Θα απαντησει ο Σφακιανακης σε ολες τις ερωτησεις?
-
MEDIA έγραψε:kala krasia.o sfak einai kseperasmenos pleon.exei kapoia kala kommatia klassika alla einai pase na akous en eth 2008 kommatia san to parta. :o
συμφωνώ οτι το πάρτα ειναι απλά ενα τραγουδάκι αλλα είναι το εμπορικό κομματι του δίσκου για να κάνει ντόρο...ο σκοπός του δηλ είναι απλα σουξεδιάρικος και είναι τραγούδι του ενός μήνα...ο υπολοιπος δισκος ομως (που είμαι σιγουρη οτι δεν τον έχεις ακούσει γιατι διαφορετικά θα είχες αλλη άποψη) μονο σουξεδιάρικος δεν είναι αλλα αντιθετα αξιοπρεπέστατος οπως όλοι οι δισκοι του Νότη...με πολλά καλα και διαχρονικά τραγουδια οπως το χάρε να ήσουν άνθρωπος και τα κλεμμενα...
άλλωστε νομίζω οτι και εσυ θα συμφωνήσεις οτι σε όλους τους δίσκους των τραγουδιστών το promo κομμάτι δεν ανήκει στα διαμάντια ολοκληρου του δίσκου αλλα αντίθετα εξυπηρετεί εμπορικούς σκοπους...και συνήθως τα πρόμο κομματια είναι πάντα τραγουδάκια ευτελούς στίχου,εύκολου και ευπεπτου στίχου...για να πουλήσουν...τα διαμάντια του κάθε δίσκου βγαίνουν πάντα μετά απο καιρό...
απλά εσυ εχεις κολλησει με το πάρτα τώρα και το κοπανάς συνέχεια...

ο δίσκος εχει 16 τραγουδια...και όχι ένα...

[b]www.notis.gr
[size=150]ΤΟ [/size]site... [/b]
[size=150]ΤΟ [/size]site... [/b]
E DEN SOU EIPA OTI EXW SE KATHE MAGAZI GNOSTO...ETIXE APLA ENA PAIDI NA DOULEVEI EKEI....xristina/// έγραψε:επειδή μιλάς με θεωρίες και όχι με αποδείξεις σου λέω και εγω οτι ο Πλούταρχος(μεγάλος καλλιτέχνης δεν το συζητώ με κομματάρες και τραγουδιστης που πιστεύω οτι θα μείνει κλασσικος) την κορύφωσή του την έζησε πριν καποια χρόνια με τις 4π που έκανε...τα τελευταία χρονια περνάει και αυτός κρίση οπως ολοι οι καλλιτεχνες περνάνε κρίση ή στασιμότητα πες το όπως θές αφου σου το ξαναλέω οτι οι πωλήσεις των δίσκων του και ειδικά του τελευταίου εχουν μείνει μόνο στην 1π....θα μου πείς φταίει η πειρατεία...εγώ δεν μπορω να καταλάβω γιατι αυτη η πειρατεια επιρεάζει μόνο τον Πλουταρχο και όχι τον Νότη που μας λετε ολη την ωρα οτι δεν πουλάει οπως παλιά...ε χαίρω πολύ...κανεις δεν πουλάει οπως παλιά...δηλ την πτώση την εχει μόνο ο Νότης και όλοι οι άλλοι είναι στην κορυφωσή τους....συμφωνω οτι κανεις δεν πουλάει πιά...GUNNER_10 έγραψε:XRISTINA MOU O PLOUTARXOS TA TELEUTAIA XRONIA THS KORIFOSIS TOU EINAI TO STIL NOTHS THS DEKAETIAS TOU 90...(AKOMA KAI SE POLISEIS ANALOGA VEVAIA ME THN EXARSI THS PEIRATIAS TO THIMIZEI AYTO)...STHN PAROUSA FASI TON PLOUTARXO KAI TON VERTI TOUS THEORO TA PIO SIGOURA XARTIA STA MAGAZIA...O VERTIS GEMIZEI ENA POSIDONIO 2000+ ATOMON KLP....THA MOU PEIS AYTA ALLAZOUN...
δευτερον το Ποσειδώνειο χωράει το πολυ 1500 ατομα...και έχει το καλυτερο συστημα χορών θα πρέπει να ξέρεις και είναι λογικό οποιος και να τραγουδάει εκει να πηγαίνει παντα καλα...και ο Καραφώτης να παει πχ του χρόνου γεμάτο θα το έχει και θα τον κάνουν τον δεύτερο Βέρτη οπως ο Βέρτης ήταν ο δευτερος Πλουταρχος οταν έφυγε ο Πλούταρχος απο το ποσειδώνειο...και είδαμε και πως πηγε ο Βέρτης πανω στην Θεσ/νικη που τραγούδησε(μετριότατα)...και ουσιαστικά χωρις αντίπαλο γιατι δεν ειχε ανταγωνισμο.πήγε εποχη που δεν ήταν επανω κανα μεγάλο όνομα...έκλεισε 2 μέρες μετα την πρεμιέρα του Νότη στο odeon...και ρώτα τον φίλο σου τον σερβιτόρο για αυτο...
γιατι αν εσυ έχεις γνωστο μεσα στο μαγαζί εγω πιστεψέ με εχω 15 γνωστους...
![]()
και θα συμφωνήσω μαζί σου στο τελευταίο οτι αυτά αλλάζουν....εννοείται οτι αλλαζουν και κανεις δεν ειναι συνέχεια στα πάνω του και κανείς συνέχεια στην κορυφή....μόδες είναι και περνάνε το θέμα είναι τι τραγούδια και τί προίκα αφήνεις πίσω σου γιατι μετα απο χρόνια αυτα θα μείνουν...
KAI PROSEXE DEN MILISA OUTE GIA PATO OUTE GIA TIPOTA TETOIO...
KAI SIMFONO RE SI...OLA TA MAGAZIA PANE ME XOROUS PLEON...DEN TO SIZITAME AYTO...ALLA OTI O VERTIS SAN ONOMA KAI MONOS TOU TORA POULAEI KAI SE MAGAZI FENETAI...

