Οταν ο Στηβ Κακέτσης ανοίγει το στόμα του, γίνεται... σεισμό
Οταν ο Στηβ Κακέτσης ανοίγει το στόμα του, γίνεται... σεισμό
- Πώς ήταν τότε η Αννα Βίσση;
Με την Αννα Βίσση τα πράγματα πήγαν κάπως καλύτερα. Η Αννα τότε ήταν ένα... αγγούρι στην πίστα. Της έλεγα «άντε, μωρή, κούνησε τον ποπό σου να δούμε τι θα γίνει» (γέλια). Ηταν μια κουκλάρα αλλά καμία σχέση με την Αννα που είδα μετά από κάποια χρόνια κι έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Η Αννα είναι μεγάλη καλλιτέχνιδα, μεγάλη σταρ!
Ο Πασχάλης, η Πέγκυ και η Καίτη
- Ποιοι τραγουδιστές σου φέρθηκαν αχάριστα;
Δεν θα τους κρίνω εγώ... Αλλά οι καλλιτέχνες όταν είναι μαζί σου και σε χρειάζονται είναι διαφορετικοί κι όταν φύγουν από σένα σε ξεχνάνε... Για παράδειγμα, τον Πασχάλη Τερζή εγώ τον ποντάρισα. Τον πήρα από την υπόγα το ABC και τον έβαλα πρώτο όνομα σε μεγάλο μαγαζί. Οταν όμως τον ζήτησα -για την υστεροφημία μου- να έρθει στο Θέα μού απάντησε «Δεν μπορώ να την κάνω στον Μαροσούλη». Και του λέω κι εγώ «έχεις ελαφριά μνήμη». Εντάξει, ας πάρει τον Μαροσούλη αγκαλίτσα και να τον χαίρεται. Αλλά μην ξεχνάμε ποτέ πώς ξεκινήσαμε... Οπως δεν ξεχνάω εγώ ότι ξεκίνησα με τον Φίλιππα Νικολάου. Επίσης, η Πέγκυ Ζήνα ξεκίνησε από τη Νεράιδα και ήταν η τελευταία των τελευταίων. Τσικό που λέμε... Ηταν σε πολλά σχήματα που ούτε θυμάμαι. Σημειωτέον ότι είχα δώσει το μαγαζί στον Γιώργο Λύρα, τότε που είχε γίνει Σόδομα και είχε βγάλει πολλά λεφτά. Αρα δεν θα έπρεπε να με καλέσουν στον γάμο τους; Κατά περίεργη σύμπτωση δεν ήρθε ποτέ πρόσκληση στον Κακέτση... Φαίνεται ότι η ταπεινότητά μου δεν ήταν ικανή για να περαστεί στον γάμο τους. Καλέσανε όλους τους επίκαιρους επιχειρηματίες και τον Στηβ που έβαλε πλάτη τον ξεχάσανε. Ούτε που έχει αναφέρει ποτέ η Πέγκυ. Πάντως, για να πω την αλήθεια -γιατί εγώ μόνον αλήθειες λέω- την Πέγκυ Ζήνα δεν την πίστευα... Φωνή είχε, αλλά λόγω ύψους δεν... Δεν ήταν η γυναικάρα. Την είχα και έκανε δεύτερη φωνή στην Αντζελα... Επίσης η Καίτη Γαρμπή, που ήρθε στη Νεράιδα από ένα μαγαζί της εθνικής οδού και ο Γιάννης Πάριος δεν την ήθελε και πολύ, όταν τη ζήτησα αργότερα, που δεν ήμουν στα καλά μου, να έρθει να τραγουδήσει μου απάντησε «Δεν μπορώ να έρθω, βρε Στηβ μου, στη Νεράιδα γιατί είναι ντεμόντα». Ε, λοιπόν, την είδα σε πόσα τρέντι μαγαζιά πήγε στη συνέχεια. Να έχεις υπόψη σου ότι κανένας δεν γλιτώνει από το στόμα μου γιατί εγώ μιλάω με ντοκουμέντα. Ας βγει κάποιος να πει ότι δεν τα λέει καλά ο τρελο-Κακέτσης ή ότι δεν τους πλήρωνα.
