Γιατί η Βίσση έγινε ΒΙΣΣΗ πιο πολύ με το ταλέντο της παρά με τις επιλογές της.. Αν το 2000 η Κολέτσα έλεγε το Χωρίς το μωρό μου δεν θα το χόρευε κανείς!freddaras έγραψε: γιατι η βισση και η καθε βισση να ειναι η απολυτη σταρ και η κολετσα να ειναι απλα ενα ksekolo.......
ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ MUSICCORNER
nai mono to talento exoun diafora!px lew tora tyxaia, i fwni idia inepianist έγραψε:Γιατί η Βίσση έγινε ΒΙΣΣΗ πιο πολύ με το ταλέντο της παρά με τις επιλογές της.. Αν το 2000 η Κολέτσα έλεγε το Χωρίς το μωρό μου δεν θα το χόρευε κανείς!freddaras έγραψε: γιατι η βισση και η καθε βισση να ειναι η απολυτη σταρ και η κολετσα να ειναι απλα ενα ksekolo.......

Παρε ανασα και παμε...
Ε όταν λέμε ταλέντο τι εννοούμε;antidoto έγραψε:nai mono to talento exoun diafora!px lew tora tyxaia, i fwni idia inepianist έγραψε:Γιατί η Βίσση έγινε ΒΙΣΣΗ πιο πολύ με το ταλέντο της παρά με τις επιλογές της.. Αν το 2000 η Κολέτσα έλεγε το Χωρίς το μωρό μου δεν θα το χόρευε κανείς!freddaras έγραψε: γιατι η βισση και η καθε βισση να ειναι η απολυτη σταρ και η κολετσα να ειναι απλα ενα ksekolo.......
e kala re pianist apla egw prosopika pistevw oti to talento ine i vasi ktl ktl kai oti i fwni tis Annas den ine apla mia kali fwni..ine kati parapanw.de diafwnisa apla ypostirixa afto pou eipes 8) les na stamatisw na akouw Vissi kai na piasw ti Kwletsa?pianist έγραψε:Ε όταν λέμε ταλέντο τι εννοούμε;antidoto έγραψε:nai mono to talento exoun diafora!px lew tora tyxaia, i fwni idia inepianist έγραψε:Γιατί η Βίσση έγινε ΒΙΣΣΗ πιο πολύ με το ταλέντο της παρά με τις επιλογές της.. Αν το 2000 η Κολέτσα έλεγε το Χωρίς το μωρό μου δεν θα το χόρευε κανείς!freddaras έγραψε: γιατι η βισση και η καθε βισση να ειναι η απολυτη σταρ και η κολετσα να ειναι απλα ενα ksekolo.......
Παρε ανασα και παμε...
Η ερώτηση του freddara ήταν γιατί η Βίσση να είναι star οταν λέει εξίσου άθλια ή έστω εύπεπτα κομμάτια με την Κολέτσα. Ε και του είπαμε πως ακόμα και σε τέτοια κομμάτια κάποια πράγματα βασικά κάνουν τη διαφορά..immortal έγραψε:Μα δεν συγκρινε κανεις φωνές μιλαμε για τα κομματια... εκτος και αν για να πει καποια songs τυπου χωρις το μωρο μου χρειαζεται τρελλο vocal range...
nai alla i erotisi pou tethike itan giati i Vissi ine i Vissi kai i Koletsa ksekolo. den itan apla gia ta kommatia.immortal έγραψε:Μα δεν συγκρινε κανεις φωνές μιλαμε για τα κομματια... εκτος και αν για να πει καποια songs τυπου χωρις το μωρο μου χρειαζεται τρελλο vocal range...

