KOITA EDW KAKIES...antidoto έγραψε:ntimhs έγραψε:apo tin alli i Maro einai ap tis kaliteres fones pou exo akousei kai ap tis pio epityximenes new entries!
?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Δν ξέρω αν τ'αλλα σχηματα πήγαν καλά ή όχι,πάντως το Φιξ φέτος έσκισε και είναι σίγουρο...GUNNER_10 έγραψε:KOITA EDW KAKIES...antidoto έγραψε:ntimhs έγραψε:apo tin alli i Maro einai ap tis kaliteres fones pou exo akousei kai ap tis pio epityximenes new entries!
?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
POSA LOL EVALE...
EGW SOY METAFERW TI EMATHA....Stinky έγραψε:Δν ξέρω αν τ'αλλα σχηματα πήγαν καλά ή όχι,πάντως το Φιξ φέτος έσκισε και είναι σίγουρο...GUNNER_10 έγραψε:KOITA EDW KAKIES...antidoto έγραψε:ntimhs έγραψε:apo tin alli i Maro einai ap tis kaliteres fones pou exo akousei kai ap tis pio epityximenes new entries!
?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
POSA LOL EVALE...
Έχω πάει πολλες Πεμπτες,αρκετες Παρασκευες και Σαββατα και 1-2 Κυριακές...Αλλά εκτός απο εμενα έχουν πάει πολλοί γνωστοί μου...Το σχήμα έσκισε...Μπορει όντως να είχαν κι άλλα επιτυχία αλλά καλύτερα απο αυτό στη Θεσσαλονίκη σχήμα για φέτος δεν είχε...Καλά πηγαίνει και ο Γονίδης και η Πάολα...Τώρα το Ρόδον και όλα τ'αλλα βαράνε μύγες....Στις γιορτές πήγε καλά και ο Πάριος αλλά γενικα δεν ήταν και στα καλύτερα του φέτος...
Ο Πετρέλης έπεσε....Στην αρχή κάτι ψιλοέκανε...GUNNER_10 έγραψε:EGW SOY METAFERW TI EMATHA....Stinky έγραψε:Δν ξέρω αν τ'αλλα σχηματα πήγαν καλά ή όχι,πάντως το Φιξ φέτος έσκισε και είναι σίγουρο...GUNNER_10 έγραψε:KOITA EDW KAKIES...antidoto έγραψε:ntimhs έγραψε:apo tin alli i Maro einai ap tis kaliteres fones pou exo akousei kai ap tis pio epityximenes new entries!
?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
POSA LOL EVALE...
Έχω πάει πολλες Πεμπτες,αρκετες Παρασκευες και Σαββατα και 1-2 Κυριακές...Αλλά εκτός απο εμενα έχουν πάει πολλοί γνωστοί μου...Το σχήμα έσκισε...Μπορει όντως να είχαν κι άλλα επιτυχία αλλά καλύτερα απο αυτό στη Θεσσαλονίκη σχήμα για φέτος δεν είχε...Καλά πηγαίνει και ο Γονίδης και η Πάολα...Τώρα το Ρόδον και όλα τ'αλλα βαράνε μύγες....Στις γιορτές πήγε καλά και ο Πάριος αλλά γενικα δεν ήταν και στα καλύτερα του φέτος...
KAI GIA TON PARIO KAI TON GONIDH DEN MOY EIPAN OTI PANE KAI IDIAITERA KALA...METAXI APO OLOYS AYTOYS...O PETRELIS KATI EKANE...
KANENAS DEN SARONE OMWS...
Καλα, σε αλλο μαγαζι πηγαιναν ή σε αλλη πολη? :o Πραγματικα προξενει καταπληξη αυτο,γιατι ειναι κοινος τοπος στη Θεσσαλονικη η επιτυχια του σχηματος και θεωρειται τοσο δεδομενη και αυταποδεικτη.Κι εγω εχω παει και γνωστοι μου,αλλα κι απο ραδιοφωνικους παραγωγους το ιδιο επισημαινεται,πως ηταν απο τα κορυφαια στην πολη. Οσα σχολια θυμαμαι απο τα πολλα που εχω ακουσει:GUNNER_10 έγραψε: TI EKANE TO SXHMA...???SHMIOSE THN MEGALITERI EPITIXIA...???....
PAIDES TO SXIMA DISTIXOS KINITHIKE SE METRIA EPIPEDA....NA XEROYME KAI TI LEME(KAI O TSALIKHS MOY EINAI SIMPATHIS KAI KANEI KEFI KAI H MARW EINAI ORAIA PANW STHN SKINI..)...EXW FILOYS STHN SALONIKH...POY EIXAN PAEI ARKETES FORES...ME TO MAGAZI NA NAI KIRIOLEKTIKA ADEIO...