Με την Αννα Βίσση τα πράγματα πήγαν κάπως καλύτερα. Η Αννα τότε ήταν ένα... αγγούρι στην πίστα. Της έλεγα «άντε, μωρή, κούνησε τον ποπό σου να δούμε τι θα γίνει» (γέλια). Ηταν μια κουκλάρα αλλά καμία σχέση με την Αννα που είδα μετά από κάποια χρόνια κι έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Η Αννα είναι μεγάλη καλλιτέχνιδα, μεγάλη σταρ!
Ο Πασχάλης, η Πέγκυ και η Καίτη
- Ποιοι τραγουδιστές σου φέρθηκαν αχάριστα;
Δεν θα τους κρίνω εγώ... Αλλά οι καλλιτέχνες όταν είναι μαζί σου και σε χρειάζονται είναι διαφορετικοί κι όταν φύγουν από σένα σε ξεχνάνε... Για παράδειγμα, τον Πασχάλη Τερζή εγώ τον ποντάρισα. Τον πήρα από την υπόγα το ABC και τον έβαλα πρώτο όνομα σε μεγάλο μαγαζί. Οταν όμως τον ζήτησα -για την υστεροφημία μου- να έρθει στο Θέα μού απάντησε «Δεν μπορώ να την κάνω στον Μαροσούλη». Και του λέω κι εγώ «έχεις ελαφριά μνήμη». Εντάξει, ας πάρει τον Μαροσούλη αγκαλίτσα και να τον χαίρεται. Αλλά μην ξεχνάμε ποτέ πώς ξεκινήσαμε... Οπως δεν ξεχνάω εγώ ότι ξεκίνησα με τον Φίλιππα Νικολάου. Επίσης, η Πέγκυ Ζήνα ξεκίνησε από τη Νεράιδα και ήταν η τελευταία των τελευταίων. Τσικό που λέμε... Ηταν σε πολλά σχήματα που ούτε θυμάμαι. Σημειωτέον ότι είχα δώσει το μαγαζί στον Γιώργο Λύρα, τότε που είχε γίνει Σόδομα και είχε βγάλει πολλά λεφτά. Αρα δεν θα έπρεπε να με καλέσουν στον γάμο τους; Κατά περίεργη σύμπτωση δεν ήρθε ποτέ πρόσκληση στον Κακέτση... Φαίνεται ότι η ταπεινότητά μου δεν ήταν ικανή για να περαστεί στον γάμο τους. Καλέσανε όλους τους επίκαιρους επιχειρηματίες και τον Στηβ που έβαλε πλάτη τον ξεχάσανε. Ούτε που έχει αναφέρει ποτέ η Πέγκυ. Πάντως, για να πω την αλήθεια -γιατί εγώ μόνον αλήθειες λέω- την Πέγκυ Ζήνα δεν την πίστευα... Φωνή είχε, αλλά λόγω ύψους δεν... Δεν ήταν η γυναικάρα. Την είχα και έκανε δεύτερη φωνή στην Αντζελα... Επίσης η Καίτη Γαρμπή, που ήρθε στη Νεράιδα από ένα μαγαζί της εθνικής οδού και ο Γιάννης Πάριος δεν την ήθελε και πολύ, όταν τη ζήτησα αργότερα, που δεν ήμουν στα καλά μου, να έρθει να τραγουδήσει μου απάντησε «Δεν μπορώ να έρθω, βρε Στηβ μου, στη Νεράιδα γιατί είναι ντεμόντα». Ε, λοιπόν, την είδα σε πόσα τρέντι μαγαζιά πήγε στη συνέχεια. Να έχεις υπόψη σου ότι κανένας δεν γλιτώνει από το στόμα μου γιατί εγώ μιλάω με ντοκουμέντα. Ας βγει κάποιος να πει ότι δεν τα λέει καλά ο τρελο-Κακέτσης ή ότι δεν τους πλήρωνα.
AN DEN ARESEI SOU TO SBHNOUN!!!
Ιδιο με το επιχείρημα του Gunner για το πόσο πιστεύε ο Πάριος στην σπουδαία ερμηνεύτριαΕπίσης η Καίτη Γαρμπή, που ήρθε στη Νεράιδα από ένα μαγαζί της εθνικής οδού και ο Γιάννης Πάριος δεν την ήθελε και πολύ, αργότερα,

