ti na kanoume? den eimaste oloi pan...eksipnoi san esena! fainete sto oti den akolou8oume pista tis patates tou foivou :) :)MME έγραψε:Entek έγραψε:O Hatzinikolaou pws na mhn 8elei ton lazopoulo tou tragoudiou![]()
![]()
![]()
![]()
PETHANA STA GELIA.....![]()
![]()
TO SKEFTOSOUN POLY ORA AYTO?
WOW! ME EKPLHSEIS...
Ο Θάνος Πετρέλης στο ΟΚ!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!

egw ka8olou misos gia ton petreli.
isa-isa pou mou arese sta prwta tou vimata kai ta 2 prwta tou albums kai to single Eftixos ta exw agorasei.
alla to "Ksipna Thanasi" einai i apodeiksi tis parakmis tou foivou.
ps: kai ok, olo auto to ksesikotiko menos to prokalei kai o MME pou me toso tiflo kai asigasto pa8os iperaspizete to sigkekrimeno kommati les kai prokeite gia tin apokalipsi tou 2008!!!

isa-isa pou mou arese sta prwta tou vimata kai ta 2 prwta tou albums kai to single Eftixos ta exw agorasei.
ps: kai ok, olo auto to ksesikotiko menos to prokalei kai o MME pou me toso tiflo kai asigasto pa8os iperaspizete to sigkekrimeno kommati les kai prokeite gia tin apokalipsi tou 2008!!!

-
E kala xalarwste omws de sas arese auto to tragoudaki,pame parakatw.De tha krazete synexeia ton Petrelh gi auto.Perimenete to album na krinete an parhkmase 'h oxi o Foivos.Mou vgazete porisma toso eukola!Entek έγραψε:![]()
![]()
![]()
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
poios mila gia kollima.MusicLover έγραψε:H aulh tou paradeisou 'h to geia synolika san albums eixan kalyterous stixous diladi? Ase mas re Entek pou prospathei kai fainetai.Eleos pia me to kollhma kapoiwn.
egw etsi to antilamvanome, eite sou aresei, eite den sou aresei!