Παρε ανασα και παμε...
+1......immortal έγραψε:Δεν πιστευω οτι δεν θα χορευε κανεις με την Κολέτσα τοτε. Θα χορευε οπως χόρευε με Σαρρή,Σαμπρίνα κλπ
Στα 90s που τραγουδουσε και η Βισση τα εύπεπτα μονερνολαικα πουλάγανε. Τωρα δεν τα αγοράζει κανεις απλα καποια απο αυτά
παιζονται και ακουγονται για τον χαβαλέ...
This Is Not Happening
https://youtu.be/FwQhW6jmUsg
για μενα στην ουσια δεν υπαρχει διαφορα......pianist έγραψε:Η ερώτηση του freddara ήταν γιατί η Βίσση να είναι star οταν λέει εξίσου άθλια ή έστω εύπεπτα κομμάτια με την Κολέτσα. Ε και του είπαμε πως ακόμα και σε τέτοια κομμάτια κάποια πράγματα βασικά κάνουν τη διαφορά..immortal έγραψε:Μα δεν συγκρινε κανεις φωνές μιλαμε για τα κομματια... εκτος και αν για να πει καποια songs τυπου χωρις το μωρο μου χρειαζεται τρελλο vocal range...
οι κραυγες τα τραύματα τα αντίδοτα τα χωρις το μωρο μου και ολα αυτα ηταν κομματια για να τα χορεψεις στα βαρελαδικα στα σκυλαδικα...και δεν ξερω εγω που αλλου.........
ηταν κομματια που ξεσηκωναν μετα τις 2 τον καθε πικραμένο και τον εκαναν να χορευει μεχρι το πρωι....
και αυτο το ξερεις το ξερω και το ξερουμε ολοι μας...
τοτε χορευανε ολοι την κραυγή(και βγαζω μια κραυγη ααααααααααααααα) τωρα χορευουν την κολετσα και την καθε κολετσα....
και δεν νομιζω οτι μετα τις 2 μετα απο ατελείωτα σφινακια......να κοιταει κανενας φωνες στα σκυλοτραγουδα.......κορόνες η οτιδηποτε αλλο...!!!!!!!
την διαφορα σε ολα αυτα την εκανε ο καρβελας με τα σουξε του για μενα και οχι τοσο η βισση.....
ο ανθρωπος ηξερε τι παιζει ηξερε τι σημαινει σουξε και ολα τα σχετικα τοτε.......
η βισση καλα εκανε δεν την κατηγορω.......!!!!!!!!
μαγκιά της κανενα προβλημα......
αλλα δαιμονες η ρε στα βαρελαδικα και στα σκυλαδικα πανω στην μπαρα κτλ δεν χορευε κανενας........
ολα τα αλλα τα ξεσκισανε....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και οταν χορευεις κατι....σημαινει η τουλάχιστον τοτε σήμαινε πλατινα....!!!!
πλατινα=λεφτα=κοσμο στο μαγαζι που τραγουδας και ολα τα σχετικα.......
αυτο που προσπαθει να κανει τωρα η κολετσα και η καθε κολετσα.......
This Is Not Happening
Η οποία Κολέτσα ήταν ΚΑΛΗ στο Romeo ΚΑΙ φωνητικά (οκ, δεν έχει φωνάρα αλλά προσωπικά δε την άκουσα να φεύγει ΠΟΥΘΕΝΑ)antidoto έγραψε:Apla ok ama se mia wra para na akouei ti kali kitharistiki pop tou Zak akouei tin Kwletsa, ok ekei lew eleos xristiane mou exei kai kali pop den ine anagki na pezeis to kse***lo!![]()
Θέλω να πω ότι την ίδια στιγμή άκουγα τον Μακρή να προσπαθεί, σαν αρσενική Μερκούρη, να πάρει ανάσα στη μέση ακόμα και των μονοσύλλαβων λέξεων και η σύγκριση ήταν μοιραία...
Τον Στεφάνου τον λατρεύω... όπως και την Έκτη αίσθηση