όταν τη ζήτησα που δεν ήμουν στα καλά μου, να έρθει να τραγουδήσει μου απάντησε «Δεν μπορώ να έρθω, βρε Στηβ μου, στη Νεράιδα γιατί είναι ντεμόντα». Ε, λοιπόν, την είδα σε πόσα τρέντι μαγαζιά πήγε στη συνέχεια.

ma sto mono magazi pou dulepse kai itan b kathgorias itan to bodroom..pou ekei phge anagkastika..giati den eixe meinei tipota allo..oxi oti den eixe protaseis..aplws arxika itan na emfanistei me makropoulo sto fix..den ta vrikan..kai meta eixe kleisei me sfakianakh gia to enastron..stis proves omws plakwthikan kai apoxwrhse i kaith apo to sxima..epomenws anagkastika phge bodroom gia na mhn meinei ektos
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NARKOTIKO την Πέμ Ιουν 05, 2008 5:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ψυχή για τα σίδερα...
kai oson afora ton pario..an den pisteue sth kaith den tha thn evaze toses fores na tu kanei fwnhtika..episis otan i kaith phge kalesmenh stin aliberth to 2005 ths eixe pei pws o parios panta leei ta kalutera gia thn fwnh ths..twra o sthv ta leei auta epeidi profanws den ithele na sunergastei mazi tu i kaiti 

Ψυχή για τα σίδερα...
και η Αλιμπέρτη επειδή ήθελε να την ευχαριστήσει που πήγε! Όσον αφορά τον Πάριο και τις συνεργασίες του πιο πολύ προς το μέρος του Κακέτση κλίνουν οι εκτιμήσεις του απλού κόσμουNARKOTIKO έγραψε:kai oson afora ton pario..an den pisteue sth kaith den tha thn evaze toses fores na tu kanei fwnhtika..episis otan i kaith phge kalesmenh stin aliberth to 2005 ths eixe pei pws o parios panta leei ta kalutera gia thn fwnh ths..twra o sthv ta leei auta epeidi profanws den ithele na sunergastei mazi tu i kaiti

nai eipe kati pou o parios den pisteuei sthn pragmatikothta kai ton ekthetei ston kosmo(epeidi ws gnwston i kaith einai afwnhpianist έγραψε:και η Αλιμπέρτη επειδή ήθελε να την ευχαριστήσει που πήγε! Όσον αφορά τον Πάριο και τις συνεργασίες του πιο πολύ προς το μέρος του Κακέτση κλίνουν οι εκτιμήσεις του απλού κόσμουNARKOTIKO έγραψε:kai oson afora ton pario..an den pisteue sth kaith den tha thn evaze toses fores na tu kanei fwnhtika..episis otan i kaith phge kalesmenh stin aliberth to 2005 ths eixe pei pws o parios panta leei ta kalutera gia thn fwnh ths..twra o sthv ta leei auta epeidi profanws den ithele na sunergastei mazi tu i kaiti

Ψυχή για τα σίδερα...
-
APO TO DEUTERO DISKO TIS H KAITH DOULEUEI SE MEGALES PISTES DIPLA SE MEGALA ONOMATA TIS KATHE EPOXIS!!!
POLINA,DANTIS... STIN ARXI TIS AKRIERAS TIS... META GEROLUMATOS DIONISIOU(92) EPOXI.. POU TOTE STA POLU PANW TOUS!!! KAI META APO KEI KAI PERA DEN EPESE SE MIKRO MAGAZI TIS ETHINIKIS,.. GIATI APO TO PES TO M'ENA FILI KAI META H KERIERA TIS ARXISE NA ANEVAINEI!!! MI LEME OTI THELOUME!
POLINA,DANTIS... STIN ARXI TIS AKRIERAS TIS... META GEROLUMATOS DIONISIOU(92) EPOXI.. POU TOTE STA POLU PANW TOUS!!! KAI META APO KEI KAI PERA DEN EPESE SE MIKRO MAGAZI TIS ETHINIKIS,.. GIATI APO TO PES TO M'ENA FILI KAI META H KERIERA TIS ARXISE NA ANEVAINEI!!! MI LEME OTI THELOUME!
stamata..o sthv exei panta dikio se oti leeifouli_for_ever έγραψε:APO TO DEUTERO DISKO TIS H KAITH DOULEUEI SE MEGALES PISTES DIPLA SE MEGALA ONOMATA TIS KATHE EPOXIS!!!

Ψυχή για τα σίδερα...
oh god...pianist έγραψε:Επιλέγω με αυστηρότατα κριτήρια όταν πρόκειται να στεγάσω άτομα υπό την μαθητεία μου.NARKOTIKO έγραψε:oxi.tha mou to matheis esy? 8)
Οι προδιαγραφές σου δεν είναι επαρκείς.
Αναβαθμίσου και επικοινώνησε μαζί μου με Pm.
8)

