Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ... Αυτός είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού της Νατάσας από το ομώνυμο τριπλό best of δίσκο της που κυκλοφορεί σε τρεις εβδομάδες και το ερμήνευσε για πρώτη φορά συγκινημένη στην πρεμιέρα της στον κατάμεστο Βοτανικό, φορώντας μία μάξι haute couture τουαλέτα του οίκου Moschino. Στα πρώτα τραπέζια βρισκόταν ο συνθέτης του τραγουδιού, Γιώργος Θεοφάνους, η Έλλη Κοκκίνου, ο Αντώνης Ρέμος και ο Νίκος Βέρτης,η ομάδα του Καφέ με την Ελένη (χωρίς την Ελένη) αλλά και ο σύντροφος της Άννας Βίσση, Χρήστος Ψωμόπουλος, μαζί με τον σύντροφο της Σοφίας Καρβέλα, Θανάσης Πανουργιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MEDIA την Σάβ Οκτ 18, 2008 3:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ααααχ Θέε μου...Και τρόμαξα..Μετά το "Καταζτείται,καταζητείται μπλα μπλα μπλα..Η Νατάσσα είναι εδώ" πίστεψα οτι θα ΄χουμε και το η Νατάσσα στο Βοτανικό...
nikoleta_k έγραψε:Ααααχ Θέε μου...Και τρόμαξα..Μετά το "Καταζτείται,καταζητείται μπλα μπλα μπλα..Η Νατάσσα είναι εδώ" πίστεψα οτι θα ΄χουμε και το η Νατάσσα στο Βοτανικό...
nikoleta_k έγραψε:Ααααχ Θέε μου...Και τρόμαξα..Μετά το "Καταζτείται,καταζητείται μπλα μπλα μπλα..Η Νατάσσα είναι εδώ" πίστεψα οτι θα ΄χουμε και το η Νατάσσα στο Βοτανικό...