ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ:''ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑ ΜΕ ΤΗ ΒΑΝΔΗ''!!!!!!!

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
SD54

Re: ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ:''ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑ ΜΕ ΤΗ ΒΑΝΔΗ''!!!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SD54 »

hakkinen έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε:ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝ'ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ CLUBAKI ΤΟΥ ΘΗΣΕΙΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΓΓΙΡΑ?? :roll: :roll: ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΝΔΗ..
Για να κάνει επιτέλους μια εμφάνιση με concept σε ένα χώρο που της ταιριάζει εννοείς; Εγώ την καταλαβαίνω απόλυτα και την επικροτώ.

@νδρέας
Ακριβώς... :wink:

Ανδρέα συμφωνούμε...! :lol: :lol: :lol:
...το εδώ πουθενά, το τώρα ποτέ...
hakkinen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hakkinen »

:lol: :lol: :lol:
Light a fire, drop a bomb
SD54

Αν και δεν πιστεύω να το τολμήσει... δν έχει δείξει δείγματα ότι μπορεί σαν χαρακτήρας να αφήσει την σιγουριά...

μακάρι.. βέβαια με το ατύχημα να μετακινήθηκε ο εγκέφαλος και να απέκτησε λίγη αυτοπεποίθηση... :lol: :lol: :lol: :wink:
hakkinen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hakkinen »

Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει. Νομίζω φέτος στον Διογένη φάνηκε ότι η μεγάλη σκηνή την καταπίνει και κόβω το κεφάλι μου ότι το ξέρει πολύ καλά και η ίδια. Είναι και στη φάση της ζωής της που μπαίνει και η οικογένεια στη μέση, φεύγουν οι ματαιοδοξίες οπότε ούτε τους τόννους από γαρίφαλα χρειάζεται για να γεμίσει, ούτε τα εύπεπτα τραγουδάκια. Και σίγουρα θα βοηθήσει και η σχετική αποτυχία του 10χμ

@νδρέας
Light a fire, drop a bomb
creativeuser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από creativeuser »

GUNNER_10 έγραψε: nai einai fovero prestize...
koita outos h allws tha mporouse na kanei ayto pou thelei se allo xoro...tespa tha deixei ti tha kanei pantws ayto to thewrw apisteuti gafa...
ΔΗΛΑΔΗ Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ?

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΜΑΓΑΖΙΟΥ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ "STARS" ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ : "ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ"."ΠΡΩΤΟ ΛΑΪΚΟ","ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΑΪΚΟ",ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ,ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΤΑΒΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΑΓΚΛΑΣ,1000 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ....ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΒΑΝΔΗ,ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΒΙΣΣΗ,ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ.
Δως μου ένα παγάκι
Krouela
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Krouela »

Ego prosopika den tha ithela na mou petane louloudia stin mapa Εικόνα
Krouela agapes mou, Krouela
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

creativeuser έγραψε:
koita outos h allws tha mporouse na kanei ayto pou thelei se allo xoro...tespa tha deixei ti tha kanei pantws ayto to thewrw apisteuti gafa...

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΜΑΓΑΖΙΟΥ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ "STARS" ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ : "ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ"."ΠΡΩΤΟ ΛΑΪΚΟ","ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΑΪΚΟ",ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ,ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΤΑΒΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΑΓΚΛΑΣ,1000 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ....ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΒΑΝΔΗ,ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΒΙΣΣΗ,ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ.
crea den einai dinaton xafnika h vandi na mou to girisei sto den lew laika klp klp...h diskografia ths exei ouk liga tsiftelia xasapika zempekika...
nomizeis oti xafnika apotinazeis oti ekanes ta teleutaia 11 xronia??den ginetai ayto...
kai episis nai exei shmasia o xoros...mporei na ftiaxei ena magazi klp kai na to kanei ayto..oxi sto clubaki me tis akires tis alles sto thisio..gia onoma diladi...o kosmos tha pei nomizeis paw sthn vandi na dw kati enalaktiko??????? :roll:
an thelei loipon kati tetoio prepei na apotinaxei ta sindromo sterisis klp klp...kai na "aparnithei" xarein enos programmatos na mhn leei to 70 tis ekato ths diskografias ths...(efoson milame gia mi laika klp)

o rouvas nai mporei pei kanw ayto dioti oudepote den htan mpouzoukia fasi(ennow laika tragoudia klp)...
GUNNER_10

hakkinen έγραψε:Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει. Νομίζω φέτος στον Διογένη φάνηκε ότι η μεγάλη σκηνή την καταπίνει και κόβω το κεφάλι μου ότι το ξέρει πολύ καλά και η ίδια. Είναι και στη φάση της ζωής της που μπαίνει και η οικογένεια στη μέση, φεύγουν οι ματαιοδοξίες οπότε ούτε τους τόννους από γαρίφαλα χρειάζεται για να γεμίσει, ούτε τα εύπεπτα τραγουδάκια. Και σίγουρα θα βοηθήσει και η σχετική αποτυχία του 10χμ

