Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
antidoto έγραψε:pedia valte kanena stixo! den exo akousei
ti lene dld?
den exeis akouseis to "arkouda arkouda gia menene tragouda??" 'h to "einai mia kamila einai mia kamila mia kamila omorfi pou masaei fylla"??
yparxoun sto youtube... fovero gelio!!!
antidoto έγραψε:tha to koitaxw meta - ama de to vrw tha sou steilw pm:) trella akougontai!!!
o MAZW episis para ti xamili eisodo sto 14, anevike +4 sto 10!
kai einai poly kalo cd!! exei mesa kapoia kommatia apisteuta...
de diafhmisthke poly to cd tou...
to m'enoxlei o eautos mou paei kala...xwris na skizei...alla akougetai poly...kai eksw to exw petyxei!!!
antidoto έγραψε:latrevw ta 2 laika tou Foivo to Sa 2 stagones vroxis kai to Ennoia sou
elpizo na kanei kanena xryso!
to ennoia sou einai apo ta kala kommatia tou foivou!!! auto gia na mhn leme oti o foivos den exei empneusi.... kai ta "oneira" tou mpouga ksehoristo kai teleio kommati. xryso 8a kanei pisteuto! einai 8ema hmerwn...
egw apo ti kritiki mou edw sto track by track eipa oti trellathika me ta 2 kommatia tou Foivou kai enw perimena kommatares laikes sto 10xm to vrika sto Mazw cd!
antidoto έγραψε:otan les kanonikes dld pos to ennoeis? dineis 15 euro gia ta Zouzounia?!
ta paidakia dinoun, oi goneis tous dhladh! ma tis hmeres twn giortwn ta paidia einai to megalytero agorastiko koino...kai poso malista periodo xristougennwn me kleista sxolia kai ka8e prwi na vlepoun sto alter ta sygkekrimena kommatia. edw einai auto pou leme promo kai plysh egkefalou. giati otan ena paidaki akouei ka8e mera ta tragoudia twn zouzouniwn...de 8elei kai poly na zhthsei to cd apo tous goneis tou!
H ΕΛΛΗ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ?
ΓΑΜΩΤΟ ΑΝΤΕ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΛΙΠ ΤΟ ''ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ''
ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ!!ΜΕ ΤΟ ''ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ'' ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ?!
ΕΠΙΣΗΣ Η ΖΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ 2ο ΣΙΝΓΚΛ..ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΔΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ..
antidoto έγραψε:egw apo ti kritiki mou edw sto track by track eipa oti trellathika me ta 2 kommatia tou Foivou kai enw perimena kommatares laikes sto 10xm to vrika sto Mazw cd!
to ennoia sou to zhlepsa ki egw...to h8ela gia th vandi. alla ok!!!
antidoto έγραψε:egw apo ti kritiki mou edw sto track by track eipa oti trellathika me ta 2 kommatia tou Foivou kai enw perimena kommatares laikes sto 10xm to vrika sto Mazw cd!
to ennoia sou to zhlepsa ki egw...to h8ela gia th vandi. alla ok!!!