TO MAGAZI EKLISE DIOTI DEN TRAVAGE ALLO....EKTOS PARASKEYES SAVVATOY..DEN MPOROYSE NA MAZEPSEI KOSMO ME XRONIKH DIARKEIA.....
ΣΑΚΗΣ έγραψε:Καλα, σε αλλο μαγαζι πηγαιναν ή σε αλλη πολη? :o Πραγματικα προξενει καταπληξη αυτο,γιατι ειναι κοινος τοπος στη Θεσσαλονικη η επιτυχια του σχηματος και θεωρειται τοσο δεδομενη και αυταποδεικτη.Κι εγω εχω παει και γνωστοι μου,αλλα κι απο ραδιοφωνικους παραγωγους το ιδιο επισημαινεται,πως ηταν απο τα κορυφαια στην πολη. Οσα σχολια θυμαμαι απο τα πολλα που εχω ακουσει:GUNNER_10 έγραψε: TI EKANE TO SXHMA...???SHMIOSE THN MEGALITERI EPITIXIA...???....
PAIDES TO SXIMA DISTIXOS KINITHIKE SE METRIA EPIPEDA....NA XEROYME KAI TI LEME(KAI O TSALIKHS MOY EINAI SIMPATHIS KAI KANEI KEFI KAI H MARW EINAI ORAIA PANW STHN SKINI..)...EXW FILOYS STHN SALONIKH...POY EIXAN PAEI ARKETES FORES...ME TO MAGAZI NA NAI KIRIOLEKTIKA ADEIO...
TO MAGAZI EKLISE DIOTI DEN TRAVAGE ALLO....EKTOS PARASKEYES SAVVATOY..DEN MPOROYSE NA MAZEPSEI KOSMO ME XRONIKH DIARKEIA.....
Σε συνεντευξη του σε τοπικο σταθμο της Θεσσαλονικης ο Νικος Βανης,που εχει την Τηλεφημεριδα "Ελληνικο Φαινομενο", (http://www.elliniko-fenomeno.gr/)ειπε πως το τοπ σχημα της Θεσσαλονικης ειναι με διαφορα αυτο στο Φιξ ,οτι ειναι σχημα με ποικιλια και πως πιστευει οτι θα συνεχισει να ειναι πρωτο ακομα και μετα την ελευση του Πετρελη και του Γονιδη. Ο συγκεκριμενος παραγωγος θεωρειται πως γνωριζει πολυ καλα τη νυχτα και τη διασκεδαση με πολυετη πειρα στο χωρο.
Χθες στο κανάλι TV100,σε μια εκπομπή που λέγεται Carnet είχε πλάνα από τα επιτυχημένα σχήματα της Θεσσαλονίκης (Τσαλικης,Παολα,Πετρελης),οπου αναφερθηκε οτι το Φιξ ηταν απο τα πιο επιτυχημενα,αν οχι το πιο επιτυχημενο
Ο δημοσιογραφος που ειναι ανταποκριτης του σταρ στη Θεσ/νικη δηλωσε στην εκπομπη του πως γινεται το αδιαχωρητο απο 2500-3000 ανθρωπους
Τωρα για το κλεισιμο. Καταρχην, το σχημα αρχικα ηταν προγραμματισμενο να τελειωσει στις 6/7 Γεναρη. Προσφατα εκαναν λογο για παραταση μεχρι τις 19 Γεναρη ( μετα Τσαλικης και Μαρω φευγουν για συναυλια στην Αυστραλια στις 27 Γεναρη). Γιατι δεν θα γινει τωρα αυτη η παραταση,ο λογος σιγουρα δεν ειναι οτι δεν τα πηγαινε καλα,οπως ειπωθηκε πιο πανω. Στον επιχειρηματικο κοσμο της νυχτας τα πραγματα συχνα ειναι περιπλοκα κι υπαρχουν κινησεις στο παρασκηνιο ( ειδικα για τα μαγαζια που ξεχωριζουν). Απλως θα πω οτι αναφερθηκε οτι η αστυνομια πολυ προσφατα μπηκε και διεκοψε το προγραμμα με τον Τσαλικη εκεινη την ωρα στην πιστα κι ο καθενας ας κανει τις υποθεσεις του. Συχνα ΕΞΩΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ παιζουν τον πρωτο ρολο.
