis na ton thelw na apotyxei?! gia prosexe pos milas se parakalw. den sou eipa kai tpt! apo kallitexnikis plevras to eida de to pira kai prosopika!!! oute prosvala to mixali!Slim_Shady έγραψε:TO XATZIGIANNISIOUS exei sfragida xiliadwn fan!!! otan esy "epernes" ton mixalh den yphrxe kan toantidoto έγραψε:mia koubenta eipa re pedi mou?!!!poia kampoura? kai i LOVE mixalis apo tote pou esy den ixeres oute to onoma....kai apo tote ime fan kai agorazw mixalis. AFTO INE PRAGMATIKO XATZIGIANNISIOUSSlim_Shady έγραψε:loksiggas tha ton piasei eleos!
na koitame kai trigyrw mas ligaki!
h dikia mas h kampoyra einai isws megalyterh!
ante kalo comeback!
LOVE MIXALHS!
AYTO THA PEI XATZIGIANNISIOUS!!!
"xatzhgiannisious"!
kai mathe na gnwrizeis oti ola
den gyrizoyn panta gyrw soy!
Παρε ανασα και παμε...
-
sou skanalew pws enas agnwstos den mporei na me krinei!antidoto έγραψε:panta ypirxe i mousiki tou mixali kai xiliades fans sti kypro!!! xrysafia kai platines estw kai ekei apo tote kai sold out sinavlies opou kai na pigene. exei sfragida fans tou mixali. mathe na dexese kritiki filarako? afto sto xanapa. den dexese TIPOTA! me sena eite einai afto pou les esy eite antidras san 13xrono?! de katalavenw?!epeidi de vriskw sosti ti kinisi tou thimoneis? to cd tha mosxopoulisei! kai me xereis na ton thelw na apotyxei?! gia prosexe pos milas se parakalw. den sou eipa kai tpt! apo kallitexnikis plevras to eida de to pira kai prosopika!!! oute prosvala to mixali!Slim_Shady έγραψε:TO XATZIGIANNISIOUS exei sfragida xiliadwn fan!!! otan esy "epernes" ton mixalh den yphrxe kan toantidoto έγραψε:mia koubenta eipa re pedi mou?!!!poia kampoura? kai i LOVE mixalis apo tote pou esy den ixeres oute to onoma....kai apo tote ime fan kai agorazw mixalis. AFTO INE PRAGMATIKO XATZIGIANNISIOUSSlim_Shady έγραψε:loksiggas tha ton piasei eleos!
na koitame kai trigyrw mas ligaki!
h dikia mas h kampoyra einai isws megalyterh!
ante kalo comeback!
LOVE MIXALHS!
AYTO THA PEI XATZIGIANNISIOUS!!!
"xatzhgiannisious"!
kai mathe na gnwrizeis oti ola
den gyrizoyn panta gyrw soy!
me krinoyn mono aytoi pou kseroyn kati gia mena kai oxi
atoma pou me kseroun mono apo ena forum!
kai to prosexe pws milas pou les....
den se evrisa den se ethiksa thanks!
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
oute egw se evrisa kaii oute egw se ethiksa
otan i simperifora sou dinei sinexeia laves tote dineis dikaioma na se krinoun
kalosorisate sto pragmatiko kosmo!
an theleis na krivese pisw apo to pc sou kai na doxazeis to xgianni dikaioma sou. mathe na les kai ta sosta kai ta lathi omws. thanks too!
an theleis na krivese pisw apo to pc sou kai na doxazeis to xgianni dikaioma sou. mathe na les kai ta sosta kai ta lathi omws. thanks too!
Παρε ανασα και παμε...
-
sorry alla eisai poly akyros!antidoto έγραψε:oute egw se evrisa kaii oute egw se ethiksa
einai to mono kai teleytaio poy tha soy pw!
Slim_Shady έγραψε:sorry alla eisai poly akyros!antidoto έγραψε:oute egw se evrisa kaii oute egw se ethiksa
einai to mono kai teleytaio poy tha soy pw!

Παρε ανασα και παμε...
asto re kru....kai na pw oti den m aresei? i ethiksa kanena? kamia sxesi! ta pire epeidi eipa oti kallitexnika den itan swsto ek merous tis Universal kai tou Mixali. thats all. e sto telos egine kai prosopiko - ekei sorry apo ta ypoloipa meli...Krouela έγραψε:vre pedi mou. de sou elege kati kako, apla oti den simfoni me tis kinisis tou xatzigianni na vali kai allo live se toso mikro xroniko diastima

Παρε ανασα και παμε...
-
ayto to lene arketoi kai einai sevasth apopsh!Krouela έγραψε:vre pedi mou. de sou elege kati kako, apla oti den simfoni me tis kinisis tou xatzigianni na vali kai allo live se toso mikro xroniko diastima
alla otan lew gia kampoura ktl den lew gia atoma alla kai
gia allous kallitexnes!
an thes na fenesai panta mprosta to kataferneis....
me patagwdh apotyxia!

egw prosopika me ton SS den exw kati prosopiko. tou esteila kai pm to opio agnoise. pera apo afto as katsi me aftous pou ton xeroun. egw gia to Xgianni milw kai tis kallitexnikes tou kiniseis. peri aftou ine to thema. gia to neo live....to na anafereis allous kallitexnes kai kampoures kai maggoures ine axreiasto, prokaleis kai fenete oti to mono pou theleis ine fasariaADAM2 έγραψε:ε δεν είμαστε και γέρο...ούτε εσείς ούτε κρουέλα..απλά το θέμα ξέφυγε από το ουσιαστικό και πέρασε σε πιο προσωπικό επίπεδο
Παρε ανασα και παμε...
kalo tha itan stin elliniki diskografia na prosexoun ligo tis kinisis tous genika. ite afto afora ton xatzigianni ite tin vandi tin garbi kai oles tis alles. prin ixame ena disko to xrono to opio polles fores to evriska kako. tora exoume kathe xrono 1 album 1 special edition 1 single 100 simmetoxes kai paiei legontas anti na katsoun na psaxoun kati 

Krouela agapes mou, Krouela
pes ta Kruella!!! e ta lew ti kanw kathomai?Krouela έγραψε:kalo tha itan stin elliniki diskografia na prosexoun ligo tis kinisis tous genika. ite afto afora ton xatzigianni ite tin vandi tin garbi kai oles tis alles. prin ixame ena disko to xrono to opio polles fores to evriska kako. tora exoume kathe xrono 1 album 1 special edition 1 single 100 simmetoxes kai paiei legontas anti na katsoun na psaxoun kati

Παρε ανασα και παμε...
skase den teliosa akoma, ala na min kano ke'go ena post parapano i gyneka
i perissoteri exoun tin entyposi oti tha xehastoun ama den kykloforoun kahte 3 ke ligo kati. ego prosopika tha protimousa meriki na min kykloforoun kati gia dyo xronia giati o kosmos tha varethi siga siga na exi kathe 3 mines kainourio kommati i ena cd apla na ipostirizis tis emfanisis sou.

i perissoteri exoun tin entyposi oti tha xehastoun ama den kykloforoun kahte 3 ke ligo kati. ego prosopika tha protimousa meriki na min kykloforoun kati gia dyo xronia giati o kosmos tha varethi siga siga na exi kathe 3 mines kainourio kommati i ena cd apla na ipostirizis tis emfanisis sou.
Krouela agapes mou, Krouela