@νδρέας
Light a fire, drop a bomb
freddaras έγραψε:για μενα στην ουσια δεν υπαρχει διαφορα......pianist έγραψε:Η ερώτηση του freddara ήταν γιατί η Βίσση να είναι star οταν λέει εξίσου άθλια ή έστω εύπεπτα κομμάτια με την Κολέτσα. Ε και του είπαμε πως ακόμα και σε τέτοια κομμάτια κάποια πράγματα βασικά κάνουν τη διαφορά..immortal έγραψε:Μα δεν συγκρινε κανεις φωνές μιλαμε για τα κομματια... εκτος και αν για να πει καποια songs τυπου χωρις το μωρο μου χρειαζεται τρελλο vocal range...
οι κραυγες τα τραύματα τα αντίδοτα τα χωρις το μωρο μου και ολα αυτα ηταν κομματια για να τα χορεψεις στα βαρελαδικα στα σκυλαδικα...και δεν ξερω εγω που αλλου.........
ηταν κομματια που ξεσηκωναν μετα τις 2 τον καθε πικραμένο και τον εκαναν να χορευει μεχρι το πρωι....
τοτε χορευανε ολοι την κραυγή(και βγαζω μια κραυγη ααααααααααααααα) τωρα χορευουν την κολετσα και την καθε κολετσα....
και δεν νομιζω οτι μετα τις 2 μετα απο ατελείωτα σφινακια......να κοιταει κανενας φωνες στα σκυλοτραγουδα.......κορόνες η οτιδηποτε αλλο...!!!!!!!
την διαφορα σε ολα αυτα την εκανε ο καρβελας με τα σουξε του για μενα και οχι τοσο η βισση.....
ο ανθρωπος ηξερε τι παιζει ηξερε τι σημαινει σουξε και ολα τα σχετικα τοτε.......
αλλα δαιμονες η ρε στα βαρελαδικα και στα σκυλαδικα πανω στην μπαρα κτλ δεν χορευε κανενας........
αυτο που προσπαθει να κανει τωρα η κολετσα και η καθε κολετσα.......

Παρε ανασα και παμε...
antidoto έγραψε:freddaras έγραψε:για μενα στην ουσια δεν υπαρχει διαφορα......pianist έγραψε:Η ερώτηση του freddara ήταν γιατί η Βίσση να είναι star οταν λέει εξίσου άθλια ή έστω εύπεπτα κομμάτια με την Κολέτσα. Ε και του είπαμε πως ακόμα και σε τέτοια κομμάτια κάποια πράγματα βασικά κάνουν τη διαφορά..immortal έγραψε:Μα δεν συγκρινε κανεις φωνές μιλαμε για τα κομματια... εκτος και αν για να πει καποια songs τυπου χωρις το μωρο μου χρειαζεται τρελλο vocal range...
αυτο που προσπαθει να κανει τωρα η κολετσα και η καθε κολετσα.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

This Is Not Happening
entaxei einai ligo kaliteri h koletsa,pou thes na katalixeis??antidoto έγραψε:nai mono to talento exoun diafora!px lew tora tyxaia, i fwni idia inepianist έγραψε:Γιατί η Βίσση έγινε ΒΙΣΣΗ πιο πολύ με το ταλέντο της παρά με τις επιλογές της.. Αν το 2000 η Κολέτσα έλεγε το Χωρίς το μωρό μου δεν θα το χόρευε κανείς!freddaras έγραψε: γιατι η βισση και η καθε βισση να ειναι η απολυτη σταρ και η κολετσα να ειναι απλα ενα ksekolo.......

e se aftoGUNNER_10 έγραψε:entaxei einai ligo kaliteri h koletsa,pou thes na katalixeis??antidoto έγραψε:nai mono to talento exoun diafora!px lew tora tyxaia, i fwni idia inepianist έγραψε:Γιατί η Βίσση έγινε ΒΙΣΣΗ πιο πολύ με το ταλέντο της παρά με τις επιλογές της.. Αν το 2000 η Κολέτσα έλεγε το Χωρίς το μωρό μου δεν θα το χόρευε κανείς!freddaras έγραψε: γιατι η βισση και η καθε βισση να ειναι η απολυτη σταρ και η κολετσα να ειναι απλα ενα ksekolo.......![]()

Παρε ανασα και παμε...
eutixos giati pros stigmhn nomiza oti theoreis thn vissi kaliteri..antidoto έγραψε:e se aftoGUNNER_10 έγραψε:entaxei einai ligo kaliteri h koletsa,pou thes na katalixeis??antidoto έγραψε:nai mono to talento exoun diafora!px lew tora tyxaia, i fwni idia inepianist έγραψε:Γιατί η Βίσση έγινε ΒΙΣΣΗ πιο πολύ με το ταλέντο της παρά με τις επιλογές της.. Αν το 2000 η Κολέτσα έλεγε το Χωρίς το μωρό μου δεν θα το χόρευε κανείς!freddaras έγραψε: γιατι η βισση και η καθε βισση να ειναι η απολυτη σταρ και η κολετσα να ειναι απλα ενα ksekolo.......![]()