Αγγελική Ηλιάδη στην Τατιάνα
-
H τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη τα είπε όλα στην Τατιάνα και αναφέρει ότι ποτέ δεν την αγάπησαν οι γονείς της και βρήκε την αγκαλιά στην γιαγιά της.
Η Ηλιάδη είπε πάρα πολλά και μάλιστα είπε ότι αισθάνεται προδομένη από τους γονείς της για την κόντρα που δημιούργησαν με τους γονείς της.
"H απόφαση του πατέρα μου ήταν να σταματήσει την δουλειά και να συνεχίσω να δουλεύω εγώ. Ότι έβγαζα το έδινα στον πατέρα μου και το διαχειριζόμουν. Κάποια στιγμή αποφάσισα να φύγω από το σπίτι και πήγα και κοιμήθηκα στο καμαρίνι του κέντρου που τραγουδούσα".
Η Ηλιάδη είπε πάρα πολλά και μάλιστα είπε ότι αισθάνεται προδομένη από τους γονείς της για την κόντρα που δημιούργησαν με τους γονείς της.
"H απόφαση του πατέρα μου ήταν να σταματήσει την δουλειά και να συνεχίσω να δουλεύω εγώ. Ότι έβγαζα το έδινα στον πατέρα μου και το διαχειριζόμουν. Κάποια στιγμή αποφάσισα να φύγω από το σπίτι και πήγα και κοιμήθηκα στο καμαρίνι του κέντρου που τραγουδούσα".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anemos2006 την Τρί Οκτ 07, 2008 3:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
re sy MLV? ti sou edwse o Ridas kai ipies?MusicLover έγραψε:Variemai na tis aparithmw,psakse th diskografia ths kai vres tis.antidoto έγραψε:poies epitixies?MusicLover έγραψε:Ela kakies...H Hliadh exei hdh polles epityxies se liga xronia diskografias k xwris kanena Foivo mazi ths ws twra. Kai einai k polyyy omorfh.

Παρε ανασα και παμε...
-
TH MONAKSIA FOVAMAI,TWRA TI THES,AGGELE MOU KAI ALHTH,FTAIS ESY,PWS MPOREIS,DEN AKOUW KANENA,EKANES TO THAUMA SOU,MHN EPIMENEIS,POTE DEN EFYGES,POLY TYXERH...antidoto έγραψε:re sy MLV? ti sou edwse o Ridas kai ipies?MusicLover έγραψε:Variemai na tis aparithmw,psakse th diskografia ths kai vres tis.antidoto έγραψε:poies epitixies?MusicLover έγραψε:Ela kakies...H Hliadh exei hdh polles epityxies se liga xronia diskografias k xwris kanena Foivo mazi ths ws twra. Kai einai k polyyy omorfh.![]()
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
ennow 2o tragoudi me to seira pou mpikan pio panw ws "epitixies"...Krouela έγραψε:to tora ti thes ine to trito tis nomizo :vent
nomizw to deftero tis itan to "ENA XRONO MAZI" afieromeno sto sintrofo tis mpampi sth (kai kata simptwsi otan ekleise 1 xrono me ton mpampi eixe kai ena xrono sti diskografia!!!

Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
K TO 8EIKO DANCE KOMMATI 'AGGIXE ME'MusicLover έγραψε:TH MONAKSIA FOVAMAI,TWRA TI THES,AGGELE MOU KAI ALHTH,FTAIS ESY,PWS MPOREIS,DEN AKOUW KANENA,EKANES TO THAUMA SOU,MHN EPIMENEIS,POTE DEN EFYGES,POLY TYXERH...antidoto έγραψε:re sy MLV? ti sou edwse o Ridas kai ipies?MusicLover έγραψε:Variemai na tis aparithmw,psakse th diskografia ths kai vres tis.antidoto έγραψε:poies epitixies?MusicLover έγραψε:Ela kakies...H Hliadh exei hdh polles epityxies se liga xronia diskografias k xwris kanena Foivo mazi ths ws twra. Kai einai k polyyy omorfh.![]()
AN DEN ARESEI SOU TO SBHNOUN!!!
-