No 1 στα IFPI singles charts ο Ψινάκης
No 1 στα IFPI singles charts ο Ψινάκης
Ο Ηλίας Ψινάκης και το χρυσό «Πρόβλημα Υγείας» του σκαρφάλωσαν στην 1η θέση του επίσημου δείκτη πωλήσεων cd single της IFPI.
Οι στίχοι είναι ειδικά γραμμένοι για τον Ηλία Ψινάκη από τον καταξιωμένο λογοτέχνη, ποιητή και στιχουργό Μάνο Ελευθερίου σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου. Μαζί με το πιο τρελό τραγούδι της χρονιάς θα βρείτε το δυναμικό remix του, Mafia Mix by Elias Pantazopoulos.
Το εξώφυλλο του χρυσού cd single κοσμεί το έργο του ζωγράφου Ντίνου Πετράτου, «Έχω Πρόβλημα Υγείας», εμπνευσμένο από μια ιδέα του Μάνου Ελευθερίου.
Οι στίχοι είναι ειδικά γραμμένοι για τον Ηλία Ψινάκη από τον καταξιωμένο λογοτέχνη, ποιητή και στιχουργό Μάνο Ελευθερίου σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου. Μαζί με το πιο τρελό τραγούδι της χρονιάς θα βρείτε το δυναμικό remix του, Mafia Mix by Elias Pantazopoulos.
Το εξώφυλλο του χρυσού cd single κοσμεί το έργο του ζωγράφου Ντίνου Πετράτου, «Έχω Πρόβλημα Υγείας», εμπνευσμένο από μια ιδέα του Μάνου Ελευθερίου.
Παρε ανασα και παμε...
-
-
NAI TΡΕΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΣΤΟ VILLA ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ CLUB ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ.ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ.immortal έγραψε:Το πιο άκυρο chart. Αυτο το song κάνει επιτυχια δηλαδή? Ουτε downloads έχει ουτε airplay... μαμακίες και τοποθετήσες...

Δως μου ένα παγάκι
e gi auto ksenerwse o kosmos nte...creativeuser έγραψε:NAI TΡΕΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΣΤΟ VILLA ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ CLUB ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ.ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ.immortal έγραψε:Το πιο άκυρο chart. Αυτο το song κάνει επιτυχια δηλαδή? Ουτε downloads έχει ουτε airplay... μαμακίες και τοποθετήσες...
oxi gia to tragoudi! :D
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
-
Entek έγραψε:e gi auto ksenerwse o kosmos nte...creativeuser έγραψε:NAI TΡΕΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΣΤΟ VILLA ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ CLUB ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ.ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ.immortal έγραψε:Το πιο άκυρο chart. Αυτο το song κάνει επιτυχια δηλαδή? Ουτε downloads έχει ουτε airplay... μαμακίες και τοποθετήσες...
oxi gia to tragoudi! :D

Δως μου ένα παγάκι
Re: No 1 στα IFPI singles charts ο Ψινάκης
antidoto έγραψε:Ο Ηλίας Ψινάκης και το χρυσό «Πρόβλημα Υγείας» του σκαρφάλωσαν στην 1η θέση του επίσημου δείκτη πωλήσεων cd single της IFPI.

in this mad mad world
Re: No 1 στα IFPI singles charts ο Ψινάκης
immortal έγραψε:antidoto έγραψε:Ο Ηλίας Ψινάκης και το χρυσό «Πρόβλημα Υγείας» του σκαρφάλωσαν στην 1η θέση του επίσημου δείκτη πωλήσεων cd single της IFPI.
![]()

Παρε ανασα και παμε...