Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MA XRISTIANE MOY DEN SOU EIPA OTI PX TO DORO THEOY EINAI STA 49.999...SXEDON TA 45 XILIADES EFTASE...XRISO EGINE AMESA...KAI MILAME GIA POLISEIS OXI TOPOTHETISEIS TOTE...
Kai to 10 xronia mazi amesa egine platina .
Pou to ksereis oti den htan topothethseis ?
TO oti evales alles 20.000 kai den prostheses alles 4,999 se peiraxe .
H IFPI TO STATOUS SOU DINEI...OPWS KAI ESI EXEIS...
Ara me to status metras .
TO 130.000 TWN PROFITIWN KONTA EINAI GIA 3P...DEN EINAI MAKRIA..
Kai giati na mhn einai 149.999 ? h 100.001 ?
les na eixan ena akoma antitipo agora kai na mhn to ekanan 3p???skepsou ligo...
kai allo tora pou pezoun topothetiseis htan alliws tote...
Den htan alliws idio susthma kai tote . Perissotera lefta stis diskografikes epeidh uphrxan megaluteres agores . Perimena thn apanthsh me to ena antitupo . Les h etairia na eixe 5.000 gia na ginei platinenio kai na kolouse se ena exodo 10.000 euro gia na to diafhmhsei san platinenio enw ta kerdoi ths apo auth thn diafhmhsh tha htan megalutera ?
OXI GIATI EKEI APLA KERDIZEI DIAFIMISI...ME RISKO AN THA TA POULISEI...KAI DINEI KAI ALLA LEFTA...
MA XRISTIANE MOY DEN SOU EIPA OTI PX TO DORO THEOY EINAI STA 49.999...SXEDON TA 45 XILIADES EFTASE...XRISO EGINE AMESA...KAI MILAME GIA POLISEIS OXI TOPOTHETISEIS TOTE...
Kai to 10 xronia mazi amesa egine platina .
Pou to ksereis oti den htan topothethseis ?
TO oti evales alles 20.000 kai den prostheses alles 4,999 se peiraxe .
H IFPI TO STATOUS SOU DINEI...OPWS KAI ESI EXEIS...
Ara me to status metras .
TO 130.000 TWN PROFITIWN KONTA EINAI GIA 3P...DEN EINAI MAKRIA..
Kai giati na mhn einai 149.999 ? h 100.001 ?
les na eixan ena akoma antitipo agora kai na mhn to ekanan 3p???skepsou ligo...
kai allo tora pou pezoun topothetiseis htan alliws tote...
Den htan alliws idio susthma kai tote . Perissotera lefta stis diskografikes epeidh uphrxan megaluteres agores . Perimena thn apanthsh me to ena antitupo . Les h etairia na eixe 5.000 gia na ginei platinenio kai na kolouse se ena exodo 10.000 euro gia na to diafhmhsei san platinenio enw ta kerdoi ths apo auth thn diafhmhsh tha htan megalutera ?
OXI GIATI EKEI APLA KERDIZEI DIAFIMISI...ME RISKO AN THA TA POULISEI...KAI DINEI KAI ALLA LEFTA...
Ma ena disko dinoun tosa lefta gia na ton diafhmhsoun stis 10.000 euro tha kolousan ? Kala oti na nai les .
AN DEN EXOUN PROOPTIKI NA XANAVGALOUN TA LEFTA(DILADI NA POULISEI)GIATI NA TO KANOUN??....SE MIA EPIXIRISI IPARXEI ENA STATHERO KOSTOS...TO EPIVARINOUN THN PROTI FORA ME SKOPO NA KERDISOUN META(DILADI NA POULISEI)..AN META OMWS DEN PROXORAEI ALLO..GIATI NA EPIVARINTHOUN??
ps: Hsouna o Gunner ma exeis ginei admin, ta oneira mou glistrisan se mia Garbi...kai eginan kommatia se ena Foivo mprosta kai egw plirono akriva ton Flayer pou agapisa
ps: Hsouna o Gunner ma exeis ginei admin, ta oneira mou glistrisan se mia Garbi...kai eginan kommatia se ena Foivo mprosta kai egw plirono akriva ton Flayer pou agapisa