Stinky έγραψε:Α..Καλά κατάλαβα...pianist έγραψε:Σαφώς και είναι 8)Stinky έγραψε:Το παίζεις ή είσαι......;Flayer έγραψε:profanws to programma toy Tsalikh apotelouse GROTHIA enantia sti kali aisthitikh toy kosmou kai kapoios fwnakse thn Astynomia.. san de drepetai o kalogoustos!!
:D :DSD54 έγραψε:Stinky έγραψε:Α..Καλά κατάλαβα...pianist έγραψε:Σαφώς και είναι 8)Stinky έγραψε:Το παίζεις ή είσαι......;Flayer έγραψε:profanws to programma toy Tsalikh apotelouse GROTHIA enantia sti kali aisthitikh toy kosmou kai kapoios fwnakse thn Astynomia.. san de drepetai o kalogoustos!!
Εχείς σκεφτεί ότι οι επιτυχίες της Σαρρή(σαν κομμάτια,όχι σαν ερμηνεία),μπορεί να είναι καλύτερες από τις grand(Flayer έγραψε:..kalogoustos? SAFWS KAI EIMAI. soy apanthse o pianist. esy , kserw tin apanthsh.. exallou diaskedazeis me diaskeyes ths Efis Sarrh (de kserw kai an exei Vicky Haritou kai Samprina o apotyxhmenos diskos ths Marws), mh to xehname..Stinky έγραψε:Το παίζεις ή είσαι......;Flayer έγραψε:profanws to programma toy Tsalikh apotelouse GROTHIA enantia sti kali aisthitikh toy kosmou kai kapoios fwnakse thn Astynomia.. san de drepetai o kalogoustos!!Ante bye, pigaine na kaneis to mnimosyno tou sxhmatos
ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΡΩ ΜΗΠΩΣ?Stinky έγραψε:Εχείς σκεφτεί ότι οι επιτυχίες της Σαρρή(σαν κομμάτια,όχι σαν ερμηνεία),μπορεί να είναι καλύτερες από τις grand(Flayer έγραψε:..kalogoustos? SAFWS KAI EIMAI. soy apanthse o pianist. esy , kserw tin apanthsh.. exallou diaskedazeis me diaskeyes ths Efis Sarrh (de kserw kai an exei Vicky Haritou kai Samprina o apotyxhmenos diskos ths Marws), mh to xehname..Stinky έγραψε:Το παίζεις ή είσαι......;Flayer έγραψε:profanws to programma toy Tsalikh apotelouse GROTHIA enantia sti kali aisthitikh toy kosmou kai kapoios fwnakse thn Astynomia.. san de drepetai o kalogoustos!!Ante bye, pigaine na kaneis to mnimosyno tou sxhmatos
) επιτυχίες της Βανδούλας...;
Και μην ξεχνας οτι Χαριτου,Σαρρή,Μάρω και Βανδή έχουν τραγουδήσει όλες Φοίβο...Άρα ο Φοίβος μπορεί να βρήκε κάτι κάλο πάνω στη Σαρρή που μπορεί να βρήκε και στη Βανδή το ίδιο..π.χ.Ερμηνεία....
Η Βανδή βγήκε το 1995-6 ενώ η Μάρω το 2004...Flayer έγραψε:Mono me thn Vandi omws sunergazete tosa xronia auto leei pola . Sthn Vandi dinei tragoudares ... Sthn Marw ena neo song edwse mono ...Stinky έγραψε:Εχείς σκεφτεί ότι οι επιτυχίες της Σαρρή(σαν κομμάτια,όχι σαν ερμηνεία),μπορεί να είναι καλύτερες από τις grand(Flayer έγραψε:..kalogoustos? SAFWS KAI EIMAI. soy apanthse o pianist. esy , kserw tin apanthsh.. exallou diaskedazeis me diaskeyes ths Efis Sarrh (de kserw kai an exei Vicky Haritou kai Samprina o apotyxhmenos diskos ths Marws), mh to xehname..Stinky έγραψε:Το παίζεις ή είσαι......;Flayer έγραψε:profanws to programma toy Tsalikh apotelouse GROTHIA enantia sti kali aisthitikh toy kosmou kai kapoios fwnakse thn Astynomia.. san de drepetai o kalogoustos!!Ante bye, pigaine na kaneis to mnimosyno tou sxhmatos
) επιτυχίες της Βανδούλας...;
Και μην ξεχνας οτι Χαριτου,Σαρρή,Μάρω και Βανδή έχουν τραγουδήσει όλες Φοίβο...Άρα ο Φοίβος μπορεί να βρήκε κάτι κάλο πάνω στη Σαρρή που μπορεί να βρήκε και στη Βανδή το ίδιο..π.χ.Ερμηνεία....