Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
freddaras έγραψε:τις προηγουμενες βδομαδες οι τοποθετησεις ηταν πολυ μεγαλες.....(γιορτες κτλ....)....
για να καταλαβεις ενα 22 θα ηταν νο1 τον ιουνιο..η τον σεπτεμβρη ας πουμε......
E μα εννοειτε αμα ειναι 3.000 ειναι χαλαρα top 10 το λιγοτερο...
ετσι ακριβως......
τελος παντων το 3000 του περι ειναι 100%...σας το λεω εγω......
This Is Not Happening
https://youtu.be/FwQhW6jmUsg
ADAM2 έγραψε:πως το μαθαίνουμε αυτό? κανονικά έπρεπε να μας ενημερώνουν πόσα πουλάνε κάθε εβδομαδα τα albums
καλα τι ψαχνεις να βρεις τωρα.....
κοιτα ολοι ξερουν τι πουλανε...να εισαι σιγουρος για αυτο....
αλλα αν τωρα τοποθετηθει η ζινα και η καθε ζινα με 10.000 κομματια και απο αυτα πουλησει τα 3 σιγα μην βγει να στο πει.......
αυτα στην χωρα μας δεν γινονται.......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος freddaras την Πέμ Ιαν 10, 2008 1:39 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
This Is Not Happening
https://youtu.be/FwQhW6jmUsg
Sugar έγραψε:Eite me psifiakes pwliseis, eite oxi me platina 8a ekane eisodo giati panta poulage panw apo platina kai etsi ths kanane topo8etisi platina. Ksudaki 8) 8)
Ma AKRIVOS edo einai i plaka. Afou oi topothetiseis ton CD metrane sti thesi alla oxi sto Status, einai ksekatharo oti afou i Zina einai pano apo ti Vandi gia toses evdomades me G, simainei oti sti Vandi egine G topothetisi gia ta CD tis kai malista mikroteri apo ti Zina!!!
Epeidi kati legate gia tis xamiles topothetiseis tis Garmpi se sxesi me to ti fernei telika sta tameia. To "anoigma" tis Vandi gi' auto to CD itan sto #4. Oute kan sto #2.
θα πω κάτι λίγο άσχετο με το όλο θέμα που συζητάτε αλλά νομίζω πως, επειδη ποτέ δεν είναι κάποιος 1ος για πάντα δε βρίσκω το λόγο κάποιοι να χαίρονται με μια αποτυχία ή σκαμπανεβάσματα που πιθανόν να έχουν οι καριέρες κάποιων μεγάλων ονομάτων
γιατί ο καιρός έχει γυρίσματα...
smart έγραψε:θα πω κάτι λίγο άσχετο με το όλο θέμα που συζητάτε αλλά νομίζω πως, επειδη ποτέ δεν είναι κάποιος 1ος για πάντα δε βρίσκω το λόγο κάποιοι να χαίρονται με μια αποτυχία ή σκαμπανεβάσματα που πιθανόν να έχουν οι καριέρες κάποιων μεγάλων ονομάτων
smart έγραψε:θα πω κάτι λίγο άσχετο με το όλο θέμα που συζητάτε αλλά νομίζω πως, επειδη ποτέ δεν είναι κάποιος 1ος για πάντα δε βρίσκω το λόγο κάποιοι να χαίρονται με μια αποτυχία ή σκαμπανεβάσματα που πιθανόν να έχουν οι καριέρες κάποιων μεγάλων ονομάτων