Ψυχή για τα σίδερα...
O Steave μίλησε για πριν την περίοδο που αναφέρει ο fouli_for_ever. Αλλά εγώ διαφωνώ, μαζί σου, πιστεύω πως εσύ που δεν είχες συλληφθεί ακόμα τότε, ξέρεις περισσότερα από τον Κακέτση και έχεις απόλυτο δίκιο! 8)NARKOTIKO έγραψε:stamata..o sthv exei panta dikio se oti leeifouli_for_ever έγραψε:APO TO DEUTERO DISKO TIS H KAITH DOULEUEI SE MEGALES PISTES DIPLA SE MEGALA ONOMATA TIS KATHE EPOXIS!!!
POLINA,DANTIS... STIN ARXI TIS AKRIERAS TIS... META GEROLUMATOS DIONISIOU(92) EPOXI.. POU TOTE STA POLU PANW TOUS!!! KAI META APO KEI KAI PERA DEN EPESE SE MIKRO MAGAZI TIS ETHINIKIS,.. GIATI APO TO PES TO M'ENA FILI KAI META H KERIERA TIS ARXISE NA ANEVAINEI!!! MI LEME OTI THELOUME!![]()
pianist έγραψε:O Steave μίλησε για πριν την περίοδο που αναφέρει ο fouli_for_ever. Αλλά εγώ διαφωνώ, μαζί σου, πιστεύω πως εσύ που δεν είχες συλληφθεί ακόμα τότε, ξέρεις περισσότερα από τον Κακέτση και έχεις απόλυτο δίκιο! 8)NARKOTIKO έγραψε:stamata..o sthv exei panta dikio se oti leeifouli_for_ever έγραψε:APO TO DEUTERO DISKO TIS H KAITH DOULEUEI SE MEGALES PISTES DIPLA SE MEGALA ONOMATA TIS KATHE EPOXIS!!!
POLINA,DANTIS... STIN ARXI TIS AKRIERAS TIS... META GEROLUMATOS DIONISIOU(92) EPOXI.. POU TOTE STA POLU PANW TOUS!!! KAI META APO KEI KAI PERA DEN EPESE SE MIKRO MAGAZI TIS ETHINIKIS,.. GIATI APO TO PES TO M'ENA FILI KAI META H KERIERA TIS ARXISE NA ANEVAINEI!!! MI LEME OTI THELOUME!![]()
e ti na kanume alloi den eixame genithei tote..kai alloi dianuate thn deuterh dekaetia ths zwhs sas

Ψυχή για τα σίδερα...
Για αυτό καλό είναι όσοι διανύουν τώρα τη δεύτερη δεκαετία της ζωής τους, να ακολουθήσουν το ρεύμα της εποχής (εφόσον δεν αγαπούν την κλασικότητα και τη διαχρονικότητα) και αν ασχολούνται με τραγουδίστριες που δεν είναι ξεχασμένες και λησμονημένες σε εκείνη την εποχή. Ξεκόλλα ρε, go onNARKOTIKO έγραψε:pianist έγραψε:O Steave μίλησε για πριν την περίοδο που αναφέρει ο fouli_for_ever. Αλλά εγώ διαφωνώ, μαζί σου, πιστεύω πως εσύ που δεν είχες συλληφθεί ακόμα τότε, ξέρεις περισσότερα από τον Κακέτση και έχεις απόλυτο δίκιο! 8)NARKOTIKO έγραψε:stamata..o sthv exei panta dikio se oti leeifouli_for_ever έγραψε:APO TO DEUTERO DISKO TIS H KAITH DOULEUEI SE MEGALES PISTES DIPLA SE MEGALA ONOMATA TIS KATHE EPOXIS!!!
e ti na kanume alloi den eixame genithei tote..kai alloi dianuate thn deuterh dekaetia ths zwhs sas

ΜΕ τη Γαρμπή ασχολείσαι όλες τις ώρες της ζωής σου και έτσι σε έχουν όλοι συνδεδεμένο.NARKOTIKO έγραψε:e kala maresei i anna..alla den asxoloume kai polu mazi ths..opote mia xara sunexizw8)
ΑΝ ασχολιόσουν με την Άννα όμως θα έβλεπες πλατίνα το τελευταίο της live και το τελευταίο της album πράγμα που δεν συμβαίνει με το Καιτάκι 8)
Άρα άκυρος ο συσχετισμός σου.

katholou akyros..milises gia tragudistries ksexasmenes...opote o susxetismos mou den einai akuros. 8)
episis egw otan ftasw 38 den tha asxolume oloi mera me mia tragudistria oute tha eirwneuomai 18xrona pisteuwntas pws etsi tha kerdizw kati,opws kaneis esy.

episis esy asxoleisai me th garbi perissotero apo oti egw.

episis egw otan ftasw 38 den tha asxolume oloi mera me mia tragudistria oute tha eirwneuomai 18xrona pisteuwntas pws etsi tha kerdizw kati,opws kaneis esy.

episis esy asxoleisai me th garbi perissotero apo oti egw.

Ψυχή για τα σίδερα...