@νδρέας
nai omws xexnas ena pragma..ayto shmainei aytomata kai no foivos.. :roll:
heartbeat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από heartbeat »

A, δε μπορω να καταλαβω μερικους...Τι θα πει "δε μπορει η Βανδη να μου το γυριζει"? Ο,τι θελει θα κανει και αν ο κοσμος την ακολουθησει εχει καλως. Γιατι δηλαδη επειδη τραγουδουσε τσιφτετελια και ζειμπεκικα της απαγορευουμε τωρα να το.... "γυρισει"?
Στο κατω κατω η Βανδη κατα τη γνωμη μου ποτε δεν ηταν αυτο που λεμε "λαικη" τραγουδιστρια. Εκανε μεγαλες επιτυχιες με dance και pop τραγουδια,ισως τις μεγαλυτερες. Μια χαρα τη φανταζομαι σε club! Και κριμα που δε το σκεφτηκαν με τον Σακη να ειναι μαζι,ποιες Μαγγιρα τωρα...
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

Αν και δεν πιστεύω να το τολμήσει... δν έχει δείξει δείγματα ότι μπορεί σαν χαρακτήρας να αφήσει την σιγουριά...

μακάρι.. βέβαια με το ατύχημα να μετακινήθηκε ο εγκέφαλος και να απέκτησε λίγη αυτοπεποίθηση... :lol: :lol: :lol: :wink:
βρίσκομαι ανάμεσα σ' αυτές τις απόψεις! ελπίζω πάντως να το κάνει και θα είναι ένα μεγάλο και διαφορετικό βήμα
hakkinen έγραψε:Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει. Νομίζω φέτος στον Διογένη φάνηκε ότι η μεγάλη σκηνή την καταπίνει και κόβω το κεφάλι μου ότι το ξέρει πολύ καλά και η ίδια. Είναι και στη φάση της ζωής της που μπαίνει και η οικογένεια στη μέση, φεύγουν οι ματαιοδοξίες οπότε ούτε τους τόννους από γαρίφαλα χρειάζεται για να γεμίσει, ούτε τα εύπεπτα τραγουδάκια. Και σίγουρα θα βοηθήσει και η σχετική αποτυχία του 10χμ

@νδρέας
Nothing lasts forever but the earth and sky
GUNNER_10

heartbeat έγραψε:A, δε μπορω να καταλαβω μερικους...Τι θα πει "δε μπορει η Βανδη να μου το γυριζει"? Ο,τι θελει θα κανει και αν ο κοσμος την ακολουθησει εχει καλως. Γιατι δηλαδη επειδη τραγουδουσε τσιφτετελια και ζειμπεκικα της απαγορευουμε τωρα να το.... "γυρισει"?
Στο κατω κατω η Βανδη κατα τη γνωμη μου ποτε δεν ηταν αυτο που λεμε "λαικη" τραγουδιστρια. Εκανε μεγαλες επιτυχιες με dance και pop τραγουδια,ισως τις μεγαλυτερες. Μια χαρα τη φανταζομαι σε club! Και κριμα που δε το σκεφτηκαν με τον Σακη να ειναι μαζι,ποιες Μαγγιρα τωρα...
anaveis foties,sta dosa ola,apapa,deka entoles,ths kardias mou giatreia,nyxtololouloudo,koritsaki sou,marameno,lathos antrwpos,deste mou ta matia,fysa ageri,xenodoxeio,sindromo sterisi,aylh tou paradeisou,pethanes,proto mas fili,ela,axaristi kai alitisa,louloudi mou,happy end,provlepsimos,den iparxei tipota,jumbi etc...einai merika songs apo thn diskografia ths...

kai nai signomi...laiki tragoudistria mporei na mhn einai katharoaimi...alla einai mpouzoukovia apo tote pou xekinise mexri tora....kai episis ayto sinepagetai kai allagi kai ston sintheti...

alla tespa an to kanei na to kanei kala...

