MP4 Total Helena
αμα ειναι ετσι να κανουμε και για την Κοκκινου!!!johngreek_mad έγραψε:που?ADAM2 έγραψε:όχι και 4ο...υπάρχουν αλλού!!!!![]()
Εγω παντως πιστευω οτι θα μπορουσε να γινει! Τωρα εσυ, αν συγκρινεις αυτο το forum, με καποιο αλλο συγκεκριμενο, να σου θυμισω πως ολοι εκει μεσα ειναι Βισσικοι, Γαρμπικοι και Βανδικοι
Symfwnw!ELLI KOKKINOU FAN έγραψε:αμα ειναι ετσι να κανουμε και για την Κοκκινου!!!johngreek_mad έγραψε:που?ADAM2 έγραψε:όχι και 4ο...υπάρχουν αλλού!!!!![]()
Εγω παντως πιστευω οτι θα μπορουσε να γινει! Τωρα εσυ, αν συγκρινεις αυτο το forum, με καποιο αλλο συγκεκριμενο, να σου θυμισω πως ολοι εκει μεσα ειναι Βισσικοι, Γαρμπικοι και Βανδικοι
H Κοκκινου δεν εχει κανει πορεια ανταξια της Ελενας...Iasonas έγραψε:Symfwnw!ELLI KOKKINOU FAN έγραψε:αμα ειναι ετσι να κανουμε και για την Κοκκινου!!!johngreek_mad έγραψε:που?ADAM2 έγραψε:όχι και 4ο...υπάρχουν αλλού!!!!![]()

Ma den eipa na mhn kanoyn sthn Elena ontws h paparizoy einai genikotera poly megalh moysikh ependyshjohngreek_mad έγραψε:H Κοκκινου δεν εχει κανει πορεια ανταξια της Ελενας...Iasonas έγραψε:Symfwnw!ELLI KOKKINOU FAN έγραψε:αμα ειναι ετσι να κανουμε και για την Κοκκινου!!!johngreek_mad έγραψε:που?ADAM2 έγραψε:όχι και 4ο...υπάρχουν αλλού!!!!![]()
apla eipa oti prepei na mpei kai ths kokkinoy

Γιατι να μπει και της Κοκκινου τοτε?Iasonas έγραψε:Ma den eipa na mhn kanoyn sthn Elena ontws h paparizoy einai genikotera poly megalh moysikh ependyshjohngreek_mad έγραψε:H Κοκκινου δεν εχει κανει πορεια ανταξια της Ελενας...Iasonas έγραψε:Symfwnw!ELLI KOKKINOU FAN έγραψε:αμα ειναι ετσι να κανουμε και για την Κοκκινου!!!johngreek_mad έγραψε:που?ADAM2 έγραψε:όχι και 4ο...υπάρχουν αλλού!!!!![]()
giati einai mia shmantikh laikopop tragoydistria kai exei ena sxetiko reyma akomhjohngreek_mad έγραψε:Γιατι να μπει και της Κοκκινου τοτε?Iasonas έγραψε:Ma den eipa na mhn kanoyn sthn Elena ontws h paparizoy einai genikotera poly megalh moysikh ependyshjohngreek_mad έγραψε:H Κοκκινου δεν εχει κανει πορεια ανταξια της Ελενας...Iasonas έγραψε:Symfwnw!ELLI KOKKINOU FAN έγραψε:αμα ειναι ετσι να κανουμε και για την Κοκκινου!!!johngreek_mad έγραψε:που?ADAM2 έγραψε:όχι και 4ο...υπάρχουν αλλού!!!!![]()
koita einai kai posoi fan yparxoyn gia kathe tragoydisthjohngreek_mad έγραψε:καλα, τοτε θα βαρεθειτε να σας γεμιζω το "Ελληνικη μουσικη" με νεα της Ελενας!! Θα γινει, "Ελενικη μουσικη" 8)
edw mesa paparizobio exw dei mono esena
kai apo thn kokkinoy kai se ola ta forum mono ton ellhkokkinoyfan
e me ena kai treis anthrwpoys fan den kratioyntai ta sections
Και ο antidoto ειναι helenofan 8)Iasonas έγραψε:koita einai kai posoi fan yparxoyn gia kathe tragoydisthjohngreek_mad έγραψε:καλα, τοτε θα βαρεθειτε να σας γεμιζω το "Ελληνικη μουσικη" με νεα της Ελενας!! Θα γινει, "Ελενικη μουσικη" 8)
Δεν χρειαζεται να ειναι καποιος και πολυ πορωμενος, για να γραψει στο section της Ελενας! Εγω πως γραφω σε Βανδη Γαρμπη και Βισση?

Αν γράφουν τόσο πολύ όσο αυτοί... μια χαρά κρατιούνται...Iasonas έγραψε:koita einai kai posoi fan yparxoyn gia kathe tragoydisthjohngreek_mad έγραψε:καλα, τοτε θα βαρεθειτε να σας γεμιζω το "Ελληνικη μουσικη" με νεα της Ελενας!! Θα γινει, "Ελενικη μουσικη" 8)

...το εδώ πουθενά, το τώρα ποτέ...
nai bre alla den grafeis toso oso grafei enas bandikos sth bandh ( eksaireite o flyer poy exei mia agaph kai sto section ths garbi) h kapoios bissikos sth bissh kai oytw kathekshsjohngreek_mad έγραψε:Και ο antidoto ειναι helenofan 8)Iasonas έγραψε:koita einai kai posoi fan yparxoyn gia kathe tragoydisthjohngreek_mad έγραψε:καλα, τοτε θα βαρεθειτε να σας γεμιζω το "Ελληνικη μουσικη" με νεα της Ελενας!! Θα γινει, "Ελενικη μουσικη" 8)
Δεν χρειαζεται να ειναι καποιος και πολυ πορωμενος, για να γραψει στο section της Ελενας! Εγω πως γραφω σε Βανδη Γαρμπη και Βισση?
alla soy eipa an kanoyn sthn parapizoy giati na mhn kanoyn kai sthn kokkinoy xwro tha toys poiasei?
Sd54 ayto to paradexomai glystrida exoyn faei

Πλακα κανεις :o :o :o :o :oIasonas έγραψε:johngreek_mad έγραψε:Και ο antidoto ειναι helenofan 8)Iasonas έγραψε:koita einai kai posoi fan yparxoyn gia kathe tragoydisthjohngreek_mad έγραψε:καλα, τοτε θα βαρεθειτε να σας γεμιζω το "Ελληνικη μουσικη" με νεα της Ελενας!! Θα γινει, "Ελενικη μουσικη" 8)
nai bre alla den grafeis toso oso grafei enas bandikos sth bandh ( eksaireite o flyer poy exei mia agaph kai sto section ths garbi) h kapoios bissikos sth bissh kai oytw kathekshs
alla soy eipa an kanoyn sthn parapizoy giati na mhn kanoyn kai sthn kokkinoy xwro tha toys poiasei?
Sd54 ayto to paradexomai glystrida exoyn faei
Εγω στο panic, το ειχα κανει μουρλια το section της Ελενας :o :o