XERW OTI PIGE METRIA SALONIKH O VERTIS...ENTAXEI OK DEN SHMAINEI APARAITITA KATI AYTO..

EPISIS MPOREIS NA VGALEIS KAI ENA 45ARI KAI NA MAS RIXEIS STO DOXA PATRI.....coco έγραψε:Λοιπόν παιδια:,GUNNER_10,ADAM2, αν δεν ξέρετε τον Νοτη
να πάτε να γ....τε!
Ο ενας λέει βαρέθηκε τον Νοτη...κι ο άλλος λέει εχει εναν φίλο του
που δουλεύει στο Εναστρον...εκτος αν ο φίλος λέει πολλά ψέμματα ή δεν
υπάρχει πια...για καλα ειναι φαντασία.Δε ξέρω...
Ο Νότης ειναι καλος...θυμάται όλους τους φίλους που αγαπάει
και τους θεωρει σαν ανθρωπους,όχι σαν τους άλλους πχ.Παπαριζους,
Ρουβαδες,Βίσσιδες,Πεγκυδες,Βανδουλες,
Παριοι,Σαμπρελιδες,Μαρκοπουλοι,Ηλιαδες, κ.λ.π που μας θεωρουν
εμάς αν ζώα...όταν πηγαινα καμαρίνι και έλεγαν
"Δεν μπορω...ειμαι κουρασμένος...δεν δεχομαι κανέναν."
Αντε γ....σου ρε μ....κα,δεν δέχεσαι κανεναν?Κι εμεις πληρώνουμε
το κέντρο 20ευρω για σενα να ερθουμε να σε δουμε και από κοντα..κι εσυ
μας λες "ειμαι κουρασμενος..." αντε πέσε και κοιμήσου....να πούμε!
Παιδια...να ξέρετε τους τραγουδιστες να τους δοκιμάζετε...τι έστι ανθρωποι
είναι... για μένα μέχρι τώρα ανθρωποι είναι που σου φέρονται καλα,ειναι:
Σφακιανάκης,Πλουτάρχος,Καλομοίρα και Μαριάντα... αλλά εγώ από
τραγουδια... δεν μ' αρεσουν ειναι η Καλομοιρα αλλα μ' αρεσει ως
ανθρώπος γιατί μου φέρθηκε καλα...και ειναι καλη μου φίλη,και ειπα
την αληθεια ότι δεν μ' αρεσουν τα τραγουδια της αλλα μ' αρεσει ο
χαρακτηρας της που έχει.Επισης βεβαια μ' αρεσουν καποια τραγουδια
του Πλουτάρχου και της Μαριάντας αλλα όχι όλα...κάποια μ' αρέσουν.
Όσο για τον Νοτη...μ' αρεσουν ολα τα τραγουδια του...
εκτος απ' τα 7κομμάτια που δεν μ' αρεσουν.
Γι' αυτο...λοιπόν πανω απ' όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
Εσεις καθοστε και ακουτε τα ΜΜΕ τι λένε για το Νοτη...που τον θάβουν.
Λογικο ειναι...γιατί λέει αληθείες...αλλά εσεις όμως δεν τον ξέρετε
τοσο καλα από κοντά πως δειχνει το χαρακτηρα του προς το κόσμο...
Αν δεν ξέρετε ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ.Αλλά εγω ξέρω όλους αυτους που ειπα
επάνω τα ονοματα
(πχ.Παπαριζους,Ρουβαδες,Βίσσιδες,Πεγκυδες,Βανδουλες,
Παριοι,Σαμπρελιδες,Μαρκοπουλοι,Ηλιαδες, κ.λ.π) Γιατί είχα πάει
στα καμαρίνια τους...αλλα εβρισκαν δικαιολογιες...την κουβέντα
"ειμαι κουρασμένος...δεν δεχομαι"ΝΑ!Τοτε τι τραγουδάς?
Βεβαια θα μου πειτε.."Γιατι πηγαίνες στα κέντρα?"
Θα σας πω πηγαινα για τους φίλους...δεν πηγαινα για το τραγουδιστη
αλλα για την παρεα...κι επισης οι φιλοι μου ητανε να πανε τα καμαρινια
τους για ενα αυτογραφο και πηγαινα μαζι τους...να δω τι σκατα
συμπεριφορα θα έχουν.Απλο ειναι...
Αν δεν ξερετε να μην μιλάτε για τον Νοτη,πρωτα να τον μάθετε και μετά
να μιλάτε....
Πάντως δεν έχω να πω τιποτα άλλο...με κάλυψαν τα άλλα παιδια
γιατι λένε την αληθεια....οσο αφορα για τον Νοτη.
Δηλάδη έλεος!!!!Τιποτα άλλο....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KAI SOVARA RE FILE EINAI O NOTHS TOSO MELISTALAKTOS ANTRWPOS...POLY KALA OMWS TO KRIVEI RE GAMOTO...GIATI H GENIKI FIMI GIA TON XARAKTIRA TOU ALLH EINAI...