Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ZOUGLAS έγραψε:O ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΗΝ EXIS MUSIC!!! KAI KALA TOY EINAI
sthn exis?omg :o
to yupi leei ta eksi:
Έντονα ακούγεται τον τελευταίο καιρό πως ο Γιώργος Τσαλίκης αποχωρεί από τη Universal με προορισμό τη Heaven. Αυτή την περίοδο ο 33χρονος τραγουδιστής βρίσκεται στο στούντιο ηχογραφώντας το νέο του CD, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το 2009. Σύμφωνα με τις φήμες, μετά την καλή του φίλη Κέλλυ Κελεκίδου, ο Μάκης Πουνέντης ενδιαφέρεται να εντάξει και τον Γιώργο στο δυναμικό της δισκογραφικής του. "Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση ακόμα αλλά έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις " αποκαλύπτει άνθρωπος από το περιβάλλον του Γιώργου στο Yupi. " Περιμένει πρώτα να λήξει το συμβόλαιό του με τη Universal και μετά θα μελετήσει προσεκτικά όλες τις προτάσεις που του έχουν γίνει".
Πριν λίγες μέρες ο Γιώργος γιόρτασε την επέτειο γάμου του με τη Δώρα σε γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου. Το ζευγάρι συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια συμβίωσης - γι' αυτό το λόγο της έκανε δώρο ένα πανάκριβο μονόπετρο, σε σχέδιο δικής του έμπνευσης. "Έκανε την παραγγελία μυστικά σε συγγενικό τους πρόσωπο και της το έδωσε την ώρα του φαγητού" αποκαλύπτει φίλος του τραγουδιστή.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Downtown, όταν τον ρώτησαν ποιο είναι το μυστικό της σχέσης του με τη Δώρα εκείνος απάντησε: "Η βαθιά και μη διαπραγματεύσιμη αγάπη. Το μεγαλύτερο καλό στη ζωή μου μου το έχουν κάνει η Δώρα και οι γιοι μου. Δεν έχω νιώσει ούτε μία στιγμή ότι η οικογένεια στάθηκε εμπόδιο". Ο Γιώργος μάλιστα παραδέχεται πως η Δώρα έχει άποψη στη δουλειά του: "Βλέπει τα πράγματα πολύ αντικειμενικά γιατί παραμένει αποστασιοποιημένη λόγω χαρακτήρα. Με έχει επηρεάσει πολλές φορές είτε θετικά είτε αρνητικά συγκρατώντας τον ενθουσιασμό μου".
O Giorgos einai sxedon sigouro pos paei stin Heaven.
Gia tin Kelly den einai sigouro apo oti ksero... alla gia na to lene stin Imako kati parapanw kseroun...
ntimhs έγραψε:O Giorgos einai sxedon sigouro pos paei stin Heaven.
Gia tin Kelly den einai sigouro apo oti ksero... alla gia na to lene stin Imako kati parapanw kseroun...
Krouela έγραψε:Den katalaveno akrivos i Heaven ti nomizi oti tha kanoun afti i dyo. O Tsalikis toulaxiston kapote ekane xrysa, eno i Kelekidou den exi kai pola souxe
H Kelekidou dn exei suxe????
Mono suxe exei... tragoudia kala mporei na min exei alla suxe ta les anetotata! suxedares 8a elega....
kai loipon?
ti kouragio na xw?
se bgazo akiro?
mes stin trela mou?
ma to 8eo?
sigkentrosou?