"Οι δίσκοι μου αγαπήθηκαν πολύ"

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
johngreek_mad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johngreek_mad »

Η Νατάσα μιλάει στον Θέμη για τα 10 χρόνια της καριέρας της που της χάρισαν τις καλύτερες συνεργασίες και τα καλύτερα τραγούδια.

Η Νατάσα μίλησε Παραμονή Χριστουγέννων στον Θέμη Γεωργαντά για τα 10 χρόνια της στη δισκογραφία, για το 10ο album της και τους αγαπημένους της συνεργάτες.

Το νέο της album "Νατάσα" έχει κυκλοφορήσει από τις 22 Νοεμβρίου . Η ίδια λέει ότι το εξώφυλλο για το εν λόγω album είναι "ένα από τα καλύτερα" που έχει κάνει ποτέ. Γιατί όμως έδωσε τον τίτλο "Νατάσα" στον δέκατο δίσκο της; "Γιατί ο πρώτος μου δίσκος που κυκλοφόρησε το '97 λεγόταν "Νατάσα Θεοδωρίδου" και μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια χτίζοντας σιγά σιγά αυτό που κάναμε μέχρι τώρα φτάσαμε σε ένα σημείο να μου λένε οι φίλοι μου "πάμε στη Νατάσα" ή "έλα, Νατάσα". Κανείς δεν με είπε "Νατάσα Θεοδωρίδου" ή κανείς δεν είπε σκέτο "Θεοδωρίδου."

Στην ερώτηση του Θέμη "τι θυμάσαι από αυτή τη δεκαετία στο τραγούδι", η Νατάσα απάντησε "όλα τα θυμάμαι γιατί ήταν όλα ωραία". Δεν θα ήθελε να αλλάξει τίποτα απολύτως από την πορεία της στο τραγούδι. "Ό,τι έγινε είτε καλό, είτε λιγότερο καλό, έγινε στον σωστό χρόνο και όπως έπρεπε. Οπότε δεν νιώθω ότι κάτι έχασα ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο γιατί εκ των υστέρων βλέπεις κάποια πράγματα."

Πώς βλέπει η Νατάσα τον εαυτό της σε 10 χρόνια από τώρα; "Θα ήθελα να συνεχίσω να κάνω τέτοιους δίσκους γιατί η δεκαετία απέδειξε ότι όλοι οι δίσκοι μου είχαν πολλά τραγούδια που αγαπήθηκαν, οπότε αυτό είναι το πρώτο που ζητάω." Και συνέχισε λέγοντας "ήμουν τυχερή γιατί έκανα μεγάλο ρεπερτόριο με δέκα δίσκους γιατί υπήρχαν παραπάνω από δύο τραγούδια που γίνονταν γνωστά, σε μερικούς δίσκους υπήρχαν και πέντε και έξι τραγούδια. Θα ήθελα να συνεχίσω να κάνω καλές συνεργασίες γιατί και σ'αυτό δεν έχω παράπονο, όσες συνεργασίες έκανα νυχτερινές ήταν πολύ καλές και οι δισκογραφικές ήταν πολύ καλές".
Άβαταρ μέλους
immortal
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από immortal »

Η Θεοδωριδου μαζι με τον Τριαντάφυλλο τότε (οπου και έγραψε και τα πρωτα της hits) ειναι απο τους ελαχιστους που χτυπησαν πλατίνα με τα debut album τους
in this mad mad world
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

m aresei poli i natasa
Παρε ανασα και παμε...
masilnto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masilnto »

ότι αγαπήθηκαν οι δίσκοι της είναι ψέμμα? :roll:
johngreek_mad

Αυτο που ειναι σε bold παντως... :lol:
masilnto

εγω μια αλλη απορία...
ε ν α ς ανθρωπος δεν βρεθηκε να της πει ότι είναι χ α λ ι α το εξωφυλλο?
όλοι στην εταιρεία το εβρισκαν πια τόσο υπεροχο? :roll:
johngreek_mad

Παντως, ο κοσμος λεει οτι ειναι χαλια :roll:
masilnto

το λέει και η ίδια...σε κάθε δίσκο της ξεχώριζαν τουλάχιστο 2 τραγούδια,μεχρι 5-6.
ακόμη και ένα τραγούδι μπορεί να φέρει καλές πωλήσεις..πχ τα λιμάνια απο τη πολίτικη κουζίνα.ο δίσκος άγγιξε τις 60.000 πωλήσεις.
FAN_KAITIS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από FAN_KAITIS »

i natasa pantws eixe mia polu kalh diskografia!!!!!!!!ayta ta 10 xronia pou perasan!!!!!!makari na synexisei etsi kai ta epomena 10 xronia!!!!!! :wink:
ayto aksizw matia mou...
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

το εξώφυλλο είναι χάλια, τι λέει?:santa:
Nothing lasts forever but the earth and sky
Απάντηση