+1 kai i pegky exei pei pollakis oti den to ithele alla eprepe na arxisei kai na akoustei to onoma tisimmortal έγραψε:Επιτηδες πιστευω οτι γράφτηκε βασικα για να προκαλέσει και να μαθευτει το ονομα της, βεβαια το καλυτερο ηταν της Σαμίου με το αδύνατο σημειο της
Entexnh Peggy...
Όλα θέμα επιλογών είναι σε αυτή τη ζωή πιστεύω... και όλοι κρίνονται για τις επιλογές τους...antidoto έγραψε:+1 kai i pegky exei pei pollakis oti den to ithele alla eprepe na arxisei kai na akoustei to onoma tisimmortal έγραψε:Επιτηδες πιστευω οτι γράφτηκε βασικα για να προκαλέσει και να μαθευτει το ονομα της, βεβαια το καλυτερο ηταν της Σαμίου με το αδύνατο σημειο της

...το εδώ πουθενά, το τώρα ποτέ...
Ναι, αλλά έχουν περάσει και 10-15 χρόνια απο τότε... Για πόσο θα την κατακρίνουμε για το πρώτο της σουξέ; Που το πλήρωσε και η ίδια πολύ ακριβά, καθώς εξαφανίστηκε από τη δισκογραφία για χρόνια, πριν καλά καλά προλάβει να μπει;SD54 έγραψε:Όλα θέμα επιλογών είναι σε αυτή τη ζωή πιστεύω... και όλοι κρίνονται για τις επιλογές τους...
Μακάρι να είχαν όλοι οι mainstream καλλιτέχνες την εξέλιξη στο ρεπερτόριό τους που έχει η Ζήνα.
@νδρέας
Light a fire, drop a bomb
eisai mikros kai den tha sou apantiswSD54 έγραψε:Όλα θέμα επιλογών είναι σε αυτή τη ζωή πιστεύω... και όλοι κρίνονται για τις επιλογές τους...antidoto έγραψε:+1 kai i pegky exei pei pollakis oti den to ithele alla eprepe na arxisei kai na akoustei to onoma tisimmortal έγραψε:Επιτηδες πιστευω οτι γράφτηκε βασικα για να προκαλέσει και να μαθευτει το ονομα της, βεβαια το καλυτερο ηταν της Σαμίου με το αδύνατο σημειο της
exeis dikio se ena poly geniko omws plaisio...min eisai apolytos...
Παρε ανασα και παμε...
+1hakkinen έγραψε:Ναι, αλλά έχουν περάσει και 10-15 χρόνια απο τότε... Για πόσο θα την κατακρίνουμε για το πρώτο της σουξέ; Που το πλήρωσε και η ίδια πολύ ακριβά, καθώς εξαφανίστηκε από τη δισκογραφία για χρόνια, πριν καλά καλά προλάβει να μπει;SD54 έγραψε:Όλα θέμα επιλογών είναι σε αυτή τη ζωή πιστεύω... και όλοι κρίνονται για τις επιλογές τους...
Μακάρι να είχαν όλοι οι mainstream καλλιτέχνες την εξέλιξη στο ρεπερτόριό τους που έχει η Ζήνα.
@νδρέας
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ...hakkinen έγραψε:Πολύς ντόρος έχει γίνει με αυτό το τραγούδι, είμαι πολύ περίεργος όμως να μου εξηγήσετε τι ακριβώς το διαφοροποιεί από το "Φαντασματάκι" της Καιτούλας της Γαρμπή για παράδειγμα...
ΣΤΑ 26 ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ 1990, ΤΗΝ ΚΑΙΤΟΥΛΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΓΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Δ', Ε' ΚΑΙ ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.
ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, Ο ΣΤΙΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟΣ...
ΑΛΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ, ΑΛΛΑ ΗΘΗ...
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, Η ΠΕΓΚΥ "ΣΤΟΧΕΥΣΕ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΑ "ΔΥΣΚΟΛΑ"...
ΣΕ ΠΛΗΓΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΠΟΥ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ...
ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,
ΦΙΛΙΚΑ,
ΜΑΓΔΑ.
ΚΑΛΑ... ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ '41, ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΤΟ '39...!pianist έγραψε:Κι εγώ διαφωνώ. το 1990 η Καιτούλα δεν ήταν 26. Δεν το λέω εγώ το ypes.gr το λέει..![]()
ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...

ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,
ΦΙΛΙΚΑ,
ΜΑΓΔΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΜΑΓΔΑ την Σάβ Μαρ 22, 2008 1:13 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
kai pws niothei!creativeuser έγραψε:ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.pianist έγραψε:Κι εγώ διαφωνώ. το 1990 η Καιτούλα δεν ήταν 26. Δεν το λέω εγώ το ypes.gr το λέει..hakkinen έγραψε:Μάγδα μου διαφωνώ. Νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρα χιουμοριστικές οι προθέσεις αλλα΄και η ουσία του τραγουδιού.
@νδρέας![]()

Παρε ανασα και παμε...
-
ΑΚΡΙΒΩΣ!Η ΚΑΙΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ 26(ΟΠΟΙΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΕΛΙΚΑ).antidoto έγραψε:kai pws niothei!creativeuser έγραψε:ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.pianist έγραψε:Κι εγώ διαφωνώ. το 1990 η Καιτούλα δεν ήταν 26. Δεν το λέω εγώ το ypes.gr το λέει..hakkinen έγραψε:Μάγδα μου διαφωνώ. Νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρα χιουμοριστικές οι προθέσεις αλλα΄και η ουσία του τραγουδιού.
@νδρέας![]()
Δως μου ένα παγάκι
ap tin alli o creative niothei paidoula kai 14 - enw ine safos megaliteros kata ti taftotita/diavatirio toucreativeuser έγραψε:ΑΚΡΙΒΩΣ!Η ΚΑΙΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ 26(ΟΠΟΙΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΕΛΙΚΑ).antidoto έγραψε:kai pws niothei!creativeuser έγραψε:ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.pianist έγραψε:Κι εγώ διαφωνώ. το 1990 η Καιτούλα δεν ήταν 26. Δεν το λέω εγώ το ypes.gr το λέει..hakkinen έγραψε:Μάγδα μου διαφωνώ. Νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρα χιουμοριστικές οι προθέσεις αλλα΄και η ουσία του τραγουδιού.
@νδρέας![]()
giafto sou lew, opos niothei kai deixnei o kathenas
Παρε ανασα και παμε...
-
Ε ΔΕΝ ΚΑΚΟΓΕΡΑΣΑ ΚΙ ΟΛΑΣ!antidoto έγραψε:ap tin alli o creative niothei paidoula kai 14 - enw ine safos megaliteros kata ti taftotita/diavatirio toucreativeuser έγραψε:ΑΚΡΙΒΩΣ!Η ΚΑΙΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ 26(ΟΠΟΙΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΕΛΙΚΑ).antidoto έγραψε:kai pws niothei!creativeuser έγραψε:ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.pianist έγραψε:Κι εγώ διαφωνώ. το 1990 η Καιτούλα δεν ήταν 26. Δεν το λέω εγώ το ypes.gr το λέει..hakkinen έγραψε:Μάγδα μου διαφωνώ. Νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρα χιουμοριστικές οι προθέσεις αλλα΄και η ουσία του τραγουδιού.
@νδρέας![]()

Δως μου ένα παγάκι
e eidate? o creative niothei oti akoma de gerase....ax ti sou einai o anthroposcreativeuser έγραψε:Ε ΔΕΝ ΚΑΚΟΓΕΡΑΣΑ ΚΙ ΟΛΑΣ!antidoto έγραψε:ap tin alli o creative niothei paidoula kai 14 - enw ine safos megaliteros kata ti taftotita/diavatirio toucreativeuser έγραψε:ΑΚΡΙΒΩΣ!Η ΚΑΙΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ 26(ΟΠΟΙΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΕΛΙΚΑ).antidoto έγραψε:kai pws niothei!creativeuser έγραψε:ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.pianist έγραψε:Κι εγώ διαφωνώ. το 1990 η Καιτούλα δεν ήταν 26. Δεν το λέω εγώ το ypes.gr το λέει..hakkinen έγραψε:Μάγδα μου διαφωνώ. Νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρα χιουμοριστικές οι προθέσεις αλλα΄και η ουσία του τραγουδιού.
@νδρέας![]()
Παρε ανασα και παμε...
-
ΕΣΠΑΣΑ ΚΙ ΕΓΩ,.antidoto έγραψε:e eidate? o creative niothei oti akoma de gerase....ax ti sou einai o anthroposcreativeuser έγραψε:Ε ΔΕΝ ΚΑΚΟΓΕΡΑΣΑ ΚΙ ΟΛΑΣ!antidoto έγραψε:ap tin alli o creative niothei paidoula kai 14 - enw ine safos megaliteros kata ti taftotita/diavatirio toucreativeuser έγραψε:ΑΚΡΙΒΩΣ!Η ΚΑΙΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ 26(ΟΠΟΙΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΕΛΙΚΑ).antidoto έγραψε:kai pws niothei!creativeuser έγραψε:ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.pianist έγραψε:Κι εγώ διαφωνώ. το 1990 η Καιτούλα δεν ήταν 26. Δεν το λέω εγώ το ypes.gr το λέει..![]()

Δως μου ένα παγάκι