OXI ME MAGIRRA!!! :roll:
ADAM2
Επικοινωνία:

το jambi (και όχι jumbi :lol: ) είναι λαϊκό τραγούδι;;;χαχαχα :lol: :lol: :lol:

μια χαρά ποπ είναι η Βανδή...!! έχει τόσα λαϊκά τραγούδια βέβαια
GUNNER_10

ADAM2 έγραψε:το jambi (και όχι jumbi :lol: ) είναι λαϊκό τραγούδι;;;χαχαχα :lol: :lol: :lol:

μια χαρά ποπ είναι η Βανδή...!! έχει τόσα λαϊκά τραγούδια βέβαια
den einai laiko kathara..alla sigoura den einai kai dance klp...exei kati karsilamades mesa....
esto to ti na ta kanw ta lefta..to mexri mai mina..
ADAM2
Επικοινωνία:

μπα... χορευτικό είναι!
Άβαταρ μέλους
nikospaok

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikospaok »

ΞΕΡΕΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ...ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΦΑΝΣ ΤΗΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΟΣΟ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ...
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΣΤΥΛ "LOVE RADIO CONCERT"....
GUNNER_10

nikospaok έγραψε:ΞΕΡΕΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ...ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΦΑΝΣ ΤΗΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΟΣΟ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ...
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΣΤΥΛ "LOVE RADIO CONCERT"....
tespa...
na doume..
Krouela
Επικοινωνία:

min xehname pos i teleftees epytixies tis vandi itan pop, o kosmos exi pleon varethi ta tsiftetelia kai ta zeibekika
SD54

GUNNER_10 έγραψε:
creativeuser έγραψε:

crea den einai dinaton xafnika h vandi na mou to girisei sto den lew laika klp klp...h diskografia ths exei ouk liga tsiftelia xasapika zempekika...
nomizeis oti xafnika apotinazeis oti ekanes ta teleutaia 11 xronia??den ginetai ayto...
kai episis nai exei shmasia o xoros...mporei na ftiaxei ena magazi klp kai na to kanei ayto..oxi sto clubaki me tis akires tis alles sto thisio..gia onoma diladi...o kosmos tha pei nomizeis paw sthn vandi na dw kati enalaktiko??????? :roll:
an thelei loipon kati tetoio prepei na apotinaxei ta sindromo sterisis klp klp...kai na "aparnithei" xarein enos programmatos na mhn leei to 70 tis ekato ths diskografias ths...(efoson milame gia mi laika klp)

o rouvas nai mporei pei kanw ayto dioti oudepote den htan mpouzoukia fasi(ennow laika tragoudia klp)...
Συγνώμη... αλλά δεν χρειάζεται να αποτινάξει τα λαικά της..

αλλά τα χαζολαικά της...

Τεράστια διαφορά!!! :wink: :wink: :wink:

Και μια χαρά βρίσκω να κάνει κάτι ανάμεσαα..

στο Μαντ Σίκρετ Κόνσερτ και στη τελευταία συναυλία με το Λάβ! :wink: :wink:
creativeuser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από creativeuser »

GUNNER_10 έγραψε:
ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙ ΜΠΕΤΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ LUV ΤΟΥ ΘΗΣΕΙΟΥ?ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ Ο ΡΟΥΒΑΣ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΞΕΡΟΥΝ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΓΓΙΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ.ΑΥΤΕΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ 30 ΜΕ 40 ΛΕΠΤΑ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΓΓΙΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΡΟΥΒΑ.
ΤΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ Η ΒΑΝΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΛΑΪΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ POP/DANCE.ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ "ΔΙΑΣΚΕΥΗΣ".ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ Η ΒΑΝΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΠΑΝΙΑ ΣΕ ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΤΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΗΑPPY END ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΕΡΗΣΗΣ" ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑΙ ΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠ'ΕΞΩ.
ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ 2 - 3 ΚΑΛΑ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΑ ΚΑΙ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙ ΑΠ'ΕΞΩ?ΣΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ CLUBS ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΔΗΛΑΔΗ?ΑΝ ΛΕΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΛΛΩΝ,ΠΟΛΛΑ ΠΟΠ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΛΑΪΚΑ ΚΑΛΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΕΙ ΑΠ'ΈΞΩ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΑΛΛΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ,ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΓΑΖΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ STICKY AND SWEET.MHN ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.
Δως μου ένα παγάκι
Krouela
Επικοινωνία:

simfono apolyta. den ipe kanis oti prepi na afisi ap'exo ta tsiftetelia tis. me mia orea enorxistrosi kati ginete, kai den milao diladi me tis orxistres tou bouzoukzou pou kanoun slalom pano ap'ta tragoudia, kai leo, den ine mono i vandi pou tha borouse na to kani, ala kai i vissi kai i garbi kai i zina
Απάντηση